Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa se adauge masini de tip Bobcat sau Van la job-ul Pizza Boy. Si sa le foloseasca doar cei cu skill 4+.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos, in ziua de azi nu prea mai vezi sa ti aduca pizza cu un scouter.

• Upvote 1
Posted

Propun scoaterea celor 30 de ore pentru a putea aplica intr-o factiune, deoarece un lider vede dupa orele jucate daca playerul respectiv este activ sau nu, chiar nu ajuta cu nimic sa ai acele 30 de ore sau nu, este inutila. Liderul si asa poate sa iti dea reject daca te considera inactiv.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa fie adaugate ca vehicule personale barci.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RP, playerii au sansa de a naviga pe apa mai mult cu barci personale si ar fi mult mai distractiv plus ca ar face serverul mult mai special.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu.

• Upvote 2
Posted (edited)

Propunere pentru cont V.I.P !!!

Parerea mea este ca cei care au cont V.I.P ar trebui sa fie totusi fericit de el intr-un fel sau altul adica , acum avem doar comanda , /vip si /vipcolors , parerea mea ar fi sa adaugam ceva nou adica : 1. Cei cu cont premium sa aiba o dobanda la banka de 50 % sau 100 % deoarece cred ca va spori donatiile si asta nu este un lucru rau : Mai multe donatii , server mai interesant! Sau daca nu dobanda sa avem un boost la joburi nu mare, dar na  nu strica : la farm iti da 40 kg faina sa iti dea 45 kg gen sa fie un boost asa mic la fiecare job dar macar sa fie!

2. Cei ce au cont V.I.P sa aiba niste skinuri si sa le putem accesa pe comanda /vipskin !

3. Cei ce au cont VIP sa poate da o singura data /vipbonus si sa primeasca bani sau ceva , asta voi hotarati!

Daca credeti ca ideile sunt bune sau ca ar trebui ceva schimbat va rog sa imi lasati un replay , poate chiar vom face ceva !

Sper ca sunt niste idei bune!

Edited by SkyPixel
  • Upvote 2
Posted (edited)

Parerea mea este ca cei care au cont V.I.P ar trebui sa fie totusi fericit de el intr-un fel sau altul adica , acum avem doar comanda , /vip si /vipcolors , parerea mea ar fi sa adaugam ceva nou adica : 1. Cei cu cont premium sa aiba o dobanda la banka de 50 % sau 100 % deoarece cred ca va spori donatiile si asta nu este un lucru rau : Mai multe donatii , server mai interesant!  

2. Cei ce au cont V.I.P sa aiba niste skinuri si sa le putem accesa pe comanda /vipskin !

3. Cei ce au cont VIP sa poate da o singura data /vipbonus si sa primeasca bani sau ceva , asta voi hotarati!

Daca credeti ca ideile sunt bune sau ca ar trebui ceva schimbat va rog sa imi lasati un replay , poate chiar vom face ceva !

Nu am cont V.I.P nici macar premium , dar mi se pare o idee foarte interesanta si flumoasa !

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Parerea mea este ca cei care au cont V.I.P ar trebui sa fie totusi fericit de el intr-un fel sau altul adica , acum avem doar comanda , /vip si /vipcolors , parerea mea ar fi sa adaugam ceva nou adica : 1. Cei cu cont premium sa aiba o dobanda la banka de 50 % sau 100 % deoarece cred ca va spori donatiile si asta nu este un lucru rau : Mai multe donatii , server mai interesant! Sau daca nu dobanda sa avem un boost la joburi nu mare, dar na  nu strica : la farm iti da 40 kg faina sa iti dea 45 kg gen sa fie un boost asa mic la fiecare job dar macar sa fie!

PRO

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Sa nu mai poti folosii comanda /quitgroup cand te loghezi pe un ip diferita fara sa verifici email.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai i-ar ajuta pe cei ce li se sparg conturile, fiindca multi cand sparg un cont folosesc aceea comanda si ii lasa si fara factiune pe pagubiti.

+1

Edited by CyberNeticK
//warned
  • Upvote 1
Posted

#1 Sugestie:

- pentru cei ce au cont vip, iconiţa 'VIP' de la profil să fie transformată în:

cqjTnSv.png

- arată mult mai ok decât acea iconită galbenă şi scris simplu 'VIP', eu aşa cred, nuj de voi.

- pentru cei cu cont premium, iconita să fie cea normală.

Cum crezi ca va ajuta serverul: Nuj, mi se pare mult mai ok cu aşa iconită. arată mai bn.

#2 Sugestie:

- dacă tot există un topic pentru cei cu cont premium, dc să nu existe si pt ăştia cu cont vip.

4keOhru.png

Cum crezi ca va ajuta serverul: Un nou topic şi pt cei cu cont vip.

#3 Sugestie:

- când cineva îţi intră pe cont sau poate dai contul la un prieten să-ti facă raport/să intre la şedintă etc, să nu poate scrie pe chat-urile de pe server disponibile.

- când încearcă să scrie pe chat sau orice alt chat de pe server (/c, /f, /r, /d, /news, /wt, /sms, /call, etc) să îi apară:

[!] Nu poti scrie pe chat, contul este blocat. Pentru a putea scrie, trebuie să-ti deblochezi contul. [!]

- dacă scrie de maxim 3 ori pe chat, să primească kick automat.

Cum crezi că va ajuta serverul: Păi, mulţi se plâng că li se sparg contul şi îl banează. Asa fără să scrie pe chat, nu ar mai face reclamă în caz de voia.

#4 Sugestie:

- adăugarea unui cod PIN, pe care ti-l poţi seta din panel.

- păi, când te loghezi pe server, bagi parola apoi să primesti FREEZE automat cât timp încerci să bagi codul PIN.

- acest cod să fie setat din panel şi să arate cam aşa:

dSEHsUn.png

- pentru ati schimba pinul / ati adauga pinul, va trebui să-ti in acea căsută să-l introduci apoi apăsând 'continuă' să-ti trimită un cod pe email.

- prin acel cod primit prin email, să-l introduci pentru ati valida pinul.

Cum crezi că va ajuta serverul: Securitate la cont mărită.

• Upvote 7
Posted

Sugestie:

-propun blocarea comenzilor generale din facțiuni (gen /news, /su, /givelicence, ș.a.m.d) atunci când un cont este blocat.

Cum crezi că va ajuta serverul?

-spre exemplu, dacă un cont din News reporters ar fii spart, "noul proprietar" și-ar face de cap și ar începe să dea /news-uri cu reclame, injurii iar contul ar fii banat, fără ca unicul proprietar să știe. Aceeași situație ar fi și în police și în restul facțiunilor, se poate abuza dacă contul este spart.

• Upvote 6
Posted

Sugestie: Legalizarea modului ped.ifp in mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru inceput, nu inteleg dece s-a interzis acest mod in mafii. Cu acest mod te poti deplasa mai usor, cand stai pe "c" si tragi cu m4 de si vine cineva, tu vrei sa te bagi dupa perete apasand pe "a" respectiv "d" dar cu ped.ifp original acest lucru este prea greu intrucat: se misca greu, de intinde pe prea mult spatiu. De multe ori daca stai pe o cladire, te pui pe c, vrei sa te dai mai in margine sa ai vizor sa poti trage, dar pici. Asa daca ai ped.ifp modificat te poti misca altfel si vei stii unde te opresti. Ati inteles voi ce vreau eu sa spun, nu pot altfel cu exprimarea mea de balta. 

Posted (edited)

Sugestie: Legalizarea modului ped.ifp in mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru inceput, nu inteleg dece s-a interzis acest mod in mafii. Cu acest mod te poti deplasa mai usor, cand stai pe "c" si tragi cu m4 de si vine cineva, tu vrei sa te bagi dupa perete apasand pe "a" respectiv "d" dar cu ped.ifp original acest lucru este prea greu intrucat: se misca greu, de intinde pe prea mult spatiu. De multe ori daca stai pe o cladire, te pui pe c, vrei sa te dai mai in margine sa ai vizor sa poti trage, dar pici. Asa daca ai ped.ifp modificat te poti misca altfel si vei stii unde te opresti. Ati inteles voi ce vreau eu sa spun, nu pot altfel cu exprimarea mea de balta. 

nu

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Sugestie: Propun să se un sistem TeamViewer, să-l numesc așa. În ce constă acest sistem?   În zilele cu war, la ora 19:50, toți mafioții trebuie să introducă datele TW / supremo prin comanda /datetw, unde să  le apară un chatbox. În caz contrar, să primească kick. Când un admin teleportează un mafiot pentru un test, acesta să poate folosi comanda /checktw x, unde să-i apară datele. Bineînțeles, să se adauge și log-uri pentru această comandă, deoarece unii admin o să dea datele TW altor playeri pentru a face rău. În caz că datele nu sunt bune, acesta să fie banat din start pe motivul date false (TW), să zic așa. La fiecare relog să-ți ceară datele iarăși.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Totul ar decurge ok la waruri, e cam dificil să ascunzi codurile cu această metodă.

JMEKER AR AR FII MAI BINE TOT LA FEL LA TW CEI CARE AU WINDOWS 7 ESTE UN BUG SI NU SE ACTUALIZEAZA MEREU [ CMD.EXE ] MAI ALES DACA NU AI KEY DE LA WINDOWS! PROPUN SA FIE SCOSA LA CEI CARE AU WINDOWS 7 CONTROLUL LA CMD.EXE DACA SE ACTUALIZEAZA IN WINPREFECH!

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: Marire turf-uri

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Normal ca ajuta, stiti doar sa mariti slot-urile la mafii. Ma intreb cat o sa dureze pana o sa vad 50 slot-uri in fiecare mafie care sa se bata pe un turf de 2 metri pe care nu stii nici cand intri si nici cand iesi.

Sa nu mai zic ca pe unele turf-uri sunt pozitii pe care daca le apuci nu te mai da jos nimeni.

Sugestie: Adaugati un drop item ceva care sa ofere HP cand il iei dupa ce omori pe  cineva, nu e o idee originala.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai drogurile sunt o data la 5 minute, sa zicem ca-ti apuca unu 2 gloante de deagle si deja ti-ai dat droguri, ori lasi un coleg sa te omoare ori te omoara altu' din mafia cu care te bati pe turf. Cu chestia aia pe jos mai ai o sansa sa ramai pe turf fara sa mori si sa vii si tot asa.

Sugestie: Adaugati un sistem prin care sa ne vedem scorul la war-uri

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ajuta, te motiveaza sa faci kill-uri si e mai frumos decat sa stai si sa tii tu minte totul.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Sa fii deconectat automat de pe server cand te conectezi pe un alt ip.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Atunci cand este spart un cont, de dese ori, cei care l-au spart fac multe chestii ca sa poata bana contul. Asa ca daca cineva se conecteaza de pe un alt ip nu o sa poate bana contul sau alte lucruri. Iar cand va fi deconectat sa ii apara un text de genelul: Ai fost deconectat de pe server deoarece te-ai logat de pe un alt ip. Te rugam sa accesezi email-ul setat pe cont si sa deblochezi contul iar dupa te vei putea reconecta din nou.

• Upvote 1
Posted

;)  ;)  ;)  ;)  ;) Salut as vrea sa fac si eu o sugestia...Propun sa se deschida un magazin din care sa poti cumpara masini la care sati arate sii o poza cu masina respectiva...As mai propune sa se faca mai multe Factiuni de exemplu:(Sofer de avion(Pilot)),,,,(Sa se faca pe linga Paramedic sa mai fie si SMURD),,,(Sa se faca primarie sau parlament(guvern)),,(securitatea presedintelui),,,(sau Mafia Russia)...(va rog frumos pentru ca sunt aproximativ 15,000 de oameni care joaca deobicei si numai 6,752 sunt intro factiune) mulltumesc pentru timpul acordat si succes in continuare cu serveru.... ;)  ;)  ;)  ;)  ;) 

Posted

Sugestie:

Schimbarea culorii nickname-ului din chat al contului VIP.

Propun schimbarea culorilor din vipcolo. Acele culori candva erau specifice celor din staff, iar acel /acolor te ajuta sa iti dai seama daca acel jucator este admin.

Asa ca cel mai bine ar fi ca la vip sa fie un /vipcolor de genul:

" [12:00:00] Dragos.wG: Salut! "

• Upvote 4
Posted (edited)

Sugestie:Salutare am si eu o sugestie referitor la factiunea Hitman Agency, Cand un membru ia un contract pe un player, ar fi ok sa arate doar membrului respectiv, nu la toata factiunea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred o sa ajute prin faptul ca nimeni nu o sa mai poata spune playerului respectiv ca are x contract pe el, si ar fi mult mai ok parerea mea.

Edited by Lixu_007
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: As propune la war cand aveam deelay cand folosit coamanda /attack sa ne arata cat deelay aveam

Cu ce ar ajuta la servar? : Ar ajuta foarte mult deoarece cand aveam deelay la noi in mafie si in orice mafie este numai spam cu "Cat mai avea deelay" asa am putea sa vedem singur si asa nu mai fie atat spam

Posted

Propun ca cei cu casa sa-si poata personaliza curtea, sa se delimiteze cumva acea curte. Sa ne putem pune maxim 10-15 obiecte si ca sa nu mai intampinam probleme cu alti incepatori sa se adauge o comanda ca sa poti lasa pe cineva sa-si parcheze masina la tine in spatiul casei tale si o comanda ca sa-i scoti acest 'avantaj'.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie comanda SA:MP 

Sugestie:Sa fim seriosi ... De cate ori vi sa intamplat sa ramaneti in desert sau undeva fara masina si sa incercati sa va omorati ? 

Mie mi sa intamplat de multe ori ... De accea propun o comanda , comanda /suicide am intrebat o data un helper de ce nu implementeaza nimeni acceasta comanda . El mia raspuns pentru ca nu este roleplay .. Sincer acum , cand mori si te respawnezi este roleplay ? Cand te sinucizi este intrun fel roleplay deoarece si oameni din viata reala se mai sinucid . Dupa accea el mia spus ca daca se va implementa se va face spam si eu iam spus sa fie bagat un CoolDown de 10 minute. Acum haide sa vedem si ce zic cei de pe SA:MP despre acceasta comanda , eu sincer mam satura sa stau sa incerc sa ma sinucid cate 10 minute , hai sa intrebam playeri daca sunt de acord ! 

http://imgur.com/a/yAyaz

http://imgur.com/a/Uqf5x

Un argument bun a avut [AIM]SurtexX cu taximetristi , dar sincer daca ramanem undeva nimeni nu va da "/service taxi" toti se omoara , dar sa zicem ca dai /suicide te va da la spawn sau acasa . Atunci vei da "/service taxi" pentru ca vrei sa te duca undeva. 

De multe ori am intrebat de acceasta comanda si aproape toti imi spun ca este o comanda buna si taximetristi dupa parerea mea tot vor reusi sa isi faca raportul pentru ca na , sunt cei incepatori de la spawn fara masina , bicicleta care vor da "/service taxi"

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pur si simplu , ar fi mult mai usor pentru jucatori si playerilor o sa le placa.

Edited by SkyPixel
  • Upvote 8
Posted

Sugestie: Cei cu cont VIP sa poata pune 50-100 fuel intr-un GasCan.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un plus pentru cei cu cont VIP.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp