DeYuTzU02 Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 (edited) Propun ca mai multe cladiri sa primeasca id. (Case) Edited October 22, 2016 by MeGaNu
Skoll Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Sugestie: Tot timpul sa se poata schimba hiddenul free de pe masina. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mai frumos, tinand cont ca playerii nu doneaza bani sa schimbe hidd. Sugestia 2: Sa se implementeze sistemul de masini la clanuri. Sa fie exact ca la factiuni, culori diferite pentru fiecare clan (inclusiv culori hidden). Daca un player care nu face parte din clan, sa ii dea slap (exact ca la factiuni) si sa ii apara un text "Aceasta masina poate fi condusa doar de membrii clanullui X" Sloturile masinilor clanului sa fie astfel: pentru 25 de sloturi in clan, 5 sloturi de masini, 50 sloturi clan, 10 sloturi masini si tot asa. Masinile ar putea fi donate de liderul/co-lider clanului sau implementate intr-un sistem ca fiecare clan sa aiba aceleasi tipuri de masini. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mai RP si mai distractiv.
sTeF ORANGE Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 (edited) ar fi cv Edited October 23, 2016 by CyberNeticK //warned
CHRiSTiANSEN Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Sugestie: War-urile mafitotilor sa fie pe panel, adica evidenta war sa fie la fiecare membru care a fost activ in ziua 'X'. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mafiotii nu ar mai fii stresati sa fac poze si etc, poate ca nu li se salveaza #MACARAMINCERCAT 3
lamafina Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Sugestie: La Infernus-ul VIP sa putem schimba culoarea de la vipname, sau sa se puna automat aceeasi culoare ca si carcolor 2. Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Ceva in plus pentru cei cu Infernus VIP, ar face masina sa arate mult mai bine decat sa fie mereu textul alb, si in plus, daca cineva are Infernusul alb, ar putea face ca textul sa nu fie de aceeasi culoare ca si masina. 1
SLEEDKOV Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Sugestie:Sugestia mea este sa se actualizeze Anti-Cheat-ul, nu doar sa spuna la admini ca X are cheats, sa ii dea Kick direct la prima abatere, a 2-a abatere ban 30 zile si a 3-a abatere ban permanent Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi o munca mai usoara pentru admini
Lion. Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Sugestie: Job-ul Bus Driver sa fie pus si in SF si in LV. La cel din LS sa-ti dea rutele LS-SF si LS-LV, la cel din SF rutele SF-LS si SF-LV, iar la cel din LV rutele LV-LS si LV-SF. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar face o schimbare la acest job.
AlexGooDz Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Sugestie: Sa se poata vinde masinile cu comanda /forsale [pret] in public, pretul sa apara deasupra masinii iar respectivul player daca vrea sa o cumpere se urce in ea si cu comanda /buycar o cumpara. 5
Am2Peu Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 (edited) Sugestie: Să se micşoreze timpul de "/getgift" măcar la 4 ore. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Tuturor cred că le-ar conveni să nu îşi mai strice atât de rău ochii. Totuşi, 5 ore în fața ecranului este foarte rău. Sugestie: Culoarea hidden să valoreze 10 sau 15 PP-uri în perioada sărbătorilor, evenimentului "Gift Box". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ambiționa mai mulți playeri să doneze, le-ar fi mult mai convenabil atât playerilor cât şi ownerului. Edited October 23, 2016 by KrisTaL
RedGun Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (edited) Sugestie: Sugerez sa se faca o regula ca helperi sa li se interzica folosirea de helper cmd, adica gen prescurtari de la comenzi, gen primesc ei o intrebare pe /n 'Cum fac garbage?' si ei imediat dau /garbage si le scrie automat totul, nu mi se pare corect, un helper este ales pentru cunostintele sale, nu pentru cunostintele acelui mod cu care ii ajuta, sau ma rog, key binder, ce mai folosesc ei. In majoritatea cazurilor, pe orange am vazut (fiindca acolo joc cel mai mult) folosirea de acest mod, eu zic ca ar trebui sa fie ilegal. Din cate stiu si stiu bine, fiindca asa spun adminii, helperi sunt alesi pe cunostintele sale, pai atunci, la ce mai folosesc acel mod pentru prescurtari daca nu stiu sa raspunda sau nu stiu sa explice/formuleze sau poate le e lene si ar ocupa un loc aiurea in echipa de helperi. Aceasta este parerea mea, opinia mea, si mi se pare mult mai corect, adica la ce mai le explica helperi cu acel mod, mai bine am pune un anunt pe server in care sa anunte jucatori sa descarce modul respectiv, si cand scrie /garbage (exemplu) sa li se spuna tot ce trebuie despre acel job. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai parerea mea s-ar face o curatenie printre helperi, multi folosesc acest mod, stiu sigur, insa nu vreau sa dau nume, si se folosesc de asta, iar cand ii vezi pe /wt sau in videouri pe ytb, mama, sunt helper, eu am fost ales pentru ca cunosc acest joc foarte bine, daia folosesc /garbage (exemplu) sa ii explic jucatorului (pe /n) ce face si cum faci acest job. Edited October 24, 2016 by RedGun 1
K I R O V S E R I F Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (edited) Sugestie: Atunci când intri pe turf cu vehicul, să poți merge câteva secunde(10) pe turf cu el. Cum crezi ca ar ajuta serverul:De multe ori, mafioții se bat într-un loc al turf-ului și trebuie să mergi pe jos până acolo + că nu ar mai fi acel bug ca adversarii să te vadă AFK, ei să tragă în tine când ești AFK, dar tu de fapt alergi. Adevarat, ai +1. PRO. Edited October 26, 2016 by CyberNeticK //warned
MateiSkLn Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Sugestie: Rifle-ul din HQ-urile mafiilor sa nu mai fie de la rank 4, sa fie de la rank 2.Cum crezi ca ar ajuta serverul? Ei bine, sa fi mafiot si sa ceri 10 mii de ani un rifle e destul de rau, consider ca nu moare nimeni daca pune o arma esentiala de la rank 2. Propun: Când dăm examenul auto sa avem ceva când ne ciocnim sau intra cineva în noi să nu mai picam testul. Mai bine zis, sa fie no collision la masina de la examenul auto ar fi mai bine, sa ne putem ciocni doar cu altii care dau de permis. O idee foarte buna, +1
EzeKeN[] Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 (edited) SUGESTIE:Sa dispara cele 30 de ore...pt a aplicat intr-o factiune...nu stiu cu ce ar ajuta serverul, macar sa dispara la cei ce au cont VIP.! Cum ar ajuta serversul: Am intra mai rpd in factiunii...fara a fi nevoiti sa jucam 30 ore...daca lipsim o perioada de timp mai lunga. Edited October 25, 2016 by Rainbow
Qothal Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Sugestie: Sa fie legal c-bug/c-shot-ul care se poate realiza si acum, iar cbug-ul evident sa fie oprit de sistem ca si acum.
El.Mayo Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 (edited) Sugestia mea este urmatoarea: La membrii din factiunile de tip Taxi de pe cele 4 servere sa ne fie adaugat comanda [/find ID] cum au si membri din Police Departament. De ce fac aceasta sugestie? Pentru ca noi cand acceptam o comanda ne pune automat find dar daca scriem /where sau /gps ne dispare find-ul de pe player daca nu avem jobul Detectiv nu putem pune dinou find pe playerul caruia i-am acceptat comanda, mi sa intamplat des acest lucru. Nu putem detine mereu jobul Detectiv. Edited October 26, 2016 by BogdanAndreiB 3
Bogatu Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Sugestie:Ca admini de level 1,2,3,4,5 sa nu iti vada averea ta din joc!Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu mi se pare normal ca un admin sa imi dea /sms ca am xx de bani in cont! E averea mea si e strict confidentiala 3
Axunel Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Sugestie: Sa se adauge masina la jobul Pizza Boy. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai rapid si nu ai mai cadea ca la scuter. 1
ERAGON. Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 (edited) Este bine Edited October 31, 2016 by CyberNeticK //warned
Axunel Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 (edited) Sugestie: Sa se poata vinde masinile cu comanda /forsale [pret] in public, pretul sa apara deasupra masinii iar respectivul player daca vrea sa o cumpere se urce in ea si cu comanda /buycar o cumpara.O idee buna. Edited October 31, 2016 by CyberNeticK //warned
Gecko08 Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Sa putem da /togfare sa nu mai vedem care taximetristi sunt fare, in mare parte nu ne ajuta la nimic, ba mai mult, cand vreau sa ma plimb prin desert trebuie sa vad printre chatul factiunii fare la taximetristi si este deranjant la ochi asa, e enervant.
sebi9444 Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Sugestie:Sa fie adaugata o regula ca playeri ce au wanted cu drept de predare sa stea pe cladiri. Cei care vor incalca aceasta regula sa primeasca /spawn de la admini. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta politisti care au rank 1 si nu au acces la elicopter sa ii prinda.
VaraNe.MoNdialu Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Sugestie: Eu cred ca ar trebui sa se mai adauge o factiune speciala pentru adminii / helparii care vor sa fie intr-o factiune. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta serverul deoarece dau un exeplu. Un admin este intr-o factiune, aceasta factiune are 50/50 membri iar playerul care nu are nici-o functie nu poate aplica, pe cand adminul sau helparul are deja o functie ridicata pe server.Daca sloturile din factiuni sunt ocupate de admini sau helpari acel player care doreste sa intre in factiune respectiva nu poate din aceasta cauza.Sper ca am fost desul de explicit in aceasta postare si sper ca ve-ti intelege ceea ce am vrut sa spun.
Flo Florin Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Sugestie: Daca ar putea politistii cand sunt off-duty sa poata da rob! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi mai interesant, mai distractiv aud multi copi plangandu-se cateodata ca vor sa dea rob si nu pot deoarece sunt politisti si de asta am ales sa postez aceasta sugestie, mie si chiar altora ni se pare o idee buna plus cred ca va fi mult mai distractiv decat sa lasi politia pentru paramedic sau taxi doar ca sa dai rob.Multumesc!
Pingu da PoWeR Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Sugestie:Ar trebui cand dai /usedrugs sa nu mai stai atat de mult Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca i-ar ajuta pe unii din mafii la waruri.
LuffyPirate Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Sugestie: Sa se adauge "Monster" in DS. Si sa aiba o licenta speciala de condus care ar tine 10 ore , licenta poate fi luat doar de la instructori. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in principiu ar ajuta instructorii la raport.
Recommended Posts