Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Cum exista comenzile [/togn; /togf] - pentru a închide unele chaturi, ar fi bine sa se introducă si comanda [/togwt] - pentru a închide chatul de la Walkie Talkie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul ?: Cum cam toate chaturile se pot închide, ar fi bine sa se poata inchide chatul de Walkie Talkie.

Buna sugestia, dar poti da /setfreq 0 ,si ai scapat de walkie talkie.

Posted

Sugestie:Daca toti playerii vor sa se scumpeasca lucrurile ar fii bine ca la joburi sa ne fie mai usor de exemplu la trucker sa nu mai astepti 3 minute ci 2.30 la pizza sa nu mai astepti 80 de secunde ci 60 si asa mai departe si ar mai fii bine daca poti da maxim 200 sau 500k cu comanda /pay si sa astepti 30 secunde

Cum crezi ca ar ajuta serverul:toti ar fii multumiti deoarece fac bani putin mai repede pentru a si cumpara masini mai scumpe sau ce vor ei sa si cumpere.

Posted

Sugestie:  Sa scoateti chestia aia de la DMV cand te izbesti de ceva sa dispara masina si sa o iei iar de la capat..
Cum crezi ca ar ajuta serverul ?:  Am lua permisul mai usor..

Posted (edited)

Sugestie: Atunci cand dai live, daca faci caterinca, injuri sau incarci orice alta regula,sa primeasca /endlive si sa fie  taxat cu o suma intre 150.000 $ si 200.000 $ si jail 5-10 minute .
Cum crezi ca ar ajuta serverul ?: Ar fi mult mai Role-Play , in Real-Life daca cineva face caterinca, injura sau orice alt lucru iesit din comun la un interviu, va primi amenda sigur lafel si o condamnare, depinde cat de grava este situatia . Prin acest lucru serverul va fi mult mai role-play si se va evita caterinca de prost gust in live-uri .

Pentru cei care "nu e mai usor un kick?" pai uite ca nu e, in real-live nu primesti kick, nu primesti ban nu primesti multe altele .

Edited by Zielsziek
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Deci dupa ce cineva intra pe contul tau ti-se blocheaza 24 de ore. Dar intrebarea e daca eu sunt plecat la mare si acel cineva intra iar dupa 24 de ore si imi ia tot ce este pe cont?. Eu zic sa fie blocat pana intru eu din nou pe cont.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai sparge deloc conturile.

Posted (edited)

Cred ca s-a mai propus, nu stiu sigur, dar daca ar fii posibil, si cred ca este( fiindca la admini este deja pusa in practica) ca la war, sau mai bine zis la finalul warului sa fie un raport complet. Adica: De cate ori a murit si a omorat un jucator. Cate droguri si cate materiale a consumat. Intradevar ar fii foarte mult de munca, dar asa ne vom da seama ce jucatori avem in mafie, cat de capabili sunt ei si cate materiale si droguri consuma. Cred ca este o idee foarte buna, fiindca la war exista doar worst si best, unii pot lua cu un punct mai putin decat best, iar liderul nu va stii nici o data asta. Cred ca va conta foarte mult daca va fii pusa in aplicare, si astfel la waruri nu vor mai fii atatea death-uri si jucatori nu se vor mai duce ca oile fiindca vor stii ca tot ce fac ei va fii aratat la final in "raportul final".

Edited by JuppyX
  • Upvote 2
Posted

Sugestie: Deci dupa ce cineva intra pe contul tau ti-se blocheaza 24 de ore. Dar intrebarea e daca eu sunt plecat la mare si acel cineva intra iar dupa 24 de ore si imi ia tot ce este pe cont?. Eu zic sa fie blocat pana intru eu din nou pe cont.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai sparge deloc conturile.

Stiu ca fac off topic,dar e prostie asta...Nu te-ai gandit chiar la toate,sau poate nu ai mentionat chiar tot in sugestie.Daca ar fi cum spui tu atunci chiar s-ar pierde multe conturi,fiindca sunt multi care isi formtateaza PC-ul sau altele.Daca ti se fura ceva din cont poti face un topic cu asta.Oricum,si ideea cu 24h nu e chiar asa gandita fiindca cel care intra pe contul tau iti poate schimba parola si poate intra dupa ce s-a deblocat contul!(si orice ar fi Shadow tot va rezolva problema)

Posted

Sugestie: Sa se bage/modifice comanda /needbackup.

-Comanda sa fie doar pentru rank 2+,

-Comanda sa fie /needbackup tinta1 tinta2 tinta3 tinta4 (nu este obligatriu sa fie completate toate tintele),

-/acceptbackup id tinta(doar o tinta)

Cel care da /acceptbackup sa ii apara automat /mdc id tinta si /find id tinta.

-Pe mini-mapul celui care cere backup sa ii apara checkpointuri mici cu colegii care au acceptat backup,

-Daca tinta este nimicita sa se dea automat /cancelbackup.

Cu ce ar ajuta? Mult mai Role Play, organizare mai buna, mai mult spirit de echipa!

Posted

Sugestie: Sa se bage/modifice comanda /needbackup.

-Comanda sa fie doar pentru rank 2+,

-Comanda sa fie /needbackup tinta1 tinta2 tinta3 tinta4 (nu este obligatriu sa fie completate toate tintele),

-/acceptbackup id tinta(doar o tinta)

Cel care da /acceptbackup sa ii apara automat /mdc id tinta si /find id tinta.

-Pe mini-mapul celui care cere backup sa ii apara checkpointuri mici cu colegii care au acceptat backup,

-Daca tinta este nimicita sa se dea automat /cancelbackup.

Cu ce ar ajuta? Mult mai Role Play, organizare mai buna, mai mult spirit de echipa!

A mai fost aceasta comanda in trecut. Stiu parca ca s-a scos pentru abuz :-?

Posted (edited)

Sugestie:Propun ca serverul buGGed sa fie mult mai role-play decat este.Fiind un server rpg,trebuie sa avem si mai multe elemente de role-play,propun,daca ai rent intr-o casa sau este chiar casa ta sa vina 'FACTURA DE INTRETINERE'in real-life daca stam sa ne gandim noi/parintii nostri platesc intretinerea la casa/apartament.Pretul sa fie unul destul de micut,doar pentru placerea jocului.Sa difere in functie de casa.EX:Casa pe Jefferson 20k intretinerea pe zi/saptamana(depinde cum vreti),casa pe VW 50k intretinerea.Acestea au fost doar niste exemple.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Mult mai mult role-play.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Sugestie:Propun sa se adauge job-ul Lawyer.Ce va face acest job?In traducere avocat.Pentru placerea jocului si beneficiul playerilor.Acesta va trebuii sa indeplineasca cateva misiune ex:Checkpointuri si cand le termina au 1 punct lawyer.Ce face cu el?Simplu poate da free sau micsora pedeapsa 'clientului'.Totul ar fi mai role-play,ar exista mai multe posibilitati de a iesi din inchisoare,nu ai astepta 5 ore sa iti dea un pd cu 500k free.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:ROLE-PLAY si ar ajuta playerii.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Sugestie:Propun sa se adauge mod-ul /createevet.Scopul acestei comenzi este simplu,a creea un event.Nu ar mai fi batai de cap ca vine 'cutarescu' si impusca toti playerii de la event.Doar tastezi aceasta comanda,bum.Vei alege acolo dintr-o lista variata de exemplu.Dai /createevent,urmeaza sa alegi.EX:Deagle Event,M4 Event,Stunt Event,LSM Event.Si tot asa.Pentru a intra la event tot asa o simpla tastare /joinevent.Cand dai /createevent o sa iti zica numarul EX:Event 25.Cei care vor la acel event vor tasta:/Joinevent 25.

Cu ce ar ajuta serverul:Placerea jocului,si altele.

Sugestie:Proprietarii bizz-urilor gen,Burger 24/7 sa poata angaja vanzatori,ati auzit bine,vanzatori.EX:Ai un burger,vrei mai multi angajati facand rp,dai invite si el este angajat,in functie de bizz,angajatul va primi hainele corespunzatoare.Salariul se va da automat la zi/saptamana chiar din bizz.EX:Azi ai facut 400k la burger,angajatul ia la payday 10k.20k din ei.Sau salariul in functie de clinetii care i-a atras.

Cum ar ajuta serverul?Placerea jocului si RP.

