Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Sugestia mea este referitoare la Departamente dar si la playeri.

Cand un suspect are wanted 1-6 iar in /mdc nu scrie Runner / Robber / Cop [Attack|Kill], el se afla in LS atunci LSPD[Los Santos Police Departament] sa merga dupa el, daca suspectul trage granita adica in Las Venturas el sa fie urmarit de LVPD[Las Venturas Police Departament].

Daca cei din LSPD urmaresc un suspect pe langa Hq Grove iar accesta o ia pe Autostrada este urmarit de ei pana cand ajuge la "Granita dintre cele 2 state" Cand suspectul trace in LV sa se anunte pe /d X a trecut in Las Venturas.

Iar National Guard / Federal Bureau of Investigations sa poata sa mearga dupa cei ce in /mdc apar:[Robber  / Runner / Cop Attack / Cop Kill].

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar exista putina organizare petru fiecare departament.

EX:America este in granita cu Canada iar Eu am jefuit o banca din america si fug cu masina spre granita Canadei ce-i din america ma urmaresc pana la granita sau pe unde trec eu"in canada" .Ce-i din america se opresc la granita si ii anunta pe cei din Canada ca "Eu am trecut la ei in stat.

Daca va place sugestia mea 1+ :-?:-?

Foarte buna sugestia.

Posted

Sugestie: Atunci cand esti la WAR, ar fi bine ca in dreapta ( sub Timer-ul de la WAR ) sa scrie KILLS, iar in dreptul acestui text sa se puna de fiecare data 1 KILL ( sau cate faci ), iar atunci cand esti omorat sa se scada. Asa ar fi mai usor sa-ti dai seama de scorul tau .. ai lupta pentru a ajunge la un scor mai mare, normal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta serverul, l-ar face mai RolePlay .. nu ar incurca pe nimeni spun eu.

Foarte buna sugestia, si eu ma gandeam sa spun  o sugestie asemanatoare

Sugestie: Ca tot avem radio bugged. adica acesta http://radio.bugged.ro:8000/listen.pls sa fie pus in SA:MP adica cand folosesti [/carradio] sa apara acolo. 

@Zielsiek 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai usor nu am mai avea lag sa avem in bara winap/vlc etc.

Da o idee foarte buna

Posted

Sugestie:Sa se adauge la PD/NG/FBI cheetah de politie deoare ce tin minte ca in single player la wanted 4 veneau dupa tine cu cheetah de politie adica masina exista deja in joc cu girofar si nu necesita scripting ar fi bine sa o poti lua de la rank 2 3 deoare infenusul il poti lua de la rank 4 si sunt decat 2.+adaugarea bulleturilor de politie care au fost inaintea infernusurilor care sa poata fi luate de la rank 3 asta stiu ca e mai greu deoarece necesita scripting dar ar fii mult mai bine.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pentru PD/NG/FBI ar fi mult mai usor sa prinda wantedu-l deoarece de multe ori alergam dupa un infernus cu masina clasica de lspd 1h poate chiar mai mult.nici nu putem sa ne apropiem sa somam ca sa putem sa ii dam wanted deoarece fara dovezi riscam FW.

Da foarte buna iddea

Posted (edited)

Sugestie: 1. La DMV, inainte de a da testul condus, sa dai si un test de intrebari. Mai jos sunt niste imagini:

Cand se explica regulile condusului :1377302_551381611611012_2028019079_n.jpg

Cand se anunta ca va urma un test :1378562_551381604944346_80382401_n.jpg

O intrebare : 554672_551381608277679_736381207_n.jpg

2. Sa se readauce faza cand te izbesti cu masina sa se miste imaginea. Dar in schimb, sa se intample asta cand nu ai centura. Sa adaugati o comanda in care punem centura.

O poza: 1383474_551381628277677_1436661996_n.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1) Jucatorii noi ar stii si ei regulile condusului. Plus mai RP.

2) Mai RP.

Edited by Catarga
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Sa se puna un ATM de scos banii in fata fiecarui HQ, in special la celor al mafiilor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Totii avem o problema cu banii pe "-" la waruri, ar fi ceva eficient, si nu ne-am mai face probleme sa imprumutam de la colegii, sau sa mergem chiar pana la banca.

Posted

Cand un suspect are wanted 1-6 iar in /mdc nu scrie Runner / Robber / Cop [Attack|Kill], el se afla in LS atunci LSPD[Los Santos Police Departament] sa merga dupa el, daca suspectul trage granita adica in Las Venturas el sa fie urmarit de LVPD[Las Venturas Police Departament].

Daca cei din LSPD urmaresc un suspect pe langa Hq Grove iar accesta o ia pe Autostrada este urmarit de ei pana cand ajuge la "Granita dintre cele 2 state" Cand suspectul trace in LV sa se anunte pe /d X a trecut in Las Venturas.

Iar National Guard / Federal Bureau of Investigations sa poata sa mearga dupa cei ce in /mdc apar:[Robber  / Runner / Cop Attack / Cop Kill].

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar exista putina organizare petru fiecare departament.

EX:America este in granita cu Canada iar Eu am jefuit o banca din america si fug cu masina spre granita Canadei ce-i din america ma urmaresc pana la granita sau pe unde trec eu"in canada" .Ce-i din america se opresc la granita si ii anunta pe cei din Canada ca "Eu am trecut la ei in stat.

Nu prea sunt de acord cu parerea ta, deoarece ar fi ceva, nu stiu, urat, nu prea am mai putea face nimic, e cam urat asa, raportul ar fi mult mai greu de facut, si e doar un joc, care intr-adevar este ca in viata reala, dar unele lucruri sunt exagerate, cum e aceia cu /garage in curtea de la LSPD, aia este o ...., nu am cuvinte, vezi in viata reala, ca un om se duce in sectia de politie si se teleporteaza la parcarea de la 5km distanta de acea sectie? nu cred, oricum nu are importanta, dar aceasta sugestie Cristi nu mi se pare chiar potrivita.

Posted

Sugestie: Pai ar fi mai multe:

1. La /licenses, sa putem reinnoi licentele, sa nu mai ramanem fara permis de conducere sa mergem pe jos sa ajungem la DMV pentru a resustine examenul sau daca un mafiot are war sa ramana fara arma la war, sa putem macar atunci cand mai avem 10 ore, sa putem sa mergem sa dam examenul, iar licenta sa se reinnoiasca.

2. Sa se adauge un DMV si in Las Venturas, acolo e mai liber drumul, nu am pica examenul de atatea ori.

3. Pentru a popula si mai mult Las Venturas, sa se faca spawn si acolo.

4. Sa se multe Paintball in Las Venturas pentru ca asa se mai muta din populatie.

5. Am mai propus asta dar nu s-a adaugat, la mafioti atunci cand fac un kill la war, sa-i apara ca a omorat pe cineva.

6. La DMV, daca nu o sa fie mutat sau daca nu se mai pune unul si in Las Venturas, sa picam examenul doar atunci cand masina i-a foc, la 900 de playeri online, trebuie sa facem acel traseu de 10 ori, credeti-ma ca este enervant si sacaitor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai unele din propuneri ar ajuta la popularea Las Venturas iar celelalte cred ca ar fi folositoare pentru playeri.

+1 de la mine mi se par foarte interesante si chiar aia cum DMV ar fi super smechera si da.. chiar este enervant sa dai de n ori ca sa iei permisul de condus, din cauza unora ...

Posted

1)Sugestie:Propun ca in User Panel cum avem My Clan, sa avem si My Freq si sa putem, pune owner alt player, sau sa putem vinde freq.

1)Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Pai ar mai creste si donatiile ar fi mai fain, etc..

2)Sugestie:Propun ca la [/stats] sa ne apara la cei ce avem Clan, sa apara Clan Owner.

2) Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mai fain.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:Eu sugerez sa faceti un JOBS Need For Speed in orasul SF si sa puneti masini misto de curse si sa fie pe o cursa 3 concurenti de exp si primul care castiga ia 50k si restu 30k si cursa sa fie lunga sa merite aia 50k de primu loc  :D

Si daca nu va place JOBS sa se faca Factiune Need For Speed si sa puneti skin misto cu casca si costum si sa faceti 2 factiuni Need For Speed la care is cate 15 in fiecare si sa se organizeze in fiecare seara cursa de la 20:00 si 22:00 ca la war la mafie ar fi tare si ar fi ca in viata reala RPG nu mai vin cu idei de star wars  :)))

Si sa puneti Turismo , Bullet si Infernus masini si cred ca ar fi mai bine sa fie Factiune dar am zis sa pun si JOBS sa alegeti  :D

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi distractiv si sar face bani si cam atat :D

Edited by KevinCM
Posted

Propun să se deschide mai multe case langa Los astacz , si la intrare lv

Cu ce crezi ca ar ajuta serveru: S-ar dezvolta mai mult , multa lume s-ar muta in lv.. 

Daca VA place sugestia mea +1 sa o facem populata .( adica langa hq los aztecs sunt niste case superbe..)

Posted (edited)

Aceasta propunere vine pentru admini, deoarece, printr-un motiv imputabil, ei nu mai au voie sa devina membri ai une factiuni te tip mafie. Astfel ii recomand lui Shad0w si lui Tibi sa faca urmatorul lucru, in interval-ul orar 20:00-22:00 sa nu poata avea /aduty on, si sa nu apara la /admins , si pe langa asta in timpul war-ului sa fie considerati jucatori normali, fara posibilitatea de a folosi vreo comanda, si in caz-ul in care exista suspiciunea ca un jucator(admin) foloseste aim/no-recoil, sa fie testat de catre Administratori, iar in cazul in care nu sunt Administratori ON atunci sa fie testat de catre un admin, nu conteaza ca sunt colegi sau altceva deoarece in timp-ul warului orice admin redevine pentru 2 ore un simplu jucator. Iar in cazul in care veti zice daca toti admini se duc intr-o mafie, cum se va face test-ul de aim/no-recoil sau altceva. Pai simplu , pe server avem 10 admini(fara administratori). Daca 9 dintre admini au intrat intr-o mafie, iar al zecelea nu a apucat inca, nu are voie sa mai intre intr-o mafie, pana unul dintre colegi sai adminii, nu redevin civili sau membri al unui departament.

Si astfel va fi din nou voie pentur membri Staff sa poata redeveni membri ai unei mafi, deoarece multi dintre ei poate isi doresc inca o data actiunea/entuziasm-ul trecerea de la extaz la agonie, fapt ce nimic momentan pe server nu poate compara sentimentele traite de un war, plus ca uni admini sunt experimentati si avem nevoie de ei.

Edited by JuppyX
Posted (edited)

Eu cred ca nar fi bine asa pt ca sar vorbi prea mult /d deorece fosrte multi fac zilnic de 50-100 LS-LV si invers

Si mai am o sugestie, ar trebuii sa se amplaseze granite la care sa se stea la coada, poate chiar sa se plateasca o suma mica.Sa se adauge pasaport care sa il vanda School Instructors la un anumit pret.Dar tiristi sa nu trebuiasca sa plateasca la granite deoarece cu tirul se trece foarte des granitele.

Daca stii ce vreau sa spun +1

Propun să se deschide mai multe case langa Los astacz , si la intrare lv

Cu ce crezi ca ar ajuta serveru: S-ar dezvolta mai mult , multa lume s-ar muta in lv.. 

Daca VA place sugestia mea +1 sa o facem populata .( adica langa hq los aztecs sunt niste case superbe..)

Copy-Paste de la mine, uitete mai sus

Edited by swat.samp
Posted

* Sugestie:Propun sa se adauge comanda /createevent,urmata de alta comanda /joinevent.Daca un player vrea sa faca un event,da createevent si pune numar,ex:/createevent 1(2,3 etc),nu poti face eventul fara banii promisi la premiu,astfel se pot diminua 'fake eventurile'.

Alta sugestie:Sugerez la PAINT,sa se adauge un sistem care repartizeaza jucatorii,ex.Ionel,Gigel,Madalin,Alex se dueleaza.Sistemul de PAINT ai repartizeaza in 2 echipe,blue si red,sau cum vreti voi sa le numiti,echipa 1 sau 2.Si pe scor.Cel mai mare scor castiga.1Kill=1Scor.

* Cum crezi ca ar ajuta serverul:La prima sugestie:Nu ar mai fi 'fake eventuri'Si la a 2-a:Ar fi RP,in real life daca te duci la un PAINT BALL,adevarat,te baga in 2 echipe.

Posted

Sugestie:Sa se micsoreze pretul la insurance dak facem multi km. Adica atunci cand mergem mult cu masina se fac multi km si creste insurance foarte mult , mias dori sa creasca mult mai putin insurance daca facem km , cam 1$ /1km adica dak avem 100 km sa avem insurance 5100$.Eu imi cumpar foarte multe masini, le schimb foarte repede pentru ca atunci cand fac 500km insurance costa prea mult si ma costa prea mult sa o platesc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:serverul ar fi mult mai real si playeri care nu au foarte multi bani (de ex:eu care am in banca 3kk si un faggio) ar putea avea o masina si sa nu plateasca foarte mult pt insurance ! sper ca o sa imi luati in considerare sugestia ! ms . ^_^

Posted

Sugestie: 1. La DMV, inainte de a da testul condus, sa dai si un test de intrebari. Mai jos sunt niste imagini:

Cand se explica regulile condusului :1377302_551381611611012_2028019079_n.jpg

Cand se anunta ca va urma un test :1378562_551381604944346_80382401_n.jpg

O intrebare : 554672_551381608277679_736381207_n.jpg

2. Sa se readauce faza cand te izbesti cu masina sa se miste imaginea. Dar in schimb, sa se intample asta cand nu ai centura. Sa adaugati o comanda in care punem centura.

O poza: 1383474_551381628277677_1436661996_n.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1) Jucatorii noi ar stii si ei regulile condusului. Plus mai RP.

2) Mai RP.

O idee foarte buna, Catarga

Sugestie : Propun ca atunci cand contractul pe care l-ai pus a fost indeplinit sa iti apara un mesaj " Your target has been assasined " sau ceva de genul .

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Uneori ma simt ca am aruncat cativa banuti aiurea , ai primi o satisfactie stiinda ca persoana pe care ai pus contract  a fost omorat .

IDEM.

Posted

Sugestie:Propun sa se schimbe traseul de la DMV pentru a lua carnetul,propun sa fie unul mai usor si mai scurt.Propun sa se mareasca banii catigati la joburi ex: la Mechanic sa fie marit la 20-25k.Propun sa implementati mai multe joburi.Preutrile la masini sa scada.

Cum crezi ca ar ajuta serverulS-ar inmultii playerii,o sa fie mult mai palpitant,si mai frumos.

Posted

Sugestie: Propun ca sa se mareasca timpul de jail pentru ca toti plaierii care fac dm aiurea se gandesc ca imediat ies din jail as ca la w 6 runner/robber sa stea undeva la 80 min jail, si sa faci o misiune pentru a scapa de stele, daca o reusesti sa nu mai ai w deloc. (Sa fie ceva mai dificil)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa ar fi mai RPG deoarece si in viata reala fugi de politie pana la urma scapi si nu mai sunt dupa tine. +1 n-ar strica sustineti ideea. Ar fi mai palpitant.

Ar fii foarte nasol...Adica sa stai 80 de min in jail..... Nasol asa .... 

Posted

Sugestie: Pai ar fi mai multe:

1. La /licenses, sa putem reinnoi licentele, sa nu mai ramanem fara permis de conducere sa mergem pe jos sa ajungem la DMV pentru a sustine examenul de conducere sau daca un mafiot are war sa ramana fara arma la war, sa putem macar atunci cand mai avem 10 ore, sa putem sa mergem sa dam examenul, iar licenta sa se reinnoiasca.

2. Sa se adauge un DMV si in Las Venturas, acolo e mai liber drumul, nu am pica examenul de atatea ori.

3. Pentru a popula si mai mult Las Venturas, sa se faca spawn si acolo.

4. Sa se mute Paintball in Las Venturas pentru ca asa se mai muta din populatie.

5. Am mai propus asta dar nu s-a adaugat, la mafioti atunci cand fac un kill la war, sa-i apara ca a omorat pe cineva.

6. La DMV, daca nu o sa fie mutat sau daca nu se mai pune unul si in Las Venturas, sa picam examenul doar atunci cand masina i-a foc, la 900 de playeri online, trebuie sa facem acel traseu de 10 ori, credeti-ma ca este enervant si sacaitor.

7. La job-ul Car Jacker in Las Venturas sa creasca profitul, sa se castige ca la Fisher-Man, adica intre 12.000$ si 20.000$ pentru masina, asta ca sa fie si in Las Venturas un job mai profitabil in special pentru a popula.

8. Cand avem un anunt plasat la CNN, sa avem comanda ''/myadd'' care sa ne arate cat timp mai este pana cand anuntul nostru trebuie sa apara.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai unele din propuneri ar ajuta la popularea Las Venturas iar celelalte cred ca ar fi folositoare pentru playeri.

Bune idei bodie >D

Posted

Sugestie: Atunci cand esti la WAR, ar fi bine ca in dreapta ( sub Timer-ul de la WAR ) sa scrie KILLS, iar in dreptul acestui text sa se puna de fiecare data 1 KILL ( sau cate faci ), iar atunci cand esti omorat sa se scada. Asa ar fi mai usor sa-ti dai seama de scorul tau .. ai lupta pentru a ajunge la un scor mai mare, normal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta serverul, l-ar face mai RolePlay .. nu ar incurca pe nimeni spun eu.

@ ai +1 de la mine !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp