niCo45 Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Inainte de a incepe cu problema, vorbesc despre GTA SA Single player, nu SA:MP. Bun, mi-am luat recent un nou gtasa. Am intrat pe single player, nu se auzea nimic, trecea peste cutsceneuri si sunetele audio. Am vazut un videoclip si spuneau ca fisierele pe care le am eu sunt corupte, le-am schimbat cu cele originale si cand sa intru in joc, sta vreo 20 secunde ( tot merge, sunetul, cutscene-urile), sta vreo 20 secunde si apoi da crash. Ce sa fac? Tin sa mentionez ca daca intru in sa:mp nu se intampla nimic.
Skiper GREEN Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Inainte de a incepe cu problema, vorbesc despre GTA SA Single player, nu SA:MP. Bun, mi-am luat recent un nou gtasa. Am intrat pe single player, nu se auzea nimic, trecea peste cutsceneuri si sunetele audio. Am vazut un videoclip si spuneau ca fisierele pe care le am eu sunt corupte, le-am schimbat cu cele originale si cand sa intru in joc, sta vreo 20 secunde ( tot merge, sunetul, cutscene-urile), sta vreo 20 secunde si apoi da crash. Ce sa fac? Tin sa mentionez ca daca intru in sa:mp nu se intampla nimic. Cum adicâ nu se întâmplã nimic?Explicâ-mi mai detaliat.
niCo45 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Voiam sa spun ca atunci cand intru in sa:mp nu da crash cum da in single player.
Skiper GREEN Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Voiam sa spun ca atunci cand intru in sa:mp nu da crash cum da in single player.Ce crash frate...?Posteazã o pozã cu eroarea.
niCo45 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Ce poza sa iti dau cand imi zice gta.sa has stopped working? Tu incerci sa iti bati joc sau vrei sa ajuti oameni?
street Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Omule, in primul rand, nu ai spus tot ce trebuia, ai ceva moduri instalate?
niCo45 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Omule, in primul rand, nu ai spus tot ce trebuia, ai ceva moduri instalate? am hud.txd si ped.ifp, nu am altceva.
Skiper GREEN Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 am hud.txd si ped.ifp, nu am altceva.Posteazã un screenshot cu eroarea.
Solution niCo45 Posted September 5, 2015 Author Solution Posted September 5, 2015 (edited) Le-am schimbat din nou cu cele corupte, nu mai are cum sa imi dea eroarea. Era ca asta: edit: Ulterior mi-am schimbat gtasa-ul si nu mi-a mai dat crash. Edited September 5, 2015 by N I C O L A S
Skiper GREEN Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Le-am schimbat din nou cu cele corupte, nu mai are cum sa imi dea eroarea. Era ca asta: edit: Ulterior mi-am schimbat gtasa-ul si nu mi-a mai dat crash. E totul ok acum, da?Poți da solved.
KHABUL Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Ia un GTA San Andreas bun. De pe tpb sau [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] . Nu lua toate prostiile.
Recommended Posts