Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sefu si eu ma gandeam la asta, sper sa fie acceptata. Ai +1 de la mine.

Si cu free sa fie la fel: w 5,6 da free doar ng, free w 1,2 doar pd si tot asa.

Posted (edited)

Sugestie: Salut am si eu o propunere pentru cei cu cont premium..defapt sunt doua propuneri!1:As propune ca cei care au cont premium sa aiba beneficiul de slot adica sunt 500/500 cand intra unul cu cont premium sa-l scoata automat pe unul care nu are cont premium...si 2)As propune sa fie un loc adica la tunning sau altundeva unde pot fi culori premium iar cei cu CP sa poata sa isi aleaga o culoare hidden si mai intai sa vada cum le sta hiddenu ca multi isi aleg si cand pun culoare nu le place cum sta...si mai bine sa fie o chestie dinasta in care sa poata vedea mai intai cum sta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul Pai cred ca atunci multi si-ar lua CP ca sa scape de asteptat la logare pe server|Si la ceea cu hidden nu ar fi neplaceri!

+1 daca ti-au placut ideile mele

// nu se pot rezerva sloturi.

// la folosirea /carcolor apare un dialog de confirmare si culoarea este aplicata pe masina inainte de a da 'yes'. poti vedea cum arata hidden-ul inainte de a-l cumpara. de asemenea, exista comanda /colors pentru a vedea cam cum arata culorile.

Edited by Shad0w
Posted

+1 si nu va certati aici..Cu a 3a e mai dificil e bine fiecare departamaneet sa aresteze orice wanted..gandeste-te se poate intampla sa nu mai apuci sa intocmesti raport-ul ca o iau altii inainte.

Posted

Sugestie: Sa poti cumpara slot pentru masina cu 10 lei sau 2 euro orange/comsmote.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri care nu au cont premium ar vrea sa mai aibe inca un slot.

P.S eu unul asi cumpara inca 2-3 sloturi.

Sugestie: Sa poti cumpara slot pentru inca o casa la un pret de 25 lei/4-5 euro.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri ar vrea sa schimbe casa dar tin prea mult la ea sau vor sa faca o afacere si nu au unde sa o tina, asa ar creste si bugetul jucatorilor de SA:MP.

Posted (edited)

Sugestie:Sa se scoata faza cu /sleep sau sa ramana dar daca ramanem afk 30 minute si intram in joc sa putem da /sleep

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai bine pentru toti , deoarece daca luam crash ceva iarasi trebuie sa stam 30 minute .

Edited by FlAvIuSs
  • Upvote 9
Posted

Sugestie: Sa se schimbe locatia la arms dealer , nu locatia de /getjob , ci locatia checkpointurilor , fiindca pe acolo trec foarte foarte multe joburi , si foarta multa lume , cum ar fii , bus job , pizza job , lawn mower (playerii care vin la lawn mower) , trec cei care dau permisul , si au sanse mai mici sa il ia fiindca risca sa fie loviti , si multa alta lume , si prin zona aia e lag mare .

Aici sunt cateva locatii bune pentru checkpointuri noi :

Locatia /getmats :

9tjRpxj.png

Locatia deliver mats:

3KklmvU.jpg

Detaliat pe mapa pt deliver mats:

VBqPFgb.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Pai ar ajuta mafiotii care fac materiale sa nu mai dea de toti playerii care nu stiu sa conduca o masina , si sa faca materiale linistiti.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge pe server asa-zisele 'bancomate', care sa fie plasate in cele mai frecventate locuri de pe server (spawn civili, LSPD HQ, plaja LS, GSLS/LV, Trucker, si in unele cartiere populate: Jefferson, Richman). Comenzile de la ATM-uri sa fie [/atmdeposit suma], [/atmwithdraw suma].

Cu ce ar ajuta serverul: Serverul ar fi mult mai RP si playerii nu ar mai trebuii sa se duca pana la Bancile LS / LV pentru a depune / scoate bani, doar pentru a da [/transfer], astfel evitandu-se aglomeratia de la banci.

// exista atm-uri pe server.

Edited by Shad0w
Posted

Daca nu postati o sugestie, nu mai postati. 

Topicul a fost inchis datorita offtopic-ului ultima data. Si probabil va fi inchis din nou din acelasi motiv. 

Pe cine ajuta o postare cu '+1'?

Din 10 postari, 2 sunt sugestii si 8 comentarii aiurea. 

Voi chiar nu vedeti ce-a spus Shad0w? ;/

Terminati in plm cu offtopic-ul asta ;/ Apasati pe rep_up.png si gata...;/ numai dati qoute sau sa faceti offtopic.

Pare rau~

Posted (edited)

Sugestie: La mafii sa putem da invite pentru testul cu arme iar daca nu trece sa ia uninvite fara fp cum era inainte, ca asa daca dam pana la 1 hp nu vedem adevarata valoare a jucatorului, sau daca dam pana la kill ( de exemplu inainte de war) luam wanted si la war vine politia si ne strica tot...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai avantajos pentru cei care aplica la o mafie

Va rog fara reply, doar +1 daca va place ideea

Edited by DeeJays
Posted

Sugestie: Sugerez sa se mai adauge un Ranger de politie la Paramedic Department

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa medicii ar avea 2 masini rapide si vor salva mai usor vietile oamenilor

Posted

Sugestie: Cred ca ar fi un lucru foarte tare sa  actualizati  [/help] ...adica sa fie toate comenzile trecute si sa functioneze toate comenzile...si nu ar strica sa fie specificat cine poate sa le foloseasca ( cei cu rank 3 , lideri , admini , helper etc)  

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar stii toata lumea comenzile!!! Logic

Va rog fara reply, doar +1 daca va place ideea

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se faca gen un targ de masini, langa parcarea de la Banca LS. Sa fie de jur in prejur pus gard si deaspura. Sa fiie un pret pentru intrare la masini. Si un alt pret la clienti. Pe langa asta, sa fie si o parte unde sa probezi masina.(curbe, viteza). (Daca sunteti din Bucuresti gen Autovit)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii singurul server care ar avea asa ceva. Iar playerii ar cumpara mai repede masini.

Posted

Sefu si eu ma gandeam la asta, sper sa fie acceptata. Ai +1 de la mine.

Si cu free sa fie la fel: w 5,6 da free doar ng, free w 1,2 doar pd si tot asa.

@@maryan Si PD crezi ca ar mai da free? Tu crezi ca playeri de wanted 1,2 ar mai luat free cu 150,000$ pentru 2-4 minute?

Posted (edited)

Sugestie: Ar fi bine sa fie noi factiuni pe server de exemplu:noi mafi,.noi factiuni pasnice

Sa fie deschis orasul San Fierro si in el sa fie puse mafiile Corleone si Yakuza,iar in Los Santos si Las Venturas sa fie adaugate in locul mafiilor trecute unele noi

Skin-uri noi a civililor si a membriilor factiunilor

Mafii noi:  DeSimone Family in LS/ Nirvana(in Los Santos)

Pittsburgh  Family/ Lucchese  Family(in Las Venturas)

Noi Factiuni: Lowrider's-factiune de race-uri (Street Racing Club)

San Fierro Police Department

Si Cand sa fie deschis orasul San Fierro sa vina toti jucatorii serverului care vor fi ON la deschiderea orasului+dupa asta poate o mica demonstrare a noilor bizz-uri poate si case si a HQ-urilor noilor factiuni

Cum crezi ca ar ajuta serverul: am observat ca mai multi isi doresc ca orasul San Fierro sa fie deschis si asta imi doresc si eu,ar un  update foarte bun pentru server

Edited by DT-Enigma-
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: -Propun ca departamentele F.B.I. si N.G. sa aibe in slot minim cate un INFERNUS,ca cei de la P.D. sa nu mai faca gura ca sunt ale lor si ca le folosesc pentru circulatie,apoi peste cateva minute vezi ca unul dintre cei 2 membrii ce au luat Infernusul a bagat un suspect ce avea /robb la jail,aia nu se numeste circulatie

- Civilii sau ceilalti membrii ce nu apartin departamentelor sa nu mai poata suna la 112,multi ne atrag atentia zicand " x mi'a furat masina" noi nu avem ce face daca nu avem dovada,etc

-Sa fie adaugata o taxa mai mare la asigurarea masinii,deoarece pe multi de pe acest sv nu ii intereseaza daca noi suntem grabiti etc,ne busesc din orce pozitie...daca ar fi o taxa mai maricica nu se va mai indura sa faca asa ceva

-Intre cele 2 orase deschise LS-LV sa fie pusa un fel de bariera (granita) sa poti trece numai cu un fel de "buletin / pasaport",ar fi mai frumos

-PD  sa se ocupe doar de suspectii cu WANTED din kill-uri, F.B.I. cu cei ce ataca/omor un politist cat si detinerea de droguri,iar N.G. fiind armata zic cu Robb etc.

Cun crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos si mai "real"

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Cand o masina are mai multi km, pretul a sigurarii sa fie mai mic.
Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai, ar ajuta economia, pentru ca daca eu iau un Inferns si fac 5000 km, nu primesc oferte mari pentru ca are multi km si trebuie il vand ieftin. Si o masina ar trebuii cumparata pentru a merge cu ea, nu a o tine parcata tot timpul.

• Upvote 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp