SOLDADO Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu.
Daniel Mark A Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Sugestie: Jucatorii cu cont V.I.P sa primescă 100k în plus la payday şi 2 RP-uri.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok. Posibil donaţiile ar creşte şi ar face ca activitatea jucatorilor să crească.
BautaSilent Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu.
AimoN 1337 Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu. 1
LuckyLuciano Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Hai ca ma bag si eu la propunerile astea mai da-va-n colo de scarnavi Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu. 2
Qothal Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 SUGESTII PENTRU V.I.P Sugestie1: Propun pentru cei VIP sa se adauge comanda /boombox. Ce face aceasta? Cu aceasta comanda poti pune un casetofon oriunde si sa setezi un post din [/carradio], inclusiv youtuber url link. Toti playerii l-ar auzi daca ar fi in APROPIEREA LUI, undeva la 50m cred ca este ok. Daca te indepartezi de 50m nu mai auzi muzica. Atentie, daca un boombox este pus in acceasi raza de vreo 200m(puteti schimba), TU NU poti sa pui altul, trebuie sa mergi mai departe. Asa se poate evita lag-ul si melodiile puse de altii la fiecare colt. POZA: O sa arate ceva de genul asta http://i.imgur.com/DF8V9jN.png Sugestie2: Propun pentru cei VIP sa se adauge o comanda de genul /repairallvehicles (/rav). Aceasta comanda iti repara toate masinile spawnate pe server. Mentionez ca trebuie sa platesti si o suma de bani pentru a folosit comanda, daca e sa se adauge in viitor, alegeti voi suma. Si s-o poti folosi o data la un anumit timp/cooldown, pentru a nu se face abuz. Beneficii: Pai, VIP-ul n-are aproape niciun beneficiu in afara de culoarea aia. SUGESTII PENTRU CLEO/ASI Sugestie: Propun legalizarea cleo/asi in mafii SI CREAREA UNUI TOPIC pe forum, UNDE jucatorii sa posteze dupa un model modul X/Y pentru a-l legaliza. EXEMPLU: Nickname: KothalKHAN Numele mod-ului care vrei sa se legalizeze: radarrect.asi Ce face acest mod?: Iti face radarul patrat. Alte precizari: - Si in acel topic o sa raspunda un admin superior daca o sa-l legalizeze sau nu. + Inca un topic cu lista de moduri legale pana acum: EXEMPLU: Modurile legale pentru mafioti sunt: -Radarrect.asi (iti face radar-ul patrat) -Colormod (accentueaza culorile, lumina, etc) -etc Beneficiu: Toata lumea ar fi fericita. 1
Alex425. Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu.
Velasqez Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu. Daca ai folosit aim cu cleo apare in WinPrefetchView. Sugestie: Propun să se adauge in order, la mafii, arma combat shotgun. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar fii mult mai usor la war-uri cu aceasta arma. Nicio factiune nu are acces la ea, nu apare in GS, ar fii frumos sa se bage la mafii. Edited January 4, 2017 by Velasqez 1
Tony Cu Ygrek Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Sugestie: Ati putea sa faceti ceva de genu' servicii Uber dar sa nu fie o factiune, sa scriptezi ceva pentru orice civil mai mare de un level anume si sa scrie o comanda cum ar fi /uber si sa apara acolo tot felul de comenzi facute de playeri sau un chat anume, intelegeti voi ideea, dar sa aibe venituri mai proaste decat un taximetrist Cum crezi ca ar ajuta serverul: Posibil sa creasca activitatea jucatorilor, in plus este o idee buna si toata lumea o sa fie fericita
.w0wbyzz Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu. 1
kiazim Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu. 1
rimzook47 Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu. +1, ms. Edited January 4, 2017 by R I M Z O
DiGGeR Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu. +1
.ADRIANN Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu.
.meti Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu. 1
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu. 1
vL_BoYk. Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu.
Nea Fane Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Sugestie: Sugerez sa se mai adauge un job: Pilot de avion. si gen faci curse de pe aeroportul lv pe aeroportul ls , lv-sf etc. Si cand esti pe aeroport si iei avionul sa astepti sa se imbarce pasagerii. Acestia pot fi fictivi sau chiar playeri reali.Sau tot asa pilot de avion numai ca asemanator cu bus-ul. Fare, si fiecare player poate urca.Cum ar ajuta serverul?: Ar fi mai distractiv.Daca sunteti de acord apasati butonasul verde de sus pentru un +rep!
Desire. Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Sugestie: să se șteargă toate conturile de level 1-3 foarte inactive. Cum crezi ca ar ajuta serverul: păi unii își mai creează conturi, își mai schimbă numele și sunt multe frumoase și luate de playeri care n-au jucat pe server nici măcar o oră, așa că ar fi bine să se șteargă. 1
Jasper7 Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge comanda /trade - id . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceasta comanda ar ajuta foarte mult, deoarece daca vrei sa dai o casa pe 2 masini, tastezi comanda /trade - id si acolo selecteaza fiecare ce pune. Cand ai /trade si ai pus casa/biz-ului sa apara id-ul casei/biz, iar la masini sa scri cate zile,cati km si ce hidden are sau daca e VIP vehiculul. Edited January 5, 2017 by HaZZe 1
Cosmin Jugaru Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Sugestie: Propun ca, atunci cand un leader/co-leader de factiune respinge/accepta o aplicatie, sa scrie si motivul actiunii sale. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca astfel playerii respinsi vor sti ce sa remedieze pe viitor. Asa nu ar mai fi nici dubii cu privire la ''pile'' sau mai stiu eu ce.
RamseyA Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge posibilitatea de a confisca permisul de conducere direct de pe panel! ( Click)Click Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de cei care dau /q cand trebuie sa li se ia permisul, eu unul m-am saturat sa fac posturi in continuu. Edited January 5, 2017 by Rams
SPIKE Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Sugestie: Să poți avea doar 2 mașini spawnate când ești logat. Cum ar ajuta serverul?: Poți să circuli doar cu o mașină, nu cu 4, nu cu 10. Nu văd rostul în a avea 10 mașini spawnate în convoi pe mijlocul străzii. Să numai vorbesc de lagul imens pe care-l provoacă. Nu știu de ce nu a fost implementat ceva de genul până acum. 4
EscobarPablo Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Propun să fie mai implicate în diverse activități și clanurile. Să se mai țină war-uri și de ce nu, să se creeze o competiție,cu clasamente. Să existe premii și recunoaștere( un Hall of Fame) . - să existe premii de genul : Ești polițist pentru 2h sau etc. Ar mai anima și viața de civil, zic.
qVictoRR Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu.
Recommended Posts