Jump to content

Recommended Posts

Posted

Unii jucători din păcate nu își dau seama cât de tare greșesc în anumite situații și ce fel de consecințe vor avea de suferit.

Posted (edited)

Ei isi dau seama doar ca le trebuie mai mult timp de gandire.

Edit: S-a uitat uzzi, mare realizare :D

S-A uitat si goodlike, Mai mare realizarea

Edited by N I C O L A S
Posted (edited)

Cu multa placere domnule! Astept runda 2!

Ti-am spus ca iti mai trebuie timp de gandire, nu inteleg de ce as face filmare =))))), si normal ca e neinteresant cand fac un topic despre tine, sigur.

Edited by N I C O L A S
Posted

De ce nu ar avea voie sa faca spam pe o frecventa? Asta nu inteleg. Voi spuneti ca o sa aiba consencinte si altele, dar spuneti asta de parca acest joc ar fi viata reala, e doar un joc, acuma ar trebuii sa pun botul ca ala ma injurat, ca ala a facut spam sau mai stiu eu ce. Cu ce o sa-l afecteze ca primeste un warn sau mute? Il doare undeva. Chiar nu va inteleg, mai ales de ce ai deschis si acest topic fara rost.

Si pentru cei care zic ca le tin partea, nu, nu le tin partea, nici nu-i cunosc, dar voi puneti botu' daca cineva face spam si mai deschideti si un topic.

Posted (edited)

Andrews, dar gandeste-te si tu daca te-ar injura pe tine, tu nu ai fi ofensat? Ok, si pe mine ma doare undeva atunci, ala ma injura, e bine, nu conteaza. E bine asa?

Si ca le fac post e decizia mea, am si eu o viata, nu stau 24/24 cu ochii in calculator. Joc sa:mp de placere, unii poate vor sa vorbeasca despre alte chestii pe acea frecventa, si cei 2 destepti fac spam.

Edited by N I C O L A S
Posted

Andrews, dar gandeste-te si tu daca te-ar injura pe tine, tu nu ai fi ofensat? Ok, si pe mine ma doare undeva atunci, ala ma injura, e bine, nu conteaza. E bine asa?

Si ca le fac post e decizia mea, am si eu o viata, nu stau 24/24 cu ochii in calculator. Joc sa:mp de placere, unii poate vor sa vorbeasca despre alte chestii pe acea frecventa, si cei 2 destepti fac spam.

M-ar injura, m-ar injura, oricum de ce i-as baga in seama? Ma doare undeva, cati nu m-au injurat. Ok, nu am zis sa stai 24/24 si eu joc samp doar la war dar ca sa vorbesti cu cineva exista si sms sau /call. nu numai frecveta/ Si daca sa zicem ca pe ei 'atata ii duce capul' lasa-i in pace.