AppData Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Sugestie: La casele de langa spawn civil nu merge sa dai /park, | /image/8tfz1pb9d/] | spune ca nu iti pot parca masina langa punctul de spawn, ar trebui sa faceti raza mai mica, deoarece sa ne putem parca masinile ca la orice casa de pe server, nu la 5 kilometri departare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai avantajos 1-Pentru proprietari sa isi parcheze masinile ca la orice casa de pe server, 2-Si pentru playeri care au rentroom si vor sa isi parcheze masinile langa casa. 2
Tayz Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Sugestie:Cum ar fi ca de akum la Truks sa fie mult mai multe camioane si sa poti sa incui camionul pentru a evita furturile Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi mult mai RP si sar evita furturile de camioane
marius12b Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Sugestie: Va propun sa sustineti service alcatel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este un mod mai bun si mai logic prin care se pot repara masini. Facem locuri de munca si un mod de reparare a masinilor mult mai interesant.
Zurl0 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Sugestie: Propun ca la PaintBall cand intri, jucatorii sa fie impartiti in doua echipe. Aceste doua echipe sa se deosebeasca dupa skinuriile specifice echipei. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai distractiv sa joci pentru o echipa decat sa joci pe cont propiu.
recycler Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sugestie:Sugerez ca sa se desciha si orasul San Fiero si sa se bage Bizuri si case si factiuni de ex:Taxi LS,LV,SF.PD LV,SF,LS. Etc. Si sa se bage mafii si in SF inca 2 Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai frumos deoarece este un oras frumos
alexserban02 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sugestii: -daca ai un motiv pentru care ai facut dm,sa nu-ti dea wanted(exp:ma plimb cu masina si se trezeste unul sa imi dea foc la masina,nu ma omoara dar eu i-au pistolul si il omor.din cauza acestor tipi tu trebuie sa bagi o gramada de bani in masini pentru asigurare) sau macar sa iti dea mai putin timp in inchisoare 1
skl200297 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sugestie: Propun să se adauge pe panel.bugged.ro statistici la vehiculele personale.Aceste statistici constau în: Culoarea 1/2 ; Odometer: x KM ; Age: x days ; Insurance price ; Dealership Price. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai putea să-ti găseşti o maşină care-ti place mai repede, nu să stai 3 zile să dai un /ad şi să tot nu găseşti, aşa poţi să cauţi la fiecare şi să te uiţi ce maşină are şi ce statistici are, ar ajuta pe toată lumea, ar fii mai eficient. O propunere foarte buna RayaN.. +1
Ferko Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sugestie : propun ca pe sv masinile de la lucru gen : trucker , mechanic . sa primesti niste chei si sa le dai lock pana la destinatie . asa nu arm mai fii dezastru la trucker , si la orice alt job .
TDV Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sugestie:Daca esti Hitman sa nu ti se dea wanted daca rezolvi un contract+nici politisti daca esti /undercover sa nu poata sa dea /find Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi mai Real Life caci si in realitate politsti nu gasesc hitmanii
GyX Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sugestie: Implementarea a inca 5 BMX-uri/Mountain Bike-uri la Spawn Civil. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cred ca ar ajuta playerii noi veniti sa se deplaseze mai repede. @@Tibi, cer sa i se dea warn lui PusTiuL.. Motiv: Offtopic. Nu e nevoie de pareri despre sugestii.
madaliniuliano Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sugestie: As dori sa va dau o idee foarte buna , ca pe Bugged sa se bage centura la masina de exemplu cand tastam '/engine' sau apasap '2' pentru a porini motorul sa se bage o comanda pentru a se pune centura , sau apasand '3' Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai real , si mai frumoas , asta cred ca vor , toti jucatorii. Imi pare bine daca vam ajutat cu ceva , si mias dori ca aceasta idee sa se aplice este o idee foarte buna . Multumesc
Rafael Medelean Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Sugestie: La job-ul de Pizza Delivery sa se adauge si masini cu care sa se poata livra pizza dar nu neaparat masini bune,eu zic ca o masina gen Manana ar fi perfecta pentru a livra cu ea pizza. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Job-ul Pizza Delivery ar atrage mai multi playeri si ar fi mai distractiv plus ca de pe scuter cazi de multe ori lovit de alti playeri si pierzi comanda.
R A M S I Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Sugestie:Propun sa se adauge un dozator la jobul mower pentru a lua heal cand avem nevoie.Ar ajuta pe cei care sunt fanii ai acestui job.
GheorgitaCostantin Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Sugestie:Multi dintre noi cand avem rob spargem banca...Dupa ce terminam si politisti nu ne urmaresc stam cu wanted 6 cam o vreme.Asa ca mam gandit daca ai wanted pe o perioada de timp (2-3ore) jucate fara sa te prinda politia sa iti dispara wanted. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Un avantaj pentru playeri.
Popular Post Martaz. Posted September 2, 2013 Popular Post Posted September 2, 2013 Sugestie: Propun ca cei care injura, sa nu mai primeasca WARN. Mie sincer mi se pare o MARE PROSTIE. Daca tot serverul este roleplay, de ce sa nu injuram? La fel ca in viata reala, injur pe cine vreau, cand vreau, ma doare la basca. Sa primeasca warn/ban/kick/etc, doar cei care injura stafful, cu asta sunt de-acord. - JOS CU COMUNISMUL! Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Libertate / Roleplay. 18
xTremePower Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 @@Martaz. O propunere serioasa ce !@#!@#!@# noastre?
Facker28 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Sugestie: Propun ca cei care injura, sa nu mai primeasca WARN. Mie sincer mi se pare o MARE PROSTIE. Daca tot serverul este roleplay, de ce sa nu injuram? La fel ca in viata reala, injur pe cine vreau, cand vreau, ma doare la basca. Sa primeasca warn/ban/kick/etc, doar cei care injura stafful, cu asta sunt de-acord. - JOS CU COMUNISMUL! Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Libertate / Roleplay. E frumoasa, dar in realitate daca ai injurat pe cineva si acel om a dat telefon l-a politie te alegi cu o amenda sau daca te baga in tribunal ai belito. Sugestie: Propun ca cei care injura sa nu mai primeasca warn, mi se pare o prostie, dar daca acel player suna la politie atunci sa vina politia si sa stea sa discuta cu el, ceva mai roleplay, si daca acela care a fost injurat sa faca poza si sa fie un topick la departamente ''Amenzi atribuite din diferite motive'' si in rest sper sa va descurcati. Cum crezi c-ar ajuta serverul: Poi nu cam ar ajuta serverul, dar ar fi mai roleplay.
[PGL]CraZy Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Sugestie:Daca esti Hitman sa nu ti se dea wanted daca rezolvi un contract+nici politisti daca esti /undercover sa nu poata sa dea /find Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi mai Real Life caci si in realitate politsti nu gasesc hitmanii Chestia cu "daca esti hitman sa nu ti se dea wanted daca rezolvi un contract" nu o sa fie bagata VREODATA pe BuGGED
Monzachino Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) Sugestie:Atunci cand achizitionam o masina din DS aceasta are "numerele rosii". Atunci cand noi vrem sa schimbam numerele rosii sa platim o suma de bani, gen inmatricularea masinii. Dupa ce platim suma respectiva, trebuie sa alegem in ce oras sa inmatriculam masina, adica LS sau LV, iar "numerele" sa fie gen "LS 01 INF, LV 32 DEB" (sa nu mai fie numele nostru gen MONZABAWS sau injuraturii acolo scrise pe placuta). De asemenea, putem umbla si cu numerele rosii un anumit interval de timp (1-2 zile). In caz ca nu inmatriculam masina si PD ne prinde, ne pot da o amenda drastica. Putem vinde si masinile inmatriculate (pret mai mare) si neinmatriculate (pret mai mic), iar cand cumparam o masina inmatriculata cu numerele, gen "LV 03 BBB" sa putem schimba in "LS 99 ALX" fara sa mai fim nevoiti sa platim aceea suma de bani.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest lucru ar aduce un + de RP acestui minunat server de SAMP + ca ar fi mai frumos cu masinile inmatriculate pe LS/LV. Multumesc! Edited September 2, 2013 by Monzachino 5
Andale Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Sugestie: De cand cu stocurile, si alte criterii masinile s-au scumpit foarte mult, asa ca propun marirea castigurilor cu macar 30% la job-uri. Este nevoie de bani si cu totii stim cat de greu se fac. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar fi toata lumea mai multumita asa. 3
RIPZOR Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) E frumoasa, dar in realitate daca ai injurat pe cineva si acel om a dat telefon l-a politie te alegi cu o amenda sau daca te baga in tribunal ai belito. Sugestie: Propun ca cei care injura sa nu mai primeasca warn, mi se pare o prostie, dar daca acel player suna la politie atunci sa vina politia si sa stea sa discuta cu el, ceva mai roleplay, si daca acela care a fost injurat sa faca poza si sa fie un topick la departamente ''Amenzi atribuite din diferite motive'' si in rest sper sa va descurcati. Cum crezi c-ar ajuta serverul: Poi nu cam ar ajuta serverul, dar ar fi mai roleplay. Sugestie: Propun ca cei care injura sa nu mai primeasca warn, mi se pare o prostie. Daca jucatorul X il injura pe jucatorul Y , jucatorul Y va face un ss si va merge pe "Forum ---> Factions ---> LSPD ---> Plangeri " unde va posta dupa un model asemanator : Nick-ul tau : Nick-ul celui reclamat : Nivelul celui reclamat : Data si ora incidentului : O scurta descriere a situatie : Dovezi : Daca plangerea este accepta jucatorul X va trebui sa plateasca o mica suma de bani lui X ( despagubire , lvl 1-4 50k , 5-9 200k , lvl 10-20 250k , iar lvl 21 + 300k ) ( bineinteles ca despagubirea va depinde de lvl-ul jucatorului X ) iar jucatorul X va avea un termen limita sa plateasca amenda sa zicem 5 zile , daca va plati amenda " cazul va fi incheiat " ( va fi nevoie de un ss) iar daca nu va plati amenda se poate ajunge si la warn ! Acest topic va fi supraveghiat de 4-5 membri PD alesi de catre lider . Cum crezi c-ar ajuta serverul : Ar mai mult RP , ar usura munca adminilor si ar mari activitate celor din PD Edited September 2, 2013 by RIPZOR
Crss... Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Eu as sugera sa se deschida SF sa se deschida bizzuri in SF case in SF joburi noi de unde sa te poti angaja in SF
aMo Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 1.Atunci cand ascultam un radio in masina sa avem acces la comanda /sound unde daca va fi ON-Se va auzi radio-ul si in exteriorul masinii iar daca va fi OFF-Nu. Cu ce ar ajuta acesta sugestie?-Ar fi RP si cred ca le-ar placea si jucatorilor:) 2.Atunci cand un player(cu job-ul trucker) va fura un tir de la un alt jucator(cu job-ul trucker) sa primeasca automat w1 pt furt vehicul (job) sau Sa putem da /lock la masinile oricarui /job ! Cum crezi ca va ajuta aceasta propunere:De fiecare data cand ramane doar un vehicul la trucker este bataie mare pe acestea si se fura.Asa se pierde foarte mult timp si bani:) Daca va placut aceste propunere astept un +1:) 1
Shockara Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Sugestie:Sa putem da lock la masinile de lucru ex:Tow Truck, Pizza Delivery, Trucker etc.. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii ar fi mai satisfacuti daca unii playeri nu le-ar mai fura masinile Sugestie:Sa deschideti Sf-ul Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi foarte tare serverul
Antonio Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Sugestie:Deci la war cand omoram pe cineva sa ne dea cate 300$ cand omoram pe cineva.Si cand murim sa ne ia 300$.Deoarece membrii se cearta pe motivul: -Ba eu l-am luat! -Ba nu ma. Si asa zic ca va fii mai usor si ne dam seama daca noi l-am luat. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai usor pentru noi mafiotii.
Recommended Posts