DarkEvel Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Sugestie: Sa se bage pe langa dice, un sistem frumos cu numere gen Grecia Kino, sa fie cu sume mici gen asta , dar voi sa bagati din 60 de numere 10 sa putem ghici. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta la popularea server-ului cu mult mai multi decat sunt acum, si eu cred ca playerii nu ar mai juca ca sa munceasca sute de ore la farmer si dupa sa piarda banii la barbut, si dupa ce au pierdut la barbut gen pot sa bage 1000$ pe 2, 3 numere si daca ies numerele acelea pot sa atinga suma de 35.000$, voi decideti suma, eu am dat un exemplu. Astept parerea voastra !
Glontz. Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Sugestie: Sa se adauge comanda /tradecarforhouse. Detalii: Aceasta comanda ne ajuta sa oferim o masina + diferenta pentru o casa. Comanda /tradehouseforcar exista, dar nu este suficient. Cum ar ajuta server-ul: Pai adminii nu ar mai fi atât de mult solicitati si in plus sunt unii care încă încearcă sa tragă tepe. 2
AnV3rG0r_ Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Sugestie: La jobul Pizza Boy, sa fie un mic update: Cum ai dat /pizza sa inceapa sa treaca secundele(stiu ca e asa, dar am facut altcumva) Skill 1 = time = 30 secunde(dupa ce ai dat /pizza) Skill 2 = time = 30 secunde(dupa ce ai dat /pizza) Skill 3 = time = 25 secunde(dupa ce ai dat /pizza) Skill 4 = time = 20 secunde(dupa ce ai dat /pizza) Skill 5 = time = 15 secunde(dupa ce ai dat /pizza) Skill 6 = time = 10 secunde(dupa ce ai dat /pizza)Cum ar ajuta server-ul: Deoarece au fost adaugat +15% la fiecare skill, dar nu s-a verificat CP, de ex: Eu am o comanda in LS(casa 415), am terminat si apoi /pizza (416) si trb sa astept 30 de secunde, e aiurea.
Terra. Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) Sugestie: Sa fie creat un topic pe forumul fiecarei factiuni, unde liderii posteaza cate zile doresc sa conduca factiunea. De exemplu: X - aproximativ 200 zile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toata lumea ar avea sansa la un FH decent, fara wipe-uri dupa 1-2 zile etc. E destul de aiurea sa intri intr-o factiune si dupa 2 zile sa primesti ''wipe''. Edited October 11, 2016 by Terra.
GrEaTdRuGs Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Sa fie creat un loc mare, unde sa dam la intrare /sellcar si pret, iar masina sa se respawneze acolo cu pretul ala si alti playeri sa vina si sa cumpere masini de acolo... sa vada detaliile despre fiecare masina in parte si sa cumpere ce vor. Ca un parc auto ! 1
.SindYcate Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Sugestie: Sa fie adaugat si checkpoint distance la jobul "Pizza Boy" ca la jobul "Detective". Cum ar ajuta serverul:Pai nu trebuie sa mai pierzi timpul aiurea ca sa dai "ESC" si apoi "map" si apoi sa verifici, asa cu checkpoint distance poti sa vezi foarte simplu in ce oras e si la ce distanta e. 3
IxGanx Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Salut as avea o sugestie in legatura cu panelul, atunci cand aplici intr-o factiune si ai fost respins liderul/co-liderul sa mentioneze dece a fost respins 2
AlexGooDz Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Sugestie: Sa se poata vinde masinile cu comanda /forsale [pret] in public, pretul sa apara deasupra masinii iar respectivul player daca vrea sa o cumpere se urce in ea si cu comanda /buycar o cumpara. 2
pls report my team Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Sugestie : Sa creze un lucru cand apesi r si sa apara Youtube Music - in care sa punem url si sa fie optiuni sa se repete sau nu
Steph. Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) Sugestie : Sa se schimbe HQ-ul News Reporters Unde? AICI : http://imgur.com/a/dTLTs Poza pe harta : http://imgur.com/a/xsU4Q . Edited October 12, 2016 by Steph. 2
RedGun Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Sugestie: Ca la comenzile /accept sa se adauge mai multe iteme, gen cand da /accept iti apare doar invite, handshake(care nu mai exista), weapon, car, ticket. Si gen sunt mai multe comenzi: fireworks drugs materials tradecar, propun sa se faca un update major la aceasta comanda. Chiar si la comanda /cancel (/decline). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt multi incepatori, si poate nu cunosc toate obiectele ce pot fi /accept(ate).
Darek Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) SUGESTIE : Doresc sa se adauge un sistem de curse pe bugged. Gen sa fie un loc special in care playerii se inscriu sa participe la anumite curse cu anumite masini pe anumite mape..Si daca castigi cursa sa primesti toti banii pe care i-au pariat playerii participanti. CUM CREZI CA AR AJUTA SERVERUL?Playerii vor castiga niste bani cistiti din simplul fapt ca stiu sa conduca bine. Edited October 13, 2016 by Darek 1
GrEaTdRuGs Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Atat timp cat playerul este on pe server, masina sa spawnata sa ramana asa tot timpul, pana in momentul delogarii.
WIDOWMAKER Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Propun ca proprietarii caselor sa poata cumpara TV si consola pentru casa unde pot juca minigames (cum e cel din casa lui CJ). jocurile sa fie cumparate din 24/7. sa se joace cu comanda /play si sa aleaga jocul Sau chiar sa parieze pe cai de la TV... Cred ca ar face jocul mai placut si diferit de alte servere... 1
SempleOne Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Sugestie: Sa nu poata fi folosita comanda [/find] pe un Hitman cu Undercover ON. Multi jucatori care poate isi dau seama sau afla ca au un contract pus pe ei stau si folosesc comanda [/find] pe fiecare membru al factiunii in parte pana ce il gasesc pe cel care ii urmareste. De multe ori sunt membrii ai factiunii care dezvaluie contractele doar pentru ca nu se inteleg cu X membru sau din alte motive. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In acest mod, hitmanii vor putea rezolva contactele mult mai usor, nu va mai exista riscul ca tinta sa descopere cine il urmareste si, posibil, se vor evita alte sanctiuni. 1
GrEaTdRuGs Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 (edited) Cand trimiti /sms unui jucator ce este AFK sau /sleep, sa fi anuntat de asta. Edited October 15, 2016 by Nev3rGiv3Up .
iWash Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Ar fi frumos ca la cererile de helper, adminii sa pot dea contra / pro si un owner sa scrie respins / acceptat.
Andrei Gabriel Butan Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Sugestie:Ar fi frumos ca iarna sa se bage un mod de zăpadă. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu cred că l-ar ajuta cu ceva dar ar fi foarte frumos.
UniQue Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Sugestie: Sa nu mai apara de fiecare data cand se liciteaza pentru ceva si precizarile cu /togbid pentru a dezactiva sau /bid pentru a licita.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt multe randuri care ocupa chat-ul inutil. Ajunge sa fie spus o singura data la 20:00 cand incep licitatiile, ori daca nu, sa apara doar pentru cei ce au /togbid activat si vor sa liciteze.
Savage Benqletz Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Sugestie:As dorii mai multe optiuni de joc in business-ul de tip cazino, jocuri cum ar fi ''pacanele'' sau ruleta, daca astea vi se par destul de folosite pe alte servere ati putea gasi alte tipuri de joc, ghiceste cartea etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Este foarte evident, cu atatea tipuri si modalitati de joc nu doar /dice, multa lume nu s-ar mai plictisii pe server, ar fi o sursa in + de divertisment si multa lume probabil ar intra pe server sa joace si sa-si inmulteasca banii. 3
CloseOne Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Sugestie:Adaugare neoane pe masini. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar ajuta serverul dar ar fi un update smecher.
GrEaTdRuGs Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 La factiuni sa se dea un Reason cand iti da Reject !
Hinips Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Sugestie: Comanda /fmembers Cum crezi ca ar ajuta serverul: Exista deja comanda /cmembers, cu ajutorul careia poti vedea cati membrii sunt online in clan si care sunt acestia. Ar fi util sa vezi acest lucru si la factiune. Sugestie: Benzinaria de aici sa devina complet functionala. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai roleplay o benzinarie pe marginea autostrazii. 1
GabytzaS Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Sugestie: Paramedici din SF să aibă şi ei, la fel ca cei din LV acces la ambulanţele din LS.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu neapărat ar ajuta server-ul intr-un mod anume, dar odată ce Paramedici din LV au acces la ele mi se pare corect ca şi cei din SF să aibă acces. În plus, mulţi au case în LS şi le-ar fi mai ok să ia o ambulanţă direct din LS. 3
AndreiFire01 Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Sugestie: Cand accesezi comanda [/clan] si alegi optiunea members, sa-ti apara si numarul de slot-uri, evident si numarul de membrii din clan. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai simplu sa vezi numarul de membrii si de slot-uri din clan ca sa nu ne mai complicam si sa ne uitam direct de pe panel. Daca nu ar fi existat panel-ul, nici nu stiam de aceste lucruri. 1
Recommended Posts