Ryzee Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 (edited) Nickname: Am jucat cu ReymoN si StrajNiaK Serverul pe care ai jucat?: Rosu.BuGGed.Ro De ce ai ales sa te retragi?: Nici nu cred ca am atata loc sa explic intregii comunitati ce se intampla pe red cu adevarat. Ma retrag din mai multe chestii, probabil pentru Eugen e ceva normal, sau pentru Teo. Felicitari lui Kronick si Miichael ca au ramas asa cum trebuiau sa ramana niste simpli playeri. Sa incep:1. Pe Red se acorda lider in modul urmator. [Alo, Teo? Ba, eu m-am cam plictisit de Paramedic, Lebroff asta nu prea intra si mna, am si eu aproape 20 de zile in mafii, ce zici, imi dai lider?] - [ba, nu stiu ce sa zic. Mananc putin, apoi intram pe server si te trag la teste, da? Stai si tu pe Skype cu X si Y pana terminam. Hai, te pup pa]. - E vorba despre asta. - Vreau sa ii transmit lui LeonardoZxZ, ca daca ma retrag de pe Red nu inseaman ca post-urile vor inceta. P.S. I) II) 2. K3N1X avea dreptate in tot ce spunea. Poti sa ai 10.000 de ore jucate, daca nu joci CS:GO sau LoL EUN, Terra, Vindictus, etc nu ai sanse la nici macar o functie.3. Majoritatea adminilor sunt incapabili, mici exceptii la Miichael, Kronick si Raluca. Dai un /report iti raspunde cineva dupa 5 minute, codati la war-uri pana peste cap, si aici nu ma refer doar la aimbot, dar sa vezi cum se teleporteaza la tine, si el are 10 fps si da de rupe, e cam absurd si de prost gust. 4. Un admin de level 4, care are atatea functii pe server-ul asta, sa obtina functia de lider News Reporters, cand atata lume are cerintele necesare. Teo vrea sa demonstreze server-ului ca el poate rezista si fara co-lideri si isi poate tine functia. Ei bine Teo, tin sa te anunt ca ai o echipa de oameni incapabili, in toate AG-urile vezi doar balarii.5. Oamenii se schimba, mai nou, de cand poti sa scrii cu rosu in chat si te faci cunoscut, inseamna ca esti suprem. Nu trebuie sa vorbesti cu ceilalti.6. Daca nu esti in [A]lliance, nu vei obtine niciodata o functie pe server-ul asta. 7. M-am saturat sa intru la paint la 00-01 dimineata si sa fie un singur player la paintball si ala sa fie activat. Unde mai e jocul? Ce joc e asta? Cat de mult poti sa rezisti fara sa injuri, sau ce?8. Majoritatea liderilor la mafii, cei noi, nu-si merita functiile. Ma refer si la Sebi56, a luat lider pe un cont care era al lui Mister, el neavand nicio treaba cu mafiile. (Si-a bagat jucarie pe destkop stiind ca ia ban si ca isi pierde averea de pe cont, btw).9. Serverul RED e plin de copii tepari de maxim 14 ani care te intorc si te reintorc pentru 10kk. Nu ai cu cine sa faci o afacere pe serverul asta, exceptie NiGGlet, baiat citit! 10. Factiunile nu mai sunt ce au fost, lideri inapti cam pe la toate. Sisteme aiurea de salarii, program aiurea, tot.11. Nici in ziua de azi nu s-au adaugat war-urile intr-un Virtual World, si de ce? Pentru ca Shad0w spune ca am copia de pe cealalta comunitate. Dar scuza-ma, rapoartele automate de unde le-ai luat?12. Nu mai e aceeasi placere sa joci la War-uri, e plin de civili care dau cu masina peste tine cand te joci mai bine, care dau in tine cu pumnii si daca ii omori iti fac post si iei FW plus jail aiurea. 13. Mai nou se da ban daca ai CMD in Last Activity, nu e ca si cum ogramada de programe / drivere se deschid in System32/cmd.exe. 14. Prea multi suferitori in mafii, se stiu ei care. Nu vreau sa dau nume pentru ca vreau sa ies de aici fericit. 15. Nu mai sunt war-urile alea cand erau lideri capabili si membri la fel. Se obtinea lider doar daca aveai 30 de zile intr-o mafie, nu 20 adunate. Vremuri vechi la Tele 16. N-o sa mai vezi niciodata o mafie ca al lui Mont3Kill2 pe aceasta comunitate (aici nu e vorba de grove-ul lui FriendLy). 17. Mai nou se da ban si daca ai User Assist in calculator, ca na, cu ala stergi chestia aia. Nu e ca si cum iti ramane de la alte teste TW. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Doar cand o sa-l vad pe Eugen rank 1 mafie. ( Admin 0 ) Si chestia asta: Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Cel mai probabil o sa joc pe Green, dar nu intr-o mafie neaparat. O sa vad cum o sa ma descurc. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: E o lista lunga chestia asta, mi-au fost prieteni cei care i-am respectat si m-au respectat. O sa ii scriu oarecum intr-o ordine.1. Bambino. - The Best Lider si cel mai bun prieten, care te ajuta si in problemele de relatie etc.2. IceMaa - Un alt baietas care stie cum sa se comporte cu tine, desi in unele momente i-ar calca pe toti in picioare.3. StrikerBoy - Un baiat OK, stie ce vrea de la el, stie cum sa-si aleaga prietenii si stie sa omoare tot ce vede pe turf.4. Wake[] - eh, eh, la Wake e cam complicat. E cel mai amuzant player de pe server-ul asta, e baiat caterinca, mereu incinge atmosfera in conferinte. te pup boss5. YoungBae - Un baiat realist, matur care a stiut ca jocul asta e unul de toata jena. Bafta mai departe bro!6. CocaCola - Pe tine te stiu de foarte multa vreme, mi-ai fost alaturi la inceput, peste tot pe unde mergeam. Respect!7. Tele - Cel mai n00b player de pe comunitate. Ramai in SI pe viata bro! Bafta!8. Mike - Felicitari pentru functia de lider, arata-le ca stii sa le dai in goarna! Te pup fratele Raiz.9. Raikiri - un prieten okey, de treaba, amuzant uneori si n00b alte ori. Mersi ca mi-ai fost alaturi atata timp, te pup!10. Barcley - Un tovaras ciudat, am avut altercatii in trecut, dar sper ca s-au rezolvat toate. Bafta cu liderul bro! Si restul ii voi pune aleatoriu.Ex3, Speak, TheNiGGlet, AndrewRyan, JuNe, G30., Alekzander, HighBryd, Miichael, Carmina, Vick, Allis, Ovi, Cocaine, Denis, Cris, Starkh, Rolex, Pinochio, Turbo.Capon3, FriendLy, Erickz0r, Jenel, Catalin, Vixen, Logitech, Blawz0r, Andr3, TuGuiLa, Robert, Gotika, Jawsell, Basescu, FaskysoN, Josh, Flawless, Relativ, LeoBiceps, RAYDZ FRATIOR VALOARE FINETE ETC, Kane, MarioSAN realul, rrs, BlueBerianu, Toffyx, K3n1x, P3rs3u, A7x, si cam atat. Daca am uitat pe cineva, o sa va adaug imediat. Ai altceva de adaugat?: Succes fratiori! Sunteti forta <3 EDIT:/// Leonardo <3 #Repostare - Am primit ban pentru cealalta retragere, plus ca a fost mutata in Recycle Bin.(!) Rog pe toti cei care ma cunosc, si ma aveau la friends pe ReymoN, sa imi dea add pe contul asta. Multumesc (!) P.S.: E aiurea sa crezi ca Tibi e diferit fata de toti ceilalti admini, dar din pacate, e la fel ca toti ceilalti! Sper sa se schimbe server-ul asta si sa avem niste admini capabili. Edited September 6, 2015 by Ryzee 3 Quote
Cris Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Gata fratele te-am bagat. Pe ce server jucam boiulete? Quote
Ryzee Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Gata fratele te-am bagat. Pe ce server jucam boiulete? Green.BuGGed.Ro Quote
Cris Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 La 20:00 ne vedem, nick CrisTiaN[]. Pwpikes. Quote
Ryzee Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 La 20:00 ne vedem, nick CrisTiaN[]. Pwpikes. Ok, mai am putin si fac level 7. Quote
BROCK.BAWS RETIRED Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Din acest motiv m-am lasat si eu de blue/red. GREEN E ALTCEVA . Abea acum va-ti dat seama de blue/red. Multi vin pe green, si fac ceea ce trebuie. <3 pwp1k . +1 Quote
BROCK.BAWS RETIRED Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Sunt o valoare, salw7. Daca nu esti in clanul cu numarul 69. Ma refer la .exe nu esti V@L0@R3 <3 pwp salpa Quote
Carstea Edi Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 De mine si de Robbingo ai uitat? :( bafta multa, si green e aceeasi chestie, cu Bytza nu ai cum sa joci in mafie, oricum revin cu ceva nou ;) Quote
EasyEx Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 (edited) Nickname: Am jucat cu ReymoN si StrajNiaK Serverul pe care ai jucat?: Rosu.BuGGed.Ro De ce ai ales sa te retragi?: Nici nu cred ca am atata loc sa explic intregii comunitati ce se intampla pe red cu adevarat. Ma retrag din mai multe chestii, probabil pentru Eugen e ceva normal, sau pentru Teo. Felicitari lui Kronick si Miichael ca au ramas asa cum trebuiau sa ramana niste simpli playeri. Sa incep: 1. Pe Red se acorda lider in modul urmator. [Alo, Teo? Ba, eu m-am cam plictisit de Paramedic, Lebroff asta nu prea intra si mna, am si eu aproape 20 de zile in mafii, ce zici, imi dai lider?] - [ba, nu stiu ce sa zic. Mananc putin, apoi intram pe server si te trag la teste, da? Stai si tu pe Skype cu X si Y pana terminam. Hai, te pup pa]. - E vorba despre asta. - Vreau sa ii transmit lui LeonardoZxZ, ca daca ma retrag de pe Red nu inseaman ca post-urile vor inceta. P.S. I) II) 2. K3N1X avea dreptate in tot ce spunea. Poti sa ai 10.000 de ore jucate, daca nu joci CS:GO sau LoL EUN, Terra, Vindictus, etc nu ai sanse la nici macar o functie. 3. Majoritatea adminilor sunt incapabili, mici exceptii la Miichael, Kronick si Raluca. Dai un /report iti raspunde cineva dupa 5 minute, codati la war-uri pana peste cap, si aici nu ma refer doar la aimbot, dar sa vezi cum se teleporteaza la tine, si el are 10 fps si da de rupe, e cam absurd si de prost gust. 4. Un admin de level 4, care are atatea functii pe server-ul asta, sa obtina functia de lider News Reporters, cand atata lume are cerintele necesare. Teo vrea sa demonstreze server-ului ca el poate rezista si fara co-lideri si isi poate tine functia. Ei bine Teo, tin sa te anunt ca ai o echipa de oameni incapabili, in toate AG-urile vezi doar balarii. 5. Oamenii se schimba, mai nou, de cand poti sa scrii cu rosu in chat si te faci cunoscut, inseamna ca esti suprem. Nu trebuie sa vorbesti cu ceilalti. 6. Daca nu esti in [A]lliance, nu vei obtine niciodata o functie pe server-ul asta. 7. M-am saturat sa intru la paint la 00-01 dimineata si sa fie un singur player la paintball si ala sa fie activat. Unde mai e jocul? Ce joc e asta? Cat de mult poti sa rezisti fara sa injuri, sau ce? 8. Majoritatea liderilor la mafii, cei noi, nu-si merita functiile. Ma refer si la Sebi56, a luat lider pe un cont care era al lui Mister, el neavand nicio treaba cu mafiile. (Si-a bagat jucarie pe destkop stiind ca ia ban si ca isi pierde averea de pe cont, btw). 9. Serverul RED e plin de copii tepari de maxim 14 ani care te intorc si te reintorc pentru 10kk. Nu ai cu cine sa faci o afacere pe serverul asta, exceptie NiGGlet, baiat citit! 10. Factiunile nu mai sunt ce au fost, lideri inapti cam pe la toate. Sisteme aiurea de salarii, program aiurea, tot. 11. Nici in ziua de azi nu s-au adaugat war-urile intr-un Virtual World, si de ce? Pentru ca Shad0w spune ca am copia de pe cealalta comunitate. Dar scuza-ma, rapoartele automate de unde le-ai luat? 12. Nu mai e aceeasi placere sa joci la War-uri, e plin de civili care dau cu masina peste tine cand te joci mai bine, care dau in tine cu pumnii si daca ii omori iti fac post si iei FW plus jail aiurea. 13. Mai nou se da ban daca ai CMD in Last Activity, nu e ca si cum ogramada de programe / drivere se deschid in System32/cmd.exe. 14. Prea multi suferitori in mafii, se stiu ei care. Nu vreau sa dau nume pentru ca vreau sa ies de aici fericit. 15. Nu mai sunt war-urile alea cand erau lideri capabili si membri la fel. Se obtinea lider doar daca aveai 30 de zile intr-o mafie, nu 20 adunate. Vremuri vechi la Tele 16. N-o sa mai vezi niciodata o mafie ca al lui Mont3Kill2 pe aceasta comunitate (aici nu e vorba de grove-ul lui FriendLy). 17. Mai nou se da ban si daca ai User Assist in calculator, ca na, cu ala stergi chestia aia. Nu e ca si cum iti ramane de la alte teste TW. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Doar cand o sa-l vad pe Eugen rank 1 mafie. ( Admin 0 ) Si chestia asta: Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Cel mai probabil o sa joc pe Green, dar nu intr-o mafie neaparat. O sa vad cum o sa ma descurc. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: E o lista lunga chestia asta, mi-au fost prieteni cei care i-am respectat si m-au respectat. O sa ii scriu oarecum intr-o ordine. 1. Bambino. - The Best Lider si cel mai bun prieten, care te ajuta si in problemele de relatie etc. 2. IceMaa - Un alt baietas care stie cum sa se comporte cu tine, desi in unele momente i-ar calca pe toti in picioare. 3. StrikerBoy - Un baiat OK, stie ce vrea de la el, stie cum sa-si aleaga prietenii si stie sa omoare tot ce vede pe turf. 4. Wake[] - eh, eh, la Wake e cam complicat. E cel mai amuzant player de pe server-ul asta, e baiat caterinca, mereu incinge atmosfera in conferinte. te pup boss 5. YoungBae - Un baiat realist, matur care a stiut ca jocul asta e unul de toata jena. Bafta mai departe bro! 6. CocaCola - Pe tine te stiu de foarte multa vreme, mi-ai fost alaturi la inceput, peste tot pe unde mergeam. Respect! 7. Tele - Cel mai n00b player de pe comunitate. Ramai in SI pe viata bro! Bafta! 8. Mike - Felicitari pentru functia de lider, arata-le ca stii sa le dai in goarna! Te pup fratele Raiz. 9. Raikiri - un prieten okey, de treaba, amuzant uneori si n00b alte ori. Mersi ca mi-ai fost alaturi atata timp, te pup! 10. Barcley - Un tovaras ciudat, am avut altercatii in trecut, dar sper ca s-au rezolvat toate. Bafta cu liderul bro! Si restul ii voi pune aleatoriu. Ex3, Speak, TheNiGGlet, AndrewRyan, JuNe, G30., Alekzander, HighBryd, Miichael, Carmina, Vick, Allis, Ovi, Cocaine, Denis, Cris, Starkh, Rolex, Pinochio, Turbo.Capon3, FriendLy, Erickz0r, Jenel, Catalin, Vixen, Logitech, Blawz0r, Andr3, TuGuiLa, Robert, Gotika, Jawsell, Basescu, FaskysoN, Josh, Flawless, Relativ, LeoBiceps, RAYDZ FRATIOR VALOARE FINETE ETC, Kane, MarioSAN realul, rrs, BlueBerianu, Toffyx, K3n1x, P3rs3u, A7x, si cam atat. Daca am uitat pe cineva, o sa va adaug imediat. Ai altceva de adaugat?: Succes fratiori! Sunteti forta <3 EDIT:/// Leonardo <3 #Repostare - Am primit ban pentru cealalta retragere, plus ca a fost mutata in Recycle Bin. (!) Rog pe toti cei care ma cunosc, si ma aveau la friends pe ReymoN, sa imi dea add pe contul asta. Multumesc (!) P.S.: E aiurea sa crezi ca Tibi e diferit fata de toti ceilalti admini, dar din pacate, e la fel ca toti ceilalti! Sper sa se schimbe server-ul asta si sa avem niste admini capabili. ADEVĂRAT PWP FRATICA, dăm bine și cu coduri și fără Edited September 6, 2015 by STARKH Quote
Blawz0r. Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Bafta, mult succes pe green, poate intr-o zi vom face din nou o mafie ca SF Bikers. Quote
tns belgianu Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 (edited) Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: E o lista lunga chestia asta, mi-au fost prieteni cei care i-am respectat si m-au respectat. O sa ii scriu oarecum intr-o ordine. 1. Bambino. - The Best Lider si cel mai bun prieten, care te ajuta si in problemele de relatie etc. 2. IceMaa - Un alt baietas care stie cum sa se comporte cu tine, desi in unele momente i-ar calca pe toti in picioare. 3. StrikerBoy - Un baiat OK, stie ce vrea de la el, stie cum sa-si aleaga prietenii si stie sa omoare tot ce vede pe turf. 4. Wake[] - eh, eh, la Wake e cam complicat. E cel mai amuzant player de pe server-ul asta, e baiat caterinca, mereu incinge atmosfera in conferinte. te pup boss 5. YoungBae - Un baiat realist, matur care a stiut ca jocul asta e unul de toata jena. Bafta mai departe bro! 6. CocaCola - Pe tine te stiu de foarte multa vreme, mi-ai fost alaturi la inceput, peste tot pe unde mergeam. Respect! 7. Tele - Cel mai n00b player de pe comunitate. Ramai in SI pe viata bro! Bafta! 8. Mike - Felicitari pentru functia de lider, arata-le ca stii sa le dai in goarna! Te pup fratele Raiz. 9. Raikiri - un prieten okey, de treaba, amuzant uneori si n00b alte ori. Mersi ca mi-ai fost alaturi atata timp, te pup! 10. Barcley - Un tovaras ciudat, am avut altercatii in trecut, dar sper ca s-au rezolvat toate. Bafta cu liderul bro! Si restul ii voi pune aleatoriu. Ex3, Speak, TheNiGGlet, AndrewRyan, JuNe, G30., Alekzander, HighBryd, Miichael, Carmina, Vick, Allis, Ovi, Cocaine, Denis, Cris, Starkh, Rolex, Pinochio, Turbo.Capon3, FriendLy, Erickz0r, Jenel, Catalin, Vixen, Logitech, Blawz0r, Andr3, TuGuiLa, Robert, Gotika, Jawsell, Basescu, FaskysoN, Josh, Flawless, Relativ, LeoBiceps, RAYDZ FRATIOR VALOARE FINETE ETC, Kane, MarioSAN realul, rrs, BlueBerianu, Toffyx, K3n1x, P3rs3u, A7x, si cam atat. Aaaa, nu suntem prieteni? Ochei, post. ON: Ne vedem pe green, te pwpa fratili tau :**** Edited September 7, 2015 by F u N N Quote
Ryzee Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Bafta dude. Nu era cazul sa-mi zici bafta dupa tot raul pe care ti l-am facut :DD Quote
.Zeus Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Acolo am luat lider si fără pile, nu stiu ce să zic.. Quote
Recommended Posts