ViewS Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Sugestie: Eu as propune sa se maresca preturile la BIZurile de telefoane...telefonu sa fie 5k si creditul 1k..Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu zic ca ar fi bine pentru toata lumea!
Cloud. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 # Desole - De ce sa se mareasca? Pentru ca ai tu 24/7? Mergi ma deaici! Sugestie: Propun sa se adauge comanda /trunk putgun sa adaugi o arma in portbagajul masinii si /trunk takegun sa scoti o arma din portbagajul masinii. Propun sa se adauge o comanda pentru interioare (/int de exemplu), sa iti poti schimba interiorul in schimbul unor bani, 5kk sau cat vrei voi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos asa.
stangaby98 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 buna ideie Cloud bv...eu zic ca ar fi bn asa .
Martaz. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Sugestie: Sa se adauge urmatoarele factiuni: - Tow Truck Company - Fire & Medic Department - The Stracci Family - The Cuneo Family Sa se adauge urmatoarele joburi: - Drug Dealer - Bus Driver - Garbaje-Man - Si multe altele... Sa se mai adauge Bizuri (folositoare) / Case (LS-LV) / etc.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP ..mai fain,no plictiseala,etc.
Addicted. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Sugestie: -Propun sa se revina la sistemul de Hiddenuri anterior, FARA PCT! -Mi se pare aiurea sa dau bani pe premium si sa nu imi pot pune Hidden pe toate cele 4 masini... -Sau macar daca tot ati pus asa, sa fie 1pct, nu 15... DAR CEL MAI BINE AR FI SA FIE SCOASE! si sa fie ca inainte... Nimeni nu o sa mai ia Premium.Voi ati facut asta cu Pct Premium pentru ca Playeri puneau Hidden pe masinile palyerilor normali si pentru asta ati bagt cu PCT Cum crezi ca ar ajuta serverul: -Dai deja bani pe premium o gramada, iar dupa 5 min, dupa ce pui 2 culori pe bullet si una pe motor ramai fara pcte.. -Cum e acum e o pierdere de timp si bani sa iti mai iei premium, fiindca nu se merita! -Nimeni nu o sa mai cumper Cont Premium. Foarte buna Sugestia Mr.Jaks
BlackOutCRYS Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Sugestie : 1. La waruri pe turfs daca esti afk mai mult de 5 minute sa ti se dea respawn / kick . SAU sa se tina cont doar de kill-uri . 2. Sa nu mai apara tuturor jucatorilor atunci cand cineva e arestat/intra la jail . Spam aiurea , sa apra doar celor din departamente . Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : 1. Pai nu s-ar mai plange nimeni de modul in care sunt castigate teritoriie 2. Diminueaza spamul :-/
bLooD:X Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Sugestie:Propun sa se adauge urmatorul skin la Yakuza .: 299 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Yakuza are 4 -4 skinuri... foarte putine .. si Claude este un skin foarte bun... mi'e mi se pare perfect pentru Yakuza. Shad0w astept raspuns.
Endios Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Sugestie: Propun sa se adauge o comanda de genul /lock dar pentru masinile factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Niciun civil nu ar mai incerca sati fure masina din 5 in 5 minute.
Tibi Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Sugestie : 1. La waruri pe turfs daca esti afk mai mult de 5 minute sa ti se dea respawn / kick . SAU sa se tina cont doar de kill-uri . 2. Sa nu mai apara tuturor jucatorilor atunci cand cineva e arestat/intra la jail . Spam aiurea , sa apra doar celor din departamente . Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : 1. Pai nu s-ar mai plange nimeni de modul in care sunt castigate teritoriie 2. Diminueaza spamul :-/ 1. Este in plan de cand e facut /turfs. 2. La urmatorul update nu o sa mai apara in chat cand cineva este omorat de un politist, dar /arrest-urile apar, sunt utile in unele situatii.
SucAAr Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Sugestie : La cei din Hitman, PD, FBI, NG sa apara in dreapta jos sub sau deasupra detaliilor cand intrii in masina, daca esti DUTY ON sau OFF ( respectiv /undercover ) Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Nu s-ar mai face confuzii ca esti duty on cand nu trebuie sau undercover la fel.. Sugestie : Cand ai wanted si esti omorat de alt player inafara de PD, FBI, NG sa nu intrii in jail. Sa intrii in jail cand te omoara un politist Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Avand wanted si fiind omorat de un civil sau un mafiot langa un politai numai iei jail pe "nedrepte", tu poate vruiai sa te predai si cineva te-a omorat si nu iti convine sa stai dublu in jail doar ca te-a omorat cineva.. Asa ca ar trebuii sa intrii in jail cand mori cu wanted numai daca o face un PD, FBI, NG OFF: Nu inteleg de ce sa se scumpeasca preturile in 24/7 sau Gun Shop LS / LV ??? Ca sa faca mai multi bani proprietarii bizz-urilor ??
Endios Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Sugestie: Propun ca atunci cand esti in fail si ataci pe cineva sa iei 'freez'. De exemplu la prima lovitura 10sec la a doua lovitura 30sec la a treia lovitura kick, Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai bate nimeni in jail.
xAlecs Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Sugestie: Schimb mod TURF. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu noutate de TURFURI , Avem o problema noi astia GROVE/BALLAS/CORLEONE/YAKUZZA este urmatoare , La turfuri cum toata lumea stim sunt teritoarele care le detine familia si pot fii atacate din ora in ora , eii asta nu e problema principala , pana aicea e totul perfect!. Problema este urmatoarea dece cand da unu Attack , Sa zicem , se ascunde si daca nu il gaseste nimeni , teritoriu furat ? Asa facem toate familie , stam unu ne ascundem cand dam attack si TURF ESTE AL NOSTRU . Dece aia care sunt atacati , trebuie sa piarda mereu pentru doarrr unu care sta ascuns ?! Formula matematica: ATTACK=CASTIGAT / APARARE=PIERDUT. Revenim la inca o sugestie , este urmatoarea la care eu si colegi mei din grove suntem toti de acord sa se bage , ar trebui sa fie asa mai realist zic eu ; Dam attack pe un territoriu , cine omoara mai multi membri din mafia care se apara castiga teritoriu , cine omoara mai putini il pierde , sii logic aia care se apara daca omoara mai multi , ramane pe teritoriu. A doua sugesti , sa se scoata /Find /Contract id suma /Spec pentru admini , Odata ce se lupta nu sta unu si se uita spec sa vada unde e si dupa sa zica prin /f ca 'x e acolo' 'z e acolo' 'a e dincolo' . Cu sugestile astea , atrag atentia tuturor , Turfurile cum sunt acuma , nu are nici un rost sa te aperi , odata ce esti atacat ai pierdut . $@LP@
stangaby98 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Sugestie:Sa se adauge faciune -Remorcari Auto asta pentru ca sunt prea putine faciuni si ar fi mult mai bine cu aceasta faciune. Cum crezi ca ar ajuta servarul: ar fi mult mai interesant asa cu inca o faciune ar fi super cu faciunea asta si lear place la toti pleieri.
Rossi Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Sugestie: Sa se schimbe interioru la HQ Corleone. Stii tu care Shad0w ala cu interior mare. stii despre care vorbesc, si sa se scoata skinu ala de tractorist. sa se adauge altu in locul lui. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai am avea si noi mai mult spatiu ca sa tinem sedinta, un antrenament.
olympian Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Sugestie: Ma gandeam sa se adauge o noua factiune...cum ar fi Primaria...este si un loc bun langa banca ls,putin spre arms dealer. Si ma gandeam ca atunci cand cumperi casa , masina sa-ti faci acte.Cand iei amenda sa o platesti la Primarie... Sa se adauge primar, vice primar, contabili , secretari, casieri etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar i mai multe locuri de munca.Si ar fi mai real :D.... PAREREA MEA , sper sa fie buna :D 3
Cloud. Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 # olympian - foarte buna ideea, sper sa fie luata in considerare. 1
xTm Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Sugestie: 1. Sa se bage factiunea TowTruck Company care sa adune masinile de pe strada . stiu ca este Mechanic, dar mai bine e factiune ! 2. Atunci cand playerul iese de pe server , masina lui personala sa fie si ea "delogata" Face un MARE LAGGG!! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Reduce LAGUL !!!!! Este lag de la masini !
BlackOutCRYS Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 @@pepsi nu rezolvi nimic daca injuri , doar ca iei ban si pe forum :)) Sugestie : La 24/7 ( magazinele de langa benzinarii ) sa se baga un music player / mp3 / ipod s.a.m.d. care atunci cand il ai , sa poti folosi comanda "/carradio" , desigur , sub alt nume gen "/radio" sau altul , ma rog . M-am gandit ca unii vor sa asculte muzica si cand nu sunt in masina , si da , stiu ca poti asculta radio din afara jocului , dar din moment ce poti asculta in masina din joc , de ce nu sa poti asculta si afara din masina ? Music playerul asta sa fie simbolic , deoarece nu cred ca exista vreun obiect care sa semene cu un mp3 ce poate fi atasat la mana . Cu ce ar ajuta : Pai cu simplul fapt ca poti asculta radio si atunci cand nu esti in masina .
SucAAr Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Sugestie : As vrea daca se poate sa fie alta factiune infiintata, care sa faca tot ce face si Agentia Hitman, sa fie pusa undeva pe langa LV, sa se ocupe tot cu asasinarea playerilor, iar pretul minim pe contract la ambele agentii sa fie de 2k, cei care sunt in Hitman, fac de placere contractele nu pentru bani..5k sunt oricum 95% din contracte.. Sa aibe aceleasi reguli, iar la sfarsitul fiecarei saptamani sa fie premiata agentia care are mai multe contracte rezolvate, iar banii sa se imparta la playeri in functie de contractele rezolvate, care au mai multe, primesc mai mult, care au mai putine, primesc mai putin. Chiar sa se faca un top al Hitmanilor. Asta duce la mai multa concurenta si activitate Cu ce ar ajuta serverul : Nu am mai vazut pe nici un server asa ceva, dar cred ca ar ambitiona putin Hitmanii si ar da mai multa activitate.. La mafii sunt teritorii, mereu incercand sa arate care este mai buna, PD, FBI, NG nu este cazul, sunt pasnice, SI, NR la fel.. Mai ramane Hitman :d cred ca ar trebuii si ea putin sa aibe rivalitate, ar da un + de ambitie sa faca fiecare cat mai multe contracte.. Parerea mea.. 1
SPIKE Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 (edited) Sugestie: Daca ai war de exemplu Corleone - Yakuza, cand intra yakuza pe teritoriu atacat sau corleone sa ii arate pe minimap unde sunt pe teritoriu cu culoarea mafiei lor (yakuza - albastru deschis, corleone - negru). Cu ce ar ajuta serverul: Nu se vor mai luat teritorii stand afk.. Edited March 22, 2013 by TheSpike
Alex-Manole Paun Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Sugestie:Sa se mai adauge o mafie deoarece akm toate locurile sunt ocupate si nu poti aplica. Cu ce ar ajuta sv:Ar fi mai multe locuri pentru jucatori care asteapta sa intre intr-o mafie!
c@ta Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Sugestie:Cred ca ar fi momentul sa ridicati la 400 sloturi de jumatate de ora ma chinui sa intru da nu pot Cum crezi ca ar ajuta serverul:Locuri mai multe
Endios Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Sugestie:Cred ca ar fi momentul sa ridicati la 400 sloturi de jumatate de ora ma chinui sa intru da nu pot Cum crezi ca ar ajuta serverul:Locuri mai multe Sunt de acord nici eu nu pot intra....
clicknet Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 (edited) Sugestie:Marire server cu inca 50 locuri pentru ca de la 19:00 la 22:00 nu ai loc sa intri pe samp ,va rog sa loati masuri !!!Cum crezi ca ar ajuta serverul:Locuri mai multe!!!!!!!! Edited March 22, 2013 by clicknet
Tiger_999 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Sugestie:Sa se schimbe skinurile yakuza pentru ca,cum cred ca stiti toti Yakuza are niste skinuri de boschetari. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai frumos deeoarece avem cele mai urate skinuri din joc.
Recommended Posts