Popular Post GrimLock Posted April 2, 2016 Popular Post Posted April 2, 2016 1. Sugestie: Sa se adauge amenda si comanda /belt si /checkbelt. Detalii: Prin comanda /belt cand esti intr-un vehicul sa iti poti pune centura, iar prin comanda /checkbelt un politist poate vedea daca este pusa sau nu. 2. Sugestie: Odata ce este adaugata comanda /belt cand te accidentezi cu un vehicul sa iti scada mai putin HP. Detalii: Cand un player are comanda /belt activata si intra intr-o masina sau o masina intra in el sa iti scada putin HP (5, 10, 15 HP) in functie de viteza care o avea si daca nu are /belt activata sa ii scada mai mult HP (10, 15, 20 HP) Dupa mine ar fi mult mai RolePlay. Dacă sunteţi de acord apăsaţi butonul de +1 () 10
EsUs_IL3GaL Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Sugestie: Sa fie adaugata comanda: /voteleader. Respectiv: /addleader (de un admin level 3+), /startvote [idfactiune]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa s-ar evita spusele pile, iar playerii isi pot vota liderii.. dupa ce un anumit timp [30 minute] sa se acorde comanda /stopvote iar pe chat sa apara: [LEADER VOTE] Factiunea: SKiM - 10 voturi | Shad0w - 132 voturi | Tibi - 123 voturi. Iar dupa ce se observa procentaju, playerul respectiv este luat la teste leader, daca pica testele este luat urmatorul. Sugestie: La DMV sa fie adaugat un sistem de coleziuni off. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa fiecare player ar putea da testul in liniste si nici-un "newbie" nu mai poate sa intre in el ca disperatul si playerul respectiv sa pice testul. Sugestie: Sa fie adaugata comanda /lock la trucker Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe 15 aprilie se deschide serverul ORANGE, asa ca mai bine adaugam comanda /lock si la trucker deoarece o sa fie nebunie totala iar fiecare player o sa fure masina altuia.. si este foarte aiurea.. asa ca mai bine este adaugata comanda /lock si la trucker. 3
igeorge1623 Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Sugestie: As propune sa fie o tasta pentru a iti vedea prietenii in loc de /friends sau macar o comanda mai scurta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu este cine stie ce, doar ca este mai usor si cred ca multi vor asta. Sugestie:Sa fie mai corespunzator. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cu tot.
Radial112 Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Sugestie: -> Daca poti cumpara bani din /shop, sa poti cumpara si puncte premium din /shop. ex: Pentru un punct premium jucatorul sa plateasca 300.000$ sau mai mult. -> Sau sa fie o comanda /sellpremiumpoint sa poti cumpara de la cineva care a donat pentru puncte premium. Jucatorul decide pretul lor. Cum crezi ca ar ajuta serverul? : Ar fi mai frumos. 1
Twig Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 (edited) Sugestie: Sa existe comanda [/re] care ar inlocui comanda [/reply]. Totusi, unii playeri cumpara iPhone-ul doar pentru acest [/reply], daca ar fi si comanda [/re] va fi mult mai usor sa dai un mesaj. Sugestie: Excluderea premiului 'licente pentru x ore' de la GiftBox. Acest premiu nu este cine stie ce folositor, nu e cine stie ce avere 100.000$ respectiv 80.000$ si 50.000$, insa daca nu ar mai fi acel premiu instructorii ar putea avea un raport mai usor. Majoriatatea au cate 500-1000 ore si este foarte greu sa iti termini raportul. Sugestie: Adaugarea unui business de tip 'Rent Car' in orasul SanFierro. Ar fi mai eficient pentru playerii care raman in San Fierro fara masina, deoarece taximetristii de la o distanta de 2000-3000 km nu accepta comenzi. Playerii care nu au masini personale si doresc sa nu li se fure masina vor putea lua o masina si de aici, cand la celelalte 'Rent Car-uri' nu vor mai ramanea masini. Sugestie: Hitmanilor care au contract si sunt 'undercover' sa li se permita sa traga in masinile de la job-uri si in locurile aglomerate, exemplu 'CNN LS'. Daca sunt fara 'undercover' sa nu li se permita sa faca DM in acele zone sau sa traga in masinile de la job. Sugestie: Co-liderii sa poata folosi chat-ul liderilor cu comanda [/l] sau cu comanda [/cl]. Daca v-a placut una dintre sugestiile mele, nu ezitati sa apasati butonul de +1. Edited April 2, 2016 by Twig 3
Alexandru Mircea Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Sugestie: Sa se implementeze comanda /suicide. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, e cam nasol sa te milogesti unor jucatori sa te omoare. Asa, cu aceasta comanda se pot simplifica lucrurile..
Manu TK Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Sugestie: Sa se implementeze comanda /suicide. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, e cam nasol sa te milogesti unor jucatori sa te omoare. Asa, cu aceasta comanda se pot simplifica lucrurile.. Sau /kill.