Edited by Sill3nt.OuT
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Cand un player da exam sa fie pus pe o strada unde sa fie numai el ca multi player il deranjaza pe cel care da exam si il loveste ca sa dea din nou exam si asa iti trebuie 30 de minute pentru a lua un permis auto.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playeri ar lua mai usor permisul.

Posted

Sugestie : Sa nu mai fie DMV, dar cei de la School Instructors sa deie permisul de condus, prin test, absolut. HQ la School Instructors sa fie in locul de la DMV, nabii sa mearga acolo, si sa le zica ce licenta vor. Pentru licenta de condus, instructorul zice la nab sa intre intr-o masina care nu face parte din factiune (o manana obisnuita), si urca si el. Cum este la PD/FBI, sa fie o banda acolo, si se deshide automat cand vede in instructor in masina respectiva, sa nu se faca abuz de masini. Sa fie aceleasi checkpointuri daca vreti, si sa nu se mai pice examenul fiindca te izbesti. Sunt unii care se izbesc in bietii oameni. Cand vede instructorul ca un handicapat (scuze) se izbeste in cel ce da examenul, ii da repair (jobul mecanic), si continua drumu. Daca el se izbeste in copaci, stalpi, etc, acesta sa pice examenul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul : In viata reala, dai testul cu un instructor. Am 3 motive :

1. Mult mai RP.

2. Nu se mai chinuie nimeni sa deie permisul de 10 ori.

3. Profit mai mare pentru School Instructors.

Ti-a placut sugestia mea? Eh, un +1 nu strica.

Posted

Sugestie:Sa se faca o parcare doar pt taximetristi,si akolo sa fie un mecanic sa dea refil si rapair,burgershop,sa poata accepta comenzile fara sa fie in masina.
Cum crezi ca ar ajuta serverul:Este e idee buna,si va fii mai usor si taximetristilor,nu va mai fii nevoie sa stea mereu in masina pt comenzi.Vor avea un loc unde vor putea parca in siguranta si numele parcari sa fie Taxi Park 2013.Sper sa fie adaugata pe server cat mai curand posibil.

Posted

Sugestie: Schimbare culorilor masinilor de la The Rifa intr-un albastru mai inchis ( 206 sau 76 )

Cum crezi ca  ar ajuta serverul?: Am recunoaste masinile noastre si nu le-am incurca cu cele de la Aztecas

Posted

Sugestie:La fiecare Faciune sa se dea un deagle la respawn, chiar daca e pasnica sau mafie.

Cu ce ar ajuta serverul:Nu ar mai trbuii ca fiecare sa se duca sa isi ia un deagle de la gunshop si cei care il au(mafiile) fac abuz de el spargand rotiile la masini.

Sugestie:La Taxi Company sa nu trbuiasca sa ma idam /fare 450 sau altceva, tinand cont ca acum fare este 450 mereu, sa existe o comanda care scri /fare si atat.Ea sa te bage automat pe duty.

Cum ar ajuta serverul:S-ar mai diminua tin posthunteri si ar fi mai usor pentru Taxi Company.

Posted

Sugestie: Atunci cand dai live, daca faci caterinca, injuri sau incarci orice alta regula,sa primeasca /endlive si sa fie taxat cu o suma intre 150.000 $ si 200.000 $ si jail 5-10 minute .

Cum crezi ca ar ajuta serverul ?: Ar fi mult mai Role-Play , in Real-Life daca cineva face caterinca, injura sau orice alt lucru iesit din comun la un interviu, va primi amenda sigur lafel si o condamnare, depinde cat de grava este situatia . Prin acest lucru serverul va fi mult mai role-play si se va evita caterinca de prost gust in live-uri .

Pentru cei care "nu e mai usor un kick?" pai uite ca nu e, in real-live nu primesti kick, nu primesti ban nu primesti multe altele .

Frate, eu am luat un Warn pentru ca am (râs:=]]x2)in live, in luna Mai,si de atunci nu prea am vazut alti playeri cu warn ,motiv:/live,si chiar vreau ca cine mai se joaca in live cu [râsãte] sa primeasca warn.

Posted (edited)

Sugestie:  La scoala de soferi ! 

-cand dai /exam pentru a incepe examenul auto sa nu mai faci traseul acela ocolitor deoarece sunt multi playeri care nu au ce face si te alearga  sa te buseasca si pici examentul apoi te chinui din nou...si tot asa

-eu zic cand te duci la DMV,dupa ce ai tastat comanda[/exam] sa te dea intr-un (labirint sau ceva in care sa nu fie alti playeri) si sa poti lua examentul pe baza unor jaloane,sa le ocolosti,la 3 jaloane atinse PICAT (daca pici e din prostia fiecaruia,nu din a altora)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor in sensul ca nu mai are cine sa te buseasca si de cine sa fugi si mai greu in sensul ca este umpic mai (Rolle Play) chestia cu jaloanele...

Edited by Tudor7
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Cand te duci la DMV, sa chemi un instructor, iar el sa dea g la tine si sa filmeze, dar sa nu mai fie checkpoints ci instructorul din dreapta sa iti zica:vireaza dreapta, prima la stanga,etc[aceste instructaje sa fie adaugate la factiunea S.I.], iar daca el crede ca ai mers conform ordinelor lui sa ii dea permisul la categoria:driving licence. Si asa sa se mai adauge si licenta:motorbike licence. Care sa fie in fata la DMV 4 PCJ-600,si tot asa cu instructor in spate la motor, (cu ordine), daca trece cu bine ii da permisul, daca nu altadata. Iar daca esti surprins pe contrasens sa iti ia permisul la care esti:ai masina(trucker,bus,etc)driving licence. Ai motor/scuter -motorbike licence.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In real-life, asa este. +ca ar fi mai Role Play. Daca iti place sugestia mea ,da-mi un +1.

Edited by Gigii
Posted

Sugestie: Pentru departamentele LSPD / NG / FBI sa fie o comanda [/robers] pentru a ne fi mai usor sa nu mai dam [/wanted] sau [/mdc]. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RP si mult mai usor pentru cei din departamentele LSPD / NG / FBI. 

Posted

Sugestie: Cand te duci la DMV, sa chemi un instructor, iar el sa dea g la tine si sa filmeze, dar sa nu mai fie checkpoints ci instructorul din dreapta sa iti zica:vireaza dreapta, prima la stanga,etc[aceste instructaje sa fie adaugate la factiunea S.I.], iar daca el crede ca ai mers conform ordinelor lui sa ii dea permisul la categoria:driving licence. Si asa sa se mai adauge si licenta:motorbike licence. Care sa fie in fata la DMV 4 PCJ-600,si tot asa cu instructor in spate la motor, (cu ordine), daca trece cu bine ii da permisul, daca nu altadata. Iar daca esti surprins pe contrasens sa iti ia permisul la care esti:ai masina(trucker,bus,etc)driving licence. Ai motor/scuter -motorbike licence.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In real-life, asa este. +ca ar fi mai Role Play. Daca iti place sugestia mea ,da-mi un +1.

Total aiurea...Si daca are pica pe tine ? O sa fi pieton =)) Ceva trebuie facut in sensul permiselor deoarece prea multi playeri cand te vad ca te chinui sa iei permisul te busesc in sensul de al pica si chair il pici... 

Posted

Sugestie: Adugarea la 24/7 - BBQ Grill ( Gratar )

- Bauturi alcoolice ( Poza )

Acestea sa poate folosi doar o singura data prin comanda /grill si /drink .  

BBQ Grill - *Regenerarea HP daca stai langa el timp de 3 minute cu /siteat 1.

*Arde timp de 5 minute dupa aceea dispare.

*Poti folosi comanda /grill langa un club (Grove bar, Alhambra, pig pen) sau la casa care ai rent/o detii

Bauturi alcoolice - *Ofera efect de betie.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: Sa se introduca o comanda pentru toate factiuniile prin care un membru poate vedea cine este din factiune on la acea ora. Acea comanda sa fie [ /members ] . Stiu ca /members este pentru rankurile mari dintr-o factiunea ca sa poata vedea membrii factiunii, dar comanda se poate schimba in [ /factionmembers ] .

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Pai ar ajuta foarte mult, ca in loc sa intrebi pe /f sau /r de cineva daca e on sau sa stai sa il suni, poti pur si simplu sa tastezi comanda [ /members ] si sa vezi daca cel ce il cauti este ON sau nu in momentul acela. Sau pur si simplu poti sa vezi cine este on, asa din simpla curiozitate.

Daca esti de acord nu ezita sa dai si un  rep_up.png !

Edited by Zurl0
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp