Cactus Tech Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Sugestie: Propun ca spray-ul si grenada sa fie scoase de la paintball. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta jucatorii sa nu isi mai smulga parul din cap din cauza nervilor provocate de copiii mici ce abuzeaza de acestea la paintball. Sugestie: Propun ca armele chainsaw si baseball bath sa dispara de la paintball deoarece nimeni nu le foloseste. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De fiecare data cand sunt jucatori multi la paintball cineva selecteaza pe baseball bath / chainsaw si strica toata distractia. Sugestie: Propun ca armele Tec9 si Combat sa fie adaugate la [/order] si sa poata fii luate de la rank 5+ Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar face mafiotii sa stea mai mult in factiune. Sugestie: Ma multe case si business-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face serverul mult mai atractiv.
Steff Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Sugestie: Propun sa nu se mai ceara la cererile pentru factiuni ce am fost pe alte servere sa se faca un model de genul Nume: Ore juate pe server/stats ( poza ): Ce factiune ai fost: De ce ai parasit factiunea: Crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune: Cat timp esti dispus sa joci pe server: Varsta: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in primul rand ar ajuta sa nu se mai adauge membri in factiuni cu pile ( Daca va uitati sunt multi cu level/ore jucate ( activitate mai mica ) decat un simplu civil care si-ar dori sa fie in acea factiune si un poate pentru ca exista pile si ore pe alte servere.. , si ar mai fi ca asa o sa putem tine multi playeri aici, poate vin dupa alte servere, invata regulametul stiu sa traga si intra in factiune, trebuie acordata o sansa tuturor. Sa se dea un motiv pentru respins, am fost respins de 3 ori pana acuma nu am primit motiv, de ce? Merit sa stiu de ce nu am fost primit la teste , poti pica simplu la regulament sau la deagle de ce trebuie sa iau respins ? Daca unei factiuni ii trebuie un membru zic, ca ar trebuii sa fie acceptati toti care indeplinesc cerintele si leaderul ii pune sa faca deagle intre ei pana raman cati membri are nevoie dupa ii pune la regulament si gata.. sau sa faca deagle si cu el este mult mai simplu si mai eficient pentru toti playerii serverului.
Etrex Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Sugestie: Propun ca cei care detin un clan sa ii poata schimba numele pentru 25 puncte premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate unii au donat pentru a face un clan si nu s-au gandit destul la nume si vor sa si-l schimbe . Sugestie: Propun ca , clanurile sa aiba mai multe facilitati nu doar /c si atat . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Detinatorii unui clan investesc lunar pentru el . Macar daca tot e o investitie mare , sa aibe si facilitati pe masura .
Ciupix. Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 De foarte multe ori mi s-a intaplat sa imi ia masina foc din cauza masinilor care se spawneaza fix in fata, nu se poate creea o comanda pentru cei ce au PC-uri mai puternice sa lase default spawnul masinilor? Inteleg ca e pentru a anula lagul , dar totusi suntem in 2016 cred ca toata lumea ar trebui sa aiba un PC care sa suporte un joc din 2004.
Rosenrot Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Sugestie: Sa se adauge Radio Guerrilla. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Nu toata lumea asculta manele, pop si alte chestii de "factura culta".
None Official Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Sugestie: Sa se adauge la 24/7 un CD-Player. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Uni playeri trag mult mai bine atunci cand asculta muzica, iar daca nu au un pc performant si ar intra pe yt ar creea foarte mult lag. Un CD-player ar fi solutia ideala.
Alliance Florin Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 (edited) Sugestie:Salut,toti membrii din Police Department se tot plang ca fug dupa cineva 30 de minute sa-l prinda si cineva sa ii acorde 'free'. Ar fii frumos sa adauge un sistem, precum sa arate cine acorda 'free' lui y,x, sa apara undeva in chat cine si cum a acordat free. Cum e la co-lider/lider acum apare pe chat cine a acordat fvr. Cand ma refer la acest #Update, pentru cei care fac permise. Ce rost mai are sa anunt pe [/D fara free X,Y], daca cineva acorda free si daca anunti pe [/d] si cineva acorda free sa ii fie acordata amenda. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai in deposit-ul factiunilor vor fii mai multi banii din amenzii, putem face si noi raportul mai repede fara ca cineva sa acorde free aiurea. Edited May 2, 2016 by Alliance Florin
PoLy04 Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Sugestie:Eu as propune ca la masini sa se faca un fel de sistem de semnalizare sau ceva in gen la semafoare cand este rosu lumea sa stea sa astepte pana este verde si daca trece pe rosu si il vede un politist sa primeasca amenda. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai real jocul si ar fii mai multa disciplina pe server.
SpaZz Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Sugestie:de un axemplu sa fie o comanda de auto pilot,adica sa programezi masina sa acumuleze o viteza pana la 50km/h cu comanda /carlimite. Cum crezi ca ar ajuta serverul: playeri osa fie mai multumiti.
Zenko.ZEW Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Propun ca leaderi de mafii sa pot folosi fast-connect deoarece se vor conecta foarte greu eu asa consider deoarece un leader de la mafii poate nu are co-leader si atunci nu are cine sa dea attack Astept +1 sau sa se realizaze aceasta sugestie
Sebinho Finantatorul Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Sugestie: Sa se adauge acest chenar, si evidenta va fi automata, liderii se uita doar pe panel, iar daca esti AFK / sleep, sa nu se puna minutele. Este ceva foarte interesant. Cum crezi ca ar ajuta serverul: http://i.imgur.com/8E4JTV7.png 1
noob2 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Sugestie: Propun sa se adauge /lock pentru joburile Bus driver si Pizza boy. De ce? Se gaseste vreun player surpriza sa-ti strice jobul si sa te enerveze furandu-ti masina cu care iti executi jobul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai putine certuri, poti sa faci bani stiindu-te in siguranta, mai putine injuraturi. 1
Dragon 47 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Sugestie: La job-ul Trucker să se primească mai mult, adică sa fie o diferenţă între skill 3 şi 6. Skill 1: 10.000$-15.000$. Skill 2: 15.000$-20.000$. Skill 3: 20.000$-25.000$. Skill 4: 25.000$-30.000$. Skill 5: 30.000$-35.000$. Skill 6: 35.000$-40.000$. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii să-şi facă mai rapid banii şi este mai logică diferenţa de bani la skill-uri şi mi se pare mai ok aşa. 1
.BiGGie Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Sugestie: Sa putem schimba numele si tag la clanuri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar ajuta numai server, ci si playeri deaorece multi playeri au clan si vor sa-si schimbe numele in altul deoarece acel nume este vechi sau a fost furat pe alte server.. ar ajuta multi playeri.
SOLDADO. Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Sugestie: Sa fie scoase tonomatele de viata (cel de la lspd, cel de la mall, etc.). Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Ar creste randamentul factiunilor de tip Paramedic, in prezent nu se foloseste (/service medic). Edited May 3, 2016 by THC SOLDADO.
DragosVl Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Sugestie: Sa se adauge skill pentru jobul car jacker. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai normal asa pentru ca majoritatea joburilot au skill. La Car jacker nu s-a schimbat nimic de cand joc eu pe server (3 ani).
Kristyan Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 (edited) Sugestie: Salut, fac parte din factiunea Taxi Company si as dori sa fac o sugestie in privinta comenzii [/service taxi]. Stim bine ca sunt jucatori ce doresc sa faca spam cu [/service taxi] sau sa cheme taxi pentru a face misto etc. , ar fi bine ca aceasta comanda sa se poata da la fiecare 5min de un jucator sau chiar si mai putin... timpul se poate stabili. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar reduce spam-ul cu [/service taxi] si taximetristii nu mai vor fi chemati degeaba. Edited May 4, 2016 by St.Kristyan
alexandru_9 Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 (edited) Sugestie: Sa poti sa inchizi vehiculele de la job-uri, exemplu: Pizza boy, Trucker si bus driver. Dupa 5 minute de nefolosire a vehiculului de la job sa se spawneze la job-ul respectiv. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu o sa se mai fure multe vehicule de la joburi, si chiar este enervant. Edited May 4, 2016 by alexandru_9
SprriTTe Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Sugestie: Sa se adauge pe Panel la factiunile de PD un TOPIC de genul "Reclama un jucator". In acest topic civilii(Orice player care nu este in PD) sa poata reclama un anumit player pentru: contra-sens(te buseste unul pe autostrada LS-LV si filmezi, daca nu este PD acolo il reclami), pentru casca etc... Fiecare politist sa poata raspunda la cate o reclamatie intr-un interval de timp. Cine sanctioneaza un player pe acele dovezi si nu a raspuns la acea "reclamatie" sa fie demis cu 60/60 FP. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar face factiunile de PD mult mai interesante si ar ajuta playerii sa scape de DM-isti, cei care merg pe contra-sens etc.. Sugestie: Sa se scoata BANII de la /shop, strica foarte mult. E altceva sa muncesti pentru 30kk si altceva sa ii iei din /shop. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu te-ai plictisi, donezi 100lei iti iei infernus apoi te plictisesti.
Mefx99 Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Sugestie: Sa se adauge o comanda [/rpoints] in care poti vedea cate puncte ai la raport. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri stau o gramada sa se actualizeze panel pentru a vedea cate puncte au la raport.
Shady Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Sugestie: Atunci cand un lider primeste uninvite pentru greseli multiple sau renuntare la functie, primeste daca vrea liderul cel nou WIPE, Daca primesti WIPE de la liderul nou, sa poti aplica iarasi la aceasi factiune.. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta foarte mult la dezvoltarea factiunilor. 1
Robert Andrei Sandu Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Sugestie 1:la ds sa poti vedea cum arata vehiculele cand cauti printre ele casa nu mai caute lumea pe google un anumit vehicul ca pun pariu ca 85% din lume face asta. Sugestie 2:cand te ataca cineva sa apare in chat cine te-a atacat/ti-a dat damage dar daca e din Hitman Agency sa nu apara. Sugestie 3:alte teste la factiuni.Face cineva un video cum trece si dupa lumea spune ''gata stiu raspunsurile''.
Luchs99 Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) Sugestie: Propun ca sa se creeze apartamente de vanzare(case) in blocul cu 12 etaje unde s-a introdus recent lift.(sa:mp 0.3.7) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai respectiv daca se vor crea cate 2 apartamente pe fiecare etaj al blocului se vor primi in total 24 apartamente cu priveliste extraordinara spre ocean si vor fi niste case originale pe care le vor dori multi jucatori avand in vedere faptul ca traiesti live in casa si vezi tot ce se intampla afara.Parerea mea este ca Comunitatea Bugged va face un progres mare avand asemenea case.Respectiv aceste case vor influenta economia serverelor pentru ca cred eu multi vor dori sa cumpere asa ceva.Exista si o parcare subterana destul de spatioasa pentru automobile.Unicul minus este ca apartamentele trebuiesc mobilate de catre maperi(Paturi,covoare,dulapuri si altele.) Edited May 5, 2016 by Luchs99 3
Sput Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Salut, am o sugestie pentru jobul de Drug Dealer: Mi se pare ca ar fi mult mai competitiv ca Drug Dealerul sa aibe si el skill ca celelalte joburi, de exemplu la skill 1 sa poata lua doar intre 1-5g , la skill 2 sa poata lua 6-15g si asa mai departe... Apoi ar fi interesant sa poti consuma droguri imediat ce ai consumat deja, ci nu doar dupa 5 minute cum e acum... Ar fi mult mai real ca dupa ce ai consumat droguri , caracterul sa nu mai faca acea animatie cand sta pe jos si sa nu trebuiasca sa astepti 30 de secunde ca efectul sa se produca, ci sa fie instant, si viata sa nu creasca la maxim dintr-o data, ci la fiecare "usedrugs" viata sa creasca cu aproximativ 20-25%. Cred ca aceste schimbari ar imbunatati nu numai jobul, ci si serverul, pentru ca in primul rand ar da un echilibru in concordanta cu celelalte joburi, iar in al doilea rand ar ambitiona playerii sa aleaga acest job si sa joace pentru a obtine skillul dorit.
Recommended Posts