Jump to content

Problema crash

Go to solution Solved by niCo45,

Recommended Posts

Posted

Inainte de a incepe cu problema, vorbesc despre GTA SA Single player, nu SA:MP.

Bun, mi-am luat recent un nou gtasa. Am intrat pe single player, nu se auzea nimic, trecea peste cutsceneuri si sunetele audio. Am vazut un videoclip si spuneau ca fisierele pe care le am eu sunt corupte, le-am schimbat cu cele originale si cand sa intru in joc, sta vreo 20 secunde ( tot merge, sunetul, cutscene-urile), sta vreo 20 secunde si apoi da crash. Ce sa fac?

Tin sa mentionez ca daca intru in sa:mp nu se intampla nimic.

Posted

Inainte de a incepe cu problema, vorbesc despre GTA SA Single player, nu SA:MP.

Bun, mi-am luat recent un nou gtasa. Am intrat pe single player, nu se auzea nimic, trecea peste cutsceneuri si sunetele audio. Am vazut un videoclip si spuneau ca fisierele pe care le am eu sunt corupte, le-am schimbat cu cele originale si cand sa intru in joc, sta vreo 20 secunde ( tot merge, sunetul, cutscene-urile), sta vreo 20 secunde si apoi da crash. Ce sa fac?

Tin sa mentionez ca daca intru in sa:mp nu se intampla nimic.

Cum adicâ nu se întâmplã nimic?

Explicâ-mi mai detaliat.

• Solution
Posted (edited)

Le-am schimbat din nou cu cele corupte, nu mai are cum sa imi dea eroarea. Era ca asta:

25u71wl.jpg

edit: Ulterior mi-am schimbat gtasa-ul si nu mi-a mai dat crash.
Edited by N I C O L A S
Posted

Le-am schimbat din nou cu cele corupte, nu mai are cum sa imi dea eroarea. Era ca asta:

25u71wl.jpg

edit: Ulterior mi-am schimbat gtasa-ul si nu mi-a mai dat crash.

E totul ok acum, da?

Poți da solved.

Posted

Ia un GTA San Andreas bun. De pe tpb sau [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] . Nu lua toate prostiile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp