Antonucci Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nickname: SaintGermain Serverul pe care ai jucat?: Am jucat pe red.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: Am ajuns la concluzia că SA:MP-ul nu mă ajută în viață și nu este productiv pentru mine. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi mai juca. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Fre@ky, WereWolf (Haarp.), FantaSy., SapHo, Krypto, CeciliaSalamurescu puțini dar adevărați. Ai altceva de adaugat?: În caz că am uitat pe cineva vă rog să mă iertați cine știe că îmi este prieten nu se va supăra dacă i-am uitat numele. Să fiți iubiți și să vă ajute Dumnezeu. Quote
IonutMarian Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Imi pare rau pentru ca esti un om de traba.... Bafta! :( :( Quote
Fan_Destrukt Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nu creeeeddddd maaaaaaaaaaa. Si tu? :((. Sunt fane.. sper ca il mai stii.. destrukt.. de ce man, de ce? Oricum.. iti urez multa bafta in RL. Te astept maine pe samp sa mai vorbim cate ceva sau imi lasi skype in privat. Multa bafta si noroc! Quote
Recommended Posts