Twist7 Official Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Sugestie: Programul warurilor sa fie schimbat de la ora 16 pana la ora 18. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in timpul vacantei de vara era pus de la 14-16 ca luau vacanta cei care mai sunt inca la scoala, dupa ce incepea scoala multi se lasau ca nu aveau timp seara sa joace. Alti poate seara iasa pe afara cu prietena la un suc, sau cu baieti la o bere, dar nu poate iesi ca Luni, miercuri, vineri si duminica au war de la 20-22. Asa daca se pune de la 16-18 nici pe timp de vacanta numai trebuie schimbat deoarece intre orele alea este caldura mare afara nu prea iasa nimeni pe afara, iar in timpul scoli multi vin la 1-2 acasa mananca si ei, la 4 intra la war si seara pot iesi si iei pe afara fara sa mai puna pe forum cerere de invoire. Cei care sunteti de acord cu mine v-as ruga sa dati un +1 pentru a pune in aplicare aceasta regula.
CranK Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Sugestie:Sa fie adaugat pe viitor jobul de "Constructor".In ce va consta acest job: -jucatorii se vor duce la zona in constructie de pe server(stiu ca este una undeva,nu mai stiu exact)iar acolo sa foloseasca comanda /getjob iar apoi va primi o lopata si va trebui sa se duca la checkpointurile din zona de constructie si sa stea pe fiecare checkpoint 30 secunde.Vor fii plasate 5 checkpoint-uri iar dupa ce vor fi colectate toate jucatorul va primi 5k la skill 1.La skill 2 va primi 10k si tot asa pana la skill 6.Daca nu va convin sumele,puteti sa le mai modificati.(eu am calculat pentru serverul blue) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Va fii un job nou,toti spun ca vor job-uri noi si mi se pare unul frumos.
Andrei.AIM Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 (edited) Sugestie: Programul warurilor sa fie schimbat de la ora 16 pana la ora 18. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in timpul vacantei de vara era pus de la 14-16 ca luau vacanta cei care mai sunt inca la scoala, dupa ce incepea scoala multi se lasau ca nu aveau timp seara sa joace. Alti poate seara iasa pe afara cu prietena la un suc, sau cu baieti la o bere, dar nu poate iesi ca Luni, miercuri, vineri si duminica au war de la 20-22. Asa daca se pune de la 16-18 nici pe timp de vacanta numai trebuie schimbat deoarece intre orele alea este caldura mare afara nu prea iasa nimeni pe afara, iar in timpul scoli multi vin la 1-2 acasa mananca si ei, la 4 intra la war si seara pot iesi si iei pe afara fara sa mai puna pe forum cerere de invoire. Cei care sunteti de acord cu mine v-as ruga sa dati un +1 pentru a pune in aplicare aceasta regula. O prostie eu vin la 7 acasa nu toti avem scoala de dimineata Edited September 23, 2016 by CyberNeticK //warned
.ADRIANN Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Sugestie: Quest-uri noi. 1. Mai multe locaţii de vizitat: - stadionul de rugby din oraşul San Fierro - pontonul din Palomino Creek / Fisher's Lagoon- cocoşul din Las Payasadas (Bone County) - zidul Sherman Dam (Bone County) 2. Task-uri diferite pentru quest-ul cu paintball: - omoară x jucători la paintball folosind o armă de tip y (ar fi ok să fie cele folosite la paintball-ul classic) 3. Quest-uri pentru cei cu facţiune: Paramedic Department: - ajută x persoane care au nevoie de viaţă Police Department / NG / FBI: - prinde x infractori cu nivelul de wanted 1/3/6 (fiind cele mai des întâlnite) - eliberează 1/2 infractori din jail (pentru că s-ar putea să nu ai destule puncte şi nu ai avea cum să faci quest-ul) FBI: - confiscă x droguri Taxi: - parcurge distanţa totală de x km transportând călători Hitman Agency: - realizează x contracte - realizează un contract de la distanţa minimă de x m / maximă de y m School Instructors: - oferă toate 3 licenţele (gun/fly/boat) într-un interval mai scurt de x minute Mafii: - cucereşte 1/2 turf-uri (numai în zilele cu war) 4. Quest-uri pentru job-uri - jefuieşte x maşini folosind job-ul Car Jacker - transportă marfă în x locuri folosind job-ul Trucker - tractează x maşini folosind job-ul Mechanic Cum crezi că ar ajuta server-ul: ar fi mult mai multe quest-uri şi nu s-ar mai repeta zilnic exact aceleaşi.
iTzAnDrey Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Sugestie: Adaugare Paintball in fiecare oras. Dar toate paintball-uriile duc la accelasi loc, exemplu : Gheorghe este in Lv, iar Ilie in Sf, ei vor sa mearga la paint, dau /gps aleg orasul dorit,(Ilie-sf,Gheorge-lv) dau pe Paintball, ei se duc acolo, si se joaca (adica toate locatiile de /paint duc la accelasi arene) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai rapid, si nu ar mai fii ping-ul imens de la CNN, in special pentru cei din afara Romaniei.
TzDodo Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Sugestie: Dozatoarele care dau viata sa poata fi cumparate. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar diversifica piata si ar fi un fel de biz-uri pe care jucatorii se vor chinui sa le cumpere.
.meti Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Revin din nou cu aceasta sugestie, cu o descriere mai ampla. Sugestie: Sa iti poti repara masina singur, de la skill mechanic 5 (care va fi adaugat), skillul se poate face in urmatorul fel: - Repair # 1 Skill points - Refill # 1 Skill points - Repair (dat singur) # -0.5 Skill points - Tow - 0.5 Skill points Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o adaugare destul de mica, dar ar fi mai RPG, si multi playeri ar folosi aceasta 'comanda / adaugare'.* * Precizare: Sa nu poti folosi repair / refill cand ai wanted.
Popular Post V.Alin Posted September 24, 2016 Popular Post Posted September 24, 2016 (edited) Sugestie: Propun infiintarea unei noi factiuni, Mechanic Company. Aceasta sa cuprinda skin-uri, autovehicule, HQ-ul Factiunii si culoarea specifica factiunii (nickname). *Locatie HQ.: orasul Los Santos, (http://imgur.com/a/x978Q) *Vehiculele factiunii: Tow Truck [rank 1-7] (http://www.gtavision.com/images/content/sa_cars/525_Towtruck.jpg ) *Skin-uri specifice factiunii: rank 7. rank 6. tester/responsabil/coordonator. rank 5. rank 3-4. rank 1-2. fete (indiferent de rank/functie). *Comenziile factiunii: [/f] - chat-ul factiunii [/loadfuel] - incarca masina factiunii (Tow Truck) cu combustibil pentru alimentarea altor masini din cisterna (http://imgur.com/a/qf9Ji) [/mechanic accept (id)] - accepta o comanda [/mechanic cancel] - renunta la o comanda [/repair (id) (suma)] - ofera reparatii vehiculelor [/refill (id) (suma)] - ofera fuel vehiculelor [/tow] - tracteaza o masia intr-o parcare apropiata (check-point) [/service mechanic] - contacteaza un mechanic pentru serviciile acestuia [/cancel mechanic] - renunta la apel. *Pretul pentru serviicile unui mechanic, raportul de activitate, regulamentele si alte informatii importate privind factiunea sa fie stabilite de catre Lider. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fiind multi jucatori pe comunitatea BuGGed, ar fi frumos cu inca o factiune in plus. P.S: Daca acest proiect va putea fi realizat, as dorii implicarea mea cu idei pentru crearea acestei noi factiuni. Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei sugestii. Cu stima, Alin. Edited September 24, 2016 by V.Alin 12
Hutchinson Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 (edited) Sugestie: (RED); Ar fi ok să se mărească preţurile la vehicule, cum s-a întâmplat şi pe green de altfel, pe red sunt foarte mulţi jucători cu averi, însă maşinile în DS sunt foarte ieftine. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Economia s-ar echilibra. Edited September 24, 2016 by Grey 3
Awwr Florin Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Sugestie: Sa se adauge in /skills skill-ul 'Lucky Contract' pe care il vor avea doar cei care fac parte din factiunea Hitman Agency. Ce face acest skill? El te va ajuta sa iei contracte cu o suma mai mare, deoarece unii pun sume mici si sume mari pe 'capul' playerilor m-am gandit ca cei care au skill mai avansat pot avea 'norocul' sa ia un contract cu o suma mai mare (ex: 100k) Skill 1 - Primesti la intrarea in factiune. (Contracte intre suma de 20k si 30k) Skill 2 - Primesti de la efectuarea a X contracte (Contracte intre suma de 60k si 100k) Skill 3 - Primesti de la efectuarea a X contracte (Contracte intre suma de 100k si 150k) Skill 4 - Primesti de la efectuarea a X contracte (Contracte intre suma de 150k si 200k) Skill 5 - Primesti de la efectuarea a X contracte (Contracte de la 200k in sus) In cazul in care sunt contracte doar de 20k vei primi un contract cu acea suma chiar daca ai skill mai mare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta Hitmanii pentru a face mai multi bani din contracte. Stiu ca m-am exprimat prost dar m-am grabit, daca credeti ca este o idee buna lasati +1. Multumesc pentru atentia acordata. 1
Luci13 Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 (edited) Sugestie: Cei cu VIP sa poate folosi comanda /kill, pentru a fi spawnat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E obositor sa tot ceri kill si e enervant cand nu primesti, si ar fi mai multe beneficii la VIP, acum mi se par cam putine sincer. Este deja comanda pentru admini. + ca s-ar abuza de ea daca ar fi accesibila tuturor celor cu VIP. Edited September 24, 2016 by CyberNeticK //warned
DANjR Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Sugestie: Sa fie scoasa aceasta regula: http://imgur.com/a/l5qOk Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am observat un bug, faci ora jucata si nu se actualizeaza, nu stiu de ce face asa, insa nu imi convine sa fac in loc de 30 de ore jucate, 35 sau cate nu se calculeaza.Este o regula inutila, liderul poate decide daca accepta sau nu pe cineva, se uita si la activitatea acestuia, la orele jucate, etc.Sper sa fie scoasa regula, nu sunt singurul caruia nu ii convine. 1
Andrei.AIM Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 (edited) Sugestie: Sa fie scoasa aceasta regula: http://imgur.com/a/l5qOk Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am observat un bug, faci ora jucata si nu se actualizeaza, nu stiu de ce face asa, insa nu imi convine sa fac in loc de 30 de ore jucate, 35 sau cate nu se calculeaza. Este o regula inutila, liderul poate decide daca accepta sau nu pe cineva, se uita si la activitatea acestuia, la orele jucate, etc. Sper sa fie scoasa regula, nu sunt singurul caruia nu ii convine. Edited September 24, 2016 by CyberNeticK //warned
CaluBalan Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Sugestie: Sa se faca un top al celor mai activi playeri intr-un interval de timp ( o luna de exemplu) iar acestia sa fie recompensati cu bani, sau eventuri doar cu ei intr-o zii anume. Ar face mult ma populate serverele. La aceasta sugestie se mai pot adauga alte lucruri, care cred eu, ca ar creste cu mult populatia serverului. Cu ce ar ajuta serverul: ar fii mai pline serverele pentru ca este un top care se reseteaza la un anunit timp. Edited September 25, 2016 by CaluBalan
Alexander Stefan Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Sugestie:Sa adaugati un system de clan Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii nu o sa se mai plictiseasca in clan daca o sa fie un system
Everything. Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Sugestie: Am vorbit cu mai multi oameni si am cerut parerea si nu am vazut raspunsuri negative. In factiunea Paramedic Departament heal-urile se pot da doar cu ambulanta( sau celelalte vehicule ale factiunii). Am decis sa pun aici o sugestie, nu am nimic de pierdut. Ca Paramedic trebuie sa oferi heal in schimbul unei sume de bani. Ca si in viata reala, oferi bani pentru un tratament/operatie. In viata reala sunt unii medici care iau bani si altii nu. Sugestia mea este urmatoarea: Sa se faca o comanda, de preferabil tot /heal id dar, s-o folosesti fara ambulanta si bineinteles, sa nu se puna la raportul de activitate. De exemplu esti pe strada si cineva are nevoie de heal, e obligatia ta ca medic sa ii oferi primul ajutor chiar daca nu ai masina. Sa fie gen un 'medic pack' si sa te duci langa playeri si sa dai /heal id si sa ii oferi primul ajutor, fara a cere sau a lua bani si bineinteles, fara sa se puna la raportul de activitate de pe panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar ajuta server ul deoarece s-ar intinde pe modul de viata reala. Ca medic trebuie sa acorzi primul ajutor, sa tinda spre real. In momentul de fata daca stai langa cineva si necesita viata dar tu nu ai ambulanta nu il poti ajuta. Evident nu tinde spre real. Sper ca cineva o sa tina cont de sugestia mea si cred ca este intr-adevar buna.
Andrey Liviu Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Sugestie: Propun ca taxsa la bizuri de intrare/cumparare etc sa se mareasta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai un biz in LS costa si 400kk si produce 100k-200k pe zi.. pe care ii facem la ferma in aproximativ 20min. Deci cei care cumpara bizuri efectiv ies pe minus cu cu mult. Asa ca propunerea mea i-ar ajuta si pe cei cu bizuri sa faca bani. Sa se cunoasca cine are biz .. nu cel care lucreaza la ferma sa fie mai bogat ca cel care are biz. 1
diinnu Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Sugestie: Cei din pd au quest cu "Aresteaza x criminali" sugerez ca si alte factiuni sa aiba un astfel de quest. Ex: Cei din paramedic sa aiba quest cu "Vindeca X pacienti", cei din taxi " Transporta X pasageri, cei din hitman " Efectueaza X contracte", cei din News Reporters " Publica X anunturi RP", cei din School Instructor LS-LV, SF " Ofera X licente. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca asa membrii factiunii respective vor fi mai activi si vor putea sa isi faca si raportul. 3
SHiFTY.47 Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Suggest: On English: first i suggest about trade cars you can use /trade [id] so when you use it the 2 player should use /accept trade and they will received window like this http://imgur.com/934IHOS ,, and when you press choose you received window like this http://imgur.com/jT0ADdt if you wanna cash you should press Cash and use how much cash you want to trade or diff when you ready about cars like this http://imgur.com/GmZzJsl you can press Ready and player 2 press ready and this start account from 10 to 0 like http://imgur.com/CV9l6td , http://imgur.com/4oPtl7E and when player 2 want to cancel it he can press Cancel like http://imgur.com/bwRRkhD and he can press on Close if he don't wanna trade. Cu ce ar ajuta serverul: This suggest to avoid scamming because i see too much new players scamming with bad system in CNN LS Palaja ... and i saw too much players lost his cars via scam and admin do not do anything because no proofs so this system will be very helpfully ADMIN hope you accept my suggest and add it to the servers
Lion. Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Sugestie: Cand dai /number, /find etc unui membru dintr-un clan care are tag-ul la inceputul numelui sa nu fie nevoie sa tastezi si tag-ul cand vrei sa-i afli numarul, sa-l gasesti si ce mai trebuie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor asa.
GrEaTdRuGs Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Sugestie: Comanda /seatbelt sau /centura pentru a folosii centura de siguranta in masini. Iar la PD sa aiba comanda de check gen /checkseatbelt.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Zic ca ar fii mult mai Role-Play, venind un politist pentru un control de rutina, verifica licentele, centura, si etc... 2
MaRiN1 Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 (edited) Unban days, intr-o zi sa dati unban la cei care fac cerere de unban, doar cei care au folosit cheats, inafara de aim Edited September 26, 2016 by MaRiN1
Popular Post Nak Posted September 27, 2016 Popular Post Posted September 27, 2016 Sugestie: Atunci când intri pe turf cu vehicul, să poți merge câteva secunde(10) pe turf cu el. Cum crezi ca ar ajuta serverul:De multe ori, mafioții se bat într-un loc al turf-ului și trebuie să mergi pe jos până acolo + că nu ar mai fi acel bug ca adversarii să te vadă AFK, ei să tragă în tine când ești AFK, dar tu de fapt alergi. 84
Popular Post Skoll Posted September 27, 2016 Popular Post Posted September 27, 2016 Sugestie: Să se legalizeze modurile cleo/asi si animatiile pentru mafii. E o descriminare ca membrii din alte factiuni sa se poata folosi de aceste moduri, iar noi nu. Nu te ajuta cu nimic modurile, doar ca reda un joc mai placut. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: pai ar fi un mod de joc mai placut pentru mafioti. Sugestia nr2. Sugestie: sa se micsoreze timpul deelay pentru mafie. Adica dupa ce dai attack si daca iei fail mi se pare prea mult sa astepti 30 de minute. De multe ori se intampla ca dupa ce trece deelay-ul mafia pe care vrei sa o ataci sa aiba war. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Mai multa distractie pentru mafioti. 15
iTzAnDrey Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Sugestie: Sugerez ca level-ul de mafie sa fie scazut inapoi la 15. De ce ? Pentru ca cei cu level 20 nu intra in mafii, si acestea raman 40% goale. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multa lume peste level 20 nu se alatura unei mafii,pe cand un jucator cu level 15-19 si-ar dorii, dar trebuie sa isi piarda timp-ul facand level.
Recommended Posts