Blaskowski Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Nickname: Razvyc Serverul pe care ai jucat?: Blue. De ce ai ales sa te retragi?: Plictiseala, dupa 3 ani am realizat ca nu ma ajuta la nimic, chiar daca am avut si functia de Admin. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu mai joc samp. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: FouR, FisT, SPARTAN, Kosovoy, Dizzie, Collapse, Raze, Mihai77z, Alex.Tkd, ThatGuy, Morpheus si o gramada, se stiu ei nu e nevoie sa ii enumar pe toti. Ai altceva de adaugat?: Pentru hateri, stati calmi, banul a fost intentionat, am dat /q ca sa ma pot lasa de acest joc, si cu acest ban sigur ma voi putea lasa, mult succes tuturor. Care vor sa tinem legatura skype/steam sa-mi dea PM. Multa bafta tuturor ! Succes in real-life, ai fost un admin bun. .omg. Quote
.SunseT Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 La mamica ta merg. Eu deja am mers, a zis ca mai vrea, intreab-o. Quote
Razvyc Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Eu deja am mers, a zis ca mai vrea, intreab-o. Slabe glume, ma anunti cand ai cont tu bani de cont premium Quote
alex_petrut00 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 DixoN aka DekkeN nu e prietenul tău, nu? :( Mult succes în RL dude si multumesc pentru tot ajutorul oferit, stii tu. Mai vb pe facebook. Quote
BMW_albert Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 We ti-am zis azi că esti nab, trebuia sa faci ce ti-am zis, nu ai vrut :( Baftales. Quote
.SunseT Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Slabe glume, ma anunti cand ai cont tu bani de cont premium Cât ai pupat în cur pentru funcţia aia? :( Acum îmi zici mie de premium, am mai văzut proşti in lumea asta, dar nici chiar aşa ca tine. Quote
Razvyc Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Cât ai pupat în cur pentru funcţia aia? :( Acum îmi zici mie de premium, am mai văzut proşti in lumea asta, dar nici chiar aşa ca tine. Tu esti mai prost ca mine, stai linistit ca nu am pupat nimic, unii merita. Quote
KHERO ZEN Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Cât ai pupat în cur pentru funcţia aia? :( Acum îmi zici mie de premium, am mai văzut proşti in lumea asta, dar nici chiar aşa ca tine. Bă tu nu vezi că ești flămând? Dacă îți pun o chitară în burtă, începe foamea să cânte așa că hai jet. P.S: Cât despre tine Razvyc, mersi pentru căldura oferită cât ai fost Admin pe Green și pentru întelegerea de care ai dat dovadă în LVPD alături de Anoxis. Quote
.GooD. Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Bafta man, te astept mafie green. Te ajut eu cu cont magie etc. Ma cauti Wp daca e ceva:D Quote
.SunseT Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Tu esti mai prost ca mine, stai linistit ca nu am pupat nimic, unii merita. =)) eu nu-ţi iau meseria ta de prost în fiecare zii, cât despre pupat, nu am cuvinte. Bă tu nu vezi că ești flămând? Dacă îți pun o chitară în burtă, începe foamea să cânte așa că hai jet. P.S: Cât despre tine Razvyc, mersi pentru căldura oferită cât ai fost Admin pe Green și pentru întelegerea de care ai dat dovadă în LVPD alături de Anoxis. Mă nu-l mai pupa-n cur mă, credeţi că, daca pupaţi in cur, luaţi funcţii? Niciodata. Quote
Paliciuc Nadia Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Bafta duda, trecema la prieteni :) Quote
Layzz Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Eu deja am mers, a zis ca mai vrea, intreab-o. a sunat 2005 isi vrea gluma-napoi Quote
.SunseT Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 a sunat 2005 isi vrea gluma-napoi k dariuz Quote
Recommended Posts