Jump to content

War 18:00-22:00?  

288 members have voted

1. 1. Vreti ca war-urile sa fie intre 18:00-22:00?

• Da, vreau war-uri intre 18:00 - 22:00
    • Ar fi mai bine 18:00 - 23:00.
    • Vreau war-uri intre 12:00 - 23:00.

Recommended Posts

Posted

Nu inteleg de ce s-a facut sondaj.

Multi care au votat nu au nici o treaba cu war-ul si nu isi dau seama cat de stresant este sa stai on de la 13:00 pana la 23:00 ca sa nu pierzi nici un war.

Aha atunci ce propui?.

Posted

E vacanţă, de ce să fie waruri doar seara, când afară sunt 15-20 de grade, şi să nu mai fie atunci când sunt 40 de grade, şi putem sta şi noi liniştiţi în casă? Eşti mafiot adevărat <=> îţi plac warurile, şi vrei din ce în ce mai multe, din ce în ce mai lungi, din ce în ce mai bune!

*vote 12:00 -> 23:00

Idem

Posted

12:00-23:00 e cel mai bine, dar daca s-ar aplica acest sistem de war liderii sa mai scada un pic din raportul ce consta in mats ca de ex. Ionut.Xc lider Grove, a facut raportul de 150k mats si daca s-ar aplica acest sistem de war nu prea mai ai timp de facut mats. Parerea mea este ca cel mai bine este 12:00-23:00.

Posted

Nu inteleg de ce s-a facut sondaj.

Multi care au votat nu au nici o treaba cu war-ul si nu isi dau seama cat de stresant este sa stai on de la 13:00 pana la 23:00 ca sa nu pierzi nici un war.

+1.

Posted

Chiar daca in prezent nu fac parte din nicio mafie, in acel moment cand am fost in mafie mi-am dorit sa am parte de actiune, cel mai bine ar fii ca intre orele 12:00-20:00 sa fie mai multe war-uri la cel putin 2 ore, Deoarece in mafie te plictisesti foarte mult, asa e mai bine, mai multa actiune

Posted

Sunt de comun acord cu tine shad0w, deoarece acum ca a venit vara... multi playeri ies si ei la o piscina.. ceva ziua, iar seara vin si se joaca un samp relaxatii cu war-uri cu alte chestii... +1 la propunerea TA !

Posted

Ideea warului intre 18:00-22:00 este mai buna, deoarece asa ar mai face si mafiotii altceva, cred singura mafie care a organizat un targ/event a fost Ballas cand era Time lider, de atunci nu am mai vazut nimic organizat de o mafie, toata ziua war war war.

Posted

Dupa ce am vazut post-ul lui ZippoXV mi-am schimbat parerea asa ca e mai bine ca war-urile sa se tina intre orele 18:00-22:00 pentru ca mai ai timp si de life, mai ai timp si pentru raport, dar mai ai timp sa faci si un targ de arme sau ceva cum a zis ZippoXV.

Posted (edited)

E vacanta acuma toti suntem liberi, nu ar fi bn sa fie de la ora 18:00 la 22:00 dearece ziua stam in casa pentru ca e cald si nu avem ce face iar seara poate mai esim undeva prin oras etc..Propun ca warurile sa fie de la ora 12:00 -23:00 sa  fie intre o ora juamte sau 2 ore pana la un nou war!

Edited by Narcis666
Posted

Cel mai bine este sa fie war-uri intre 12-23,deoarece am terminat scoala,suntem liberi si ce facem daca suntem in mafie si intri pe la 9 dimineata??Pana la 18 te plictisesti de mori.Eu presupun de la 12-23 si sa fie din 2 in 2 ore attack-uri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp