Jump to content

Recommended Posts

Posted

daca-mi spui cu ce program pot muta ceasu si ala de distanta intr-un alt loc ai +2.

Poti folosi IEV11 pentru a vedea alte coordonate. De exemplu (in IEV11) muti sa zicem banii sau ce vrei tu in locul in care vrei sa-ti fie pus ceasul. Modifici ceas.ini la coordonate dupa ce ai vazut coordonatele. De aici poti downloada IEV11: click!

Posted

Foarte frumoase modurile, pe toate le bag dupa ce mi se termina de instalat windows-ul. Sper sa dai quote sa mai gasesc postul :)). +1

Posted

Foarte frumoase modurile, pe toate le bag dupa ce mi se termina de instalat windows-ul. Sper sa dai quote sa mai gasesc postul :)). +1

Poti sa dai "Follow", mersi frumos!  :ph34r:  :D

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Am o mica problema la ceas, cand intru in sa:mp el se duce undeva in jos si dispare de pe ecran, ce pot face?Sau ce pozitie, cu [X;Y] e setata la tn?  :) Ms si +1.

Edited by Z0rgee
Posted

Am o mica problema la ceas, cand intru in sa:mp el se duce undeva in jos si dispare de pe ecran, ce pot face?Sau ce pozitie, cu [X;Y] e setata la tn?  :) Ms si +1.

Eu il am plasat deasupra mapei, poftim aici coordonatele: 

X=38.0
Y=306.0
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp