Ca77a Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 @Ca77a, cum ai facut sa ti se vada interfata la samp asa? De exemplu fata la skin-uri etc? Pup. De la antilag de la justin, este bagat deja in gta3,img. Făinuțe. Merci :D
x Stoie x Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Din admin te-ai transformat in 'Mafeot' :))
Ca77a Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Din admin te-ai transformat in 'Mafeot' :)) Din mafeot in admin :P
TroubLe.. Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Frumoase,dar nu merge sa pun gta3.img helpp!!
Nicusor Nik Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Modurle lui Ca77a [Full pack] Salutare tuturor! Am revenit cu un nou topic cu modurile mele. Acestea sunt modurile folosite de catre mine. Prima data va voi prezenta Armele: Cum arata arma M4A1: Cum arata arma Deagle: Iar aici veti aveti link-ul de descarcare al acestora, desigur daca le doriti: ARMELE Efectele de sange cand tragi in cineva: Iar aici aveti link-ul de descarcare al acestor efecte: EFECTE Tinta: Atunci cand tragi cu deagle: Atunci cand tragi cu M4A1: Aici aveti link-ul de descarcare al acestei tinte: TINTA Si in final gta3.img al lui Justinian, cel cu lag removal. Daca il doriti il puteti lua de aici: GTA3.IMG In final un video demonstrativ: (!)Nu uitati, daca v-au placut si v-au fost de folos apasati pe +1. :D Îmi poti da si mie gta3 pentru mafioti ( pe care-l ai în poze )?
InflamaviLv2 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Tot un slab esti si cu si fara moduri :P popeik
BuLLe7zOfficial Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Modurle lui Ca77a [Full pack] Salutare tuturor! Am revenit cu un nou topic cu modurile mele. Acestea sunt modurile folosite de catre mine. Prima data va voi prezenta Armele: Cum arata arma M4A1: Cum arata arma Deagle: Iar aici veti aveti link-ul de descarcare al acestora, desigur daca le doriti: ARMELE Efectele de sange cand tragi in cineva: Iar aici aveti link-ul de descarcare al acestor efecte: EFECTE Tinta: Atunci cand tragi cu deagle: Atunci cand tragi cu M4A1: Aici aveti link-ul de descarcare al acestei tinte: TINTA Si in final gta3.img al lui Justinian, cel cu lag removal. Daca il doriti il puteti lua de aici: GTA3.IMG In final un video demonstrativ: (!)Nu uitati, daca v-au placut si v-au fost de folos apasati pe +1. :D Frumoasa +1. "Ca77a The best admin" :* 1
LowKill Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) Frumoase, bv. Edited November 2, 2015 by AIM.Paul
Guest Myhay3 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Gj ba Ca77a, sper sa am onoarea sa dam niste duele candva <3
Defensiv Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Frumoase, ai un +1 de la mine!Doresc sa te intreb de ce nu imi merge link-urile sa dowlandez? Edited November 7, 2015 by Royns
Shady Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 (edited) Am luat tinta, sper sa trag ca tine =]] Edited November 26, 2015 by S h a d y
Ca77a Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Uite, nu te supara pe mine, dar e aiurea rau, modurile astea sunt tot de pe forum, toti posteaza cam aceleasi moduri, cand scrii la titlu modurile mele, incearca sa vi cu ceva original, toti fac aceleasi topic-uri cu moduri la fel. Dude, mereu cand intru pe server / paint primesc multe mesaje cu: "Da-mi modurile tele, vreau si eu modul x". Si am zis sa fac aici topic de unde ar putea sa le ia singuri. Stiu ca sunt postate de foarte multe ori, nu eu le-am facut. Este doar pentru cei care doresc sa le foloseasca.
Recommended Posts