Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie: Micsorarea raportului pentru departamente. Pe blue, la rank 5 in National Guard ai de facut 100 de misiuni, cu 10 mai putine decat la rank 4. Pentru mine vine clasa a 11-a, nu pot sa stau toata ziua pe SA:MP sa-mi fac un raport de 110 misiuni+, propun sa fie ca la inceput. 100 pentru fiecare rank si 30-50 la rank 5. Iar testerii sa faca jumatate din raportul normal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar pleca atatia playeri din cauza raportului marit la departament si s-ar apuca din ce in ce mai multi doar pentru PD.

Sugestie:Micsorare raport departamente.

Este un raport foarte exagerat, mai ales ca se apropie scoala.Hai sa ne jucam putin cu matematica:Suntem 500 de jucatori pe green http://imgur.com/a/Xs4fr dintre care sunt maxim 20 de jucatori in wanted list (in cel mai bun caz) +ca din acei 20 de jucatori maxim 5 sunt jucatori cu w1 dupa care pot merge membrii de r1 din departamentele de politie, in LSPD sunt 18 membri de rank 1, in LVPD sunt 12 membri de rank 1 iar in SFPD sunt 12 membri de rank 1, deci ar veni cam 42 de membri care au voie sa mearga doar dupa suspectii fara drept de predare(sa nu ii punem in calcul si pe cei din NG si FBI care in loc sa mearga dupa robbery ei se baga la arresturi), un membru de rank1 are de facut 70 de misiuni, 42x70=2.940 de misiuni care trebuie sa le indeplineasca toti membrii de rank 1 din toate departamentele de politie(LSPD,LVPD SI SFPD).Astazi 30.08.2016 pana la ora 14:28 s-au conectat 2,343 pe server http://imgur.com/a/Pinsc , sa zicem ca 1/3 au fost in wanted list deci ar venii cam 781 de jucatori care au trecut prin wanted list. 2,940 este un numar mai mare decat 2,343(evident ca este mai mare decat 781) deci cum putem sa ne facem noi raportul? Pai uite cum putem... http://imgur.com/a/z50Hu "chased by 5 cops",  Sa nu mai vorbim ca wanted listu-ul este gol http://imgur.com/a/t2ofs, un singur jucator pe care membrii de rank 1 pot sa isi faca raport pe el, cum ziceam si mai sus+ membrii din NG si FBI care in loc sa mearga dupa robbery fac arresturi.Cred ca este un raport foarte exagerat si ar trebui sa revenim la raportul stabilit de liderii fiecarui departament.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Se apropie scoala, numarul de jucatori o sa scada foarte mult, nu o sa putem sa stam 24/24 sa ne facem raportul ca sa nu fim demisi din factiune.

Sugestie: Cred ca ati facut o mare greseala prin marirea rapoartelor departamentelor, si nu una mare, da una mega. De ce? Pentru ca vine scoala, si nu se golesc factiunile, da se golesc serverele. Lumea se grabea sa apuce un rank 5 cat mai repede pana la sfarsitul verii, si voi ce faceti? Ne puneti dublu raport. Oamenilor vine scoala, cine o sa aiba timp sa stea minim 5 ore pe SA:MP sa faca 20 misiuni, poate mai putin. Si nu glumesc. In zile de duminica pe la 17 - 19 daca dadeai /rob te mai si primbai 2 ore si nu venea nimeni. Acum daca dai rob is direct 15 oameni pe tine daca dai /mdc si nu, nu glumesc intrebai asta pe orice membru al departamentelor. Stiu ca n-o sa citeasca nimeni asta ca in totdeauna, ca pe voi nu va doare de administratia serverului, ma refer la red da sa faceti lumea no-liferi. Si ca tot incepe scoala minimul de jucatori la ora 13:00 sigur nu va fi mai mult de 300. Nu suntem elevi olimipici cum ziceti voi, dar oricum toti vrem rezultate bune, si sa incepi anul scolar negativ nu e ceva rau, sau sa stai la ultima ora sa te gandesti: baaaa, cum sa scap repede sa ma duc sa-mi fac raport..

Asta e adevarul, ati facut surplus si chiar ati exagerat la marirea raportului. Aduceti-va aminte de cazul din primavera, cand s-a pus noua regula cu rankul, daca nu-ti faci raport sa iei uninvited la orice rank, si ati scazut din raport, ca nu era corect asa normal. Acuma ce? Vi s-a parut ca ati facut gresit sau? Stiu stiu ati facut aceasta modificare pentru rank 5 ca stau degeaba si asa mai departe, dar ba frate chiar sa mareste raportul de 2 ori, sau chiar mai mult? E exagerat, prea exagerat. Mai bine faceam 15 permise si 15 amenzi decat sa ma frec cu 130 de misiuni la care participa 40 de membri din departamente. Ganditi-va logic va rog frumos, duminica dupa ora 16:00 cand se da reset la rapoarte la unele departamente e imposibil sa faci macar un arrest, daca da unul rob sansele lui sa finiseze robul sunt egale cu - 5% si nu mai mult, pentru ca e mai ceva ca la war se duc 6 masini cate 3, ba chiar 4 oameni dupa unul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum crezi..nu cred da chiar o sa ajute schimbarea rapoartelor la departamente, va rog frumos macar 30 de misiuni in minus sa se faca. Mai sunt aproximativ 10 zile pana incepe scoala, poate unii admini care ati propus asta sau Shad0w / Tibi nu va intereseaza, pai ce voi aveti scoala? Cum ati zis si voi pe live: cui ii trebuie scoala cand este samp. Stiu sarcasm, asa ca hai sa readucem raportele departamentelor la normal.

Si nu sunt primul care da o asemenea propunere.

In ca o problema mare ar fi faptul ca, celor de rank 5 le e practic imposibil sa faca raport pentru ca, sunt foarte multi membri de rank 1 si 2 care mananca tot raportul, absolut tot, vedeti si in video-ul lui Awake, cum coliderul lui TUDOR se chinuie sa prind un punct la raport pentru ca vin 1248174444423573275 de masini dupa el si punct primesc doar 4.

Toti care ati propus asta, faceti fiecare cum a facut @LaRyKee la ORANGE, fiecare la serverul care apartine sa faca un POLL pentru politist!!

@GREENhttp://forum.bugged.ro/topic/221145-raportul-politistilor-pe-green/

#DREPTATE

Edited by CristiaNN Design
Posted (edited)

Sugestie:Micsorarea rapoartelor la departamente. Este extrem de mult mai ales pe serverul Green la rank 1 PD 70 de arrest-uri/runners si 15 amenzi. Zilnic sunt pana in 700 de player dintre care pe zi maxin 100 daca au wanted. Pe server se afla 5 factiuni de tip departament de politie. In total toti membri factiunilor sunt aproximativ 190 de membrii. Astazi la ora 16:12 erau 15 politisti pe 1 player:    http://imgur.com/PJZ4Fyy    Cum sa faci raport asa? Maxim 4 cops primesc raport pe acel player. Acum ca incepe si scoala se pun mai multe rapoarte? Incepe scoala unii nu mai au asa mult timp pentru a sta si a face raportul acesta. Este exagerat de mult. Cei de rank 1 din departamente nu au voie sa mearga dupa robbery si asta este inca un motiv pentru care cei de rank 1 se chinuie la raport.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta cu usurarea raportului la PD si playeri nu mai dau asa multe fail-uri la rob.

Edited by Adi.Tkd
  • Upvote 5
Posted

Sugestie: Marirea rapoartelor la toate factiunile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca esti in factiune, iti faci raportul. Daca nu ai chef de raport si vrei doar sa stai sa treaca zilele sa faci tu faction histrory poti pune demisie, sunt o multime de playeri care ar da orice sa intre intro factiune si nu au loc de 'lenesi' care vor doar FH.

• Upvote 1
Posted

Sugestie , mafie noua in SF: Deoarece fiecare oras are cate 3 mafii , doresc sa bagati in SF o noua mafie am decis si cateva nume : The Japan Mafia sau Chinese Mafiasau simplu Japan Mafia si sa aiba masinile rosii pentru ca se aseamna cu steagul Japoniei care are un punct rosu , eu zic ca e foarte bine gandita! 

• Upvote 1
Posted

Este un raport foarte exagerat, mai ales ca se apropie scoala.Hai sa ne jucam putin cu matematica:Suntem 500 de jucatori pe green http://imgur.com/a/Xs4fr dintre care sunt maxim 20 de jucatori in wanted list (in cel mai bun caz) +ca din acei 20 de jucatori maxim 5 sunt jucatori cu w1 dupa care pot merge membrii de r1 din departamentele de politie, in LSPD sunt 18 membri de rank 1, in LVPD sunt 12 membri de rank 1 iar in SFPD sunt 12 membri de rank 1, deci ar veni cam 42 de membri care au voie sa mearga doar dupa suspectii fara drept de predare(sa nu ii punem in calcul si pe cei din NG si FBI care in loc sa mearga dupa robbery ei se baga la arresturi), un membru de rank1 are de facut 70 de misiuni, 42x70=2.940 de misiuni care trebuie sa le indeplineasca toti membrii de rank 1 din toate departamentele de politie(LSPD,LVPD SI SFPD).Astazi 30.08.2016 pana la ora 14:28 s-au conectat 2,343 pe server http://imgur.com/a/Pinsc , sa zicem ca 1/3 au fost in wanted list deci ar venii cam 781 de jucatori care au trecut prin wanted list. 2,940 este un numar mai mare decat 2,343(evident ca este mai mare decat 781) deci cum putem sa ne facem noi raportul? Pai uite cum putem... http://imgur.com/a/z50Hu "chased by 5 cops",  Sa nu mai vorbim ca wanted listu-ul este gol http://imgur.com/a/t2ofs, un singur jucator pe care membrii de rank 1 pot sa isi faca raport pe el, cum ziceam si mai sus+ membrii din NG si FBI care in loc sa mearga dupa robbery fac arresturi.Cred ca este un raport foarte exagerat si ar trebui sa revenim la raportul stabilit de liderii fiecarui departament.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Se apropie scoala, numarul de jucatori o sa scada foarte mult, nu o sa putem sa stam 24/24 sa ne facem raportul ca sa nu fim demisi din factiune.

Aceasta sugestie este una foarte buna pentru departamente. Sustin aceasta sugestie chiar daca nu sunt in departament sau nu joc pe green.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: Marirea rapoartelor la toate factiunile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca esti in factiune, iti faci raportul. Daca nu ai chef de raport si vrei doar sa stai sa treaca zilele sa faci tu faction histrory poti pune demisie, sunt o multime de playeri care ar da orice sa intre intro factiune si nu au loc de 'lenesi' care vor doar FH.

Tu esti multumit ca stai in mafie da? Si ce faci, faci tu materiale ba? TI le vand prietenii sau la cati bani ai cumperi si bagi in seif pentru o luna daca vrei, nu fa sugestii pentru factiunile care nu te caracterizeaza. Era normal cum era inainte si nu se plangea nimeni. Se plangeau aia cu pile pile doar pentru ca aveau warn-uri sau comportament prost.

Edited by Kronick
//warned
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa putem pune upgrade-uri de viteza/rezervor/rezistenta si lucruri gen neoane pe masini.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar putea organiza evenimente gen curse sau expozitii de masini sau chiar teste de masini contracost efectuate de catre playeri care nu detin/nu isi permit/nu sunt convinsi sa cumpere acea masina.

Sper sa imi fie luata in consderare sugestia.

Faza cu neoane nu cred ca vor face un update care tine de buy-zone..Sau daca cineva face un update cu ideei sau chiar chestii de pe buy-zone nu cred ca vor implementa ideea aceea.

Posted

Sugestie:Pe panel la Faction History, sa fie adaugat o comanda pentru a-ti sterge factiunea dorita, folosin puncte premium, sau chiar sa fie un avantaj pentru playerii ce detin cont VIP.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Unii playeri care au avut in Faction History 2 sau 3 sau chiar oricat de putine zile sau au iesit pe /quitgroup, sau orice alta problema, sa o poata sterge definitiv de acolo, ca in Faction History sa ramana ceea ce isi doreste fiecare, deoarece sunt foarte multi playeri care nu cred ca au sanse in factiuni din pricina FH-ului, iar prin aceasta metoda poate vor avea mai multi playeri sanse in factiuni.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Ar fi o idee buna sa avem avarii si semnalizatoare la masini la motoare. Si ar fi smecher si un sistem de tractare  intre masini cand unii au pana sau raman fara benzina, se pun pe avarii si cine vrea sa ii ajute sa scrie o comanda pentru a reporca playerul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai RPG si nu cred ca ar mai fi atatea accidente si cei pusi pe avarii sa fie ajutati de noi playerii.

Posted (edited)

Sugestie: Salut, tot am stat si m-am gandit la unele modificari care ar trebui aduse comunitatii.

1. Acum cu raportul marit la toate departamentele de politie propun ca sa fie scoasa regula in care maxim 4 politisti cei mai aproape de un jucator care moare cu wanted vor lua punct la raport. Sa fie din nou ca inainte sa poata sa mearga mai mult de 4 jucatori pe o masina dupa robbery.

2. PENTRU CONTUL 'VIP' CARE A FOST RECENT IMPLEMENTAT SA SE ADAUGE URMATOARELE BENEFICII:

- Dobanda marita la banca cu 0.3 sau chiar mai mult.

- Nickname-ul pe masina de tip Infernus, acesta v-a disparea cand masina va fi vanduta.

- Cateva modele de roti speciale pentru detinatorii contului VIP.

- Un bonus de 20-30 la suta la unele job-uri pentru jucatorii ce detin acest VIP.

- O culoare speciala doar pentru cei ce detin VIP.

Si alte lucruri mai interesante la care se va gandit Staff-ul.

3. MARIREA /FEE-ULUI DE INTRARE IN URMATOARELE BIZZ-URI:

-> Pentru bizz-urile de tip "Bank", intrarea sa fie marita de la 500$ la 1000$, iar pentru fiecare tranzactie facuta sa fi platit o mica suma de 100-200$.

-> Pentru "Burger Shot", intrarea sa ramana tot 2000$, dar pretul pentru /eat sau /buyfood sa fie marit de la 200$ la 500$ si acei bani sa intre in business.

-> Prentru bizz-ul "Rent Car" de la 20$ sa fie marit la 50$ deoarece este un biz unic si cred ca ar fi bine.

-> Pentru bizz-urile de tip "OMV", de la 2000$ sa fie marit la 4000$ deoarece benzina se consuma foarte greu si cred ca acest lucru ar fi in avantajul celor care detin aceste bizz-uri.

-> Costul reparararii unui vehicul in "PNS" de la 500$ sa fie marit la 1000$, iar pentru tuning-uri la 1,500$.

4. ADAUGAREA UNUI NOU SISTEM PENTRU A EDITA O LOCUINTA:

- Sa se adauge o optiune /edithouse cu care sa poti modifica unele lucururi care sunt in casa, sa poti adauga decoratiuni care ar da interiorului casei un aspect mai frumos. Iar fiecare obiect cumparat pentru casa sa costa o anumita suma de bani.

- Bineinteles, sa fie adaugat un nou business in care toti banii cheltuiti pe editarea caselor sa intre in acel biz. Doar o parte de 50 la suta sau chiar mai putin sa stranga business-ul pentru a nu se afecta economia.

5. UPDATE-URI GENERALE:

- Pentru jucatorii ce detin o casa sau un business, sa se adauge un bonus la payday.

- Clanurile sa fie implementate pe panel, sa se faca o noua sectiune pentru clanuri, iar fiecare clan sa poate sa deschida aplicatii pentru clan, sa fie o lista cu toti membrii clanului etc.

- Sa fie adaugat un nou sistem de "Racing Arena" pe server, in acest loc sa se poate intrece un numar de 15-20 de jucatori pe o suma de bani care se poate paria.

- Sa fie in jur de 5 mape diferite, pentru alegerea masinii cu care sa se petreaca cursa sa se poate vota.

- Sa fie alese niste mape aleatoriu, iar aceste curse sa se desfasoare intr-un Virtual World.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acestea sunt opiniile mele, am spus tot ce m-am gandit eu ca ar fi mai frumos pentru comunitatea noastra. Poate unele lucruri nu ar trebui facute, eu mi-am spus parerea.

O sugestie foarte buna. ai +1

Sugestie:Micsorarea rapoartelor la departamente. Este extrem de mult mai ales pe serverul Green la rank 1 PD 70 de arrest-uri/runners si 15 amenzi. Zilnic sunt pana in 700 de player dintre care pe zi maxin 100 daca au wanted. Pe server se afla 5 factiuni de tip departament de politie. In total toti membri factiunilor sunt aproximativ 190 de membrii. Astazi la ora 16:12 erau 15 politisti pe 1 player: http://imgur.com/PJZ4Fyy Cum sa faci raport asa? Maxim 4 cops primesc raport pe acel player. Acum ca incepe si scoala se pun mai multe rapoarte? Incepe scoala unii nu mai au asa mult timp pentru a sta si a face raportul acesta. Este exagerat de mult. Cei de rank 1 din departamente nu au voie sa mearga dupa robbery si asta este inca un motiv pentru care cei de rank 1 se chinuie la raport.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta cu usurarea raportului la PD si playeri nu mai dau asa multe fail-uri la rob.

O sugestie foarte buna chiar ar fi foarte frumos. Ar putea sa scoata aia la puncte cand dai kill la un wanted sa ia mai multi de 4 gabori punct nu doar 4 sa ia mai mult peste 8 9 10 maxim. Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestii cont VIP.

1. Sa se poata cumpara 15 sloturi pentru masini. Un player normal poate cumpara doar 10.

2. Sa se primeasca mai multi bani la job-uri.

3. Sa se adauge o comanda [/vcolor] si acolo sa fie niste culori mai speciale.

4. Sa se poata scrie pe portbagajul masinii un text.

Posted (edited)

Sugestie: Salut, tot am stat si m-am gandit la unele modificari care ar trebui aduse comunitatii.

1. Acum cu raportul marit la toate departamentele de politie propun ca sa fie scoasa regula in care maxim 4 politisti cei mai aproape de un jucator care moare cu wanted vor lua punct la raport. Sa fie din nou ca inainte sa poata sa mearga mai mult de 4 jucatori pe o masina dupa robbery.

2. PENTRU CONTUL 'VIP' CARE A FOST RECENT IMPLEMENTAT SA SE ADAUGE URMATOARELE BENEFICII:

- Dobanda marita la banca cu 0.3 sau chiar mai mult.

- Nickname-ul pe masina de tip Infernus, acesta v-a disparea cand masina va fi vanduta.

- Cateva modele de roti speciale pentru detinatorii contului VIP.

- Un bonus de 20-30 la suta la unele job-uri pentru jucatorii ce detin acest VIP.

- O culoare speciala doar pentru cei ce detin VIP.

Si alte lucruri mai interesante la care se va gandit Staff-ul.

3. MARIREA /FEE-ULUI DE INTRARE IN URMATOARELE BIZZ-URI:

-> Pentru bizz-urile de tip "Bank", intrarea sa fie marita de la 500$ la 1000$, iar pentru fiecare tranzactie facuta sa fi platit o mica suma de 100-200$.

-> Pentru "Burger Shot", intrarea sa ramana tot 2000$, dar pretul pentru /eat sau /buyfood sa fie marit de la 200$ la 500$ si acei bani sa intre in business.

-> Prentru bizz-ul "Rent Car" de la 20$ sa fie marit la 50$ deoarece este un biz unic si cred ca ar fi bine.

-> Pentru bizz-urile de tip "OMV", de la 2000$ sa fie marit la 4000$ deoarece benzina se consuma foarte greu si cred ca acest lucru ar fi in avantajul celor care detin aceste bizz-uri.

-> Costul reparararii unui vehicul in "PNS" de la 500$ sa fie marit la 1000$, iar pentru tuning-uri la 1,500$.

4. ADAUGAREA UNUI NOU SISTEM PENTRU A EDITA O LOCUINTA:

- Sa se adauge o optiune /edithouse cu care sa poti modifica unele lucururi care sunt in casa, sa poti adauga decoratiuni care ar da interiorului casei un aspect mai frumos. Iar fiecare obiect cumparat pentru casa sa costa o anumita suma de bani.

- Bineinteles, sa fie adaugat un nou business in care toti banii cheltuiti pe editarea caselor sa intre in acel biz. Doar o parte de 50 la suta sau chiar mai putin sa stranga business-ul pentru a nu se afecta economia.

5. UPDATE-URI GENERALE:

- Pentru jucatorii ce detin o casa sau un business, sa se adauge un bonus la payday.

- Clanurile sa fie implementate pe panel, sa se faca o noua sectiune pentru clanuri, iar fiecare clan sa poate sa deschida aplicatii pentru clan, sa fie o lista cu toti membrii clanului etc.

- Sa fie adaugat un nou sistem de "Racing Arena" pe server, in acest loc sa se poate intrece un numar de 15-20 de jucatori pe o suma de bani care se poate paria.

- Sa fie in jur de 5 mape diferite, pentru alegerea masinii cu care sa se petreaca cursa sa se poate vota.

- Sa fie alese niste mape aleatoriu, iar aceste curse sa se desfasoare intr-un Virtual World.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acestea sunt opiniile mele, am spus tot ce m-am gandit eu ca ar fi mai frumos pentru comunitatea noastra. Poate unele lucruri nu ar trebui facute, eu mi-am spus parerea.

Nu vrei cam multe? Cu prima propunere sunt de acord, dar restu sunt exagerate rau. Edited by CyberNeticK
//warned
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:Micsorarea rapoartelor la departamente. Este extrem de mult mai ales pe serverul Green la rank 1 PD 70 de arrest-uri/runners si 15 amenzi. Zilnic sunt pana in 700 de player dintre care pe zi maxin 100 daca au wanted. Pe server se afla 5 factiuni de tip departament de politie. In total toti membri factiunilor sunt aproximativ 190 de membrii. Astazi la ora 16:12 erau 15 politisti pe 1 player: http://imgur.com/PJZ4Fyy Cum sa faci raport asa? Maxim 4 cops primesc raport pe acel player. Acum ca incepe si scoala se pun mai multe rapoarte? Incepe scoala unii nu mai au asa mult timp pentru a sta si a face raportul acesta. Este exagerat de mult. Cei de rank 1 din departamente nu au voie sa mearga dupa robbery si asta este inca un motiv pentru care cei de rank 1 se chinuie la raport.

Este un raport foarte exagerat, mai ales ca se apropie scoala.Hai sa ne jucam putin cu matematica:Suntem 500 de jucatori pe green http://imgur.com/a/Xs4fr dintre care sunt maxim 20 de jucatori in wanted list (in cel mai bun caz) +ca din acei 20 de jucatori maxim 5 sunt jucatori cu w1 dupa care pot merge membrii de r1 din departamentele de politie, in LSPD sunt 18 membri de rank 1, in LVPD sunt 12 membri de rank 1 iar in SFPD sunt 12 membri de rank 1, deci ar veni cam 42 de membri care au voie sa mearga doar dupa suspectii fara drept de predare(sa nu ii punem in calcul si pe cei din NG si FBI care in loc sa mearga dupa robbery ei se baga la arresturi), un membru de rank1 are de facut 70 de misiuni, 42x70=2.940 de misiuni care trebuie sa le indeplineasca toti membrii de rank 1 din toate departamentele de politie(LSPD,LVPD SI SFPD).Astazi 30.08.2016 pana la ora 14:28 s-au conectat 2,343 pe server http://imgur.com/a/Pinsc , sa zicem ca 1/3 au fost in wanted list deci ar venii cam 781 de jucatori care au trecut prin wanted list. 2,940 este un numar mai mare decat 2,343(evident ca este mai mare decat 781) deci cum putem sa ne facem noi raportul? Pai uite cum putem... http://imgur.com/a/z50Hu "chased by 5 cops", Sa nu mai vorbim ca wanted listu-ul este gol http://imgur.com/a/t2ofs, un singur jucator pe care membrii de rank 1 pot sa isi faca raport pe el, cum ziceam si mai sus+ membrii din NG si FBI care in loc sa mearga dupa robbery fac arresturi.Cred ca este un raport foarte exagerat si ar trebui sa revenim la raportul stabilit de liderii fiecarui departament.

+1

Guard, on 30 Aug 2016 - 14:43, said:snapback.png

Sugestie: Cred ca ati facut o mare greseala prin marirea rapoartelor departamentelor, si nu una mare, da una mega. De ce? Pentru ca vine scoala, si nu se golesc factiunile, da se golesc serverele. Lumea se grabea sa apuce un rank 5 cat mai repede pana la sfarsitul verii, si voi ce faceti? Ne puneti dublu raport. Oamenilor vine scoala, cine o sa aiba timp sa stea minim 5 ore pe SA:MP sa faca 20 misiuni, poate mai putin. Si nu glumesc. In zile de duminica pe la 17 - 19 daca dadeai /rob te mai si primbai 2 ore si nu venea nimeni. Acum daca dai rob is direct 15 oameni pe tine daca dai /mdc si nu, nu glumesc intrebai asta pe orice membru al departamentelor. Stiu ca n-o sa citeasca nimeni asta ca in totdeauna, ca pe voi nu va doare de administratia serverului, ma refer la red da sa faceti lumea no-liferi. Si ca tot incepe scoala minimul de jucatori la ora 13:00 sigur nu va fi mai mult de 300. Nu suntem elevi olimipici cum ziceti voi, dar oricum toti vrem rezultate bune, si sa incepi anul scolar negativ nu e ceva rau, sau sa stai la ultima ora sa te gandesti: baaaa, cum sa scap repede sa ma duc sa-mi fac raport..

Asta e adevarul, ati facut surplus si chiar ati exagerat la marirea raportului. Aduceti-va aminte de cazul din primavera, cand s-a pus noua regula cu rankul, daca nu-ti faci raport sa iei uninvited la orice rank, si ati scazut din raport, ca nu era corect asa normal. Acuma ce? Vi s-a parut ca ati facut gresit sau? Stiu stiu ati facut aceasta modificare pentru rank 5 ca stau degeaba si asa mai departe, dar ba frate chiar sa mareste raportul de 2 ori, sau chiar mai mult? E exagerat, prea exagerat. Mai bine faceam 15 permise si 15 amenzi decat sa ma frec cu 130 de misiuni la care participa 40 de membri din departamente. Ganditi-va logic va rog frumos, duminica dupa ora 16:00 cand se da reset la rapoarte la unele departamente e imposibil sa faci macar un arrest, daca da unul rob sansele lui sa finiseze robul sunt egale cu - 5% si nu mai mult, pentru ca e mai ceva ca la war se duc 6 masini cate 3, ba chiar 4 oameni dupa unul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum crezi..nu cred da chiar o sa ajute schimbarea rapoartelor la departamente, va rog frumos macar 30 de misiuni in minus sa se faca. Mai sunt aproximativ 10 zile pana incepe scoala, poate unii admini care ati propus asta sau Shad0w / Tibi nu va intereseaza, pai ce voi aveti scoala? Cum ati zis si voi pe live: cui ii trebuie scoala cand este samp. Stiu sarcasm, asa ca hai sa readucem raportele departamentelor la normal.

Si nu sunt primul care da o asemenea propunere.

In ca o problema mare ar fi faptul ca, celor de rank 5 le e practic imposibil sa faca raport pentru ca, sunt foarte multi membri de rank 1 si 2 care mananca tot raportul, absolut tot, vedeti si in video-ul lui Awake, cum coliderul lui TUDOR se chinuie sa prind un punct la raport pentru ca vin 1248174444423573275 de masini dupa el si punct primesc doar 4.

Edited by CyberNeticK
//warned
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:

Skill pentru free-urile date de către poliţişti

După cum bine ştiţi, dacă eşti civil şi intri într-un departament, punctele pentru rob se transformă în Lawyer Points (puncte pentru /free);

• propun ca atunci când un poliţist oferă /free unui jucător aflat în jail, să se adauge câte un punct în plus în lista /skills, mai exact la 'Rob Skill' care s-ar transforma în 'Lawyer Skill' pentru membrii departamentelor.
De ce?
  • pentru că, fiind poliţist nu poţi avansa în skill la Rob, deoarece .. nu poţi, e logic, să fii poliţist şi să jefuieşti o afacere e absurd.
Cu ce ar ajuta serverul: Şi membrii departamentelor de pe server ar putea creşte skill-ul Rob fără a fi nevoiţi să jefuiască o afacere.
+1 Fra Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: Mie, si tuturor playerilor nu ne place marirea rapoartelor la departamente... Nu mai poti da un rob fara sa iei fail ca vin 6 - 7 masini de politie dupa tine, politistii se plang ca nu pot face raport deloc, este exagerat de mult manilor, mai bine lasati ca inainte, liderul isi stabileste singur cat raport sa puna la factiune. De vreo 3 zile incoace dau rob de 2 ori pe zi, in toate zilele astea nu am luat nici macar 1 singur checkpoint la rob (la orice ora as da), si am dat cu infernus! Incepe scoala, stam sa facem raport noaptea ca altceva n-avem ce sa facem? Mai ales membrii rank 5... Muncesti sa ajungi la rank 5 dar apoi tot sa faci raport de iti sar capacele. Pe green e haos. Va rog mult!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar mari sansele sa luam roburile cu succes, politistii n-ar mai sta atat de mult timp pe raport ca au si ei o viata, incepatorii care ar da rob ar putea face mai multi bani din rob care-i ajuta foarte mult. Va rog din suflet, nimeni nu este multumit de aceasta decizie!

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun ca atunci cand cineva iti ia damage sa iti apara un text cum ca X te-a atacat si ai la dispozitie Y minute/secunde pentru a te apara fara a fi pedepsit.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca cineva te ataca, dupa reguliile actuale, tu ca victima, trebe sa stai sa te uiti la el si sa te rog ca adminii accepta /dm ID cat mai repede, macar sa te lase cu 1hp pana primesc adminii si accepta. Ganditiva, vine unu cu deagle, pana scrii tu /dm id si pana accepta adminii /dm, ala saracu te omoara de 15 ori. Si daca ii faci reclamatie primesti raspuns: "Dovezi insuficiente.

Din dovezile puse de tine nu se vede clar ca playerul reclamat a incalcat regulile.
Daca nu ai dovezi clare, playerul reclamat nu va fi sanctionat.
Pentru 2-3 pumni playerii nu sunt sanctioanti. Daca un player este PE masina ta, foloseste /eject. E mai simplu decat sa faci o reclamatie.
Din screenshot-uri nu tot timpul se vede clar ca un player a facut DM. Pentru dovezi clare, foloseste un program ca FRAPS pentru a filma." Sper sa se implementeze rapid aceasta propunere. Va multumesc!

Posted

Sugestie: La PD cand esti /duty off in loc sa-ti dea skin-ul de noob(250) sa ti dea skinul pe care il ai in PD sa ti-l dea fara uniforma cum ar fi skinurile 303, 304,305.

Cum crezi ca ar ajuta serveru: lAr fi mult mai ok.

Posted

Sugestie: Salut , propun sa adaugati sistemul de mobila pentru casa ( /furniture ) , De acest sistem sa se bucure toti detinatorii de case si renteri, mobila sa coste o suma de bani de ex: Un tablou = 500  sau 5000$ Acum depinde de voi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Casele ar fi mai frumoase , si s-ar bucura toti de acest sistem in special cei care au case "Bune" gen VW.

Sugestie: Comanda /mp3 pentru detinatorii de cont premium - De exemplu sunt la paintball si vreau sa ascult muzica , dau frumos /mp3 si imi aleg un post de radio !

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi folositor pentru cei ce detin cont premium, pentru ca poti asculta muzica oriunde , oricand . 

Posted

Sugestie: Propun ca nivelul minim pentru mafii sa fie modificat la 20 pe toate cele 4 servere.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar scadea numarul de codati de pe server.

Sugestie: Propun ca de acum sa nu se mai dea ban daca CMD-ul nu apare in perefetch.Unele persoane il au dezactivat si nu stiu cum sa il activeze.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii nu ar mai lua ban aiurea.

Posted

Sugestia :Sugestia mea ar fi ca atunci cand asculti musica de pe un link , si cobori din masina / motor , aceasta sa ramana la minutul la care a ramas , nu sa inceapa de la capat .
Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul ? : Nu ar trebui sa asculti acelasi inceput de mai multe ori , plictisindu-te si fiind nevoit sa schimbi pe radio .

Posted

Sugestie: Ar fi frumos daca s-ar baga muzica in HQ-ul de factiuni. Este destul de plictisitor sa stai la sedinta fara muzica. Stiu ca putem sa bagam de pe youtube, dar ar fi mai frumos sa fie si in HQ muzica.

Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul?": Nu cred ca o sa ajute cu ceva, dar o sa fie mai frumos cand stai la sedintele plictisitoare.

Posted

Sugestie: Pe langa cele 2 quest-uri, sa se mai adauge un quest mai mare. Cum ar fi "Livereaza 102 pizza".. ceva asemanator.. si sa ai timp 2/3 zile sa il faci. La acel quest big sa se castige mai mult ca la celelante.. adica sa primesti 500.000$ sau 250.000$.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai plange nimeni ca e saracie pe server si nu ar mai fi plictiseala.. ar fi un beneficiu pentru aia care-si fac cont nou pe server.

• Upvote 8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp