Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun ca pe turf-ul unde se desfasoara war-ul sa nu le poti da damage celor din mafia ta, se face confuzie de multe ori.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar imbunatatii buna dispozitie din timp-ul war-ului, se intampla de multe ori sa te omoare ai tai, mai ales intr-o mafie plina de noobi.

Sugestie: Propun ca daca de exemplu eu sunt pe turf sa nu pot da damage in inamicii care nu se afla pe turf, si invers.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita deathmatch-ul aiurea.

Sugestie: Propun ca dupa ce o factiune isi schimba liderul, acela sa nu aiba dreptul de a da wipe.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, de exemplu poate eu vreau sa fac 200 zile intr-o mafie, dar nu pot pentru ca majoritatea liderilor de mafii primesc ban imediat, renunta dupa 3 zile, sau alte motive idiotate pentru care ar trebui sa fie exclusi pentru totdeauna dupa lista viitorilor lideri

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun ca pe turf-ul unde se desfasoara war-ul sa nu le poti da damage celor din mafia ta, se face confuzie de multe ori.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar imbunatatii buna dispozitie din timp-ul war-ului, se intampla de multe ori sa te omoare ai tai, mai ales intr-o mafie plina de noobi.

Sugestie: Propun ca daca de exemplu eu sunt pe turf sa nu pot da damage in inamicii care nu se afla pe turf, si invers.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita deathmatch-ul aiurea.

Sugestie: Propun ca dupa ce o factiune isi schimba liderul, acela sa nu aiba dreptul de a da wipe.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, de exemplu poate eu vreau sa fac 200 zile intr-o mafie, dar nu pot pentru ca majoritatea liderilor de mafii primesc ban imediat, renunta dupa 3 zile, sau alte motive idiotate pentru care ar trebui sa fie exclusi pentru totdeauna dupa lista viitorilor lideri

1. Ai radar, poţi să vezi acolo cine e cu tine în facţiune şi nu faci confuzii.

2. Poţi să le faci reclamaţie pe panel dacă trage în tine din afara turfului, nu are rost.

3. Nu o să se adauge, poate liderul respectiv vrea să ia facţiunea de la 0.

Posted

Sugestie buGGed:

- Propun sa se faca un update la sistemul de rob deoarece cand termini rob-ul si te duci sa te predai, ca sa iesi de la jail iti trebe minim 200k. Iar daca acest update s-ar realiza sa primim mai multi bani la rob.

Posted

Sugestie : As dori sa trecem printre noi cu masinile in zona mall-ului, exact ca in zona PNS.

Pentru ca toti se busesc si se injura de toti sfintii.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Să primești sume mici de puncte premium pentru un desen, de exemplu poți face un desen cu Ryder și să primești de la 1-9pp, nu numai cu Ryder, cu orice legat de SA:MP, Bugged, dar să aibă numele și serverul pe care joci, așa s-ar evita pozele luate de pe net, să fie adăugată categoria la ticketuri "desene pentru puncte premium" și uploadezi poza pe imgur.com sau min.us și trimiți ticket doar odată. Doar odată o să primești pp pentru un desen, de ex dacă ai făcut un desen și ai primit 5pp dacă vei mai face unu nu vei mai primi nimic, deci nu se va putea abuza de chestia aceasta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece mulți mai au nevoie de 1-9pp să își schimbe numele/ cumpere cont premium/ clear warn și tot ce poți cumpăra cu pp, și așa nu ar mai dona 25lei psf pentru 9pp, este o chestie absurdă.

Posted

Sugestie: Sa se bage Dodo sau Shamal ca avion personal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu cred ca ar ajuta cu ceva serverul, dar ar fi frumos.

• Upvote 1
Posted

SUGESTII PENTRU MAFII IN GENERAL SI PENTRU SERVER

Daca doriti sa se implementeze macar jumatate sau un

sfert din propuneri, apasati butonul +1

Sugestie: Cand esti in virtual word (la war), sa iti poti respawna masinile personale din /towcar, adica sa apara in virtual world-ul respectiv care esti tu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face spam pe /f cu /fvrespawn / poti merge pe cont propriu, cu masina ta la war, nu cu masina factiunii, e ceva monoton.

Sugestie: Cand esti in war, sa ti se afiseze automat un textdraw in dreapta jos cu detaliile warului (turful atacat, score-ul tau, score-urile mafiilor (69 Ballas - 70 X), etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok, nu se mai face spam pe /f cu: TURF? TURF? TURF?. Iti poti vedea score-ul tau, sa nu astepti pana la sfarsitul warului, si sa vezi score-ul mafiei.

Sugestie: Sa se adauge comanda /togfchat care sa aiba acces doar leader-ul / co-leaderul, aceasta comanda dezactiveaza chatul /f respectiv /g.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok, liderii numai iau LW / AV aiurea  pentru nesanctionare la sedinta, poate vorbeste cineva peste leader pe /f in timpul sedintii etc, ar fi frumos. Cand X da /f > TEXT < sa scrie: Colony a dezactivat chatul factiunii [/f].

Sugestie: Sa se implementeze comanda /needfvr, sau ceva de gen care da un mesaj cu albastru mai inchis, sau ceva cu mesajul: X cere respawnarea masinilor a factiunilor. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: De exemplu, am mute, nu am masina personala, sunt si in aaa3 (la war) nu pot lua masina personala PENTRU CA SHADOW NU A ADAUGAT ASTA. (/v) si nu am cu ce merge, e mai utila o comanda de gen /needfvr, fara spam pe /f cu: FVR? FVR? FVRR?

Sugestie: Sa se adauge /getgift si la ocazii speciale, gen, a venit primavara, pe toate servere e distractie, multa activitate cu /getgift ON.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi ceva monoton pe server, si ar fi mult mai multi playeri online.

Sugestie: Cand serverul atinge 650 / 700 jucatori online sa se acorde 2/5 RP + o suma de bani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum am mai spus, nu ar mai fi ceva monoton pe server, s-ar face mult mai repede level-ul si multa lume s-ar reapuca pe server, pentru ca este un update bine gandit, atrage foarte multi jucatori si e frumos.

Sugestie: La urmatorul /getgift sa se adauge alte premii si mai multe sanse la castigarea punctelor premium / Clear FP.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi jucatori s-ar reapuca, pentru ca majoritatea au fost in mafii si acum au FP, si daca de exemplu castiga PP / Clear FP, posibil sa se readauge, ar fi mult mai ok, ne-am plictisit de Artificii / bani.

Sugestie: Cand faci spam cu /order sa nu iti dea mute, de exemplu eu am /order 1-3 pe bind sa iau mai repede si ma trezesc cu mute 50-55 secunde, trebuie sa coordonez, si am mute.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multa coordonare la war din partea leaderului, daca de exemplu are /order pe bind si face spam,  ia mute si numai poate coordona.

Sugestie: Sa se adauge o comanda gen: /GiveLW care da Leader Warn leaderului X + motiv, o comanda gen: /LWinfo (Vezi cate LW-uri / AV-uri ai), si cand acumulezi 3/3 Leader Warn, iei auninvite automat. Si o comanda gen: /GiveAV care da Advertisment Verbal la leader + motiv. La comanda /LWinfo sa apara LW-urile acumulate & AV-urile acumulate. La 3/3 OUT. La 2 Advertismente verbale, 1 AV. Dupa 30 de zile expira automat LW-ul, Dupa 15 zile expira automat AV-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E mai ok, numai stai sa calculezi cand iei clear, etc.

Sugestie: Sa se adauge o comanda gen "/propune", si acea comanda afiseaza pe chatul clanului un mesaj cum ca, de exemplu: Colony l-a propus in clan pe Bogdyz0r[] (69), puteti incepe sa votati (pro/contra/neutru). 

Sa poti propune pe cineva in clan doar de la RANK 2 +

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos, fara spam pe chatul clanului: Propun ID 69, Propun ID 69, Propun ID 69, ar fi mult mai RP si ar fi un lucru frumos.

Foarte bune si eu sunt de acord dar sunt 99,9% ca nu se vor adauga!

#6. Sugestie: Propun ca sa se adauge undeva jos dreapta la waruri scorul tau, turful etc!

Posted

SUGESTII PENTRU MAFII IN GENERAL SI PENTRU SERVER

Daca doriti sa se implementeze macar jumatate sau un

sfert din propuneri, apasati butonul +1

Sugestie: Cand esti in virtual word (la war), sa iti poti respawna masinile personale din /towcar, adica sa apara in virtual world-ul respectiv care esti tu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face spam pe /f cu /fvrespawn / poti merge pe cont propriu, cu masina ta la war, nu cu masina factiunii, e ceva monoton.

Sugestie: Cand esti in war, sa ti se afiseze automat un textdraw in dreapta jos cu detaliile warului (turful atacat, score-ul tau, score-urile mafiilor (69 Ballas - 70 X), etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok, nu se mai face spam pe /f cu: TURF? TURF? TURF?. Iti poti vedea score-ul tau, sa nu astepti pana la sfarsitul warului, si sa vezi score-ul mafiei.

Sugestie: Sa se adauge comanda /togfchat care sa aiba acces doar leader-ul / co-leaderul, aceasta comanda dezactiveaza chatul /f respectiv /g.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok, liderii numai iau LW / AV aiurea  pentru nesanctionare la sedinta, poate vorbeste cineva peste leader pe /f in timpul sedintii etc, ar fi frumos. Cand X da /f > TEXT < sa scrie: Colony a dezactivat chatul factiunii [/f].

Sugestie: Sa se implementeze comanda /needfvr, sau ceva de gen care da un mesaj cu albastru mai inchis, sau ceva cu mesajul: X cere respawnarea masinilor a factiunilor. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: De exemplu, am mute, nu am masina personala, sunt si in aaa3 (la war) nu pot lua masina personala PENTRU CA SHADOW NU A ADAUGAT ASTA. (/v) si nu am cu ce merge, e mai utila o comanda de gen /needfvr, fara spam pe /f cu: FVR? FVR? FVRR?

Sugestie: Sa se adauge /getgift si la ocazii speciale, gen, a venit primavara, pe toate servere e distractie, multa activitate cu /getgift ON.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi ceva monoton pe server, si ar fi mult mai multi playeri online.

Sugestie: Cand serverul atinge 650 / 700 jucatori online sa se acorde 2/5 RP + o suma de bani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum am mai spus, nu ar mai fi ceva monoton pe server, s-ar face mult mai repede level-ul si multa lume s-ar reapuca pe server, pentru ca este un update bine gandit, atrage foarte multi jucatori si e frumos.

Sugestie: La urmatorul /getgift sa se adauge alte premii si mai multe sanse la castigarea punctelor premium / Clear FP.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi jucatori s-ar reapuca, pentru ca majoritatea au fost in mafii si acum au FP, si daca de exemplu castiga PP / Clear FP, posibil sa se readauge, ar fi mult mai ok, ne-am plictisit de Artificii / bani.

Sugestie: Cand faci spam cu /order sa nu iti dea mute, de exemplu eu am /order 1-3 pe bind sa iau mai repede si ma trezesc cu mute 50-55 secunde, trebuie sa coordonez, si am mute.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multa coordonare la war din partea leaderului, daca de exemplu are /order pe bind si face spam,  ia mute si numai poate coordona.

Sugestie: Sa se adauge o comanda gen: /GiveLW care da Leader Warn leaderului X + motiv, o comanda gen: /LWinfo (Vezi cate LW-uri / AV-uri ai), si cand acumulezi 3/3 Leader Warn, iei auninvite automat. Si o comanda gen: /GiveAV care da Advertisment Verbal la leader + motiv. La comanda /LWinfo sa apara LW-urile acumulate & AV-urile acumulate. La 3/3 OUT. La 2 Advertismente verbale, 1 AV. Dupa 30 de zile expira automat LW-ul, Dupa 15 zile expira automat AV-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E mai ok, numai stai sa calculezi cand iei clear, etc.

Sugestie: Sa se adauge o comanda gen "/propune", si acea comanda afiseaza pe chatul clanului un mesaj cum ca, de exemplu: Colony l-a propus in clan pe Bogdyz0r[] (69), puteti incepe sa votati (pro/contra/neutru). 

Sa poti propune pe cineva in clan doar de la RANK 2 +

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos, fara spam pe chatul clanului: Propun ID 69, Propun ID 69, Propun ID 69, ar fi mult mai RP si ar fi un lucru frumos.

+1 Felicitarim foarte frumoase propunerile!

Posted (edited)

Sugestie: Să se adauge o comanda prin care poti invita un alt player la duel cu tine, spre exemplu: /duel id/ name.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita asa reporturile cum ca playerii respectivi sau unul dintre cei doi playeri care fac duele fac deathmatch cand ei defapt se dueleaza si se cunosc intre ei.

Sugestie: Sa fie scos textul acela cand schimbi radio, sau macar sa iti apara doar tie nu la toti playerii care sunt in jurul tau. Pentru ca nu ajut cu nimic serverul si mai ales daca esti hitman apare in chat " An unknow hitman etc. " xjuvlyU.png. Sau sa apara doar celor care sunt in masina respectiva.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In viata reala nu arata nimanui pe ce radio schimbi tu, doar celor care sunt in masina cu tine.

Edited by aSmoTiqueTL.
Posted

Sugestie: La jobul ''Pizza Boy'' sa fie adaugat altceva gen o dubita ''Burrito''

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar obitine skill mai repede, o sa fie mai dorit acest job.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: As dori ca locul de spawn al masinii Blade din Los Santos sa nu mai fie in parcarea casei.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult loc in parcare

Posted (edited)

Sugestie: As dori sa se adauge barci si avioane ca personale.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos sa ai avionul/barca ta personala.

Sugestie: Sa se poata incuia scuterele de pizza , deoarece vin multi si fura scuteru si nu poti face jobu linistit.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am spus mai sus.

Edited by acidverde
Posted

Sugestie: Cand o persoana se urca ca pasager intr-un taxi sa aiba controlul radioului din acel taxi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este un detaliu mic, dar care sunt sigur ca ar face fericiti unii playeri care asculta radio, sa schimbe mai rapid, mai usor si mai eficient la radioul dorit.

Sugestie: Detaliile legate la zilele petrecute in factiunea actuala si numarul de healuri / comenzi / misiuni / contracte / anunturi etc sa apara si in [/stats].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face verificarea detaliilor legate de factiune mai usor de verificat si contorizat.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie:  Sa se adauge in DealerShip, la fiecare vehicul o poza cu vehicul-ul respectiv.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest update v-a ajuta playerul sa vad cum arata masina din game, fara sa mai intre pe panel.

Sugestie: In fata la Mall LS, sa apara deasupra masinilor, la ce pret sunt de vanzare. Pretul sa fie pus printr-o comanda de proprietar gen '/setprice'.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Prin acest update, playerii nu vor mai face spam ca vand sau cumpara un vehicul.

Sugestie: Cand dai '/towcar' la un vehicul, iar acesta este folosit, sa apara si de cine este folosit. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Prin acest update, proprieatarul poate da '/find' pe playerul ce ii foloseste masina, deoarece comanda '/findcar' nu prea ajuta avand in vedere ca checkpoint-ul ramane pe loc.

Sugestie:  Duminica sa nu se mai poata face job sau cei din factiuni, raportl.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Server-ul ar fi mai RP, poate prea RP dar owner-ul decide.

Sugestie:  Sa se adauge un vehicul de tip 'rihno' la NG dar sa nu fie folosit.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta la aspect.

Sugestie:  Ca Event Place sa fie deschis non-stop pentru orice player, avand posibilitatea sa intre si cu masinile. Iar cand urmeaza sa inceapa un event, acestia sa fie respawnati.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E un loc bun pentru testat viteza masinilor dar si pentru distractia altor playeri.

Edited by Alex219.wG
Posted

Propun ca fail-urile factiunii Hitman Agency sa apara in "Faction Logs" pe panel.

Cand se conecteaza liderul, sa primeasca un email pentru fiecare Fail al membrilor.

Sa fie implementat un sistem de BlackList pentru factiuni, sa fie o comanda [/blacklist] iar liderul sa poata pune/scoate un jucator, sa fie alesi responsabili cu BlackList-ul si sa le apara un mesaj informativ cand un player de pe blacklist se conecteaza.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Să se înființeze jobul pizzaboy în Laș Venturas

Cu ce ar ajuta serverul: De obicei,greu găsești vehicul pizzaboy, armonii nu mai pot slawna iar în Sf și LS nu sunt mereu,ar fi bine să existe pizzaboy și în Lv ca să nu mai fie atata bătaie pe un scooter.

Sugestie: Să se inventeze joburi noi(Muncitor în cariere) și altele

Cu ce ar ajuta serverul: Cred ca toți ne-am plictisit de clasicele joburi, ceva nou ar face serverul mai atractiv

Sugestie:Să se deschidă Event Place în LV zi SF,Sex-shop în Sf și Rent Car în SF

Cu ce ar ajuta serverul: populația ar fi mai moderată,majoritatea aleg LS pt ca are multe lucruri,și ar fi mai bine pentru player să aibă mai multe facilitati în Sf mai ales.Event place ar ajuta pt ca ar fi arene diferite,Pt un Event ar fi în LS,pt alt tip de Event în Lv,iar pt alt tip de Event în Sf.

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge comanda [/showfactionactivity <id>] sau prescurtat [/sfa <id>] pentru a vedea orderele/amenzile/runnerii/permise/droguri etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii din factiuni, sa nu mai intre pe panel si sa se uite la activitate, sa scrie direct in joc si fiecare sa se uite la raportul propriu, sa nu mai puna pe alti colegi sa se uite,  ar fi mai atractiv si cred ca ar da bine.  Multumesc pentru intelegere!

Edited by PingutzzuRO
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp