ktm.yo Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Sa fie adaugate noi comenzi la clanuri.ex mut pe /c .ar ajuta foarte mult detinatorii de clanuri
Alexandru_Mihai Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Sugestie: Să se adauge câteva quest-uri noi, după cum știm, facțiunile Federal Bureau of Investistigation, Los Santos Police Department, San Fierro Police Department, National Guard si Las Venturas Police Department, au un quest special, anume ''Aresteaza X playeri''. M-am gândit că ar fi util să se bage quest-uri la fiecare facțiune pentru a avea lucruri de făcut. 1. Începem cu facțiunea Paramedic Department, la această facțiune ar trebui să se adauge quest-ul ''Oferă x heal-uri la jucători'' sau ''Acceptă x comenzi''. 2. Continuăm cu facțiunile de tip Taxi, toate, Las Venturas, Los Santos si San Fierro. La aceste facțiuni ar trebui să fie quest-ul ''Trasnportă x jucători la destinatie'' sau, la fel ca la Paramedic, ''Accepta x comenzi.''. Dar să nu fie un număr mic de comenzi, să fie un număr pe care să îl faci greu. 3. News Reporters are nevoie de quest-uri deoarece este o facțiune în care nu te plictisești și cred că ai nevoie de așa ceva. În primul rând, să se adauge quest-urile următoare: ''Ofera x interviuri'', ''Participă la x sesiuni de anunturi gratuite'', ''Pune x anunturi roleplay''. 4. Toata lumea stie urmatoarea facțiune, este destul de greu să faci raport, poate aceste quest-uri îi voi face pe cei din School Intructors Las Venturas si School Instructors San Fierro sa fie mai veseli și să nu dea licente doar de dragul de a face raport. 5. Asasinii plătiți trebuie să fie mereu calmi și să rezolve un contract într-un mod silențios și rapid, este foarte greu să faci un contract, propun să se adauge quest-ul ''Asasineaza x jucători dacă ai un contract.'' pentru aceștia, probabil îi va mai inveseli putin. 6. Mafiile nu au nevoie de foarte multe quest-uri, avand in vedere ca nu este foarte greu să fii într-o astfel de facțiune, dar propun să se adauge următoarele quest-uri pentru aceștia, deoarece se enervează în fiecare zi și poate acestea îi vor calma. ''Omoară x inamici la war''. ''Fă un scor mai mare de 10''. ''Participa la toate war-urile din acea zi''. ''Depoziteaza x materiale in depozitul factiunii''. ''Colecteaza un numar de droguri si depoziteaza-le in depozitul factiunii''. Cum crezi că ar ajuta serverul: Toată lumea știe că departamentele au quest-uri, așa că am zis să fie și facțiuni care să aiba quest-uri, pentru a spori activitatea membrilor din facțiune. 3
AlexGooDz Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Sugestie : Daca esti intr-o factiune de exemplu Los Santos Paramedic Department, cand scrii /stats sa iti apara pe undeva Heals : , iar daca esti de exemplu P.D. , Sa scrie Runners : , Tickets : , Licenses confiscated : . Cum crezi ca ar ajuta serverul? : Pai nu va mai fi nevoie sa intram pe panel, poate altii au net mai slab, asa cand avem nevoie scriem doar /stats si putem vedea raportul acolo.
Andreas Deiu Cira Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Sugestie: sa se adauga un giftbox pe server si sa se mai scadă pretul pp - Cu ce crezi ca va ajuta serverul? Ar merge un giftbox adaugat deoarece nu a mai fost de un timp.. Si eu sincer as mai da 300 lei pentru pp, dar sa se mai scadă pretul si sa se dea mai multe când cumperi.
Lucishoo123 Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Sugestie: Sa poti face skill la rob si ca Cop. ( sa trebuiasca sa faci robery pentru a face skill) Cum crezi ca ar ajuta serverul:De exemplu daca 1 playeri intra in Police departament si vrea sa ramana acolo cum ar putea face el skill 6 la robery? Sugestie: Sa poti face skill la rob si ca Cop. ( sa trebuiasca sa faci robery pentru a face skill) Cum crezi ca ar ajuta serverul:De exemplu daca 1 playeri intra in Police departament si vrea sa ramana acolo cum ar putea face el skill 6 la robery?
Popular Post Lawrence Official Posted November 3, 2016 Popular Post Posted November 3, 2016 (edited) Sugestie: Vin si eu cu o sugestie pentru taximetristi, o sugestie care zic că poate scăpa companiile de taxi după server de post-hunteri. În momentul în care te urci in Cabbie / Premier / Sultan să-ti apară un text gen: Clientul respectiv fiind obligat să ii pună o locatie pe mapa, care o să arate asa: Dacă playerul respectiv nu pune un punct pe mapă taximetristul respectiv să-i dea eject. În momentul în care clientul a ales punctul pe hartă să-i apară automat si taximetristului punctul ales de către acesta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, la companiile de taxi se primesc foarte multe FW si AV pe motiv ' Necunoastere locatie importantă' ', prin această sugestie cred că putem să diminuăm numărul de posturi făcute. Edited November 3, 2016 by Lawrence Official 27
Qerran Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Sugestie : Sa se adauge la Farmer 5 masini care sa se respawneze mereu la 30 de secunde de cand nu mai sunt folosite. Cum crezi ca ar ajuta serverul? : Multi playeri fac pizza numai pentru ca nu au o masina. De aceea cred ca ar ajuta serverul la farmer.
Bogdan1991 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Sugestie: Sa se micsoreze timpul macar cu 10 secunde atunci cand intri intr-un business de doua ori consecutiv. Daca faci fish, de exemplu, intre 2 pesti prinsi, aproape tot timpul scrie Welcome Back, in loc sa iti ia banii de intrare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta proprietarii de business. Stiu ca acest sistem a fost implementat pentru a nu frauda productiile, dar cerinta mea e sa fie micsorat timpul cu aprox 10 secunde.
FlaviuPower1995 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Am o propune pentru serverul orange : Propun sa fie adugate mai multe infernusuri de Pd . Am o propune pentru serverul orange : Propun sa fie adaugat vehiculul de tip vortex in DS . Am o propune pentru serverul orange : Propun ca pentru urmatorul Giftbox Masina sa fie strech sau cart .
Guest BOSSANDREI Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Sugestie: Adaugare Quests Paramedic Department(LV/SF) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai motivarea celor din aceste factiunii de a face raportul.
Popular Post Padrino Giovanni Posted November 3, 2016 Popular Post Posted November 3, 2016 (edited) Bun, deci de când mă joc pe buGGeD n-am văzut niciun update general, un update care ar determina playeri noi să se apuce la noi pe comunitate. O să vă enumăr o serie de update-uri care mi se par chiar geniale, ceva ce va determina lumea să se apuce la noi pe server și mai mult, vor determina playerii să activeze mai mult pe servere, indiferent că e blue red green sau orange. Pe comunitatea unde eu am jucat prin 2012-2013, unde și Bytza a jucat mai mult ca sigur, te simțeai ca acasă. Nu știu să explic sentimentul verbal, dar știu că te simțeai foarte bine doar când intrai și dădeai un cuvânt cu prietenii tăi. Pe comunitățile din ziua de azi, intri să faci bani, intri să dai cu cod, intri să rupi ficații-n inamici, intri să înjuri, intri să faci post-uri, intri să te lauzi cu ce țeapă ai dat, intri să te lauzi că ți-ai luat cod de la mustață GooD cu 25 lei, dar nu intri să te simți că joci, să te simți bine că ți-e un prieten on. Bine, aici excludem playerii noi care intră și fac job ca nebunii, or să ajungă roboți doamne ferește. După cum v-am spus, o să vă enumăr o listă ce ar putea schimba comunitatea, într-utotul. O să pun accent mai mult pe civili, mafii și cops, dar vor fi sugestii pentru aproximativ fiecare din facțiuni. Mafiile : Deseori se întâmplă, ca toții mafioții care joacă pe server, să se strângă într-o singură mafie, iar celelalte mafii să stea degeaba, cu dorința de a juca la war, simțindu-se obligați să fie prezenți în fiecare luni, miercuri, vineri și duminică la war, doar pentru că pe serverul respectiv nu se află destui mafioți. De ce nu se află destui mafioți? Pentru că nimeni nu-și bate capul de a face o schimbare cu mafiile. Pentru mafioți, propun să fie adăugat un interior în care toți mafioții din mafia respectivă să-și organizeze antrenamente, respectiv event-uri în cadrul facțiunii. Ce avem noi pe buGGeD? Un HQ unde nu poți face run că e nu știu ce bug, nu ai loc de deplasare, nu ai un loc unde mafioții să se poată antrena între ei. Știu, știu, probabil veți spune că de asta există PAINT-ul. Păi la paint când te duci dai de vreo 5-6 codați de-ți vine silă să mai intri vreodată, când tu poți avea un simplu interior de antrenament la fiecare mafie respectiv facțiune, unde să primești automat 100 gloanțe deagle și 300 M4, cu care să te antrenezi cu prietenii tăi. Un loc unde să ai loc să te desfășori. Am găsit niște video-uri pe care le-am editat, de la un fost jucător, prieten cu Bytza de asemenea dacă nu mă înșel, Lolecs se numește. Aici aveți o demonstrație cum era în 2012-2013, pe serverul pe care eu jucam. Nu eram 1000 ca pe buGGeD, dar totuși, intram de plăcere, doar să ne antrenăm pentru war-urile zilnice, unde puneam suflet chit că nu eram noi maeștrii. Acum toți au coduri, degeaba au coduri dacă n-au tactică. Acest lucru ar putea ajuta mafioții care joacă curat să se antreneze. Ar fi ceva special, ce nu toate comunitățile au. Un locșor al mafiei, unde să ai acces mereu, dar să nu se poată abuza. Se poate adăuga opțiunea de nu a fi permis să intri în acel 'TRAIN' dacă ai wanted, este foarte ușor, dar avem staff încăpățânat. Acest TRAIN ar putea fi extrem de folositor pentru mafiotii ce filmează 1-1. Deseori, aceștia sunt nevoiți să intre pe serverele făcute de alții să filmeze un 1-1. De ce nu și pe buGGeD? Mă refer, dacă tot suntem o comunitate universală și dorim binele jucătorilor noștrii, de ce nu?!! LINK : Pe lângă aceste lucruri, chit că s-a mai făcut propunerea de N ori, toate turf-urile trebuiesc mărite. Se întâmplă deseori, pe turf-uri cum ar fi 30, 34, 7, 17 etc. să fi terifiat de un codat care-ți dă măcel de sus, tu neavând nici cea mai mică șansă să tragi în el că nu-i vezi nici capul. Bine, desigur, asta ține de poziție, n-are nici o treabă cu faza de a fi codat sau nu, dar dacă turf-urile ar fi mărite, în loc ca toți să intre ca oile în ăia și să fie terifiați, mafioții ce nu sunt bine pozitionați, să fie capabili să-și schimbe poziția. Peste tot unde am jucat, nu există server unde să fie 8-8 turf-uri într-un oraș, sau măcar 6-12 dacă tot o luăm așa. Unde am fost, toți mafioții buni se adună într o mafie iar celelalte mafii își plâng de milă pe turf. Săracii, îmi dau seama că nu mai ai poftă de nimic după, de asta o să se ducă de râpă SA:MP-ul. Ce vreau eu să zic, după niște update-uri majore, toate probleme ar putea fi remediate, toți ar putea fi egali și să se bucure de joc. Să nu intri la war din obligație că vrei lider să stai în 0 turf-uri doar să te lauzi la prietenii tăi că ai stat 60 de zile ca lider și ți-a picat păru din cap de la atâția nervi. Dacă este posibil ca ped-ul, rifle-ul sau modurile cleo (LEGALE) să fie permise și pentru mafioți, ar fi genial. Events : Toată lumea s-a săturat de așa zisele event-uri Simon Spune, Hide and Seek, LMS și așa mai departe. Mai ales că toate-s organizate în acel Event Place care arată ca o cizmă scuzați-mi expresia. E un d-ăla de Derby zici că-i păduche, n-ai loc să te dezlănțui deloc. De ce nu putem organiza ceva mai special, ceva ce am putea face împreună cu civilii, sau o combinație realistică, gen, Mafia vs Cops. Din fiecare mafie s-ar putea strânge 10 mafioți, iar din fiecare departament 15 polițiști spre exemplu, în așa fel încât fiecare echipă să aibă jucători egali. În cazul de față, pe serverele noastre sunt mai multe mafii decât departamente, deci se vor alege aproximativ 10 mafioți din fiecare mafie și 15-20 cops din fiecare departament. Aceste 2 echipe să fie trase în locații special amenajate de către admini, sau pur și simplu : Aero părăsit? HQ Aztecas, sunt foarte mulți copaci și terase în spate, ar fi putut fi pozitionați perfect fiecare în câte-o parte. Nu este nimic greu de făcut, ci doar imaginația trebuie să-și joace rolul. Aici aveți un video unde puteți vedea spiritul de echipă, și acel sentiment de a știi că ești special, și că primești oportunitatea de a participa la un așa eveniment. De asemenea, aceste evenimente să fie săptămânal, să știi că, bă, vineri am Cops vs Mafia, mă duc pe SA:MP să mă distrez cu ăștia pe TeamSpeak la o caterincă ceva. Așa se creează spiritul, nu la plimbări cu infernus-ul pe chilliad sau făcând farm. În videoclipul respectiv, se organizează un Cops vs Mafia la Bancă, organizat desigur. Puteți observa câtă caterincă este, față de ce se face în momentul de față pe buGGeD. O altă chestie ce o pot spune, ce are legătură cu acest videoclip. Cum mafioții stau degeaba atunci când nu sunt war-uri, am făcut propunerea cu train-ul în HQ mai sus, dar și videoclipul ăsta v-ar putea motiva pentru a face o schimbare. Ca și polițist, ar trebuii adăugate niște comenzi cu care te poți strânge împreună cu departamentul tău, în așa fel încât să creați blocaje. Printr-un anunț făcut de co-lider sau lider, să știi că zona respectivă este blocată, să fi atenționat să ocolești. Desigur, să nu existe blocaje din acestea în zonele publice unde playerii își desfășoară activitățile zilnice cum ar fii CNN-ul spre exemplu. Aceste blocaje să fie făcute la Skate Park, sau știu eu, locații unde nu se circulă așa mult. Chestia asta ar motiva playerii să mai schimbe și locația, să mai vadă și altceva. Ar ajuta extrem de mult server-ul de SA:MP, noi fiind o comunitate RPG. Mă scuzați că am deviat de la subiect, dar nu merita să fac o secțiune separată pentru această propunere. LINK : Un alt tip de event, care este aproximativ în aceeași categorie doar că pentru toți. Putem să-l numim, Team vs Team. Cu ajutorul unor fast event-uri gen sau chestii gen 'Primii 30 care-mi trimit SMS participă la un eveniment de tip Team vs Team'. După ce participanții vor fi aleși, acolo vor fi aleși 2 lideri la întâmplare. Acei lideri își vor alege echipa, după ce echipa va fi aleasa, aceștia se vor răspândii prin zonă și vor începe acțiunea. Este ceva ce este căutat pe majoritatea serverelor de SA:MP. Chit că nu este ceva "W0W", credeți-mă, se simte. După cum am repetat de N ori, aceste lucruri în echipă creează prietenii. Pe buGGeD vezi numai scandaluri pe TS și d-ăștia care încep cu înjurături cât vezi cu ochii, eh uite că așa se vor face și prietenii. Când te vezi pe ANNO cu coechipierii care au câștigat, te simți mândru. Faci poză și o pui la semnătură pe forum, este cu totul și cu totul altceva. Chiar sunt plictisitoare evenimentele ce se organizează în momentul de față pe buGGeD. LINK CĂTRE VIDEO : IMPORTANT !!! TOATE VIDEO-URILE SUNT EDITATE LA CHAT SI SERVER SĂ NU CREEZ RECLAMĂ. ACESTE VIDEOCLIPURI ÎI APARȚIN LUI LOLECS, UN FOST JUCĂTOR DE PE COMUNITATEA RESPECTIVĂ. DACĂ-I VREȚI CANALUL DÂNSULUI, LOLECS GAMING CĂUTAȚI ! Am dat de canalul unui vechi jucător de pe comunitatea unde activam eu și cred că mai sunt câțiva aici pe buGGeD care au activat și ei acolo, unul dintre ei fiind Bytza. Mi-au trezit amintiri ce am văzut acolo, știu câtă caterincă era pe vremea când mă jucam acolo, știu că nu erau atâtea scandaluri și știu că nu stăteai stresat că-ți face unu post și iei nu știu ce sancțiune aiurea. Cu acest tip de eventuri / schimbări ați calma playerii și i-ați motiva să facă chestii ce nu au mai fost făcute, le-ați schimba caracterul și le-ați da un motiv în minus de a devenii caractere negative pe draga noastră comunitate. Presupun că o să fie și hate pentru chestia cu codații, nu știu care vă este părerea voastră despre mine, dau și cu cod dau și fără, mai mult cu, dar vreau schimbări pentru jucătorii ce sunt curați. M-am săturat să-l văd pe ăla că vinde coduri la 25 lei și toți de pe buGGeD devin roboții lui. Trebuie să aruncăm și altă momeală, să-i motivăm să joace pentru plăcere, nu să demonstreze că au cod la 25 lei. Si pentru cei ce vin cu hate gen 'tu vorbești băi brotac că rupi codul'. După cum am explicat în prima secțiune, un codat trezește alt codat. Cum să reziști să joci curat când aproape toți marii maeștrii la war-uri au ajuns să se plângă că mafia inamică au cod? Îi înțeleg, respectele mele pentru ei, pentru cei ce se filmează. Chit că mai exagerez eu când dau cu cod, am o limită și un motiv. Nu o să mă vezi niciodată să dau cu cod când am 18 turf-uri și-n mafia inamică sunt mafioți decenți, cu care poți face un duel normal. Țepele niciodată nu le-am încurajat, și asta cu codu' lu GooD cam e țeapă. Țeapă pentru comunitate și pentru voi, că vă banați conturile pentru Cheats, nu vă puteți abține dați ca nebunii cu mega-jump-uri slap-uri și alte chestii. Poate dacă se va lua în calcul măcar micile propuneri ce se fac aici și ce sunt susținute de majoritatea playerilor, jucătorii de pe comunitatea noastră unde ne pierdem orele din zi, poate am scăpa și de codați și nu s-ar mai obosii băieții să cumpere coduri la 25 lei. Cu 25 lei mai bine-ți iei un fresh de portocale și te-ai simții mai bine. Nu că ar fi mare chestie ce face GooD, dar cum am spus, un codat trezește un alt codat și e de rău. După RNK apare RooT, dupa RooT GooD, după GooD TekeN, după TekeN vine Toma, după Toma apare SoryN, după SoryN apare OveR, după SoryN apare Anoxis și așa continuă șiru codaților. Gândiți logic, lumea vrea schimbare nu eventuri la care te plictisești, nu war-uri la care-ți spargi mouse-ul și tastatura. Dacă sunteți de acord cu ce cuvinte am aruncat eu pe aici, dați un +1 să atragem atenția astora de mai sus. Edited November 4, 2016 by OveR SENSEIUL NEGRU 172
popik Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) sugestie: sa nu mai existe posibilitatea de a retrage reclamatia de pe panel o data ce a fost facuta(o data facuta reclamatia,sa nu mai poate fi retrasa),multi playeri retrag reclamatia(mai ales facuta impotriva celor din factiuni) desi cel reclamat trebuia sa primeasca FW sau AV......poate cei care reclama se aleg cu sume de bani,masini prin santaj...iar in al doilea rand playerul care a gresit sa "plateasca" prin AV sau FW(a gresit,sa "plateasca") cu ce ar ajuta serverul:mai multa corectitudine pe servere si evitarea unor situatii de tip santaj etc Edited November 3, 2016 by popik
JmeX Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) +1 Edited November 4, 2016 by CyberNeticK //warned
George Madalin12345 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Sugestie: Atunci cand un politist este duty off sa nu mai aibe arme. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar ajuta server-ul, dar este ciudat sa vezi un civil cu spray si cu baston.
Popular Post DixoN Official Posted November 3, 2016 Popular Post Posted November 3, 2016 Sugestie: Cu totii ne-am plictisit de /dice, asa ca revin cu o propunere pentru a creste / scade veniturile unui jucator. In jocul original, acest loc (http://imgur.com/a/SnqyG) era folosit pentru pariuri pe cursele de cai, ce ar fi ca si pe server sa fie posibil acest lucru. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva nou, care ar atrage playerii. 10
Warr007 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Sugestie: Propun ca pe panel, liderii factiunilor sa poata acorda tester membrilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: In primul rand ar usura munca liderului / co-liderului, iar in al doilea rand, tester-ul nu va mai avea doar sarcina de a sustine testul de intrare in factiunea respectiva, ci se de ai putea acorda invite player-ului respectiv daca a fost acceptat sau de a putea sa il pice in caz ca a acumulat numarul maxim de greseli permise. In cazul in care player-ul a fost picat / trecut , tester-ul este obligat sa ii dea PM liderului cu testul, ca si pana acum. Daca un tester face abuz si invita / pica un player, acesta urmeaza sa fie scos din functie si sa i se acorde rank-down sau uninvite 100 FP / ban pentru abuz de functie. 5
Aime Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) Sugestie: Vin si eu cu o sugestie pentru taximetristi, o sugestie care zic că poate scăpa companiile de taxi după server de post-hunteri. În momentul în care te urci in Cabbie / Premier / Sultan să-ti apară un text gen: Clientul respectiv fiind obligat să ii pună o locatie pe mapa, care o să arate asa: Dacă playerul respectiv nu pune un punct pe mapă taximetristul respectiv să-i dea eject. În momentul în care clientul a ales punctul pe hartă să-i apară automat si taximetristului punctul ales de către acesta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, la companiile de taxi se primesc foarte multe FW si AV pe motiv ' Necunoastere locatie importantă' ', prin această sugestie cred că putem să diminuăm numărul de posturi făcute. Pe bune? Si daca playerul este nou si nu stie unde este exact zona? Si daca s-ar implementa asa ceva, unde ar mai fii farmecul factiunii.. Bun, deci de când mă joc pe buGGeD n-am văzut niciun update general, un update care ar determina playeri noi să se apuce la noi pe comunitate. O să vă enumăr o serie de update-uri care mi se par chiar geniale, ceva ce va determina lumea să se apuce la noi pe server și mai mult, vor determina playerii să activeze mai mult pe servere, indiferent că e blue red green sau orange. Pe comunitatea unde eu am jucat prin 2012-2013, unde și Bytza a jucat mai mult ca sigur, te simțeai ca acasă. Nu știu să explic sentimentul verbal, dar știu că te simțeai foarte bine doar când intrai și dădeai un cuvânt cu prietenii tăi. Pe comunitățile din ziua de azi, intri să faci bani, intri să dai cu cod, intri să rupi ficații-n inamici, intri să înjuri, intri să faci post-uri, intri să te lauzi cu ce țeapă ai dat, intri să te lauzi că ți-ai luat cod de la mustață GooD cu 25 lei, dar nu intri să te simți că joci, să te simți bine că ți-e un prieten on. Bine, aici excludem playerii noi care intră și fac job ca nebunii, or să ajungă roboți doamne ferește. După cum v-am spus, o să vă enumăr o listă ce ar putea schimba comunitatea, într-utotul. O să pun accent mai mult pe civili, mafii și cops, dar vor fi sugestii pentru aproximativ fiecare din facțiuni. Mafiile : Deseori se întâmplă, ca toții mafioții care joacă pe server, să se strângă într-o singură mafie, iar celelalte mafii să stea degeaba, cu dorința de a juca la war, simțindu-se obligați să fie prezenți în fiecare luni, miercuri, vineri și duminică la war, doar pentru că pe serverul respectiv nu se află destui mafioți. De ce nu se află destui mafioți? Pentru că nimeni nu-și bate capul de a face o schimbare cu mafiile. Pentru mafioți, propun să fie adăugat un interior în care toți mafioții din mafia respectivă să-și organizeze antrenamente, respectiv event-uri în cadrul facțiunii. Ce avem noi pe buGGeD? Un HQ unde nu poți face run că e nu știu ce bug, nu ai loc de deplasare, nu ai un loc unde mafioții să se poată antrena între ei. Știu, știu, probabil veți spune că de asta există PAINT-ul. Păi la paint când te duci dai de vreo 5-6 codați de-ți vine silă să mai intri vreodată, când tu poți avea un simplu interior de antrenament la fiecare mafie respectiv facțiune, unde să primești automat 100 gloanțe deagle și 300 M4, cu care să te antrenezi cu prietenii tăi. Un loc unde să ai loc să te desfășori. Am găsit niște video-uri pe care le-am editat, de la un fost jucător, prieten cu Bytza de asemenea dacă nu mă înșel, Lolecs se numește. Aici aveți o demonstrație cum era în 2012-2013, pe serverul pe care eu jucam. Nu eram 1000 ca pe buGGeD, dar totuși, intram de plăcere, doar să ne antrenăm pentru war-urile zilnice, unde puneam suflet chit că nu eram noi maeștrii. Acum toți au coduri, degeaba au coduri dacă n-au tactică. Acest lucru ar putea ajuta mafioții care joacă curat să se antreneze. Ar fi ceva special, ce nu toate comunitățile au. Un locșor al mafiei, unde să ai acces mereu, dar să nu se poată abuza. Se poate adăuga opțiunea de nu a fi permis să intri în acel 'TRAIN' dacă ai wanted, este foarte ușor, dar avem staff încăpățânat. LINK : Pe lângă aceste lucruri, chit că s-a mai făcut propunerea de N ori, toate turf-urile trebuiesc mărite. Se întâmplă deseori, pe turf-uri cum ar fi 30, 34, 7, 17 etc. să fi terifiat de un codat care-ți dă măcel de sus, tu neavând nici cea mai mică șansă să tragi în el că nu-i vezi nici capul. Bine, desigur, asta ține de poziție, n-are nici o treabă cu faza de a fi codat sau nu, dar dacă turf-urile ar fi mărite, în loc ca toți să intre ca oile în ăia și să fie terifiați, mafioții ce nu sunt bine pozitionați, să fie capabili să-și schimbe poziția. Peste tot unde am jucat, nu există server unde să fie 8-8 turf-uri într-un oraș, sau măcar 6-12 dacă tot o luăm așa. Unde am fost, toți mafioții buni se adună într o mafie iar celelalte mafii își plâng de milă pe turf. Săracii îmi dau seama că nu mai ai poftă de nimic după, de asta o să se ducă de râpă SA:MP-ul. Ce vreau eu să zic, după niște update-uri majore, toate probleme ar putea fi remediate, toți ar putea fi egali și să se bucure de joc. Să nu intri la war din obligație că vrei lider să stai în 0 turf-uri doar să te lauzi la prietenii tăi că ai stat 60 de zile ca lider și ți-a picat păru din cap de la atâția nervi. Dacă este posibil ca ped-ul, rifle-ul sau modurile cleo (LEGALE) să fie permise și pentru mafioți, ar fi genial. Events : Toată lumea s-a săturat de așa zisele event-uri Simon Spune, Hide and Seek, LMS și așa mai departe. Mai ales că toate-s organizate în acel Event Place care arată ca o cizmă scuzați-mi expresia. E un d-ăla de Derby zici că-i păduche, n-ai loc să te dezlănțui deloc. De ce nu putem organiza ceva mai special, ceva ce am putea face împreună cu civilii, sau o combinație realistică, gen, Mafia vs Cops. Din fiecare mafie s-ar putea strânge 10 mafioți, iar din fiecare departament 15 polițiști spre exemplu, în așa fel încât fiecare echipă să aibă jucători egali. În cazul de față, pe serverele noastre sunt mai multe mafii decât cops, deci se vor alege aproximativ 10 mafioți din fiecare mafia și 15-20 cops din fiecare departament. Aceste 2 echipe să fie trase în locații special amenajate de către admini, sau pur și simplu : Aero părăsit? HQ Aztecas, sunt foarte mulți copaci și terase în spate, ar fi putut fi pozitionați perfect fiecare în câte-o parte. Nu este nimic greu de făcut, ci doar imaginația trebuie să-și joace rolul. Aici aveți un video unde puteți vedea spiritul de echipă, și acel sentiment de a știi că ești special, și că primești oportunitatea de a participa la un așa eveniment. De asemenea, aceste evenimente să fie săptămânal, să știi că, bă, vineri am Cops vs Mafia, mă duc pe SA:MP să mă distrez cu ăștia pe TeamSpeak la o caterincă ceva. Așa se creează spiritul, nu la plimbări cu infernus-ul pe chilliad sau făcând farm. În videoclipul respectiv, se organizează un Cops vs Mafia la Bancă, organizat desigur. Puteți observa câtă caterincă este, față de ce se face în momentul de față pe buGGeD. O altă chestie ce o pot spune, ce are legătură cu acest videoclip. Cum mafioții stau degeaba atunci când nu sunt war-uri, am făcut propunerea cu train-ul în HQ mai sus, dar și videoclipul ăsta v-ar putea motiva pentru a face o schimbare. Ca și polițist, ar trebuii adăugate niște comenzi cu care te poți strânge împreună cu departamentul tău, în așa fel încât să creați blocaje. Printr-un anunț făcut de co-lider sau lider, să știi că zona respectivă este blocată, să fi atenționat să ocolești. Desigur, să nu existe blocaje din acestea în zonele publice unde playerii își desfășoară activitățile zilnice cum ar fii CNN-ul spre exemplu. Aceste blocaje să fie făcute la Skate Park, sau știu eu, locații unde nu se circulă așa mult. Chestia asta ar motiva playerii să mai schimbe și locația, să mai vadă și altceva. Ar ajuta extrem de mult server-ul de SA:MP, noi fiind o comunitate RPG. Mă scuzați că am deviat de la subiect, dar nu merita să fac o secțiune separată pentru această propunere. LINK : https://youtu.be/BAQaOoBiFKY Un alt tip de event, care este aproximativ în aceeași categorie doar că pentru toți. Putem să-l numim, Team vs Team. Cu ajutorul unor fast event-uri gen sau chestii gen 'Primii 30 care-mi trimit SMS participă la un eveniment de tip Team vs Team'. După ce participanții vor fi aleși, acolo vor fi aleși 2 lideri la întâmplare. Acei lideri își vor alege echipa, după ce echipa va fi aleasa, aceștia se vor răspândii prin zonă și vor începe acțiunea. Este ceva ce este căutat pe majoritatea serverelor de SA:MP. Chit că nu este ceva "W0W", credeți-mă, se simte. După cum am repetat de N ori, aceste lucruri în echipă creează prietenii. Pe buGGeD vezi numai scandaluri pe TS și d-ăștia care încep cu înjurături cât vezi cu ochii, eh uite că așa se vor face și prietenii. Când te vezi pe ANNO cu coechipierii care au câștigat, te simți mândru. Faci poză și o pui la semnătură pe forum, este cu totul și cu totul altceva. Chiar sunt plictisitoare evenimentele ce se organizează în momentul de față pe buGGeD. LINK CĂTRE VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=Mg2UabUB29s&feature=youtu.be IMPORTANT !!! TOATE VIDEO-URILE SUNT EDITATE LA CHAT SI SERVER SĂ NU CREEZ RECLAMĂ. ACESTE VIDEOCLIPURI ÎI APARȚIN LUI LOLECS, UN FOST JUCĂTOR DE PE COMUNITATEA RESPECTIVĂ. DACĂ-I VREȚI CANALUL DÂNSULUI, LOLECS GAMING CĂUTAȚI ! Am dat de canalul unui vechi jucător de pe comunitatea unde activam eu și cred că mai sunt câțiva aici pe buGGeD care au activat și ei acolo, unul dintre ei fiind Bytza. Mi-au trezit amintiri ce am văzut acolo, știu câtă caterincă era pe vremea când mă jucam acolo, știu că nu erau atâtea scandaluri și știu că nu stăteai stresat că-ți face unu post și iei nu știu ce sancțiune aiurea. Cu acest tip de eventuri / schimbări ați calma playerii și i-ați motiva să facă chestii ce nu au mai fost făcute, le-ați schimba caracterul și le-ați da un motiv în minus de a devenii caractere negative pe draga noastră comunitate. Presupun că o să fie și hate pentru chestia cu codații, nu știu care vă este părerea voastră despre mine, dau și cu cod dau și fără, mai mult cu, dar vreau schimbări pentru jucătorii ce sunt curați. M-am săturat să-l văd pe ăla că vinde coduri la 25 lei și toți de pe buGGeD devin roboții lui. Trebuie să aruncăm și altă momeală, să-i motivăm să joace pentru plăcere, nu să demonstreze că au cod la 25 lei. Dacă sunteți de acord cu ce cuvinte am aruncat eu pe aici, dați un +1 să atragem atenția astora de mai sus. Nici la romana nu scrii cat ai scris aici :))ON: O sugestie buna, ti-am dat +1 Edited November 4, 2016 by CyberNeticK //warned 1
Tol Ik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) +1 Edited November 4, 2016 by CyberNeticK //warned
TheTitanDestroy Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Sugestie : As sugera ca pentru cei cu skill 3 la Pizza Boy sa se adauge masina. Cum crezi ca are ajuta serverul: ar fi mai RP daca s-ar baga si in plus cei cu skill 3 in sus ar putea sa ajunga mai repede la destinatie.
iSkinnyPesci Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Sugestie: Adaugarea unei comenzi pentru a vedea direct liderii factiunilor si sa vedem daca ei sunt on sau off, comanda sa fie gen /leon sau /leaders Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fii mult mai usor sa luam legatura cu liderii fiecarei factiuni si ar stii si cei noi care sunt liderii, e destul de greu sa tot dai /factions si sa selectezi acolo...
Popular Post aKay. Posted November 4, 2016 Popular Post Posted November 4, 2016 Sugestie: Propun sa apare un "Tester Panel". Ce ar insemna asta? Ei bine, atunci cand un lider sau un co-lider acceta o aplicatie, tester-ul sa dea test-ul cu el, ca si pana acuma. Dar, daca pica, tester-ul sa-i poata da reject, daca a trecut, sa-i poata da invite. Bineinteles, toate actiunilea astea dupa ce tester-l respectiv a postat la evidenta a testelor si a dat PM liderului / co-liderului cu testul. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar usura treaba staff-ului factiunii, playerii acceptati nu vor trebuii sa astepte dupa un lider sau co-lider, iar functia de tester ar fi mult mai de dorit. Pe langa acestea, ar ajuta foarte mult la intretinerea factiunilor. (!) Rog pe toti cei care au vazut aceasta propunere sa dea un +1 pentru a-i arata lui Shad0w ca este o idee buna. Nu va oblig sa dati +1, dati doar daca vi se pare o idee buna, prin care putem schimba comunitatea. 10
popik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) sugestie : reclamatiile impotriva celor din factiuni sa fie inchise de admini independenti si nu de lideri sau de cineva de rank mai mare ca pana acum(admini care nu sunt lideri de factiuni sau membrii a unei factiuni)admini care sunt independenti de factiuni;de ce?pentru ca in factiune se creeaza un grup inchis ca o carapace,se apara intre ei,se vede si in posturi cum isi iau apararea unii la altii;in plus rezolvarea reclamatiilor s ar face mult mai repede pt ca sunt mai multi admini..cateodata se asteapta si 48 de ore pt ca liderul de factiune sa inchida o reclamatie. cum crezi ca ar ajuta: mai multa corectitiudine pe servere si evitarea favorizarii membrilor de factiune Edited November 4, 2016 by popik
SLEEDKOV Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Sugestie:Propun sa se adauge o noua mapa la paint care sa se numeasca gen grove_street sau grovestreet si sa ne dea la Grove Street cu skin-ul 107 Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai multe mape la paint, si nu ar mai fii scandal ca la toate mapele sunt 20/20 playeri.
Yosuke Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Sugestie:Limbajul vulgar, ofesantor sa nu mai fe pedepsit cu warn si cu un mute mai scurt. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar trebuii ca toti sa ne purtam ca niste roboti. In primul rand nu mai suntem in anii 80-90 cand lumea se uita stramb la un om daca spunea un cuvant urat, sa fim sinceri este un server de SAMP nu gradinita..Inteleg ca este un server serios si ca nu ar trebui ignorat limbajul vulgar, dar sa primesti warn pentru asta? Mi se pare prea mult. Nu cred ca exista gamer pe lumea asta care sa nu fii injurat vreodata pe cineva intr-un joc, este cateodata cea mai amuzanta parte a jocului. Playerii fac atat de multe pentru server, de la donatii pana la activitate constanta si consider ca merita o pedeapsa mai indulgenta la o scapare ocazionala. Cum daca in viata reala cand mergeti cu prietenii la o terasa, in momentul cand scoti un cuvant urat pe gura sa iti dea un avertisment si sa-ti spuna ca la 3 nu mai poti iesi in oras?
Cojocaru Gabriel Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Sugestie: Propun sa se adauge o masina la jobul pizza boy. Sa mearga putin mai repede, e cam lent acel faggio. Mai iei un prieten cu tine , va mai plimbati. Ajungi mai usor la destinatie si faci putin mai repede bani. Masina sa fie folosita doar de cei cu skill 3+ Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul ? : Playerii ar face mai repede bani si ar munci mai mult :)
Recommended Posts