D.Rafael Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Acum ca vine vara, eu cred ca nimeni nu mai intra la ora 8 in casa si propun sa se tina warurile de la 14:00 - 16:00 1
AndrewRyanXD Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Sugestie: Propun ca la Giftbox să fie scoasă opţiunea de a putea câştiga 500 ore la licenţe, deoarece acum majoritatea jucătorilor au multe ore la licenţe (peste 100), iar pe serverele buGGed, fiind 2 facţiuni de tip ''School Instructors'', puţini playeri vor mai avea nevoie de licenţe, drept urmare membrii School Instructors nu vor putea îndeplini în totalitate raportul de activitate săptămânal. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest lucru ar ajuta la activitatea instructorilor, şi de ce nu, la activitatea jucatorilor de pe server. 9
mihaikatona Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Sugestie: As dori sa se adauge mai multe posturi de radio.De exemplu ati putea adauga Digi Fm,este un radio detul de bunicel sau Magic Fm radio cu muzici clasice de prin anii 80-90.Toate cele bune si va multumesc pentru atentia acordata. URL-uri care ar trebui adaugate: http://www.digi-fm.ro/live/ http://www.magicfm.ro
ZooM[] Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Sugestie: Sa fie adaugat radar, sa ai o restrictie la viteza in functie de locul unde te aflii. Sa poti cumpara de la 24/7 un dizpozitiv care te anunta cand e radar prin apropiere. In caz ca ai fost prins depasind viteza legala sa fii sanctionat cu o amenda. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai Role-Play si s-ar reduce din accidente. 1
GBZ Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 (edited) Sugestie: Să se adauge Hot-Dog pe server. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E mai Role-Play cred eu, am văzut multe întrebări pe (/n), gen: "Cum mănânc hot-dog?". Exact ca în acest screenshot: Edited April 3, 2016 by gbz 5
Shinobi Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Sugestie: Salut, ma plimbam azi pe server si mi-a venit brusc aceasta idee. In mafii, sa existe comanda [/rag] care iti va pune un batic la gura (idk, maybe black) cand ai wanted pentru a scapa de politisti, gen un undercover. Ma gandeam la chestia asta pentru robberi, mie unul mi se pare o idee interesanta si daca cineva are de facut o adaugare cu o idee mai buna, sa nu ezite sa dea reply sau edit sau un pm mie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sincer, ar fi mai atractiv sa dai rob, mafiile ar fi mai pline, si ar fi mult mai interesant, cu siguranta va ajuta si raportul politistilor.
Onofrew Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Sugestie:adaugarea unei comenzi /toghud ce ascunde data, " nickname/red.bugged.ro ", kilometrajul Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi de folos pentru playerii ce fac "filme" pe aceasta comunitate.
Coso Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Sugestie: Când reporterii încep sesiunea anunţurilor gratuite, să fie un sistem, automat. Atunci când un reporter foloseşte comanda [/startag], playerii să folosească o comandă, gen [/anews] prin care pot trimite acolo anuntul. Exemplu: Trimit un anunt cu comanda [/anews], anunţul apare doar pentru reporterii din sesiune aleşi de către organizator, prin comanda [/startag [id] [id] [id] [id]], astfel: # /anews [numele celui care a trimis anuntul] [numărul celui care a trimis anuntul]: <anuntul> sau (# Anunt de la [numele celui care a trimis anunţul](numărul celui care a trimis anuntul): <anunţul>). EXEMPLU: # Anunţ de la .Bogdan.(2521): vând nrg-500 cu 2 zile, 2k km, 2x hid. De acolo reporterii preiau anunţurile iar la sfârsitul sesiunii (xx:59) să se dea [/stopag] prin care se încheie sesiunea. Anunţurile de început, gen 'Sesiunea anunţurilor gratuite tocmai a început, le puteti trimite folosind comanda /snews <anunt>.' şi cele de încheiere 'Sesiunea anunţurilor gratuite tocmai a luat sfârşit. Ne vedem ora viitoare.' să fie trimis automat de un NR Bot când reporterul foloseste comanda [/startag]. Deci, 2 comenzi pentru reporteri şi una pentru ceilalţi playeri, [/anews - trimit anuntul] si [/startag <id> <id> <id> <id> - dau startul sesiunii A.G.], [/stopag - opresc sesiunea A.G.] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii reporteri se plâng pentru că nu au /sms-uri cu anunturi la A.G. Edited April 4, 2016 by . B O G D A N . 2
Adrian Duta Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 doresc sa fac o propunere in legetura cu jocul care cred eu ca este unpic necesara pentru cei ce au masinii cu zile si km multe sa va explic:eu am un cheetah aproape de colectie si mereu cand acumulez w1 sau w6 sunt alergat de politisti si imi buseste masina trebuind dupa aceea sa platesc eu 30k de fiecare data cand sunt busit de politaii care trag in tine,am propune sa se adauge un upgrade ca cei ce sunt busiti de politai sa nu isi piearda asigurarea la masina pentru ca este foarte scumpa la uni (fiind o gramada cu masini de colectie).o alta problema o am cu timpul la mecanic as dori ca sa nu mai existe timp intre cele 2 comenzi (/refill si /repair ) deoare-ce playeri nu ma asteapta pe mine 1 minut sa-i acord /repair si refill aceste probleme cred eu ca sunt necesar sa fie remediate pentru ca am auzit de la multii playeri aceste lucruri dar majoritatea dintre ei nu stiu sa faca o propunere pe forum,ma intalnesc mereu cu aceste probleme mai ales cea cu busitul masini de catre un politist(doar cand suntem atacati de politai sa nu ne pierdem asigurarea) sper ca propunerile mele sa fie luate in serios.
Vlaic Sebastian Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Sugestie: Vreau sa se adauge o comana pentru instructori care sa arate cate licente au oferit. Scri comanda si sa iti apara cate licente ai dat. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai instructori trebuie sa verifice pe panel cate licente au acordat asa ca ar fi mai simplu asa cu o comanda.
GabrielShaarawy Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Sugestie: propun adaugarea Rent Car SF si mai propun ca toate clanurile expirate sa fie sterse dupa un termen de 1-2 saptamani de la expirare. Multi isi doresc un clan cu tag-ul de ex: King, clan ce pe green nu mai este valabil demult, iar detinatorul a facut ceva inactivitate. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mai bine pentru playeri care raman in sf fara masina, pot merge la rent. 2
ddanut404 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Sugestie: Posibilitatea de a incuia masinile cu care faci job (truck, bus driver, pizza)Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu aceasta posibilitate nimeni nu iti mai poate fura vehiculul cu care faci job. De multe ori mi s-a intamplat, si sunt convins ca nu doar mie, cand faci truck sau bus driver si te opresti la checkpoint, mereu este cineva care sa-ti fure vehiculul, fapt ce e destul de nasol, cum se pot incuia tractoarele si masinile de la job 'Garbageman' sa se poata incuia toate masinile cu care faci truck, pizza si bus driver.
Shady Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 > Sugestie: O noua amenda pentru departamente. Cand cumperi bautura din bar, sa o poti folosi si afara, iar daca acesta este prins consumand bauturi alcoolice sa fie amendat cu 50.000 (50k) de catre un politist. > Cum ar ajuta serverul?: eu zic ca ar fi foarte frumos. 1
Blaskowski Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Sugestie: Pe panel la sectiunea clans sa se adauge langa rubrica x/y members o rubrica numita Clan forum. Cum ar arata? Aveti poze mai jos. http://imgur.com/a/TOGXE Ar fI mult mai ok si fain sa faci topicurile la clan direct pe panel ... bine, acest sistem pe acest panel e in faza beta....dar cum si aici forumul este legat de panel, doar moderatorii clanului sa poata da lock/delete...sau rank 6-7. Daca vreti asa ceva si pe bugged, apasati pe butonul verde '+1'. Nu este necesar acel +1 dar cum nu aveti acces de comment, macar sa puteti vota printr-o modalitate, si nu zic asta aiurea o zic sa nu ziceti ca cer +-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai l-ar ajuta, chiar foarte mult.. 2
DANjR Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 (edited) -> Sugestie: Propun sa fie facut un update: Adminii sa nu ocupe locuri in factiuni, deoarece acestia nu sunt nevoiti sa faca raport.Sa luam un exemplu: Hitman Agency: Are 4 admini ca si membrii, fara Youngblood (rank 6), acestia fiind: Maky, Manuu, FouR si PetrutzZ.Sa luam alt exemplu: National Guard: Are 6 admini ca si membrii, acestia fiind: Yelawolf, ReLoaDD, SkyremZ, SWAT, skYwaLker si RIPZOR. -> Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar fi mai multe locuri pentru playeri.+1 daca sunteti de acord cu sugestia, sa fie evidentiata si vazuta de catre admini. Edited April 5, 2016 by ZakieN. 9
AliN_ Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Sugerez sa se adauge o arena pentru pasionatii de curse, locul ei poate fi chiar aici: http://imgur.com/8F13mBY. Ma gandeam ca daca o sa se adauge o arena de genul sa fie o parcare ceva mai mare de unde sa-ti alegi o masina pentru curse, adica aici: http://imgur.com/yLTzagu. Atat a fost cu locul sau, ma gandeam ca cineva cand face o cursa cu Y, cei 2 sa parieze o suma de bani, intre 100.000$ si 1.000.000$. Sugerez aceasta idee pentru a ridica populatie BuGGed-ului si pentru a fi mai distractiv. Daca va placut sugestia mea puteti sa-mi dati +1 la ea. 2
Shady Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Sugestie: Cand un politist acorda o amenda [/ticket] si respectivul nu are la el destui bani, sa apara un text ca nu are bani si nu poate acorda amenda. Cum ar ajuta serverul: Bn.
Recommended Posts