Toonix Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Sugestie: 1) Stim ca toti ne-am saturat de pd,fbi,ng sa vina la war si sa ne tot bage la jail, as vrea ca sa se puna o regula sa nu le mai permita sa vina la warr-uri, daca cumva sunt prinsi la warr sa primeasca /fw sau /uninvite. 2) Cand omoram pe cineva la warr sa ne arate daca il omoram sau nu, ceva gen ca la paintball, ar fi mult mai rp si ti-ai da seama daca l-ai omorat tu sau nu. Iar cand te omoara sa iti scada din fraguri, adica cati ai omorat. 3) Este prea mult timp intre warr-uri, daca sar putea macar de la ora 13:00 pana la 15:00 si inca o data de la 18:00 pana la 20:00, si timpul dintre warr-uri sa fie la fel, adica 30 minute intre ele. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai mult rp.... Daca va place tot ce am propus mai sus , nu ezitati sa dati un +1 [ ] La regula 1: Nu se poate baga acea regula pentru ca, ar fii mai bine daca mafiiori nu ar mai face wante din timpul warurui, pentru ca la war nu faci wanted... La regula 2: e OK La regula 3: Nu sunt de acord... Nu dau +1 imi pare rau...
ViewS Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Sugestie : Deci cand sa luam carnetul sa ne fie puse cateva intrebari cand dam /exam. De ex: Daca te someaza un politai ce faci? a: Fug de el. b: Trag pe dreapta c: Nu il bag in seama. Si atunci cand este pusa intrebarea noi sa scriem A B sau C. Dupa ce termina intrebarile sa se dea orasul cu masina pentru a lua carnetul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RP, deoarece in realitate dai si un examen. Daca esti de acord , +1. 1
LiNKiN. Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Suggestion : driving exams to be held in San fierro. How will this help the server : As you all know when our driving license expires we have to give driving exam. But los Santos is a very crowded place, when we give the exam someone comes and crashes with our car and we have restart the exam. That's very frustrating. San fierro is an empty city so there will be no accidents. Those who like my suggestion, +1 :gs: :)
LiNKiN. Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) // Cool!!! :gs: :) Edited July 25, 2013 by uname -a
Popular Post clicknet Posted July 25, 2013 Popular Post Posted July 25, 2013 (edited) Sugestie:Sugestia mea este adresata mafiilor, Sugestia este schimbarea check pointului de unde dai[/getmats] cu acesta:, Dupa ce am dat[/getmats] sa ne dea un check point aici unde sa ridicam pachetul cu materials:, Dupa cum se observa si in poza aveam 2 spatii la unul putem ridica pachetul cu materials si la alt spatiu putem da iar[/getmats] care ne va trimite la prima poza. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Eu cred ca sugestia mea ar ajuta serverul in urmatorul mod: 1)Aglomeratia ar mai fi redusa 2)Mafiile ar putea facem mai repede mats 3)Ati vazut ca dai[/getmats] in LS langa car rent, iti da check point il LV, te`ai dus in LV acum trebuie sa vii iar inapoi in LS sa dai[/getmats] faci un drum degeaba pana in LS. PS:Am pus si un video cu traseul pe care trb sa-l parcurgeti pana la checkpoint.Sper sa va placa http://www.youtube.com/watch?v=n3eBqoi2J4o&feature=youtu.be PS:Daca va placut aceasta sugestie dati 1+ pe butonul din dreapta jos.!!!! Edited July 25, 2013 by AK.aNak1n 16
Trebor. Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) Sugestie:Sa se adauge o regula pentru depasramentele PD / NG / F.B.I ca politistii sa nu mai aiba voie sa vina la warurile dintre mafii , sau sa se adauge un sistem sa ii avertizeze pe chat ca e zona de war. Cum crezi ca ar ajuta serveru: Pai asa nu ar mai avea voie sa vina la war si cei care stau inafara turfului si primesc wanted ca trag pe aia din turf sa numai ajunga in jail daca mor pentru ca sunt unii inteligenti care stiu ca la war se face wanted si vin si stau langa noi si cand murim ne duce la jail. Daca v-a placut sugestia mea nu va doare mana de +1:) Edited July 25, 2013 by IMakeTheRules 1
Popular Post WonkerDrg Posted July 25, 2013 Popular Post Posted July 25, 2013 (edited) Sugestie: Dupa ce am vazut topicul cu skinurile de pe server, as vrea sa fac 3 propuneri: - Unele skinuri din categoria 'nefolosite' ar trebui adaugate macar la civili, daca nu si la unele factiuni. Exemplu: Johnny Sindacco (mafiot, personaj marcant in jocul single player), Kane Rosenberg (daca nu ma insel, asta ii este numele, la fel la ca Johnny, om de afaceri, mafiot), Claude (a.k.a. Snake, personajul principal in GTA 3 si figurant in GTA SA.) s.a.m.d. - Skinurile factiunii Hitman Agency sunt puse complet aiurea, nu sunt skinurile acelea, in jocul Single Player, skinurile acelea sunt ale mafiei The Triads (sau, in SA:MP-ul nostru, Yakuza, tot japonezi sunt.), condusi de Wu Zi Mu, care nu e hitman. Asa ca, dupa parerea mea, ar trebui schimbate la un update mai mare facut de Shad0w. (Sunt unele skinuri la categoria 'nefolosite' care ar merge puse la hitman... si nu vad de ce Hitmenilor le trebuie 4-5 skinuri...Eu mai mult de 2 nu as pune, pentru ca treaba lor e sa omoare, nu sa arate bine, tocmai, cu cat ai mai multe skinuri dispuse pe rank la hitmani, cu atat ei se descopera mai usor cand sunt in /undercover.) - Skinurile mafiei Yakuza sunt si ele puse aiurea, acele skinuri sunt ale mafiei Varios Los Astecaz (in jocul Single Player, ei sunt mexicani). Asa ca, skinurile mafiei Yakuza ar trebui inlocuite cu cele, in prezent, ale celor din Hitman Agency, iar Hitmanilor sa le fie puse alte skinuri, nu atat de multe (am explicat de ce mai sus). Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Serverul ar fi asa cum ar trebui sa fie, complet, corect in concordanta cu jocul Single Player, una e cand skinurile sunt originale, puse cum si unde trebuie, alta e cand sunt puse aiurea la unele factiuni. Are alt farmec jocul cand vezi hitmanii cu skinurile lor, Yakuza cu skinurile lor s.a.m.d. Multumesc pentru atentia acordata. Edited July 25, 2013 by Wonker666. 12
KanDel Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Sugestie: Dupa ce vazut topicul cu skinurile de pe server, as vrea sa fac 3 propuneri: - Unele skinuri din categoria 'nefolosite' ar trebui adaugate macar la civili, daca nu si la unele factiuni. Exemplu: Johnny Sindacco (mafiot, personaj marcant in jocul single player), Kane Rosenberg (daca nu ma insel, asta ii este numele, la fel la ca Johnny, om de afaceri, mafiot), Claude (a.k.a. Snake, personajul principal in GTA 3 si figurant in GTA SA.) s.a.m.d. - Skinurile factiunii Hitman Agency sunt puse complet aiurea, nu sunt skinurile acelea, in jocul Single Player, skinurile acelea sunt ale mafiei The Triads (sau, in SA:MP-ul nostru, Yakuza, tot japonezi sunt.), condusi de Wu Zi Mu, care nu e hitman. Asa ca, dupa parerea mea, ar trebui schimbate la un update mai mare facut de Shad0w. (Sunt unele skinuri la categoria 'nefolosite' care ar merge puse la hitman... si nu vad de ce Hitmenilor le trebuie 4-5 skinuri...Eu mai mult de 2 nu as pune, pentru ca treaba lor e sa omoare, nu sa arate bine, tocmai, cu cat ai mai multe skinuri dispuse pe rank la hitmani, cu atat ei se descopera mai usor cand sunt in /undercover.) - Skinurile mafiei Yakuza sunt si ele puse aiurea, acele skinuri sunt ale mafiei Varios Los Astecaz (in jocul Single Player, ei sunt mexicani). Asa ca, skinurile mafiei Yakuza ar trebui inlocuite cu cele, in prezent, ale celor din Hitman Agency, iar Hitmanilor sa le fie puse alte skinuri, nu atat de multe (am explicat de ce mai sus). Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Serverul ar fi asa cum ar trebui sa fie, complet, corect in concordanta cu jocul Single Player, una e cand skinurile sunt originale, puse cum si unde trebuie, alta e cand sunt puse aiurea la unele factiuni. Are alt farmec jocul cand vezi hitmanii cu skinurile lor, Yakuza cu skinurile lor s.a.m.d. Multumesc pentru atentia acordata. Da,ai mare dreptate,primesti + 1,insa unele skinuri de la Yakuza sunt potrivite,cred ca la Corleone trebuiesc skinuri altfel..
paulik3 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Sugestie: Sa nu te pice la permise cand cineva intra in tine... Ca mereu toti o fac din adins.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Stam 5 ani sa dam de permis ca intra toti in noi !...
alexserban02 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Sugestie:sa poti cumpara biciclete!cea normala sa coste 100000, cea de munte sa coste 200000 si BMX sa coste 350000 Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi mai realist Sugestie:sa poti sa-ti personalizezi skinul Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi mai realist
Blooragard Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) Sugestie : Sa se adauge comanda /service mechanic iar cand acel player suna un mechanic sa dea /accept mechanic , apoi dupa ce acel mechanic ar accepta sa apara pe map un checkpoint unde este playeru care sa fie disponibil 10 secunde , in aceste 10 secunde mechanicu sa poata vedea unde este acel player pe mapa pentru a ajunge mai usor la el. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor unui mecanic sa ajunga la acel player din moment ce vede el pe map unde este mai exact acel player care are nevoie de repair sau refill. Ps. daca va placut aceasta sugestie dati +1 Edited July 26, 2013 by -TB-BlueIceQ 2
Eugen Tilinca Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Sugestie:1)Prima mea sugestie ar fi ca la jobul mechanic sa se maresca pretul la bani adica sa fie maxim sa dai 15k refill/repair si cand duci o masina tow sa primesti 20k. 2)A doua mea sugestie este de a se schimba traseul al ceror din bus driver deoarece incurca foarte mult circulatia. 3)Sa se adauge 2 joburi noi care ar fii Garbage(gunoier) care sa primesti bani exact ca cei de la bus driver doar cu 2/3k mai mult pentru ca ar fi mai mare distanta intre Checkpoints si al doilea job sa fie , Curier care sa se conduca cu masina Rumbo si acesta sa aibe cheackpoint numai langa case . Cum crezi ca ar ajuta serverul:1)Pai sunt de ceva timp si am observat ca mechanicul castiga mai prost ca un pizza boy care in realitate mechanicul castiga mai mult ca un pizza boy. 2)Nu s-ar mai face atatea accidente la cnn sau pe autostrada cu un truck si un bus. 3)Ar fi mult mai rp daca am avea un gunoier si un curier pe server aceste joburi sunt foarte amuzante uneori cand vrei sa te distrezi cu prieteni. 1
RAGNA Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) Sugestie: Sa se deschida si SF unde F.B.I sa se mute acolo in SF si N.G sa ramana in LV. Sa se deschida cateva bizuri noi si case in SF. Sa se aduge 2 mafii noi in SF precum "The Sopranos" si "Cosa Nostra" / "Yardies" Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi circulatia asa de aglomerata si ar fi mai frumos. Daca ti-a placut apasa ! Edited July 25, 2013 by Mikey_Rash 3
FlAvIuSs Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Sugestie:Propun ca cand vrem sa parcam o masina si daca in acel loc deja este o masina sa nu o putem parca. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai bine pentru toti , cred ca va-ti saturat si voi sa fie masini peste masini . 2
Antonio Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Sugestie:Sa putem sa cumparatm de la DS:Bike,Montanbike,bmx. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar ajuta servarul dar ar fii mult mai RP. 1
Deiu95 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Sugestie:Sa putem sa cumparatm de la DS:Bike,Montanbike,bmx. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar ajuta servarul dar ar fii mult mai RP. 1.Esti total pe langa subiect, a si spus shadow ca nu va introduce Biciclete in DS. 2.Se numeste Mountain Bike nu montan.
RAGNA Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 (edited) Sugestie: Sa se poata confisca si licenta de arme daca cineva face dm aiurea. ( inafara de waruri si eventuri ) cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi mai RP. Edited July 26, 2013 by Mikey_Rash 1
romy. Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Îmi place ideea ta KanDel cu compania de eventuri. Ai un +1 de la mine Sugestie : Atunci când intrii într-un bizz să nu plăteşti nimic deoarece în Real life nu plăteşti ca să intri într-un bizz
deniska9832 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Sugestie: Sa fie Adaugate toate masinile din joaca la Car Rent:iti da o lista cu masinile si cu pretul lor Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RP
ZmariusZ Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 (edited) Sugestie : Propun ca cei de la S.I. sa dea si permisele de conducere deoarece sunt multi cu permis de conducere care merg pe contrasens si se izbesc in noi din minut in minut ! Cu ce ar ajuta serverul ? : Ar fi mai RP si nu ar mai fi a atata aglomeratie ! Daca iti place sugestia apasa Edited July 26, 2013 by Snake__Fire 1
Antonio Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Sugestie :Popun ca la war PD,NG,FBi sa nu mai aiba voie deloc.Deoarece noi mereu suntem bagati la jail de catre iei.Si cand le facem post ce sa vezi.... Cu ce ar ajuta serverul ? : Ar fi mai bine pentru noi mafiotii. 1
AdmiraL Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Sugestie :Popun ca la war PD,NG,FBi sa nu mai aiba voie deloc.Deoarece noi mereu suntem bagati la jail de catre iei.Si cand le facem post ce sa vezi.... Cu ce ar ajuta serverul ? : Ar fi mai bine pentru noi mafiotii. sa nu mai aiba voie deloc ce ? ...
Lucifer Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 (edited) Sugestie: Case, propun sa se adauge o comanda la toate casele gen (/heject id) care sa scoata anumiti renteri din casa personala. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Mie mi se pare penibil sa stau in casa mea cu cineva pe care-l nu il suport, sau e si mai urat cand ies din casa si imi respawnez masina sa vad 10 sunrise-uri parca-te pe masina mea, e urat. Uneori ies din casa si nu pot deschide masina, ca mi-o fura renteru! Ar fi foarte util sa ne putem alege renteri, sa nu fim obligati sa stam cu toata lumea. Da stiu exista [/lochouse], dar asta ce inseamna ca trebe sa inchid casa pentru x sau y si restu sa stea afara.. Edited July 27, 2013 by Lucyfer666
Mr.KiNNd3R Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Sugestie: Case, propun sa se adauge o comanda la toate casele gen (/heject id) care sa scoata anumiti renteri din casa personala. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Mie mi se pare penibil sa stau in casa mea cu cineva pe care-l nu il suport, sau e si mai urat cand ies din casa si imi respawnez masina sa vad 10 sunrise-uri parca-te pe masina mea, e urat. Uneori ies din casa si nu pot deschide masina, ca mi-o fura renteru! Ar fi foarte util sa ne putem alege renteri, sa nu fim obligati sa stam cu toata lumea. Da stiu exista [/lochouse], dar asta ce inseamna ca trebe sa inchid casa pentru x sau y si restu sa stea afara.. Daca nu iti convine sa ai rentari baga 5000$ chiria si o sa scapi de cei care te enerveaza.
Recommended Posts