Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare buGGed. Astăzi am decis să vă postez modurile folosite de mine.

Mod hud.txd.

Link download:  siteM16

VirusTotal: Click

Puneti imaginea cu txd workshop in hud.txd.

Mod infernus.

Link download: Click aici

Puneti cele doua fisiere in gta3.img cu ajutorul programului spark.

Mod arme.

Link download: Click aici

Puneti toate fisierele in gta3.img cu spark.

Mod skin.

Link download: Click aici

Redenumiti cele doua fisiere cu numele skinului dorit si le bagati in gta3.img cu ajutorul programului spark.

Mod ped.ifp.

Link download: Click aici

Gta San Andreas-anims

Astea au fost toate, +1 daca va plac .

Edited by Liviu32
  • Upvote 1
Posted

Nu, acela e un anti virus online si l-am pus sa nu ziceti ca e keylogger sau ceva

Am bagat acest mod de skin si nu imi merge, un video daca poti sa imi dai prin PM ? Vreau pe skinul lspd rank 1. acel skin cu camasa albastra

Skin: Skin_71.png, pe poti uita pe google, skinuri wiki si il gasesti pe acolo, am facut asa dar nu merge, ajuta-ma cu un video te rog dau +1.

Posted

Am bagat acest mod de skin si nu imi merge, un video daca poti sa imi dai prin PM ? Vreau pe skinul lspd rank 1. acel skin cu camasa albastra

Skin: Skin_71.png, pe poti uita pe google, skinuri wiki si il gasesti pe acolo, am facut asa dar nu merge, ajuta-ma cu un video te rog dau +1.

Imediat fac un tutorial.

• 3 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp