Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Atunci cand esti ucis de cineva sa apara in chat : Ai fost ucis de X-ulescu(468) , numarul din paranteza reprezinta id-ul jucatorului , daca esti omorat de un hitman cu contract sa nu apara asta in chat sau sa apara : Ai fost omorat de un hitman cu contract pe tine.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai usor pentru politisti sa dea cop kill , reclamatiile pentru dm ar fii mai clare si in cazul factiunilor cat si cel al playerilor.

Posted (edited)

Sugestie: Propun ca fiecare mafie sa aiba un loc special de antrenament precum Paint-ul in care sa dea /enter sau  /leave si sa aleaga ce arme vor sa foloseasca  fara a consuma din mats !

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar m-ai fi atata DM in HQ si nici risipa de materiale + Mafiile ar putea sa se antreneze mult m-ai usor ! 

Edited by BOGHYZEW
  • Upvote 4
Posted

Sugestie : Pentru war-uri : Sa se puna un tabel cu scoruri gen counter-strike in timpul attack-ului , asa vom stii si noi scorul detinut si kill-urile facute ! 

Cum crezi ca ar ajuta serverul? In primul rand serverul va beneficia de un aspect mirific cu acest tabel de scoruri !

1-Scz de off topic

2-A mai fost postat, si a spus @ ex:Mafia Grove are war cu Los Vagos, grove a dat attack iar vagos sunt in fata lor cu 50kiluri, vogosi nu ar mai veni la war pentru ca au un avantaj de 50kiluri.

3-NU va fi bagat niciodata asa ceva.

Posted (edited)

Sugestie:1.Cand iti faci un cont de level 1, sa ti se dea o suma de $700.000 si comanda "/pay [iD] [suma]" sa o poti folsi de la level 3+

2.Daca un jucator doreste sa detina o licenta de condus, trebuie sa aibe minim 2 sau 3 ore jucate pe server si sa se scoata chestia cu "/exam" de la DMV pentru a se acorda licenta de condus pe baza unor "lectii" cu un instructor, sa se poata intra in incinta DMV-ului pentru a se da sala si la sfarsit dupa ce ai luat sala sa contactezi un politist sa dai testul final cu el si tocmai atunci sa ti se dea permisul.

Acum sa luam fiecare idee in parte pentru a intelege mai bine.

Daca un jucator de level 1 doreste o licenta de condus, in primul rand ar trebuie sa contacteze un instructor "[/instructors]" si sa ii spuna ce licenta de condus doreste ( exemplu : C+E (tir) ; D (bus) ; B(masina) ; A(motor) :

oOuCHf2.png

Instructorul, se va urca cu jucatorul respectiv intr-un autovehicul si este pus sa urmeze niste checkpoint-uri( nu foarte multe ), cand trece printr-un checkpoint sa ii apara urmatorul mesaj ["< Instructorul ... > Bravo ... acum mergi inainte.

< Instructorul ... > Bravo ... la a doua strada vireaza la dreapta. ] rQzAVtC.png

si tot asa. Dupa ce a trecut prin toate checkpoint-urile instructorului sa i se transfere automat o suma de bani, sa nu mai stea jucatorul sa scrie "/pay [iD] [suma]".

Apoi jucatorul respectiv este pus sa intre in incinta DMV-ului pentru a da sala. ( La sala sa ti se puna 10 intrebari din viata reala si sa alegi raspunsul corect ( sa ai voie sa gresesti doar o singura intrebare )58ugd9n.png

gtXdxlz.png

Dupa ce ai luat sala cu succes sa ti se ia automat o suma de bani din bank.Apoi sa contactezi un politist pentru a da testul de final, vei fi pus sa urmezi niste checkpoint-uri, dupa ce ai urmarit toate checkpoint-urile cu succes politistului sa i se transfere o suma de bani automat.

Acum niste preturi pentru licente:

C+E(tir)=$100.000

D(bus)=$100.000

B(masina)=$150.000

A(motor)=$150.000

Licentele de condus (C+E ; D ; B ; A) sa expire in 200 ore

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Poi in primul rand ar fi mult mai RolePlay si ar aduce mai multi jucator pe server.

Edited by PusTiuL.
  • Upvote 9
Posted

Sugestie:1.Cand iti faci un cont de level 1, sa ti se dea o suma de $700.000 si comanda "/pay [iD] [suma]" sa o poti folsi de la level 3+

2.Daca un jucator doreste sa detina o licenta de condus, trebuie sa aibe minim 2 sau 3 ore jucate pe server si sa se scoata chestia cu "/exam" de la DMV pentru a se acorda licenta de condus pe baza unor "lectii" cu un instructor, sa se poata intra in incinta DMV-ului pentru a se da sala si la sfarsit dupa ce ai luat sala sa contactezi un politist sa dai testul final cu el si tocmai atunci sa ti se dea permisul.

Daca un jucator de level 1 doreste o licenta de condus, in primul rand ar trebuie sa contacteze un instructor "[/instructors]" si sa ii spuna ce licenta de condus doreste ( exemplu : C+E (tir) ; D (bus) ; B(masina) ; A(motor) :

oOuCHf2.png

Instructorul, se va urca cu jucatorul respectiv intr-un autovehicul si este pus sa urmeze niste checkpoint-uri( nu foarte multe ), cand trece printr-un checkpoint sa ii apara urmatorul mesaj ["< Instructorul ... > Bravo ... acum mergi inainte.

< Instructorul ... > Bravo ... la a doua strada vireaza la dreapta. ] rQzAVtC.png

si tot asa. Dupa ce a trecut prin toate checkpoint-urile instructorului sa i se transfere automat o suma de bani, sa nu mai stea jucatorul sa scrie "/pay [iD] [suma]".

Apoi jucatorul respectiv este pus sa intre in incinta DMV-ului pentru a da sala. ( La sala sa ti se puna 10 intrebari din viata reala si sa alegi raspunsul corect ( sa ai voie sa gresesti doar o singura intrebare )58ugd9n.png

gtXdxlz.png

Dupa ce ai luat sala cu succes sa ti se ia automat o suma de bani din bank.Apoi sa contactezi un politist pentru a da testul de final, vei fi pus sa urmezi niste checkpoint-uri, dupa ce ai urmarit toate checkpoint-urile cu succes politistului sa i se transfere o suma de bani automat.

C+E(tir)=$100.000

D(bus)=$100.000

B(masina)=$150.000

A(motor)=$150.000

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Poi in primul rand ar fi mult mai RolePlay si ar aduce mai multi jucator pe server.

Foarte buna ideea, este exact ca in viata reala ce ai scris tu aici, sunt sigur ca daca ar fi asa, s-ar evita ca un player sa dea examenul de 10 ori pentru al lua deoarece se izbeste cineva in el, sunt sigur ca asa ar atrage mult mai multi playeri! Ai +1. Gg.

• Upvote 1
Posted

Sugestie : Propun ca atunci cand contractul pe care l-ai pus a fost indeplinit sa iti apara un mesaj " Your target has been assasined " sau ceva de genul  .

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Uneori ma simt ca am aruncat cativa banuti aiurea  , ai primi o satisfactie stiinda ca " dusmanul " a fost omorat . 

• Upvote 2
Posted

oOuCHf2.png

gtXdxlz.png

C+E(tir)=$100.000

D(bus)=$100.000

B(masina)=$150.000

A(motor)=$150.000

Da. :) E frumos asa dar.... Ar fii cam ciudat sa ai licenta de condus pentru fiecare separat.. Dar ar fii mai greu pentru politistii sa le ia =)). GG +1 de la mine. :)

Posted (edited)

Sugestie: * Sa se adauge iar arma "Sniper" la factiuni. (mafii)

* Sa se mai adauge arme la GunShop-uri:

- Rifle

- Sniper (Sa nu-l cumpere oricine, un pret mai mare, sau ceva gen)

- Katana

- Knife

etc.

* Sa se mareasca pretul la Deagle (din GS), este cea mai folosita arma..si este cea mai ieftina ;/

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Roleplay.

Edited by Martaz.
  • Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie :

1. Propun ca la jobul mecanic sa nu trebuiasca sa mai astepti 2 minute. De exemplu: un player cere repair+refill. E total aiurea fiindca trebuie sa astepti 1 minut pana ii dai si refill.

2. Stiu ca s-a mai postat de "Jobul Gunoier". Ar fi mult mai bine sa fie si acest job. Si daca se poate si jobul "Aviator". Ar fi mult mai fain.

3. Cand avem wanted si suntem arestati sa scrie "Jucatorul X a fost arestat (suma platita) (cautiune). Adica atunci cand esti arestat sa fie pretul cautiunii in functie de wanted level. Ca sa numai stam dupa politisti sa cerem free ca stam si ne rugam 10 minute.

4. Sa se adauge sistemul de Lotto. Am vazut pe un server pe care joaca fratele meu acest sistem. Adica te duci la 24/7 store si dai "/lotto buyticket [nr1] [nr2] [nr3] [nr4] [nr5] [nr6]" . Si in fiecare zi la ora 20:00 este extragerea Lotto. Ar fi mult mai interesant si ar face jucatorii mai multi bani. Pretul unui bilet sa fie 10k.

5. Sa se mai adauge mai multe locuri de spawn la jobul Trucker pentru ca sunt multi playeri care vin si iti fura tirul si e mare imbulzeala si este enervant.

6. La jobul Bus Driver sa poti sa inchizi autobuzul pentru ca vin jucatorii si te dau jos din bus. Stiu ca nu e prea buna ideea pentru ca numai au cum sa se urce playerii, dar este mai bine.  Ramai si fara vehicul ca sa te duci inapoi la job, si trebuie sa iei si checkpointurile de la capat cand te urci inapoi in el.

7. Stiu ca si asta s-a mai mentionat prin pagina 2 sau 3 (Ideea cu RADARUL). Si asta ar mai fi o idee buna pentru server.

8. Sa scada viata mai repede deoarece e cam slaba activitatea factiunii PARAMEDIC. Asta ar ajuta cu mult factiunea dar si serverul. Asta ar fi o idee si pentru benzina. Mecanicii ar fi mai solicitati.

9. La jobul "Fisherman" sa poti pescui mai multi pesti si sa ii vinzi pe toti odata. E prea nasol sa prinzi un peste si sa il vinzi apoi te intorci si iei iar inca un peste si tot asa. Ar fi mai bine sa pescuim si sa ne ducem cu mai multi pesti sa ii vindem (macar 5 pesti maxim).

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Pai ar ajuta mai mult detinatorii de bizzuri sau case si ar fi mai RP.

Alte precizari: As vrea, dar stiu ca pentru asta e nevoie de cativa bani si anume; Sa se bage 1000 sloturi. Sincer ieri am stat pe la ora 21 vreo 30 de minute pana m-am conectat pe server. Stiu ca asta o sa se rezolve pana la urma dar ar fi mult mai bine sa se rezolve curand.

Sper ca aceste idei vor fi puse in aplicare, daca le-am gandit bine, zic eu. Bafta!

Edited by tudorionut44
Posted

Sugestie:Propun adaugare unor masini noi si mai rapide la mafiile de pe server .

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai, ar ajuta mafiile mai mult deoarece, un exemplu la mafia noastra ( Grove Street ) , noi nu mai avem turf-uri in Los Santos si trebuie sa atacam in Las Venturas si , membrii nostri din 5 in 5 minute cer /fvrespawn din cauza ca masinile merg prea incetu si i-au doar motoarele (pcj / fcr) .

In primul rand e un ajutor imens pentru mafie, ca ajungi mai repede pe turf si lupta va fi mai grea si mai buna .

Si in al 2-lea rand, ajutati lideri / colideri , ii scapati de /fvrespawn atat de des .

Propun sa se adauge masinile : cheetah si buffalo , in loc la sentinel si savanna ( sau alte masini, doar sa fie inlocuite ) .

Si, cred ca mai multa nevoie au mafiile de masini rapide decat Hitman sau oricare alt departament . Hitman poate folosi sparrow / motoare, mai mult am vazut ca hitmanii se plimba cu masina, in schimb noi avem drum de batut ca sa ajungem la war .

Daca crezi ca propunerea mea e buna, astept un +1 .

• Upvote 9
Posted

Sugestie: Propun ca in timp ce este war, in dreatpa ecranului sa arete un tabel cu last kills. Adica sa arete cine a omorat pe cine si cu ce.

Cu ce crezi ca va ajuta serverul: Pai la war am sti pe cine facem si de cine suntem facuti.

• Upvote 1
Posted

oOuCHf2.png

gtXdxlz.png

C+E(tir)=$100.000

D(bus)=$100.000

B(masina)=$150.000

A(motor)=$150.000

O sa fie o groaza de configurat la server pentru asa ceva, iar pentru asta... neh nu este o idee buna.

Samp.BuGGed.Ro nu trebuie sa copieze alte servere si trebuie sa ramana cat mai Clasic.

Asta ar incurca foarte mult politistii, si tot odata ti-am spus este foarte mult de configurat ( Scriptat )

Jucatori oricum sunt o groaza, concluzie .. nu este prea buna ideea.

• Upvote 1
Posted

Ar trebui sa deschideti mai repede SanFierro si sa fie acolo case,bizuri si locuri unde poti munci atunci ar fi mult mai putin lag,a da si ar fi foarte bine sa mutati 2mafii in SanFierro si sa puneti niste turfuri noi..

Posted

Sugestie: Deci la war cand omori pe cineva sa iti dea o suma de banii [300$ de ex] si daca esti omorat sa-ti ia [300$] aceasi suma pe care ti-o da. Deoarece cred ca asa este mai bine ca sa ne dam si noi seama daca noi l-am luat sau de cate ori am fost luati. Mi-se pare ca ar fii mai bine pentru noi mafiotii. Asa nu ar mai fii certuri pe /f ca eu l-am luat pe ala etc. Oricum daca ziceti ca banii iz o problema sa fiim sinceri nu moare nimeni de [300$].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mafiotii in general.

Posted

Sugestie: Deci la war cand omori pe cineva sa iti dea o suma de banii [300$ de ex] si daca esti omorat sa-ti ia [300$] aceasi suma pe care ti-o da. Deoarece cred ca asa este mai bine ca sa ne dam si noi seama daca noi l-am luat sau de cate ori am fost luati. Mi-se pare ca ar fii mai bine pentru noi mafiotii. Asa nu ar mai fii certuri pe /f ca eu l-am luat pe ala etc. Oricum daca ziceti ca banii iz o problema sa fiim sinceri nu moare nimeni de [300$].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mafiotii in general.

Sau macar la war sa apara pe chat-ul mafiei cum e si mats report. ROLLz. has been killed by [seT]Allex.

Si tie  sa iti scrie ca ai fost omorat de mine.

Posted

Sugestie:Sa doneze fiecare 1 euro ,sa se faca serveru de 700/1000 playeri ,pentru ca mereu este full.

Pentru server 1000 sloturi trebuie sa detina o anumita Licenta.

Este foarte bine asa pentru moment, se va remedia problema cu licenta si vor fi 1000 sloturi.

No problem asteptarea moarte nare', sanatate.

Ar trebui sa deschideti mai repede SanFierro si sa fie acolo case,bizuri si locuri unde poti munci atunci ar fi mult mai putin lag,a da si ar fi foarte bine sa mutati 2mafii in SanFierro si sa puneti niste turfuri noi..

San Fiero se va deschide in curand, cel mai probabil cand vor aparea cele 1000 sloturi dorite.

Adevarul este ca toti asteptam cu nerabdare deschiderea orasului San Fierro.

Cel mai cunoscut loc in San Fierro este car tuning-ul. 

Posted

Sugestie : Propun ca atunci cand Omori pe cineva la War sa fii recompensat  cu cate 500$. Iar atunci cand castigam un War sa fim recompensati cu cate 5000$ / Materiale & Drugs.

Cum crezi ca ar ajuta serverul sugestia ta?: Ar fii mai Real Life , mai RP. 

Posted

Sugestie:Propun adaugare unor masini noi si mai rapide la mafiile de pe server .

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai, ar ajuta mafiile mai mult deoarece, un exemplu la mafia noastra ( Grove Street ) , noi nu mai avem turf-uri in Los Santos si trebuie sa atacam in Las Venturas si , membrii nostri din 5 in 5 minute cer /fvrespawn din cauza ca masinile merg prea incetu si i-au doar motoarele (pcj / fcr) .

In primul rand e un ajutor imens pentru mafie, ca ajungi mai repede pe turf si lupta va fi mai grea si mai buna .

Si in al 2-lea rand, ajutati lideri / colideri , ii scapati de /fvrespawn atat de des .

Propun sa se adauge masinile : cheetah si buffalo , in loc la sentinel si savanna ( sau alte masini, doar sa fie inlocuite ) .

Si, cred ca mai multa nevoie au mafiile de masini rapide decat Hitman sau oricare alt departament . Hitman poate folosi sparrow / motoare, mai mult am vazut ca hitmanii se plimba cu masina, in schimb noi avem drum de batut ca sa ajungem la war .

Daca crezi ca propunerea mea e buna, astept un +1 .

Nu vreti sa aveti spawn si in LV? Asta-i avantajul mafiilor din LV si viceversa.

Posted

Sugestie: Garajul de la casa personala sa se poata incuia / descuia (inchide / deschide) cu o comanda pe care o poate folosi doar proprietarul casei.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi foarte folositor, deoarece unii playeri isi baga toate masinile in garaj...

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Sa putem trage cu H si de pe motociclete.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: E mult mai realistic. In realitate ai putea trage si din masina, si de pe motocicleta :))

Edited by Sedayuu
Posted

Sugestie: Acum,ca tot se termina vacata si nu vor mai fi asa multi pleyery on,ar fi bine sa mariti preturile le jobs,cum era ianinte...la truck primeai 70 70si ceva k pe transport,acum primesti doar 30 si ceva...

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pleyery,cu toate ca au treaba,vor profita si vor sta pe server pentru a putea face cat mai multi bani!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp