SeNNNz Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Ma poate ajuta cineva , adica sa imi zica cum sa fac la masini atunci cand apas "N" sa fie lock/unlock la masina si in loc sa scriu /enter sa apas "enter" sa ma bage in case/biz-uri/sbizuri
iComedy. Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 La mașinã nu trebuie sã faci nimic, nici la casă.
Riquz Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Pur si simplu apesi ''N'' si masina se va incuia/descuia si apesi ''enter'' la intrarea unui bizz/casa pentru a intra/iesi.
Cristi_ 400zilenrdegeaba Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 (edited) Yo` cred ca domnu` vrea sa isi faca server. La asta se refera. Adica ajutor in pawno. Mda vrea sa isi deschida server si nici sa scripteze nu stie.. Edited September 8, 2015 by Cineva50.
GEODOX 47 Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 El crede ca alta comunitate il ajuta sa isi faca el server, trist.
SeNNNz Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Ma..eu nu v-am zis ca imi fac srv sau nu , v-am cerut ajutoru , daca ma puteti ajuta sa blochez masini de pe "n" si sa intru in case si in bizz-uri "press enter" . da nevoie de ajutor in pawno
Recommended Posts