bogdan.coman.2 Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Salut, nu merge windows ... nici macar nu si intra in wind si apare asa : :windows coulndt not startbecause the following file is missing or corruptWINDOWS/SISTEM32/CONFIG\SISTEMYOU CAN TO REPAIR BY PRESS ,,R" Apas r si nu se intampla nimic,se restarteaza pc ... ce are? +1 daca ma ajutati. Quote
Skiper GREEN Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Salut, nu merge windows ... nici macar nu si intra in wind si apare asa : :windows coulndt not startbecause the following file is missing or corrupt WINDOWS/SISTEM32/CONFIG\SISTEM YOU CAN TO REPAIR BY PRESS ,,R" Apas r si nu se intampla nimic,se restarteaza pc ... ce are? +1 daca ma ajutati. E plin de viruși, a cedat.Îți recomand sã-l reinstalezi. Quote
bogdan.coman.2 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Ai virusi, scaneaza PC. Cum sa il scanez cand nici nu isi intra in windows ? Gandeste frate putin si dupaia invata sa citesti cu atentie si dupa aia sa scrii .... #Mare e gradina Ta,Doamne !!! Quote
Skiper GREEN Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Cum sa il scanez cand nici nu isi intra in windows ? Gandeste frate putin si dupaia invata sa citesti cu atentie si dupa aia sa scrii .... #Mare e gradina Ta,Doamne !!! Reinstalezã windows, doar atât îți pot spune, nu-s manager IT. Quote
bogdan.coman.2 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Trb cu cd? Reinstalezã windows, doar atât îți pot spune, nu-s manager IT. Quote
Keigo Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Se poate instala de pe Stick USB/DVD/CD etc,carduri de memorie etc..,doar trebuie sa fie bootabil. 1 Quote
bogdan.coman.2 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Se poate instala de pe Stick USB/DVD/CD etc,carduri de memorie etc..,doar trebuie sa fie bootabil. Botabil,adica ? Quote
Skiper GREEN Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Botabil,adica ? Nu prea te pricepi, nu e mare chestie, dar mai bine roagã un prieten sã te ajute. Quote
Massive Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 (edited) Cum sa il scanez cand nici nu isi intra in windows ? Gandeste frate putin si dupaia invata sa citesti cu atentie si dupa aia sa scrii .... #Mare e gradina Ta,Doamne !!! Ba desteptule, in primu rand te bate romana foarte rau, in al doilea rand INVATA SA EXPLICI, am crezut ca nu merge sa intri in folderu cu windows. Si eu am vrut sa te ajut, dar vad ca esti vai de capu tau. Arunca pc pe geam. P.S Nu vezi ca nici nu stii nimic? esti 0 si comentezi ca "desteptu" daca nici "bootabil" nu stii ce e ala, atunci nu e de tine. Edited September 5, 2015 by AIM.Luchiian Quote
bogdan.coman.2 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Tu stii ca i-am dat-o la ma-** peste noapte? :O Quote
aleksandar Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 vezi ca poti sa intri in safemode in el, ii dai devirusare cu malware anti-malware , stergi toate spyware-urile , troienii si malware-urile . Daca nu iti gaseste nici-un virus , ii dai restore la pc , la o data la care iti mergea . Daca nu merge nici asa nici asa, reinstaleaza windowsul. Quote
bogdan.coman.2 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 cum pot intra safe mode?nu imi apare Quote
Cosmin Ghioc Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Cum sa il scanez cand nici nu isi intra in windows ? Gandeste frate putin si dupaia invata sa citesti cu atentie si dupa aia sa scrii .... #Mare e gradina Ta,Doamne !!! Reinstall windows, asa am patit se incarca pana inainte sa intre in desktop si asa ramanea. Reinstall Quote
aleksandar Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 depinde ce sistem de operare ai ca parca difera de la unul la altul. Cand deschizi calculatoru , spamezi f8 , o sa iti apara ceva in genul http://www.blog.comp-service.ro/wp-content/uploads/2013/05/windows-safe-mode.png alegi safe mode simplu . Quote
bogdan.coman.2 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 (edited) mie imi apare ca pe ce sa aleg asus sau ultra wind XP am nu imi apare ce e in poza... Edited September 5, 2015 by Dylan11 Quote
aleksandar Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 inseamna ca e bubuit rau windowsu. Dai reinstall la windows.. Quote
bogdan.coman.2 Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Bu merge sa dua in safe mod... tot asa scrie Quote
Recommended Posts