Fiasco Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Subiectul video-ului: O petrecere ca oricare alta la ''Casa Manelelor'' [/findhouse 10] de pe serverul green.bugged.ro O scurta prezentare: Petrecere la ''Casa manelelor'' cu diferiti playeri. Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=k7lCdO2foFc&feature=youtu.be 2
Gabriel Ghiun Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Asta inseamna sa fii manelist, cum iti spuneam Fiasco astazi.
Flaviius Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Asta inseamna sa fii manelist, cum iti spuneam Fiasco astazi.
BrightnesS. Valoare. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 cand ai intrat in casa credeam ca-i ceva teapa, da vine ala cu ,,biletu'' si direct tot barbu lautaru acolo :)))))
RydiaN Official. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Oare de ce in Real life nu filmati " petrecerile " ? Oare nu sunteti invitati?! Penibil zic eu sa zici ba am fost la un mega party pe sa-mp. On: Felicitari ai realizat ceva!
Fiasco Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Oare de ce in Real life nu filmati " petrecerile " ? Oare nu sunteti invitati?! Penibil zic eu sa zici ba am fost la un mega party pe sa-mp. On: Felicitari ai realizat ceva! Am facut acest videoclip doar pentru a-i face publicitate casei cu numarul 10 de pe serverul GREEN. De ce as posta aici videoclipurile cu petrecerile din real-life? Ce legatura au ele cu Bugged.ro? E doar un joc, have fun.
MORGAN Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Oare de ce in Real life nu filmati " petrecerile " ? Oare nu sunteti invitati?! Penibil zic eu sa zici ba am fost la un mega party pe sa-mp. On: Felicitari ai realizat ceva!
Recommended Posts