Ctlin Adrian Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Sugestia mea este sa se adauge un sistem , ca atunci cand un coleg de factiune pune contract pe tine sa zica - 'Nu poti pune contract pe colegul tau'. Multi din factiunea Paramedic pun contracte pentru un loc.
SOIMUL Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Sugestie:Vreau sa propun aceasta sugestie pentru Job-ul Trucker.In legatura cu skill-urile 1-6 sa fie o plata diferita pentru fiecare skill. La skill 1 sa iei un Salariu intre:20.000 si 25.000 de dolarii. La skill 2 sa iei un salariu intre:25.000 si 30.000 de dolarii La skill 3:30.000 - 35.000 de dolarii. La skill 4:35.000 - 40.000 de dolarii. La skill 5:40.000-45.000 de dolarii La skill 6 sa fie intre:50.000 -75.000 Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta server-ul pentru ca sa ai skill 6 si sa te duci intr-o Cursa LS-LV-SF si sa iei un salariu la fel ca la skill 1 nu iti mai vine sa muncesti.Ar ajuta multi jucatorii pentru Toate server-ele si nu ar mai sta sa munceasca mereu la Farmer/Pizza Boys/Garbage/Fisher.Ar face si niste bani cu Job-ul Trucker! P.S.:Daca va placut aceasta Sugestie Astept sa dati o Reputatie ( ).Multumesc. 4
Popular Post Onea George Posted August 29, 2016 Popular Post Posted August 29, 2016 (edited) Sugestie: Pentru a face un post pe panel fiecare cont sa aiba 30 de ore jucate in ultimele 2 luni, exact ca la aplicatii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar demasca adevaratii post-hunteri, ar ingropa conturile de posturi. Daca cineva vrea sa faca post, sa faca de pe contul lui, nu de pe un cont cu 10 ore facut peste noapte. Edited August 29, 2016 by Vardy. 12
iRunix Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Sugestie: Sa se creeze o comanda gen /stopfindev care sa nu permita niciunuia din PD/FBI/NG sa poata da find pe un player ce organizeaza un event de gasire a player-ului respectiv. Stiu ca aceasta comanda o pot folosi doar adminii, dar atunci cand acel player ce vrea sa organizeze acel event are wanted sa nu poate organiza. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult deoarece la astfel de eveniment playerii nu vor mai fi nedreptatiti daca cineva din PD/FBI/NG da /find pe persoana care organizeaza evenimentul.
Manzoliu Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Sugestie: Sa se creeze o comanda gen /stopfindev care sa nu permita niciunuia din PD/FBI/NG sa poata da find pe un player ce organizeaza un event de gasire a player-ului respectiv. Stiu ca aceasta comanda o pot folosi doar adminii, dar atunci cand acel player ce vrea sa organizeze acel event are wanted sa nu poate organiza. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult deoarece la astfel de eveniment playerii nu vor mai fi nedreptatiti daca cineva din PD/FBI/NG da /find pe persoana care organizeaza evenimentul. Da de ce ai face event daca ai Wanted ?
EpiCu Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 (edited) Propun ca în [/hud] să apară două noi opțiuni: Prima, prin care să ni se afișeze id-ul lângă fps-uri, Iar a doua să fie un Weapon Switcher, pe fiecare număr de la tastatură să putem pune ce armă dorim, iar dacă armele sunt din aceeași categorie să intre pe același număr, ex: 1- Deagle, SD-Pistol 2- M4, AK47 3- MP5, TEC, MAC etc. DACĂ DOREȘTI SĂ SE APLICE VREUNA DIN ACESTE PROPUNERI, APASĂ BUTONUL VERDE DIN DREAPTA COMENTARIULUI MEU! Edited August 29, 2016 by EpiCu 3
CatalinJGF Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Sugestie: Sa putem pune upgrade-uri de viteza/rezervor/rezistenta si lucruri gen neoane pe masini.Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar putea organiza evenimente gen curse sau expozitii de masini sau chiar teste de masini contracost efectuate de catre playeri care nu detin/nu isi permit/nu sunt convinsi sa cumpere acea masina.Sper sa imi fie luata in consderare sugestia.
Stefanutu Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Propun sa se scoata cele 300h de la gift ca sa poata toti instructori sa isi termine raportul.
cyprus Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Sugestie: Sa existe /skill la jobul de mechanic. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai dupa mine jobul de mechanic este destul de mult fun, pentru ca poti fura masini cu el. Ma gandesc ca multora le place jobul din acelasi motiv deci sugestia mea este sa se adauge skill si aici. Dar totusi sa ramana acele 2 minute pe care trebuie sa le astepti cand faci jobul. Skill 1 - 9000$ pe masina: 30 masini duse la tow pentru skill 2. Skill 2 - 10500$ pe masina: 40 masini duse la tow pentru skill 3. Skill 3 - 11500$ pe masina: 60 masini duse la tow pentru skill 4. Skill 4 - 13000$ pe masina: 70 masini duse la tow pentru skill 5. Skill 5 - 14500$ pe masina: 90 masini duse la tow pentru skill 6. Aceasta este sugestia mea, sper sa fie luata in considerare. Ma mai gandeam sa iei 2000$ in plus la fiecare skill dar e prea op, asa ca 1500$ e mai bine.
Braker 2k16 Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Sugestie: Server-ul beta.bugged sa fie inchis, deci sa fie cu parola si doar adminii sa aiba acces la el. Nu s-ar mai abuz de cheats, si dupa va mirati de ce nu au playeri suficenti serverele, de exemplu green. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa aduca un + de playeri pe serverele oficiale, daca sunteti de acord cu mine va rog dati un +1. 8
Popular Post Skoll Posted August 29, 2016 Popular Post Posted August 29, 2016 Sugestie: Sa se micsoreze din nou rapoartele pentru Departamente. Ganditi-va putin, cel putin 10 politisti pe fiecare suspect cu wanted, foarte putini playeri cu wanted, deja m-am saturat. A fost cea mai proasta idee sa mariti exagerat rapoartele. Convingeti-va si singuri: http://imgur.com/a/oPLSt Ce putem face si noi? Se golesc departamentele, multi o sa ia uninvite pentru raport incomplet. Aa, da, parca nu era destul ca e prea mare raportul, iei si uninvite in functie de rank daca nu ai raport complet. O idee jalnica, nu va suparati, imi place bugged-ul, joc de mult pe el, dar pur si simply nu am timp sa fac atata la raport. Pun pariu ca asta gandesc toti politistii dar nu au tupeul sa vina sa lase o sugestie aici. Ganditi-va si la noi, frate. Nu numai ca te umpli de nervi, dar pierzi foarte mult timp aiurea. eu unul nu mai am timp deloc sa stau pe SA:MP sa ma plimb ca tre sa fac un raport de 130 de misiuni si 8 drugs. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta mult politistii, am fi si noi mai linistiti, ne putem distra pe SA"MP, nu numai sa facem raport 24/24. Am stat intr-o zi de la 16:00 pana la 00:34 numai de raport si am facut 30 de misiuni. Foarte multi politisti pe wanted, putini cu wanted. Sper sa se ia o masura. Puteti pierde playeri din aceasta cauza, multora le palc departamentele dar nu cred ca vor mai rezista. Succes si sper sa il micsorati cum era inainte. Daca ziceti ca asta cred numai eu, faceti un sondaj pe forum sa vedem ce cred si restul playerilor. 16
ReqOne Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 La dealership sa se adauge o noua sectiune care sa se numeasca Special cars sau ceva de genul unde sa gasesti masini ca limuzina vortex si multe altele. Sa nu aiba preturi exagerate de aproximativ 10.000.000 ci sa aiba preturi normale usor de fqcut acea suma cum ar fi 3.000.000 . mie unul imi place vehiculul vortex iar cel free de pe plaja este mereu luat si niciodata nu ma pot distra cu el. 1
osamakurd Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 (edited) mechanic must be faction people can /service mechanic for repair car or refill car and mechanic or tow car company can tow cars the cars where it parked in front of road and im ready to be leader of mechanic if you accept my suggestion my name in game osamakurd Edited August 29, 2016 by osamakurd 1
TGTiRaN Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 (edited) Sugestie: La mafii, sa nu mai poti da inainte de war /turfs, adica pe turf 30 ( orange ), cei din russian inainte de war, 4-5 membrii, folosesc comanda /turfs, cand nu suntem atenti in spate, ne da clear ! Sa se sanctioneze cu warn sau ceva, sper ca o sa se rezolve. E prea mult abuz si mai multi manageri Tw. Adica, 2-3 manageri care nu da ban la codati, doar da /gethere la cativa membrii. Nu sta tot war-ul sa dea ban. Iar propunerea prima, o sa ramana asa, 'Miercuri' la war, o sa filmez pe turf 30. Sa vedeti ce abuz se face. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Nu o sa se faca asa de mult abuz incat ar fi mai bine pentru mafia care attaca, inainte de war dai /turfs, dupa cand mai sunt 4 pe turf, veniti repede cu abuz. Da-ti /turfs dupa faceti Mega-Jump cu Bike, o sa pun o dovada Miercuri la war cand o sa dam attack ! O sa-l rog pe colony sa dam pe 30, chiar daca o sa luam fail. Macar sa se rezolve problema ! Pe cei care ii inerveaza chestia asta din mafii, civili, departamente va astept cu un . Multumesc mult ! Va astept cu un ! Multumesc !! Edited August 29, 2016 by RoyS.wS
Krady14 Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Sugestie: Sa se micsoreze din nou rapoartele pentru Departamente. Ganditi-va putin, cel putin 10 politisti pe fiecare suspect cu wanted, foarte putini playeri cu wanted, deja m-am saturat. A fost cea mai proasta idee sa mariti exagerat rapoartele. Convingeti-va si singuri: http://imgur.com/a/oPLSt Ce putem face si noi? Se golesc departamentele, multi o sa ia uninvite pentru raport incomplet. Aa, da, parca nu era destul ca e prea mare raportul, iei si uninvite in functie de rank daca nu ai raport complet. O idee jalnica, nu va suparati, imi place bugged-ul, joc de mult pe el, dar pur si simply nu am timp sa fac atata la raport. Pun pariu ca asta gandesc toti politistii dar nu au tupeul sa vina sa lase o sugestie aici. Ganditi-va si la noi, frate. Nu numai ca te umpli de nervi, dar pierzi foarte mult timp aiurea. eu unul nu mai am timp deloc sa stau pe SA:MP sa ma plimb ca tre sa fac un raport de 130 de misiuni si 8 drugs. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta mult politistii, am fi si noi mai linistiti, ne putem distra pe SA"MP, nu numai sa facem raport 24/24. Am stat intr-o zi de la 16:00 pana la 00:34 numai de raport si am facut 30 de misiuni. Foarte multi politisti pe wanted, putini cu wanted. Sper sa se ia o masura. Puteti pierde playeri din aceasta cauza, multora le palc departamentele dar nu cred ca vor mai rezista. Succes si sper sa il micsorati cum era inainte. Daca ziceti ca asta cred numai eu, faceti un sondaj pe forum sa vedem ce cred si restul playerilor. +1 frate
Krady14 Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 (edited) Sugestie: Sa revina raportul inapoi , i-ar ajuta pe toti din departamente + ca incepe scoala multa lume nu are timp, micsorati raport-ul ca la inceput. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult playerii care sunt in departamente. Edited August 29, 2016 by 0ctav. 4
Jean4chan Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 (edited) Sugestie: Sa se scoata questul cu ''omoara x politisti''. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, pe langa faptul ca playerii cel mai probabil o sa primeasca wanted, si stau in jail, ajuta si politistii pentru ca nu se mai face DM cop atat de mult si nu mai sunt stresati politistii prin /sms, /w, /call, /c, cu "Ma ajuti si pe mine cu quest?" "Ma lasi sa te omor de x ori pt quest?" "am quest pot sa te omor de x ori?", si acest lucru este stresant, te simti ca si Awake dupa ceva timp, cu mereu aceleasi intrebari... Edited August 30, 2016 by Alliance Jean 1
GraPPwiiY Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Sugestie:Legat de ROB.Toti playerii care dau rob nu reusesc sa iasa din Businessul respectiv si deodata apar toate departamentele NG/FBI/PD.E imposibil sa dai un rob reusit.Cum crezi ca ar ajuta serverul:Eu cred ca ar ajuta serverul sa fie playerii mai fericiti ! :unsure:
Popular Post .EXTAZZY Posted August 30, 2016 Popular Post Posted August 30, 2016 Sugestie: Sa se micsoreze raportele la departamente cum erau inainte, de ce? Pentru ca sunt foarte putini playeri cu wanted si foarte multi politisti. Daca stai sa te gandesti sunt 5 playeri cu wanted in /wanted si 20 politisti si doar 4 pot lua punct, ceilalti ce fac? Plus ca, raport la co-lider si admin? O MARE PROSTIE! Cum sa pui tu raport la co-lider si la admin? Crezi ca adminul si co-liderul stau de raport? De exemplu, eu ca si co-lider am multe lucruri de facut, gen de dat teste, de inchis reclamatii, aplicatii si multe chestii, ce timp de raport sa mai am? Iar adminii? Ce timp de raport sa au saracii cand trebuie sa faca x report-uri pentru raportul la admini. Mie cel putin mi se pare cea mai mare porcarie ca s-a marit raportul mai ales pe serverul Green unde nici seara nu depasim 500 playeri. Propun sa se faca raportul cum era inainte si sa nu mai existe raport la Co-Lider / ADMIN! Cine este de acord cu mine, +1 !!! 11
Deyu Tzu Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Bun deci, cu toti stiti ca sunt multe orase frumoase pe server, cu case foarte frumoase. Sugestie: As vrea cel putin in orasul Fort Carson ce se afla la poalele HQ-ului News Reporters sa se puna niste case, am pus aici niste poze din oras http://imgur.com/a/QU76C pentru ca acest oras este foarte cunoscut si multi turisti trec prin el.. Daca ar fii niste case ar fii superb. Si am mai observat ceva acolo, un spital, daca s-ar putea sa fie facut gen o "factiune" dar mult mai mica (gen 20-30 de locuri, sau sa apartina de Las Venturas), asa mai multi playeri ar avea sanse la factiune. Sper ca imi va fi citita sugestia si se va pune in practica. +1 daca va placut aceasta sugestie. 1
KiLleR24 Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Sugestie: Sa se micsoreze din nou rapoartele pentru Departamente. Ganditi-va putin, cel putin 10 politisti pe fiecare suspect cu wanted, foarte putini playeri cu wanted, deja m-am saturat. A fost cea mai proasta idee sa mariti exagerat rapoartele. Convingeti-va si singuri: http://imgur.com/a/oPLSt Ce putem face si noi? Se golesc departamentele, multi o sa ia uninvite pentru raport incomplet. Aa, da, parca nu era destul ca e prea mare raportul, iei si uninvite in functie de rank daca nu ai raport complet. O idee jalnica, nu va suparati, imi place bugged-ul, joc de mult pe el, dar pur si simply nu am timp sa fac atata la raport. Pun pariu ca asta gandesc toti politistii dar nu au tupeul sa vina sa lase o sugestie aici. Ganditi-va si la noi, frate. Nu numai ca te umpli de nervi, dar pierzi foarte mult timp aiurea. eu unul nu mai am timp deloc sa stau pe SA:MP sa ma plimb ca tre sa fac un raport de 130 de misiuni si 8 drugs. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta mult politistii, am fi si noi mai linistiti, ne putem distra pe SA"MP, nu numai sa facem raport 24/24. Am stat intr-o zi de la 16:00 pana la 00:34 numai de raport si am facut 30 de misiuni. Foarte multi politisti pe wanted, putini cu wanted. Sper sa se ia o masura. Puteti pierde playeri din aceasta cauza, multora le palc departamentele dar nu cred ca vor mai rezista. Succes si sper sa il micsorati cum era inainte. Daca ziceti ca asta cred numai eu, faceti un sondaj pe forum sa vedem ce cred si restul playerilor. +1 omule Se pare ca se vrea ca playerii de pe Bugged sa devina no-liferi.... 1
Eu WE Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 (edited) Sugestie: Daca tot s-a marit raportul, cred ca ar trebui scoasa treaba cu maximum 4 politisti care pot lua un suspect (cand il omoara) deoarece sunt foarte putini jucatori cu wanted uneori si sunt 15 politisti dupa un jucator si dabia iti termini raportul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok la rapoarte. \ Edited August 30, 2016 by .Rares
Vegas Guard Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 (edited) Sugestie: Cred ca ati facut o mare greseala prin marirea rapoartelor departamentelor, si nu una mare, da una mega. De ce? Pentru ca vine scoala, si nu se golesc factiunile, da se golesc serverele. Lumea se grabea sa apuce un rank 5 cat mai repede pana la sfarsitul verii, si voi ce faceti? Ne puneti dublu raport. Oamenilor vine scoala, cine o sa aiba timp sa stea minim 5 ore pe SA:MP sa faca 20 misiuni, poate mai putin. Si nu glumesc. In zile de duminica pe la 17 - 19 daca dadeai /rob te mai si primbai 2 ore si nu venea nimeni. Acum daca dai rob is direct 15 oameni pe tine daca dai /mdc si nu, nu glumesc intrebai asta pe orice membru al departamentelor. Stiu ca n-o sa citeasca nimeni asta ca in totdeauna, ca pe voi nu va doare de administratia serverului, ma refer la red da sa faceti lumea no-liferi. Si ca tot incepe scoala minimul de jucatori la ora 13:00 sigur nu va fi mai mult de 300. Nu suntem elevi olimipici cum ziceti voi, dar oricum toti vrem rezultate bune, si sa incepi anul scolar negativ nu e ceva rau, sau sa stai la ultima ora sa te gandesti: baaaa, cum sa scap repede sa ma duc sa-mi fac raport..Asta e adevarul, ati facut surplus si chiar ati exagerat la marirea raportului. Aduceti-va aminte de cazul din primavera, cand s-a pus noua regula cu rankul, daca nu-ti faci raport sa iei uninvited la orice rank, si ati scazut din raport, ca nu era corect asa normal. Acuma ce? Vi s-a parut ca ati facut gresit sau? Stiu stiu ati facut aceasta modificare pentru rank 5 ca stau degeaba si asa mai departe, dar ba frate chiar sa mareste raportul de 2 ori, sau chiar mai mult? E exagerat, prea exagerat. Mai bine faceam 15 permise si 15 amenzi decat sa ma frec cu 130 de misiuni la care participa 40 de membri din departamente. Ganditi-va logic va rog frumos, duminica dupa ora 16:00 cand se da reset la rapoarte la unele departamente e imposibil sa faci macar un arrest, daca da unul rob sansele lui sa finiseze robul sunt egale cu - 5% si nu mai mult, pentru ca e mai ceva ca la war se duc 6 masini cate 3, ba chiar 4 oameni dupa unul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum crezi..nu cred da chiar o sa ajute schimbarea rapoartelor la departamente, va rog frumos macar 30 de misiuni in minus sa se faca. Mai sunt aproximativ 10 zile pana incepe scoala, poate unii admini care ati propus asta sau Shad0w / Tibi nu va intereseaza, pai ce voi aveti scoala? Cum ati zis si voi pe live: cui ii trebuie scoala cand este samp. Stiu sarcasm, asa ca hai sa readucem raportele departamentelor la normal.Si nu sunt primul care da o asemenea propunere. In ca o problema mare ar fi faptul ca, celor de rank 5 le e practic imposibil sa faca raport pentru ca, sunt foarte multi membri de rank 1 si 2 care mananca tot raportul, absolut tot, vedeti si in video-ul lui Awake, cum coliderul lui TUDOR se chinuie sa prind un punct la raport pentru ca vin 1248174444423573275 de masini dupa el si punct primesc doar 4. Sugestie: Daca tot s-a marit raportul, cred ca ar trebui scoasa treaba cu maximum 4 politisti care pot lua un suspect (cand il omoara) deoarece sunt foarte putini jucatori cu wanted uneori si sunt 15 politisti dupa un jucator si dabia iti termini raportul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok la rapoarte. \ Sugestie: Sa se micsoreze raportele la departamente cum erau inainte, de ce? Pentru ca sunt foarte putini playeri cu wanted si foarte multi politisti. Daca stai sa te gandesti sunt 5 playeri cu wanted in /wanted si 20 politisti si doar 4 pot lua punct, ceilalti ce fac? Plus ca, raport la co-lider si admin? O MARE PROSTIE! Cum sa pui tu raport la co-lider si la admin? Crezi ca adminul si co-liderul stau de raport? De exemplu, eu ca si co-lider am multe lucruri de facut, gen de dat teste, de inchis reclamatii, aplicatii si multe chestii, ce timp de raport sa mai am? Iar adminii? Ce timp de raport sa au saracii cand trebuie sa faca x report-uri pentru raportul la admini. Mie cel putin mi se pare cea mai mare porcarie ca s-a marit raportul mai ales pe serverul Green unde nici seara nu depasim 500 playeri. Propun sa se faca raportul cum era inainte si sa nu mai existe raport la Co-Lider / ADMIN! Cine este de acord cu mine, +1 !!! Sugestie: Sa se micsoreze din nou rapoartele pentru Departamente. Ganditi-va putin, cel putin 10 politisti pe fiecare suspect cu wanted, foarte putini playeri cu wanted, deja m-am saturat. A fost cea mai proasta idee sa mariti exagerat rapoartele. Convingeti-va si singuri: http://imgur.com/a/oPLSt Ce putem face si noi? Se golesc departamentele, multi o sa ia uninvite pentru raport incomplet. Aa, da, parca nu era destul ca e prea mare raportul, iei si uninvite in functie de rank daca nu ai raport complet. O idee jalnica, nu va suparati, imi place bugged-ul, joc de mult pe el, dar pur si simply nu am timp sa fac atata la raport. Pun pariu ca asta gandesc toti politistii dar nu au tupeul sa vina sa lase o sugestie aici. Ganditi-va si la noi, frate. Nu numai ca te umpli de nervi, dar pierzi foarte mult timp aiurea. eu unul nu mai am timp deloc sa stau pe SA:MP sa ma plimb ca tre sa fac un raport de 130 de misiuni si 8 drugs. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta mult politistii, am fi si noi mai linistiti, ne putem distra pe SA"MP, nu numai sa facem raport 24/24. Am stat intr-o zi de la 16:00 pana la 00:34 numai de raport si am facut 30 de misiuni. Foarte multi politisti pe wanted, putini cu wanted. Sper sa se ia o masura. Puteti pierde playeri din aceasta cauza, multora le palc departamentele dar nu cred ca vor mai rezista. Succes si sper sa il micsorati cum era inainte. Daca ziceti ca asta cred numai eu, faceti un sondaj pe forum sa vedem ce cred si restul playerilor. Edited August 30, 2016 by Vegas Guard
laujesus Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Sugestie:Micsorare raport departamente. Este un raport foarte exagerat, mai ales ca se apropie scoala.Hai sa ne jucam putin cu matematica:Suntem 500 de jucatori pe green http://imgur.com/a/Xs4fr dintre care sunt maxim 20 de jucatori in wanted list (in cel mai bun caz) +ca din acei 20 de jucatori maxim 5 sunt jucatori cu w1 dupa care pot merge membrii de r1 din departamentele de politie, in LSPD sunt 18 membri de rank 1, in LVPD sunt 12 membri de rank 1 iar in SFPD sunt 12 membri de rank 1, deci ar veni cam 42 de membri care au voie sa mearga doar dupa suspectii fara drept de predare(sa nu ii punem in calcul si pe cei din NG si FBI care in loc sa mearga dupa robbery ei se baga la arresturi), un membru de rank1 are de facut 70 de misiuni, 42x70=2.940 de misiuni care trebuie sa le indeplineasca toti membrii de rank 1 din toate departamentele de politie(LSPD,LVPD SI SFPD).Astazi 30.08.2016 pana la ora 14:28 s-au conectat 2,343 pe server http://imgur.com/a/Pinsc , sa zicem ca 1/3 au fost in wanted list deci ar venii cam 781 de jucatori care au trecut prin wanted list. 2,940 este un numar mai mare decat 2,343(evident ca este mai mare decat 781) deci cum putem sa ne facem noi raportul? Pai uite cum putem... http://imgur.com/a/z50Hu "chased by 5 cops", Sa nu mai vorbim ca wanted listu-ul este gol http://imgur.com/a/t2ofs, un singur jucator pe care membrii de rank 1 pot sa isi faca raport pe el, cum ziceam si mai sus+ membrii din NG si FBI care in loc sa mearga dupa robbery fac arresturi.Cred ca este un raport foarte exagerat si ar trebui sa revenim la raportul stabilit de liderii fiecarui departament. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Se apropie scoala, numarul de jucatori o sa scada foarte mult, nu o sa putem sa stam 24/24 sa ne facem raportul ca sa nu fim demisi din factiune. 1
brolyK47 Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Sugestie: Micsorarea raportului pentru departamente. Pe blue, la rank 5 in National Guard ai de facut 100 de misiuni, cu 10 mai putine decat la rank 4. Pentru mine vine clasa a 11-a, nu pot sa stau toata ziua pe SA:MP sa-mi fac un raport de 110 misiuni+, propun sa fie ca la inceput. 100 pentru fiecare rank si 30-50 la rank 5. Iar testerii sa faca jumatate din raportul normal. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar pleca atatia playeri din cauza raportului marit la departament si s-ar apuca din ce in ce mai multi doar pentru PD. 4
Recommended Posts