FlorinVlad Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Sugestie: Sugestii job: - Sa fie adaugat job-ul Hot de buzunare. Sa te duci langa un player si sa dai /furabani [id] si sa primesti o suma de bani intre 5.000$ - 10.000$ sa poti face asta din 60 in 60 de secunde. Sugestii cont premium: - La 10 jucate sau /sleep sa primim 1 punct premium. - Sa putem pune mobila in casa prin comanda /furniture. - Sa putem detine 5 masini. - Timpul wanted-ului sa scada cu 10% la cei cu cont premium . - Sa primim payday complet la 15 minute jucate . - Sa fie creat un fel de Club in care pot intra doar playerii ce au cont Premium ( sa nu aiba legatura cu Factiunea sau cu Clanul ), sa aiba un HQ si cateva masini / motociclete / elicoptere.. - Cei ce detinem cont premium sa avem 200 ore la licente. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar atrage mai multi donatori si mai multi playeri.
Snurpy Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Propun ca la jobul de arms dealer sa poti lua /getmats si de pe cladire pentru ca deja drumul si autostrada sunt foarte aglomerate si iti faci mai multi nervi incercand sa faci materiale. Ar fi mult mai bine sa putem face si cu elicopterele si sa nu fim nevoiti sa coboram din ele, fiind destul de dificil sa aterizezi printre stalpi si playeri. Edited March 13, 2016 by Snoopy.uL
D3CKyw Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) - Propunere pentru job-ul "Arms Dealer" - ------------------------------------------------------------------------ . 1) La job-ul "Arms Dealer" sa primesc 2.000 materiale pe o singura tura din Los Santos in Las Venturas. ------------------------------------------------------------------------ 2) La skill 1 sa primesti 2.000 materiale. La skill 2 sa primesti 2.500 materiale. La skill 3 sa primesti 3.000 materiale. La skill 4 sa primesti 3.500 materiale. La skill 5 sa primesti 4.000 materiale. La skill 6 sa primesti 4.500 materiale. ------------------------------------------------------------------------ . 3) La skill 1 pana la skill 2 trebuie sa faci 25 ture. La skill 2 pana la skill 3 trebuie sa faci 50 ture. La skill 3 pana la skill 4 trebuie sa faci 75 ture. La skill 4 pana la skill 5 trebuie sa faci 100 ture. La skill 5 pana la skill 6 trebuie sa faci 125 ture. ------------------------------------------------------------------------ . Cine este de acord sa dea +1. ------------------------------------------------------------------------ . Edited March 12, 2016 by .DEKCiW.
Braker 2k16 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Sugestie: Atunci cand 2 playeri incep un duel deagle iar unu ramane low si celalalt da cu m4 sa nu i se puna kill-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai fura atat de mult la paint, cine este de acord cu mine +1. 5
Blaskowski Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Sugestie: La taxi, atunci cand un client da G intr-un taxi sa ii apara gen un mini-map sau sa dea ESC sa puna un semn pe minimap la locatia dorita....iar dupa sa ii se afiseze taximetristului respetiv un checkpoint, iar acela il va duce exact unde vrea, fara a da vreun reper. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ceva unic si foarte folositor. Sugestie: Arena pentru curse de masini. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ok, s-ar castiga si bani. 4
ZOTHA.. Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 SUGESTII PENTRU MAFII IN GENERAL SI PENTRU SERVER Daca doriti sa se implementeze macar jumatate sau un sfert din propuneri, apasati butonul +1 Sugestie: Cand esti in virtual word (la war), sa iti poti respawna masinile personale din /towcar, adica sa apara in virtual world-ul respectiv care esti tu. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face spam pe /f cu /fvrespawn / poti merge pe cont propriu, cu masina ta la war, nu cu masina factiunii, e ceva monoton. Sugestie: Cand esti in war, sa ti se afiseze automat un textdraw in dreapta jos cu detaliile warului (turful atacat, score-ul tau, score-urile mafiilor (69 Ballas - 70 X), etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok, nu se mai face spam pe /f cu: TURF? TURF? TURF?. Iti poti vedea score-ul tau, sa nu astepti pana la sfarsitul warului, si sa vezi score-ul mafiei. Sugestie: Sa se adauge comanda /togfchat care sa aiba acces doar leader-ul / co-leaderul, aceasta comanda dezactiveaza chatul /f respectiv /g. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok, liderii numai iau LW / AV aiurea pentru nesanctionare la sedinta, poate vorbeste cineva peste leader pe /f in timpul sedintii etc, ar fi frumos. Cand X da /f > TEXT < sa scrie: Colony a dezactivat chatul factiunii [/f]. Sugestie: Sa se implementeze comanda /needfvr, sau ceva de gen care da un mesaj cu albastru mai inchis, sau ceva cu mesajul: X cere respawnarea masinilor a factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De exemplu, am mute, nu am masina personala, sunt si in aaa3 (la war) nu pot lua masina personala PENTRU CA SHADOW NU A ADAUGAT ASTA. (/v) si nu am cu ce merge, e mai utila o comanda de gen /needfvr, fara spam pe /f cu: FVR? FVR? FVRR? Sugestie: Sa se adauge /getgift si la ocazii speciale, gen, a venit primavara, pe toate servere e distractie, multa activitate cu /getgift ON. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi ceva monoton pe server, si ar fi mult mai multi playeri online. Sugestie: Cand serverul atinge 650 / 700 jucatori online sa se acorde 2/5 RP + o suma de bani. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum am mai spus, nu ar mai fi ceva monoton pe server, s-ar face mult mai repede level-ul si multa lume s-ar reapuca pe server, pentru ca este un update bine gandit, atrage foarte multi jucatori si e frumos. Sugestie: La urmatorul /getgift sa se adauge alte premii si mai multe sanse la castigarea punctelor premium / Clear FP. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi jucatori s-ar reapuca, pentru ca majoritatea au fost in mafii si acum au FP, si daca de exemplu castiga PP / Clear FP, posibil sa se readauge, ar fi mult mai ok, ne-am plictisit de Artificii / bani. Sugestie: Cand faci spam cu /order sa nu iti dea mute, de exemplu eu am /order 1-3 pe bind sa iau mai repede si ma trezesc cu mute 50-55 secunde, trebuie sa coordonez, si am mute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multa coordonare la war din partea leaderului, daca de exemplu are /order pe bind si face spam, ia mute si numai poate coordona. Sugestie: Sa se adauge o comanda gen: /GiveLW care da Leader Warn leaderului X + motiv, o comanda gen: /LWinfo (Vezi cate LW-uri / AV-uri ai), si cand acumulezi 3/3 Leader Warn, iei auninvite automat. Si o comanda gen: /GiveAV care da Advertisment Verbal la leader + motiv. La comanda /LWinfo sa apara LW-urile acumulate & AV-urile acumulate. La 3/3 OUT. La 2 Advertismente verbale, 1 AV. Dupa 30 de zile expira automat LW-ul, Dupa 15 zile expira automat AV-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E mai ok, numai stai sa calculezi cand iei clear, etc. Sugestie: Sa se adauge o comanda gen "/propune", si acea comanda afiseaza pe chatul clanului un mesaj cum ca, de exemplu: Colony l-a propus in clan pe Bogdyz0r[] (69), puteti incepe sa votati (pro/contra/neutru). Sa poti propune pe cineva in clan doar de la RANK 2 + Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos, fara spam pe chatul clanului: Propun ID 69, Propun ID 69, Propun ID 69, ar fi mult mai RP si ar fi un lucru frumos. +1
Popular Post Kedonoo Posted March 13, 2016 Popular Post Posted March 13, 2016 (edited) Sugestie: Am stat si m-am gandit ce i-ar da un '+' acestui server, si m-am gandit la un nou sistem care este Role-Play 100% si ar atrage multi jucatori acest sistem. Si anume sistem de 'Casatorie intre jucatori'. Ati observat si voi atunci cand va faceti un cont va pune sa va alegeti Sex-ul caracterului, ei bine acest sistem dupa asta ar trebui sa se ghideze, sa evitam abuzurile de bonusuri (care o sa le prezint mai jos), adica sa nu se poata face casatoria intre sexe. Doar de sexe diferite. Ca sa evitam si mai mult abuzul, m-am gandit ca cei doi parteneri sa aibe mai mult de level (7-10) pentru a nu face conturi in batjocura doar pentru a profita de bonusuri. Si mai mult de atat, unul dintre parteneri trebuie sa aibe in ultimele 30 zile undeva la (10-15 ore jucate) tot asa pentru a evita abuzul. Ar mai atrage si un intem nou in /shop si anume un inel (Ring), fiecare partener sa aibe acel inel pentru a putea sa se casatoreasca, (aici ar putea interveni si un business, dar nu intru in prea multe detalii). inelul sa se poata vinde chiar daca este cumparat cu puncte premium, sa fie o comanda gen /sellring. Bonusuri disponibile pentru cei insurati: -Un nou quest (Folositi comanda /bar 3 pentru a-ti saruta jumatatea, stiti si voi ca acea comanda imita 'sarutul', acea comanda sa fie folosita doar de cei casatoriti, la ceilalti sa dispara acea comanda) - Inca un quest, gen lor sa le dea 3 in loc de 2 cum este normal acum. - Sa creasca dobanda la PayDay (si un /skill ar fi frumos) pe fiecare skill acea dobanda sa creasca, gen sa fie un credit pentru cei casatoriti. - Sa creasca si salariul factiunilor Tin sa precizez ca astea sunt doar niste bonusuri random, pot fi mult mai multe sau mai practice. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am atrage mai multi jucatori de Sex feminin, ar aduce un mare plus jocului, adevarul este, cei mai complex, cu atat mai frumos, daca atragem jucatori de sex feminin, o sa facem in asa fel incat sa le tinem si mai mult pe server, pentru ca este un sistem bun, maia les pentru fete, pe langa asta, bonusurile sunt mereu bine venite si cu acest sistem de (anti-abuz) pe care l-am spus mai sus ar cam imposibil sa profite oricine de acest bonus. Edited March 13, 2016 by Republican KeDonoo 11
Twig Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) Sugestie: Job-ul ''Detectiv'' sa fie considerat un ''Hobby''. Iar playerii ce au acest job sa mai poata detine un job pe langa el, ''farmer, trucker, etc''. La fel sa fie si cu Job-ul Arms Dealer respectiv Drugs Dealer. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Uneori ai nevoie de acest job chiar si in timp ce faci un job de tip farm, truck, etc. Multi playeri au nevoie de detectiv, insa nu il au, deoarece si-au luat un job cu care au dorit sa faca profit, iar cand are nevoie sa il gaseasca pe X trebuie sa se duca sa-si ia job-ul. Edited March 13, 2016 by Twig 3
Gheliuc Costel Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Sugestie: Sugerez ca la toate joburile unde ai nevoie de un autovehicul pentru a muncii ex:Truker , sa poti bloca vehiculul odata ce lai luat ca un alt player sa nu il mai poata lua. Momentan acest lucru se aplica doar la joburile Farmer(aici este blocata automat) si GarbageMan(aici este optional). Ar mai fi nevoie de asta pentru joburile : Trucker , Mechanic , PizzaBoy si BusDriver. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca toata lumea a avut probleme cu acest lucru, nu este deloc fun cand mai ai 200m pana la cp iar cineva iti fura Truck-ul. Sper ca acest lucru sa fie introdus, daca si voi doriti acest lucru votati cu +1.
Allexandra Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) Sugestie Știu că nu este tocmai ușor a scripta, însă am o propunere, ceva ce ar putea îmbunătăți ”imaginea” facțiunilor de tip Paramedic, deoarece nu mulți apreciază această facțiune și nu este tocmai okay să fie dată la o parte așa. După cum bine știm cu toții (sau majoritatea), există comanda [/cpr], ceea ce simulează resuscitarea cuiva. Mi s-ar părea frumos implementarea comenzii [/cpr <ID>] pentru toți medicii, aceasta funcționând astfel: - în momentul în care un jucător ce are low HP [ -10 sau -20 ] tastează comanda [/service medic], medicul care acceptă comanda, odată ajuns la jucătorul ”pe moarte”, să-l resusciteze folosind comanda [/cpr <ID>]. - dacă medicul este în apropierea unui jucător low HP, undeva pe la 20 de metri, să tasteze comanda [/cpr <ID>], iar acesta să se îndrepte automat spre jucătorul respectiv. - în timpul resuscitării, să apară pe chat-ul tuturor facțiunilor de tip Paramedic un mesaj precum ”Medicul X îl/o resuscitează pe Y.”; făcând o paralelă la departamente, ar fi o idee ca și paramedicii să aibă un chat precum ”Dispatch”-ul din departamente, iar pe acesta să apară mesajul menționat ( ”Medicul X îl/o resuscitează pe Y.” ). Cum crezi ca ar ajuta serverul Așa cum jucătorii ce fac parte din departamente dispun de o varietate de comenzi, medicii de ce nu ar putea? Ar aduce un plus server-ului, ar fi mai Role-Play și tind să cred că mai mulți jucători vor dori să se alăture acestor facțiuni. Sper să nu se mai fi propus acest lucru. :ph34r: Edited March 13, 2016 by TL Allexandra 7
Redactor KimpRip Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) Sugestie:1.Parerea mea este ca ar fi ok sa se face pe panel un mic Clan History, unde cei care au clanuri oficiale sa poata vedea cam prin ce clanuri a fost sau ce a facut acolo, si sa se uite in logs clanului. 2.Ar merge facut tot pe panel pentru testerii factiunilor o chestie la fel cum au adminii si helperii. acel chenar unde sa scrie Tester-LsPd sau .... Tester-nickname factiune, si tot pentru tester daca s-ar face acest lucru sa poate da click pe acea aplicatie ,care este acceptata pentru teste, si sa ii scrie player-ului respectiv ca X va sustine testul cu tine, banuiesc ca ar fi mult mai ok asa si nu ar mai fi certuri intre testerii factiunilor. 3.Ar mai fi ok o comanda gen [/duel id] si [/accept duel id].Cred ca trebuie adaugata aceasta comanda pentru ca avem nevoie de ea atunci cand dorim sa facem un duel cu un amic/necunoscut.Daca unul din playeri ajunge primul cu viata low cel care trage incontinuare in acel player cu viata scazuta nu ii mai poate scadea din Hp.Dupa parerea mea zic ca este ok si ceva unic in romania. 4.Dupa cum stii majoritatea playerilor au cam inceput sa se plictiesasca pe server la paint si m-am gandit daca ai putea face, ceea ce cred ca poti, un sistem de fotbal(cu o minge, 2 porti, si 2 echipe a cate 11 jucatori), la acest joc zic sa faci gen 3 mape a cate 2 reprize de 15 minute.Cred ca ar fi unic si ceva nou pe serverele de rpg din Romania. 5.Ai mai putea face si o pensiune pe chilliad unde sa avem o piscina cu trambulina si spa si o telecabina sa putem urca si cobori de pe chilliad fara masina.Banuiesc ca multi ar dori sa vada asa ceva acolo sus. 6.Mai propun si 2 joburi noi: -A- Job Preot- Din cate sugesti am vazut mai sus,banuiesc ca acest job ar fi ok pentru cei care vor sa se casatoreasca, pentru acest job este nevoie de o biserica avand in vedere cate sunt pe server si de comanda [/cununa id] sau orice alta comanda credeti voi. -B-Job Transporter- intr-un fel sau altul seamna cat de cat cu Truker doar ca aici trebuie sa transporti bani de la o banca la alta, avand in vedere 6 skills, doar ca acest job sa poata fi si jefuit prin comanda [/rob transporter] cu anumite puncte de rob.Cred ca ar fi foarte ok pentru cei care vor sa incerce si lucruri noi pe server. 7.Ar mai fi ok ca in fiecare bar/sau baruri diferite sa poti juca gen billiard sau chiar Bowlling sau alte jocuri de noroc,poker,septica,popa prostu sau diferite chestii din acestea.Cred ca ar fi mai populate si toate biz-urile. 8.Tot ok ar fi daca in fiecare biz sa fie o vanzatoare/vanzator care sa te intrebe diferite chestii(Exemplu: intr-un clothing store sa iti zica : Buna ziua cu ce haine va putem ajuta? , iar apoi el sa foloseasca comanda [/clothes] si sa isi aleaga un skin).Aceasta propunere chiar as dori sa o vad pe server pentru ca ar face server-ul mult mai realist. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum am spus si mai sus cred ca ar ajuta extrem de mult server-ului si ar ajuta si playerii foarte mult in modul ca na pot vedea cine este tester fara sa mai acceseze forum-ul la topicul cu staff-ul factiunii si nu ar mai fi multe chestii de facut. Sper ca am fost unic cu sugetiile mele si poate voi primi si un +1 ty. Shad0w sau Tibi sper ca o sa va placa ideiile si poate pe viitor sa le avem pe serveR! Multa bafta cu severele! Edited March 13, 2016 by KimpRip. 4
AdrianS. Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 @KimpRip, foarte bune ideile. Sper sa fie acceptate si adăugate pe server.
Eugen. Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Sugestie: Propun sa fie legal CLEO, mi se pare mai frumos jocul cu o interfata, cu un colormode, de exemplu pe mine ma ajuta foarte mult un mod cleo care te scapa de lag de la 40 fps care il am eu pe turf imi baga 65-70. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Parerea mea este ca ar face jocul mai frumos, pe alte comunitati este lagal, nu inteleg de ce este ilegal aici.
Redactor KimpRip Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 @KimpRip, foarte bune ideile. Sper sa fie acceptate si adăugate pe server. Multumesc!
alexandru_9 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Sugestie: Eu cred ca ar fi bine daca ai putea sa dai lock la un scuter pizza boy, deaorece sunt unii playeri care iti fura scuterul si este chiar stresant sa stau dupa 20-30 minute dupa alt scuter, in unele cazuri nu sunt nici in SF nici in LS.
Snurpy Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) 1.) Sugestie: Propun ca la jobul de arms dealer sa poti lua /getmats si de pe cladire. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deja drumul si autostrada sunt foarte aglomerate si iti faci mai multi nervi incercand sa faci materiale. Ar fi mult mai bine sa putem face si cu elicopterele si sa nu fim nevoiti sa coboram din ele, fiind destul de dificil sa aterizezi printre stalpi si playeri. 2.) Sugestie:Cand esti in propria masina si e blocata, apasand de exemplu tasta "G" o persoana sa poata urca in masina ta doar ca pasager, sa nu poata da F sa o fure. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sunt instructor si am intalnit multi copii care suna pentru licenta si cand deschid masina o fura... 3.) Sugestie:Membrii din factiunea School Instructors sa beneficieze de job-ul Detectiv. Cum crezi ca ar ajuta serverul: un instructor trebuie sa aiba in permanenta jobul detectiv, insa e enervant deoarece nu putem face altceva, de exemplu eu doar ma plimb in acest timp si astept ca cineva sa sune. Mai ales acum ca sunt foarte multi jucatori care au si 2k+ de ore la licente, facem destul de greu raportul si nu ne permitem sa avem alt job in afara de detectiv. Ar fii un plus pentru noi, instructorii, pentru ca e plictisitor sa stai si sa astepti sa te sune cineva pentru licenta. 4.)Sugestie: Atunci cand vorbesti la telefon sa fie alta culoare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca esti intr-o zona aglomerata este derutant, trebuie sa fii atent. Edited March 14, 2016 by Snoopy.uL
Nicu Tabacu Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Sugestie: Sa se adauge o comanda de gen /hidelogo pentru a ascunde ceasul,data, poate chiar si numele playerului si al serverului. Si o comanda /showlogo pentru a faca ca sa apara iar. Macar pentru ceas. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cand mai faci poze sau ceva sa nu mai stea omul sa decupeze si sa cenzureze.In plus eu am un c-hud in care imi arata banii in locul in care e ceasul si nu inteleg nimic.
Glontz. Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Sugestie: Sa se adauge o comanda de gen /hidelogo pentru a ascunde ceasul,data, poate chiar si numele playerului si al serverului. Si o comanda /showlogo pentru a faca ca sa apara iar. Macar pentru ceas. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cand mai faci poze sau ceva sa nu mai stea omul sa decupeze si sa cenzureze.In plus eu am un c-hud in care imi arata banii in locul in care e ceasul si nu inteleg nimic. poti apasa f5 sau f6 nu mai stiu sigur pt a face acest lucru :|
Braker 2k16 Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 #1 Sugestie: Atunci cand 2 playeri incep un duel deagle iar unu dintre ei ramane low si celalalt da cu m4 sa nu i se puna kill-ul Cum crezi ca ar putea ajuta serverul: Nu s-ar mai fura atat de mult la paint. #2 Sugestie: Sa se faca un sistem de blacklist, atunci cand un membru de-al factiunii propune pe cineva pe blacklist, iar liderul accepta cererea, sa existe o comanda [/fblacklist], acolo scriind ID-ul de inregistrare al playerului iar respectivul player cand incearca sa aplice sa ii arate 'Nu poti aplica la aceasta factiune deoarece esti pe blacklist'. Cum crezi ca ar putea ajuta serverul: Ar fi mai real iar playerii ar platii mai repede banii. #3 Sugestie: Cand serverul atinge 1000 de playeri sa se dea 3 RP-uri, o suma de bani, iar intre orele 19:00-21:00 sa se dea 2 RP-uri. Cum crezi ca ar putea ajuta serverul: Playerii ar fii mai activi. #4 Sugestie: Deoarece in ziua de azi sunt prea multi codati, ar fi bine sa se dea ban de pe [/spec] pentru ca la TW nu le gaseste nimic. Cum crezi ca ar putea ajuta serverul: Am scapa de codati si asa s-ar invata si ei minte.
2DkL Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Sugestie:Sa puneti sa putem juca si pocker nu numai barbut la cazino si playeri sa joace intre ei nu cu boti sau ceva sa se puan 2-3-4 la masa sau mai multi si sa inceapa sa joace pe ce pot doreste primul asezat la masa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa ar putea playeri sa aiba mai multe optiuni de a pierde sau a castiga banni nu doar barbutul .
ifrimvasile Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 (edited) Sugestie: in loc de respect points sa se primeasca rob points/free points la terminarea unui quest sau sa poti alege intre rob/free points si respect points. Cum crezi ca ar ajuta serverul: probabil altii vor rob points/free points in locde respect points. Edited March 15, 2016 by Vasile.
Spiritual. Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Sugestie:Inlaturarea comenzi "/call 112" Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand .. Doamne mi se face o sila cand vad pe cate unu cu 1 HP care se arunca in elice/fata masinii pe oriunde , eu bineinteles primind wanted1 si pierzand timp aiurea fugind sau stand prin jail pentru niste copilasi de 9 ani maxim.. sau de vrun pustan care apasa intensiv "/call 112" in chat.. fara ca macar sa stie pentru ce este acea comanda. ( o sa va ganditi asa " daca un player face asta foloseste /report " ei bine nu.. cei de la /report imi spun " fa o plangere pe www.bugged.ro" blabalbalbal.. Doar ca eu oameni buni nu stiu cand un tembel sare in fata mea .. ! Si nu stau sa imi incarc PC-ul cu videouri pentru asa ceva. Deci rezolvati va rog.
LanceV Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 (edited) Sugestie: jobul pizza boy sa devină factiune. " Pizza Boys SF/LS". Playerii sa pot comanda pizza prin comanda /service pizza, iar cei din factiune sa pot accepta prin /pizza accept Id, iar nr de pizza livrate sa reprezinte raportul. Level-ul minim sa fie 7, si sa fie o factiune pentru începători la fel cum este Paramedic Department. Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mult mai role play, iar adăugarea unei facțiuni reprezintă inca 50-60 de Playeri care isi pot face un faction history. Edited March 15, 2016 by LanceDance
blaNku Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Sugestie: Propun ca pe panel, la profilul fiecarui player ce detine o casa sau un business, sa fie afisata o optine prin care acesta isi poate pune casa / business-ul la vanzare direct de pe panel cu pretul dorit ( http://imgur.com/FfOrjrl ). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai eu zic ca ar ajuta multi playeri, de exemplu: uni player i s-a stricat PC-ul si nu mai poate intra o perioada mai indelungata, ca sa nu i se confiste casa / business-ul, le poate pune la vanzare direct de pe panel, sunt "n" motive... Astept si parerea voastra :) 1
Shady Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 (edited) Sugestie: - Daca nu e bine sa spui motivul pentru care a dat reject la aplicatie, atunci sa scrie motivl pentru care a fost acceptat. Cum crezi ca ar ajuta serverul? - Playeri care se uita la aplicatiile acceptate isi vor da seama daca le lipsesc ore / level / fh urat etc. +1 ms. Edited March 16, 2016 by S h a d y
Recommended Posts