Liviu32 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) Salutare buGGed. Astăzi am decis să vă postez modurile folosite de mine. Mod hud.txd. Link download: siteM16 VirusTotal: Click Puneti imaginea cu txd workshop in hud.txd. Mod infernus. Link download: Click aici VirusTotal: Click Puneti cele doua fisiere in gta3.img cu ajutorul programului spark. Mod arme. Link download: Click aici VirusTotal: Click Puneti toate fisierele in gta3.img cu spark. Mod skin. Link download: Click aici VirusTotal: Click Redenumiti cele doua fisiere cu numele skinului dorit si le bagati in gta3.img cu ajutorul programului spark. Mod ped.ifp. Link download: Click aici VirusTotal: Click Gta San Andreas-anims Astea au fost toate, +1 daca va plac . Edited September 3, 2015 by Liviu32 1
Liviu32 Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 (edited) K, astept sa dai edit. Misto rau modurile, bravo. Am revenit cu edit Edited September 3, 2015 by Liviu32
Liviu32 Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 hmm, smen. plus unu. sint smecher2k69 astept +1.
RydiaN Official. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Frumoase, imi plake k pwy p feibuk alea alea, cu am papat kkt :<.
TheOne.ReD Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Trebuie sa descarc si acel virus total ?
Liviu32 Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Trebuie sa descarc si acel virus total ? Nu, acela e un anti virus online si l-am pus sa nu ziceti ca e keylogger sau ceva
TheOne.ReD Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Nu, acela e un anti virus online si l-am pus sa nu ziceti ca e keylogger sau ceva Am bagat acest mod de skin si nu imi merge, un video daca poti sa imi dai prin PM ? Vreau pe skinul lspd rank 1. acel skin cu camasa albastra Skin: , pe poti uita pe google, skinuri wiki si il gasesti pe acolo, am facut asa dar nu merge, ajuta-ma cu un video te rog dau +1.
Liviu32 Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Am bagat acest mod de skin si nu imi merge, un video daca poti sa imi dai prin PM ? Vreau pe skinul lspd rank 1. acel skin cu camasa albastra Skin: , pe poti uita pe google, skinuri wiki si il gasesti pe acolo, am facut asa dar nu merge, ajuta-ma cu un video te rog dau +1. Imediat fac un tutorial.
Recommended Posts