Andrei Gabriel Butan Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Sugestie: Ar trebui ca la infernus VIP sa fie o comanda in care sa tragi o dunga pe masina ca la bullet si sa pui si un hidden pe ea daca e cazul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi un interes mai mare pentru player de a cumpara PP ca sa isi faca Infernus VIP si ar arata mult mai smecher pe server.
spike retired Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Sugestie:Salut, propun sa se scoate comanda [/ta] din PD-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai cand dai /rob se gaseste un slaban sa dea cu /ta ca la 1-1 mai are si armura, mai da si cu /ta ce sanse sa mai ai?Dupa ce ca vin 5 pe tine.Daca s-ar scoate /ta ai avea o sansa in plus sa finalizezi rob ul si ar fi mai realistic in realitate nu poti face asta. 3
ImFlash Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Sugestie: Sa nu se sanctioneze cuvantul 'f**'. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu prea ar ajuta, dar este absurd. f** poate inseamna mai multe chestii, nu doar o injuratura. (Warn e prea mult doar pentru cuvantul 'f**' care poate fi folosit nu in sensul de injuratura).
Awwr Florin Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Propun ca cei care fac parte dintr-o mafie sa nu mai primeasca mute cand dau /attack
LeaguezOFCrazy Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 As vrea sa poti upgrada interiorul casei cu materiale.
florin0597 Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Sugestie: Quest pentru instructori, vinde x/x licente. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta la raport.
KoDDeX Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Sugestie: Sa fie implementat un sunet la PayDay
George Madalin12345 Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Sugestie: La jobul mechanic să fie adăugat skill şi cu căt ai skill mai mare să poţi face lucruri mai diferite. Să fie adăugată comanda /duty, /service mechanic si /cancel mechanic de la skill 2-6. Incepând de la skill 3 să poţi tracta vehicule din Safezonuri + o sumă de bani mai mare. Si atunci cănd faci skill 6 sa poţi umple si canistra unui player şi să poţi tracta masinile GANG-urilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu zic că ar fi mult mai frumos decăt cum este acum fără skill.
old.kepper Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Sugestie: > Propun sa se adauge "rob points", playerilor dintr-un departament de politie atunci cand este "duty off". > Aceste puncte se vor consuma in comun cu cele de "lawyer points". > Cand vrei sa acorzi free unui player sau sa dai rob se vor consuma normal (3/3 lawyer / 8/8 sau 10/10 rob). > Prin acest mod toti playerii pot beneficia de cresterea skill-ului de "rob" cat si beneficierea de a acorda "free-uri", totul depinde doar de activitatea fiecarui player, si de capacitatea lui de a-si coordona bine activitatile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: > Playerii dintr-un departament pot beneficia in continuare de cresterea skill-ului "rob", cand sunt off-duty, beneficind de cresterea in acumularea maxima de puncte si pentru "lawyers point" ( daca ai 100/100 maxim, poti sa iti cresti skill-ul la 6, beneficind de 120 points care trebuiesc pastrate cum se crede de cuviinta de catre fiecare player ). > Playerii dintr-un departament pot beneficia mult mai mult de "raport de activitate" facand ca raportul sa fie usor, fara ingramadeala, avand din ce alege din "wanted-list". > Nu va fi nevoie ca playerii dintr-un departament sa paraseasca factiunea doar pentru ca nu poate da rob si probabil sunt mult mai multe beneficii.
CyberShot Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Sugestie: Propun ca la /friends (http://imgur.com/a/oF6BJ) sa le poti pune prietenilor din lista /friends o porecla/un al doilea nume care se poate adauga de aici http://imgur.com/a/01Sr9 si atunci cand intri in /fiends(http://imgur.com/a/oF6BJ) sa-ti apara in "()" al doilea nume. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi o modalitate mai usoara sa sti cine e cine sau in ce factiune este x etc. 1
Popular Post Twist7 Official Posted December 18, 2016 Popular Post Posted December 18, 2016 Sugestie: Eu zic sa va mai ocupati si de mafii, fiindca in ultimii 2 ani le-ati cam lasat deoparte, iar propunerea mea ar fi cam asa: atunci cand omori un player inamic armele lui pe care le avea sa fie pe jos si viata la fel dar 25 sa dea fiecare inima. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi mult mai ok, pentru ca sunt uni mafioti care joaca foarte bine, si un /usedrugs la 5 minute nu e indeajuns sa joace, asa cand ai viata pe jos traiesti mult mai mult, iar armele sa ai mai multa munitie ca poate esti pe turf 30 de exemplu si nu ai pe cineva care sa iti ofere o arma si asa se ia fail ca ramai fara gloante. 30
MiXTAPE. Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Sugestie: Eu zic sa va mai ocupati si de mafii, fiindca in ultimii 2 ani le-ati cam lasat deoparte, iar propunerea mea ar fi cam asa: atunci cand omori un player inamic armele lui pe care le avea sa fie pe jos si viata la fel dar 25 sa dea fiecare inima. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi mult mai ok, pentru ca sunt uni mafioti care joaca foarte bine, si un /usedrugs la 5 minute nu e indeajuns sa joace, asa cand ai viata pe jos traiesti mult mai mult, iar armele sa ai mai multa munitie ca poate esti pe turf 30 de exemplu si nu ai pe cineva care sa iti ofere o arma si asa se ia fail ca ramai fara gloante. Nu-s eu mafiot, dar e o propunere buna, +1. Edited December 18, 2016 by CyberNeticK //warned
Popular Post Coso Posted December 18, 2016 Popular Post Posted December 18, 2016 (edited) Sugestie: » Leader options (uninvite with/without FP, change rank, give faction warn) din panel; În unele cazuri, liderii facţiunilor trebuie să plece în vacanţă, au calculatorul stricat ş.a. probleme întâmpinate, astfel, el lasă facţiunea în seama co liderilor, aceştia nu pot acorda rank-up şi uninvite, ci doar faction warn, aici am venit cu propunerea ca, la pagina din panel cu membrii facţiunii, liderul să aibă opţiunile 'uninvite with FP, uninvite without FP, change rank, give faction warn' pentru a nu fi nevoit să roage un admin să-i intre pe cont pentru a acorda rank-up.Aceste opţiuni s-ar afişa astfel: Sau, pe profilul membrului va fi afişat un "tab" cum e Faction History, unde liderul poate vedea log-urile acelui membru în facţiune, reclamaţiile deschise împotriva lui şi unde poate opta pentru a demite acel jucător cu / fără FP, a-i schimba rank-ul, a-i acorda faction warn. Aceste opţiuni ar arăta astfel: Optând pentru una din acele opţiuni, liderul va fi redirecţionat către o altă pagină în care să urmeze paşii pentru a finaliza acţiunea. Cum crezi că ar ajuta serverul?: Am precizat mai sus, ar ajuta liderii facţiunilor. Edited December 18, 2016 by Cosofret 54
Freddy99 Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Sugestie: » Leader options (uninvite with/without FP, change rank, give faction warn) din panel; În unele cazuri, liderii facţiunilor trebuie să plece în vacanţă, au calculatorul stricat ş.a. probleme întâmpinate, astfel, el lasă facţiunea în seama co liderilor, aceştia nu pot acorda rank-up şi uninvite, ci doar faction warn, aici am venit cu propunerea ca, la pagina din panel cu membrii facţiunii, liderul să aibă opţiunile 'uninvite with FP, uninvite without FP, change rank, give faction warn' pentru a nu fi nevoit să roage un admin să-i intre pe cont pentru a acorda rank-up.Aceste opţinui s-ar afişa astfel: Optând pentru una din acele opţiuni, liderul va fi redirecţionat către o altă pagină în care să urmeze paşii pentru a finaliza acţiunea. Cum crezi că ar ajuta serverul?: Am precizat mai sus, ar ajuta liderii facţiunilor. Foarte bună ideea, ar fi bine ca, co-liderul să poată da și el rank up. Edited December 18, 2016 by CyberNeticK //warned 1
seba16_ Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Sugestie: Căciula de Crăciun (/santahat 0 / 1 / 2) să nu mai poată fi folosită când cineva este pe un motor / bicicletă și are casca (/puthelmet). Cu ce poate ajuta: Uitați-vă aici: http://imgur.com/gallery/GqBTe Dacă ați veni prin spate, nu o să vedeți că nu are casca? De ce? Pentru că are căciula și o acoperă total, iar tu te duci și îi dai amendă că nu are, după îți face post. Poza este luată de aici: http://greenpanel.bugged.ro/complaint/view/258638 Uitați-vă și la post să vedeți că nu ar trebui să poată fi folosită căciula când ai cască. Dacă nu se poate face asta, măcar să se adauge o sancțiune.
MrYosi Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Salut am o propunere pentru comunitatea buGGed care constă în 2 comenzi noi aceastea sunt: /warstats,/war: /war arată toate war-urile de pe server cu scorurile si time-ul war-ului de ex: Ballas(100)-Los Astecaz(50) Time:13:00 /warstats arată scorul player-ului de la war si scorul mafiei din care face parte + scorul mafie adverse ex: You score:1. Ballas(100)-Los Astecaz(50). 1
LaZaRi.. Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Sugestie: » Leader options (uninvite with/without FP, change rank, give faction warn) din panel; În unele cazuri, liderii facţiunilor trebuie să plece în vacanţă, au calculatorul stricat ş.a. probleme întâmpinate, astfel, el lasă facţiunea în seama co liderilor, aceştia nu pot acorda rank-up şi uninvite, ci doar faction warn, aici am venit cu propunerea ca, la pagina din panel cu membrii facţiunii, liderul să aibă opţiunile 'uninvite with FP, uninvite without FP, change rank, give faction warn' pentru a nu fi nevoit să roage un admin să-i intre pe cont pentru a acorda rank-up.Aceste opţinui s-ar afişa astfel: Optând pentru una din acele opţiuni, liderul va fi redirecţionat către o altă pagină în care să urmeze paşii pentru a finaliza acţiunea. Cum crezi că ar ajuta serverul?: Am precizat mai sus, ar ajuta liderii facţiunilor. +1 Edited December 18, 2016 by CyberNeticK //warned
DeadMas Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Sugestie: Propun scoaterea questului cu paintul, este foarte enervant imi ia o zi intreaga, uneori nici nu il pot face, toti fac tea. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Questul sar face mult mai rapid, si fara nervi.
Popular Post TroJaNu4U Posted December 18, 2016 Popular Post Posted December 18, 2016 1# Sugestie: Sa se adauge pe panel urmatorul lucru: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte interesant si foarte complex panel-ul. 2# Sugestie: Atunci cand deti o casa sa o poti mobila cum doresti tu cu o anumita comanda. Daca va place nu ezitati a apasati butonul +1. 13
xPro. Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Sugestie: Stim cu totii de jobul Mecanic. Tastand /mechanics vedem ce mecanici sunt online. Propun adaugarea comenzii /service mechanic si cine doreste, sa accepte apelul /accept mechanic si noi cei care am dat /service mechanic sa astept sosirea mecanicului. Cu ce ar ajuta serverul: Stim cu totii ca majoritatea celor din departamente au mechanic si folosesc jobul doar pentru misiuni. Asa ar fii mai usor pentru cei ce intradevar au nevoie de refill sau repair sa gaseasca un mechanic care intradevar este disponibil. Ar fii ceva mult mai roleplay si ar ajuta playerii ce se afla in necaz cu vehiculul. +1 daca sunteti de acord cu aceasta sugestia mea. Multumesc pentru timpul acordat. 4
DeagLe_ Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Sugestie: Sa se poata folosi /fvrespawn odata la 15min. Cum crezi ca ar ajuta serverul: N-ar mai fi atat abuz si spam cu fvr. 1
Danutz026. Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Salut sunt multi care sunt din Republica Moldova si vreau sa doneze pe bugged si nu pot ca in Republica Moldova nu sunt paysafecard si sa poata doneze prin paypal Terog frumos Shad0w adauga update acesta ca eu sing vreau sa donez pentru 500 puncte premium si o sa donez des daca Terog enorm de frumos adauga acest update. Edited December 18, 2016 by Dany.LVPD
Lukas Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Sugestie: Evente de tip ''racing'' regulate, organizate de catre AdmBot. Ca pe SinglePlayer, la misiunile cu LowRider races. Aici o poza, daca nu stiti exact despre ce este vorba: Iata si o idee de traseu, luata de pe Singleplayer: In concluzie, cred ca ar fi bune cursele, deoarece un player civil nu are momentan la dispozitie decat paintaball. Edited December 18, 2016 by Lukas 1
Dobre. Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Sugestie: Atunci cand un player din lista de prieteni se deconecteaza, sa apara in chat ,,Prietenul tau x a parasit serverul" Cum crezi ca ar ajuta serverul: Din moment ce apare in chat cand se conecteaza, ar fii folositor sa stim si cand se deconecteaza. Sugestie: De fiecare data cand iesi din jail, sa iesi cu HP 100. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai RP.
Recommended Posts