Aqirro Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Dragute modurile. Iti dau +1 pentru sunete, mapa si font. Mersi, apreciez :D.
Aqirro Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Frumoase moduri, +1 Mersi ! :D :ph34r:
Aqirro Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 meoldie de la clipup vegetatie? ms Poftim: click! 1
Aqirro Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Bravo, Fachirule, bravo. Mersi Lake, bv :lol: :blink:.
AndrewZ Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) Maaa. Deci iti plac armele mele? <3. http://forum.bugged.ro/topic/145529-pack-arme-andrewz/ Edited September 17, 2015 by AndrewZ
Aqirro Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 (edited) Maaa. Deci iti plac armele mele? <3. http://forum.bugged.ro/topic/145529-pack-arme-andrewz/ Da, forta <3. Frumoase. Le-am luat si eu. Mersi :). Edited September 17, 2015 by Aqirro
Baiatu Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 <<<** :lol: Salutare Bugged! Eu sunt Aqirro si astazi am sa va prezint modurile pe care le folosesc :lol: ! **>>> ->> Pentru inceput, trebuie sa detineti urmatoarele programe: - cleo 4.3.1 (click pentru download) - .asi loader care vine la pachet cu Cleo. - SPARK (click pentru download) programul care o sa-l folositi pentru a baga armele, skin-urile etc. - Alci's IMG editor (click) care o sa va ajute sa instalati MAPA DETALIATA sau armele, ce vreti. ->> Dupa ce ati instalat Cleo in folderul principal al jocului, puteti instala toate modurile care tin de Cleo (la fiecare mod o sa va spun care tin de Cleo si care nu). :ph34r: 1. Armele portocalii: ->> Poze: clickz0r! ->> Link de download: clickz0r II ! ->> Aveti nevoie de SPARK pentru a instala acest mod. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2. Anti-crash: ->> Link de download: click ! ->> Modul se pune in folderul CLEO. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3. Auto MDC-ul pentru cei din politie: ->> Video: click ! ->> target_mdc_auto.cs se pune in CLEO. ->> in arhiva mai este un mic program care face auto mdc-ul sa functioneze, acesta se numseste SAMP Funcs care, de asemenea, trebuie si el instalat ( deschideti setup-ul, alegeti folder-ul unde este instalat GTA San Andreas si o sa va puna sa alegeti cum doriti instalarea: Full instalation, care nu o recomand, si cea Custom pe care voi trebuie sa o alegeti si va trebui sa debifati toate casutele, altfel o sa va treziti cu tot felul de toolbar-uri si alte prostii ). ->> Link de download: click ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 4. Ceasul mirific :lol:: ->> Poza: clickz0r ! ->> fisierele se pun in folderul CLEO si atat. ->> Link de download: click ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 5. DMG Informer: ->> video: clickz00000r! ->> fisierul se pune in folderul CLEO. ->> link de download: click! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 6. Efectele: ->> ce este in folderul MODELS din arhiva puneti in MODELS-ul din GTA San Andreas, idem si DATA. ->> link de download: clickmfk! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 7. Arme pe spate: ->> poza: clickmiakhalifa! ->> totul se pune in folderul GTA San Andreas ->> link de download: clickomG! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 8. Checkpoint distance: ->> poza: click ! ->> tot ce este in arhiva se pune in CLEO ->> link de download: click ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 9. Mapa pe tasta "M" detaliata: ->> poza: click! ->> ce este in arhiva se pune in folderul MODELS respectiv CLEO. ->> link de download: click! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 10. Mapa detaliata ! ->> poza: clickmfk! ->> se instaleaza cu Alci's IMG Editor ->> link de download: click! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 11. Modul pentru Sandking. ->> poza: sandPOWER ->> se instaleaza cu SPARK ->> link de downlaod: clickomgg ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 12. Mapa patrata + HUD ->> poza mapa patrata: click. ->> poza hud: clickmfk! ->> Hud.txd il puneti in models, iar radarrect.asi se pune in folderul Gta San Andreas ->> link de download (ambele): click! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 13. Sunete: ->> video: clickz0rmfk ->> GENRL se pune in folderul AUDIO, mai exact in SFX. ->> link de download: gogogoclick ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 14. Gloante in pereti: ->> poze: bulletsssCLICK! ->> tot ce este in arhiva se pune in folderul GTA San Andreas ->> link de download: mfk! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 15. Vegetatie <3: ->> video: click! ->> aveti setup-ul in arhiva, alegeti unde este GTA-ul, apoi va pune sa alegeti cum vrei sa se instaleze, adica Full Instalation sau Custom. Voi o sa alegeti Custom si va trebui sa debifati toate acele castue, altfel o sa va treziti cu tot felul de prostii. ->> link de download: nu va dau :( ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 16. Ped-ul: ->> video: click! ->> ped.ifp il puneti in folderul ANIM. ->> link de download: clicklel! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 17. Sprint bar: ->> poza: click ! ->> se pune in CLEO ->> acest mod iti arata cat de mult poti sa mai fugi sau sa dai /wank (joke) ->> link de download: clickmfk ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 18. Zone text ->> poza: click! ->> acest mod va spune zona in care va aflati si se pune in CLEO ->> link de download: clickz0rrrrr! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 19. Strazile HD. ->> video: click ->> se instaleaza la fel ca vegetatia ->> link de download: click ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 20. Daca tot avem strazi hd, de ce sa nu avem si font hd? ->> este exact ca cel DEFAULT, dar este in 720p fata de celalalt. ->> se pune in MODELS. ->> link de download: click! **==========-------------------------------------------------------------------------------------------------------------==========** Daca aveti nelamuriri legate de instalare, nu va merge link-ul de download, imi dati un PM sau lasati un comm ! DACA v-au placut modurile, nu ezitati sa dati un +1. Faine.
Aqirro Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 +1,da' cum creez si eu o mapa detaliata?adica s-o fac eu,eu sa-i pun locatiile? Mapa nu este facuta de mine, presupun ca se face in Photoshop. Nu le am cu modificatul modurilor, doar le-am prezentat pe care le folosesc si atat. Multumesc de apreciere ! ;)
Rolling Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Aciroo, te saluta marul dansator, m-am retras pe green, te astept :*
Recommended Posts