Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: La jobul pizzaboy am observat ca daca de la punctul x la y ma grabesc sa fac o livrare primesc sa zicem un 20k , dar daca inainte sa livrez mai stau 5 min afk primesc undeva la 35k si mi se pare ca este incorect sa se ia dupa timpul livrarii(chiar asa tare) . De ex mai devreme am mers din ls pana sus in sf , am facut o pauza de tigara iar cand am intrat in checkpoint poc 75k(la skill 2) iar inapoi tot undeva prin ls cam aceeasi distanta , nu am mai facut pauza de tigara si am primit 38k..( asa mai bine stau tot afk si primesc aproape dublu decat sa ma chinui sa tot fug prin oras)

• Upvote 1
Posted (edited)

+1, are dreptate

Buna, ai perfecta dreptate sa se faca un skin special pentru cei care sunt in grupul VIP Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: Propun la cei care au Infernus vip sa se adauge urmatoarele roti RVvoKAW.png in comanda /vipwheels ar arata mai frumos cu acestea, o poza cu rotile shadow 1KlIQVi.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul? Mai frumos cu mai multe modele de roti :>

• Upvote 3
Posted

Sugestie: In loc de premierul de la politie sa se adauge un sultan. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul? Ar ajuta pd-ul mai mult deoarece cu premierul e imposibil de mers dupa robbery tinand cont totul a evoluat, nu mai e clasicul gta. Daca nu ma insel 95% din playeri fac robbery cu infernus, sultan, nrg-uri. Faceti si voi calculele .

Posted

Sugestie: Propun sa se sa faca ca un fel de seif in banca pentru materiale/droguri. La fel cum poti depozita bani, cred ca este de folos si sa depozitezi materiale/drouri, iar cand se aduna sa poti sa le vinzi, etc. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai acest lucru i-ar avantaja pe cei din factiunile pasnice/departamente, care nu ai voie cu mats/droguri, si decat sa se chinuie sa scape de ele, mai bine le depoziteaza si cand au nevoie de ele sa le aiba.

Posted

Propun să se bage masina de tip Infernus / Bullet la factiunea dr tip School Instructor. De ce ? Multi playeri nu pot ajunge la clientii lor din pricina mașinilor. Masinile actuale sunt foarte lente si sunt multe sanse ca, virgula clientul sa plictisească si sa renunte la licenta. Daca va place sugestia mea +1 pentru a fi observata !

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:Sa putem detine peste 10 masini,Macar 15 zic eu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

1)Multe donatii

2)Playeri fericiti :D

3)Colectii de mai multe masini.

Edited by Rayleigh.
Posted (edited)

Sugestie : Să se adauge mai multe tractoare la farm pe |Orange.BuGGeD.ro|

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Nu ar sta lumea astat de mult pentru un tractor.

Edited by MihaiGhLazar123
Posted (edited)

Sugestie:Sa se adauge inca o culoare la admini pentru ca acum toti care au VIP au culorile ca si la admini si as zice ca ar fi ok sa se adauge o culoare numai la admini.                                                                                                                                                                                                          

Edited by KazayGamer
Posted (edited)

Sugestie: Quest-uri noi.

1. Mai multe locaţii de vizitat:

- stadionul de rugby din oraşul San Fierro

- pontonul din Palomino Creek / Fisher's Lagoon

- cocoşul din Las Payasadas (Bone County)

- zidul Sherman Dam (Bone County)

2. Task-uri diferite pentru quest-ul cu paintball:

- omoară x jucători la paintball folosind o armă de tip y (ar fi ok să fie cele folosite la paintball-ul classic)

3. Quest-uri pentru cei cu facţiune:

Paramedic Department: - ajută x persoane care au nevoie de viaţă

Police Department / NG / FBI: - prinde x infractori cu nivelul de wanted 1/3/6 (fiind cele mai des întâlnite)

- eliberează 1/2 infractori din jail (pentru că s-ar putea să nu ai destule puncte şi nu ai avea cum să faci quest-ul)

FBI: - confiscă x droguri

Taxi: - parcurge distanţa totală de x km transportând călători

Hitman Agency: - realizează x contracte

- realizează un contract de la distanţa minimă de x m / maximă de y m

School Instructors: - oferă toate 3 licenţele (gun/fly/boat) într-un interval mai scurt de x minute

Mafii: - cucereşte 1/2 turf-uri (numai în zilele cu war)

4. Quest-uri pentru job-uri

- jefuieşte x maşini folosind job-ul Car Jacker

- transportă marfă în x locuri folosind job-ul Trucker

- tractează x maşini folosind job-ul Mechanic

Cum crezi că ar ajuta server-ul: ar fi mult mai multe quest-uri şi nu s-ar mai repeta zilnic exact aceleaşi.

Buna idee. Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie:Sa se adauge comanda /togd pentru cei din paramedic

Cu ce ar ajuta serverul ?:pai unii scriu din greseala pe /d fara sa-si dea seama sau sau in loc sa puna /r pun /d s.a.m.d

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge gradul de 'Faction Co-Leader' pe panel, exact ca la 'Faction Leader'.

Cu ce ar ajuta serverul?: Pai si coliderii cred ca fac o treaba foarte buna ca si colideri si ar fi deosebiti fata de membrii normali. Un exemplu: http://imgur.com/a/SIZ5u

Sugestie: In /clan - Clan Members, membrii sa fie aranajati dupa rank-ul lor.

Cu ce ar ajuta serverul?: Coliderii / liderul unui clan s-ar descurca mult mai usor la administrarea clanului.

Edited by Alliance Allonzo
  • Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie: Bonusuri VIP (3 bonusuri)

- Payday cu 50% mai mare (20% vip, 30% cont premium)

- Dobanda tripla la banca (sau x4, decizia lui Shad0w)

- La rob se pierd doar 6 puncte, playerii cu cont premium pierd 8, iar cei fara 10.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: L-ar ajuta pe Shad0w cu bonusurile VIP, sa nu isi mai bata capul si sa faca munca de unul singur.

Sugestie 2 : Sa se adauge ' Reset Life ' pe panel,  ce face acesta ? Pai, multa lume are level imens gen CaTa (lvl 115), si banuiesc ca se plictisesc sa stea atat de mult timp pentru a da un level up, totusi nu am ajuns unde vroiam. Cand dai Reset Life, orele jucate iti raman, la fel si punctele premium, vip-ul (daca ai), masiniile, casa si toate chestiile, la FH o sa apara [Life 1] Faction History-ul tau... dupa ce dai reset iti da level 5 (pentru masini, casa si /hud daca folosesti) [business-ul va fii scos la licitatie, iar banii dati pe el se duc in contul celuia care l-a avut inainte de Life Reset]. Iar pe panel unde apare 'insignele' tale, gen VIP sau etc, o sa apara sub el cu culoarea albastra (pt ca e sever-ul blue) Life 1 (level [ce level ai avut la reset]) dupa la fel si la Life 2, numai ca la Life 2, o sa apara sub Life 1, gen e alta insigna. Un life Reset il poti da la level 25 daca ai minim 3 factiuni diferite in el. 

Un exemplu :

VIP 

Life 1 (Level 25)

Life 2 (Level 42423)

si tot asa, multumesc pentru atentia acordata.

Edited by iTzAnDrey
  • Upvote 4
Posted (edited)

Sugestie: Quest-uri noi.

1. Mai multe locaţii de vizitat:

- stadionul de rugby din oraşul San Fierro

- pontonul din Palomino Creek / Fisher's Lagoon

- cocoşul din Las Payasadas (Bone County)

- zidul Sherman Dam (Bone County)

2. Task-uri diferite pentru quest-ul cu paintball:

- omoară x jucători la paintball folosind o armă de tip y (ar fi ok să fie cele folosite la paintball-ul classic)

3. Quest-uri pentru cei cu facţiune:

Paramedic Department: - ajută x persoane care au nevoie de viaţă

Police Department / NG / FBI: - prinde x infractori cu nivelul de wanted 1/3/6 (fiind cele mai des întâlnite)

- eliberează 1/2 infractori din jail (pentru că s-ar putea să nu ai destule puncte şi nu ai avea cum să faci quest-ul)

FBI: - confiscă x droguri

Taxi: - parcurge distanţa totală de x km transportând călători

Hitman Agency: - realizează x contracte

- realizează un contract de la distanţa minimă de x m / maximă de y m

School Instructors: - oferă toate 3 licenţele (gun/fly/boat) într-un interval mai scurt de x minute

Mafii: - cucereşte 1/2 turf-uri (numai în zilele cu war)

4. Quest-uri pentru job-uri

- jefuieşte x maşini folosind job-ul Car Jacker

- transportă marfă în x locuri folosind job-ul Trucker

- tractează x maşini folosind job-ul Mechanic

Cum crezi că ar ajuta server-ul: ar fi mult mai multe quest-uri şi nu s-ar mai repeta zilnic exact aceleaşi.

Chiar este nevoie sa se adauge alte quest-uri noi, +1 Edited by CyberNeticK
//warned
  • Upvote 2
Posted

Sugestie: Liderii la mafii sa pot alege 2 co-lideri.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Pai, se intampla de multe ori ca liderul sa lipseasca sau co-liderul, si nu are cine sa dea attack, si se intampla sa nu fie niciunul conectat si noi sa ramanem fara masini la HQ, consider ca ar fii mult mai ok si pentru membrii si pentru lider.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se adauge comanda [/towallcars] cu care sa putem da tow tuturor masinilor pe care le detinem.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerilor care au 10 masini le ia mai mult timp sa si le spawneze pe toate. Asa cred ca ar fi mult mai ok ca printr-o simpla comanda sa dam towcar la toate.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa fie si la School Instructors de la rank 5+ /fvrespawn.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta foarte mult pentru cei din S.I.

Posted

Sugestie: La un anumit numar de ore sa se primeasca un bonus (ex 500h - o suma de bani + x rp-uri, 1.000h - o suma de bani + x rp-uri etc).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar creste numarul de ore jucate pe server.

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Cei cu VIP sa poate folosi comanda /kill, pentru a fi spawnat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E obositor sa tot ceri kill si e enervant cand nu primesti, si ar fi mai multe beneficii la VIP, acum mi se par cam putine sincer.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa fie redus raportul la Departamente

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar veni mai mult playeri in departamente, acum nu mai vine aproape nimeni, deoarece raportul este prea mare, iar lumea nu are timp de el.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Cand iti atinge cineva masiana sau o uiti descuiata si ti-o fura sa se auda pe fundal o alarma si in chat sa apara numele playerului care mi-a atins/furat masiana.I-ar pentru politisti sa se bage radar ca in realitate si sa se bage o comanda pentru limitarea vitezei,cum ar fi,'/speedlimit 50',dar sa contina pilot automat,daca ma intelegi.

Edited by EdisoN RV
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp