Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, []DaNN. said:

ip interviu (simplu/dublu/triplu): Dublu
Nickname #1: []DaNN.
Nickname #2 (opţional): .KingOfWorld
Nickname #3 (opţional): -
Interval orar preferat: 20:05
Reporter preferat:  ELWETTO 

Preluat de mine, dam la 20:05

Edited by ELWETTO
Posted

Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu
Nickname #1: Dr.Turbina
Nickname #2 (opţional): 
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: - 
Reporter preferat: Elwetto 

Posted
Just now, Northside said:

Nickname #1: Dr.Turbina
Nickname #2 (opţional): 
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: - 
Reporter preferat: Elwetto 

Preluat de mine, dam la 23:05

Posted (edited)

Nickname #1: justinlaws
Nickname #2 (opţional): 
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: 13:05
Reporter preferat: -

Edited by JUSTINLAW
Posted
2 minutes ago, JUSTINLAW said:

Nickname #1: justinlaws
Nickname #2 (opţional): 
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: 13:05

Preluat de mine, dam la ora 13:05. Spor!

Posted

Nickname #1: Theo_Gaby
Nickname #2 (opţional): 
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: 16:05

Posted
Just now, Theo_Gaby said:

Nickname #1: Theo_Gaby
Nickname #2 (opţional): 
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: 16:05

Preluat de mine, dam la 16 : 05, spor.

Posted

Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu
Nickname #1: Xiaomi11T
Nickname #2 (opţional): -
Interval orar preferat: 21:00
Reporter preferat: Tecaz

Posted
Just now, BabutzaDinGermania said:

Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu
Nickname #1: Xiaomi11T
Interval orar preferat: 21:00

Preluat de mine, vom incepe la ora 21:05. Spor!

Posted
Just now, AndrewRyanXD said:

Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simplu
Nickname #1: andrewryan
Nickname #2 (opţional):
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: 19:05
Reporter preferat: valenttina

Acceptat pentru ora 19

Posted

Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu.
Nickname #1:Wind
Interval orar preferat:Oricand.
Reporter preferat:Cu domnisoara Valentinna.

Posted
1 minute ago, Windu said:

Nickname #1:Wind
Interval orar preferat:Oricand.
Reporter preferat:Cu domnisoara Valentinna.

Acceptat pentru ora 14

Posted

Nickname #1:maYer
Interval orar preferat:La ora 15:)00..
Reporter preferat:Cu ELWETTO ziaristu.

Posted
4 minutes ago, MayeR1337 said:

Nickname #1:maYer
Interval orar preferat:La ora 15:)00..
Reporter preferat:Cu ELWETTO ziaristu.

Preluat de mine, dam la 15:05

Posted

Nickname #1: Dueno
Interval orar preferat: 21:05

Posted
Just now, Dueno said:

Nickname #1: Dueno
Interval orar preferat: 21:05

Preluat de mine, vom da la ora 21:05. Ne vedem la HQ!

Posted

Tip emisiune: (Am/N-am / Ai prefera sa) Am/N-am
Nickname #1: Kozlov
Nickname #2 (opţional):
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: 14:10
Reporter preferat: Lymsleya

Posted
Just now, KOZLOV said:

Tip emisiune: (Am/N-am / Ai prefera sa) Am/N-am
Nickname #1: Kozlov
Nickname #2 (opţional):
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: 14:10
Reporter preferat: Lymsleya

Preluat de mine, dam la 14:08.

Posted

Tip emisiune: (Am/N-am / Ai prefera sa) am / n-am
Nickname #2 (opţional):
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: 15-16
Reporter preferat: down

Posted
Just now, AndrewRyanXD said:

Tip emisiune: (Am/N-am / Ai prefera sa) am / n-am
Nickname #2 (opţional):
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: 15-16
Reporter preferat: down

dam la ora 15

Posted

Tip emisiune: (Am/N-am )

Nickname #1: Tecaz

Nickname #2 (opţional):

Nickname #3 (opţional):

Interval orar preferat: 16:00

Reporter preferat: Down

Posted
Just now, Tecaz. said:

Tip emisiune: (Am/N-am )

Nickname #1: Tecaz

Nickname #2 (opţional):

Nickname #3 (opţional):

Interval orar preferat: 16:00

dam la saisprezece cumetre

Posted
On 1/2/2013 at 1:37 PM, Lucifer said:

1788170781_cereriinterviu.png.f6eda6357df8e5e517356eb0c2520d05.png

În acest topic se fac şi se acceptă cererile de interviu/emisiune

- Interviul simplu/multiplu incepe prin formula de inceput, dupa ce jucatorul saluta folositi intrebarea "Cum te numesti si ce varsta ai? / Cum va numiti si ce varsta aveti?", folositi intrebarile alese de voi (9 intrebari), apoi intrebarile din public (8-10 intrebari).

(!) Playerii ce primesc kick/warn/ban datorita unui live (sanctiunea contine cuvantul live) nu vor mai putea participa la interviuri live / emisiuni timp de 365 zile de la primirea sanctiunii.

(!) Playerii ce primesc kick/warn/ban datorita folosirii de cheat-uri (sanctiunea contine cuvantul cheats) nu vor mai putea participa la interviuri live / emisiuni timp de 365 zile de la primirea sanctiunii.

Regulament interviuri:

Reveal hidden contents

Reguli de bază:
1. Este interzisă răspunderea în batjocură la întrebări.
2. Este interzisă scrierea pe [/live] în afara răspunderii la întrebare (free chat).
3. Este interzisă scrierea pe [/live] dacă reporterul este deconectat (inclusiv răspunsul la întrebare).
4. Este interzis refuzul/evitarea raspunderii unei intrebari. Raspunsul cu 'Pas' sau 'Nu stiu' prima oara duce la acumularea unei greseli (Ex: X/3,  x insemnand cifra de pas-uri acordate). La depasirea a 3/3 Pas-uri se  duce la incheierea interviului.
5. Este interzis a avea o atitudine jignitoare, sfidătoare, acuzatoare la adresa altor jucători, a serverului, a staff-ului, a facţiunilor sau a clanurilor.
6. Este interzis a avea o atitudine ce contravine normelor morale şi de bun simţ.
7. Este interzisă folosirea emoticon-urilor.
8. Este interzisă folosirea Caps Lock-ului excesiv.
9. Este interzisă folosirea prescurtărilor (excepţiile mai jos).
10. Este interzisă divulgarea de date cu caracter personal ale altor persoane.
11. Este obligatorie respectarea normelor gramaticale, ortografice şi de punctuaţie ale limbii (literă mare la început de propoziţie şi punct la final, spaţiu după virgulă şi după punct, cratime, "i"-uri etc.).
12. Pentru a semnala faptul că o frază/idee se întinde pe două sau mai multe rânduri, se va scrie "[...]" la finalul primului rând şi la începutul următorului/următoarelor (eventualele litere/cuvinte care trec pe următorul rând nu vor fi considerate un alt rând).
13. Fiecare intervievat are dreptul la cel mult 3 rânduri libere la finalul interviului (eventualele litere/cuvinte care trec pe următorul rând nu vor fi considerate un alt rând). Rândurile nu e nevoie a fi numerotate.
14. In timpul interviului jucatorii pot scrie o fraza pe maxim 3 randuri. 
15. La acumularea a 3/3 'Pas-uri' | 'Nu stiu' | Refuzuri de raspuns, intervievatul va fi atentionat verbal iar la urmatoarea abatere va primi /endlive.

Abaterile se sancţionează cu greşeală (0.5 sau 1) sau [/endlive], în funcţie de gravitate şi de decizia reporterului.

(!) La 2/2 greşeli  se acordă [/endlive].
(!) Reporterii trebuie să încerce să ia cele mai corecte decizii în fiecare situaţie.
(!) Excepţii prescurtări:

Reveal hidden contents

- nume de facţiuni -> jucatorii pot prescurta numele factiunilor, ex: NR, LSPD, Grove PD, LVPD etc. Pot scrie si News Reporters, Los Santos Police Department, Grove Police Department etc, insa nu vor fi sanctionati daca folosesc prescurtari in acest caz.
- nume de jocuri -> acronime cunoscute (exemple: GTA SA, CSGO, FIFA, PUBG, LoL, DotA2, WoW, L4D2, CoD, ETS 2 etc.)
            -> acronime cunoscute din viaţa reală, de regulă care provin de la nume destul de lungi (exemple: SUA, ONG, OZN, ANAF, PS4 etc.)
            -> abrevierile "etc." şi "ş.a.m.d."

Reguli întrebări din public (/question):

1. Nu pot fi acceptate întrebări care conţin greşeli gramaticale / de scriere.
2. Nu pot fi acceptate întrebări legate de păreri despre jucători individuali ai serverului. (exemple: "Ce părere ai despre mine?", "Ce părere ai despre X?";)
3. Nu pot fi acceptate întrebări în batjocură / care nu au vreun interes real pentru interviu. (exemple: "Ai mâncat ceva azi?", "Esti virgin?" etc.)
4. Nu pot fi acceptate întrebări de cultură generală / menite să pună în dificultate intervievaţii. (exemple: "Între ce ani a domnit Ştefan cel Mare?", "Care este capitala Nigeriei?", "Ce poezii a scris Constantin Brâncuşi?", "Cât fac 2+2:2?", "Ce este mai greu: un kilogram de pene sau un kilogram de fier?" etc.)
5. Nu pot fi acceptate întrebări absurde/stupide. (exemple: "Dacă Ana are mere, merele au Ana?", "Care este sinonimul cuvântului "sinonim"?", "Câţi cai pot fi înhămaţi la o căruţă?", "De ce purta Superman chiloţii peste pantaloni?" etc.)
6. Nu pot fi acceptate întrebări ce conţin un limbaj şi/sau atitudine vulgară, ofensatoare, ameninţătoare, acuzatoare, sfidătoare la adresa altor jucători, a serverului, a staff-ului, a facţiunilor sau a clanurilor.
7. Nu pot fi acceptate întrebări ce contravin regulamentelor în vigoare sau normelor morale şi de bun simţ.

Alte reguli:

1. Răspunsurile elaborate sunt pe timpul intervievaţilor, şi pot avea ca urmare adresarea mai puţinor întrebări decât în mod obişnuit, în limita timpului disponibil.
2. Un răspuns/întrebare trimis/ă cu puţin timp înainte de un clear chat poate fi retrimis/ă.
3. Ordinea în care intervievaţii vor scrie cele 3 rânduri libere permise la finalul interviului este stabilită de reporter.
4. Intervievaţii care se deconectează au la dispoziţie 2 minute pentru a reveni. La a doua deconectare reporterul poate decide încheierea interviului cu jucătorul respectiv fără a mai aştepta. Dacă timpul este limitat, reporterul poate încheia interviul şi la prima deconectare. Reporterii nu pot aştepta mai mult de 4 minute revenirea unui intervievat.
5. Dacă reporterul care susţine interviul se deconectează, un alt reporter poate acorda [/endlive] intervievaţilor până acesta revine. Dacă nu revine într-un interval de 3 minute, un alt reporter poate anunţa încheierea interviului, iar reporterul deconectat are obligaţia de a returna banii plătiţi pe interviu. Dacă un intervievat scrie aiurea pe [/live] când reporterul este deconectat, un alt reporter poate anunţa imediat încheierea interviului cu acesta.

Regulament emisiuni:

Reveal hidden contents

Reguli de baza:
1.
 Raspunderea in batjocura la intrebari nu este permisa.
2. Scirerea pe live in afara raspunderii unei intrebari va duce la sanctiune (1/2 sau endlive)
3. Este interzisă scrierea pe [/live] dacă reporterul este deconectat (inclusiv răspunsul la întrebare).
4. Este interzis refuzul/evitarea raspunderii unei intrebari. Raspunsul cu 'Pas' sau 'Nu stiu' prima oara duce la acumularea unei greseli (Ex: X/3,  x insemnand cifra de pas-uri acordate). La depasirea a 3/3 Pas-uri se  duce la incheierea interviului.
5. Este interzis a avea o atitudine jignitoare, sfidătoare, acuzatoare la adresa altor jucători, a serverului, a staff-ului, a facţiunilor sau a clanurilor.
6. Este interzis a avea o atitudine ce contravine normelor morale şi de bun simţ.
7. Este interzisă folosirea emoticon-urilor.
8. Este interzisă folosirea Caps Lock-ului excesiv.
9. Este interzisă folosirea prescurtărilor (excepţiile mai jos).
10. Este interzisă divulgarea de date cu caracter personal ale altor persoane.
11. Normele gramaticale, ortografice şi de punctuaţie ale limbii romane trebuie respectate, insa nu este necesara sanctionarea primelor abateri de acest gen a invitatilor, daca devine ceva repetitiv sau intentionat, sunteti obligati sa sanctionati.

12. Pentru a semnala faptul că o frază/idee se întinde pe două sau mai multe rânduri, se va scrie "[...]" la finalul primului rând şi la începutul următorului/următoarelor randuri (eventualele litere/cuvinte care trec pe următorul rând nu vor fi considerate un alt rând).
13. Fiecare intervievat are dreptul la cel mult 3 rânduri libere la finalul emisiunii (eventualele litere/cuvinte care trec pe următorul rând nu vor fi considerate un alt rând). Rândurile nu e nevoie a fi numerotate.
14. In timpul emisiunii jucatorii pot scrie o fraza pe maxim 3 randuri. 
15. La acumularea a 3/3 'Pas-uri' | 'Nu stiu' | Refuzuri de raspuns, intervievatul va fi atentionat verbal iar la urmatoarea abatere va primi /endlive.
16. Trebuie sa respectati toate informatiile primite de la reporter pe durata unei emisiuni, instructajul de la inceputul emisiunii este obligatoriu de respectat. Cei care nu-l respecta pot fi sanctionati cu 0.5, o greseala sau chiar endlive.

Greselile repetate se sancţionează cu greşeală (0.5 sau 1) sau [/endlive], în funcţie de gravitate şi de decizia reporterului.

(!) La 2/2 greşeli  se acordă [/endlive]
(!) Reporterii trebuie să încerce să ia cele mai corecte decizii în fiecare situaţie.
(!) Prescurtari: pot fi folosite prescurtari legate de factiuni, acronime din viata reala, jocuri, abrevierile "etc." şi "ş.a.m.d.". Alte prescurtari scrise in mod repetat vor fi sanctionate.

Reguli întrebări din public (/question):

1. Nu pot fi acceptate întrebări care conţin greşeli gramaticale / de scriere.
2. Intrebarile acceptate in timpul emisiunii trebuie sa corespunda cu tipul emisiunii [Avertisment/Faction Warn]
3. Nu pot fi acceptate întrebări ce conţin un limbaj şi/sau atitudine vulgară, ofensatoare, ameninţătoare, acuzatoare, sfidătoare la adresa altor jucători, a serverului, a staff-ului, a facţiunilor sau a clanurilor.
4. Nu pot fi acceptate întrebări ce contravin regulamentelor în vigoare sau normelor morale şi de bun simţ.

Alte reguli:

1. Răspunsurile elaborate sunt pe timpul intervievaţilor, şi pot avea ca urmare adresarea mai puţinor întrebări decât în mod obişnuit, în limita timpului disponibil.
2. Un răspuns/întrebare trimis/ă cu puţin timp înainte de un clear chat poate fi retrimis/ă.
3. Ordinea în care intervievaţii vor scrie cele 3 rânduri libere permise la finalul interviului este stabilită de reporter.
4. Intervievaţii care se deconectează au la dispoziţie 2 minute pentru a reveni. La a doua deconectare reporterul poate decide încheierea interviului cu jucătorul respectiv fără a mai aştepta. Dacă timpul este limitat, reporterul poate încheia interviul şi la prima deconectare. Reporterii nu pot aştepta mai mult de 4 minute revenirea unui intervievat.
5. Dacă reporterul care susţine emisiunea se deconectează, un alt reporter poate acorda [/endlive] intervievaţilor până acesta revine. Dacă nu revine într-un interval de 3 minute, un alt reporter poate anunţa încheierea emisiunii, iar reporterul deconectat are obligaţia de a returna banii plătiţi pe emisiune. Dacă un intervievat scrie aiurea pe [/live] când reporterul este deconectat, un alt reporter poate anunţa imediat încheierea emisiunii cu acesta.

Model de postare interviu simplu/dublu/triplu:

Tip interviu (simplu/dublu/triplu):
Nickname #1:
Nickname #2 (opţional):
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat:
Reporter preferat:

Model de postare emisiune:

Tip emisiune: (Am/N-am / Ai prefera sa)
Nickname #1: 
Nickname #2 (opţional):
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat:
Reporter preferat:

Preţuri:

• Nivel 10-29 - $2.000.000
  • Nivel 30+ - $6.000.000
  • Emisiune: $5.000.000 (indiferent de nivel)

Preturile sunt individuale. Intr-un live triplu de exemplu, fiecare jucator in parte trebuie sa plateasca.
(!) Trebuie sa aveti minim 10 ore jucate in ultimele 60 de zile.
(!) În timpul săptămânii (luni - vineri) se pot susţine interviuri/emisiuni între orele 09 şi 23 inclusiv. În weekend (sâmbătă - duminică) se pot susţine interviuri/emisiuni între orele 09 şi 00 inclusiv.
(!) Jucătorii participanţi la interviu/emisiune se obligă să respecte prezentul regulament.
(!) Reporterii nu sunt obligaţi să accepte cererea niciunui jucător anume.
(!) Jucătorii ale căror cereri sunt acceptate sunt obligaţi să răspundă la mesajele reporterului până la :55. În caz contrar, poate fi acceptată cererea unui alt jucător.
(!) Reporterii acceptă o cerere prin formula "Preluat de [nickname] pentru ora XX:00." sau asemanator.
(!) Cererile ce nu respectă modelul de postare pot fi şterse.

Nickname #1: 1VIP6 Nickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 16:10 Reporter preferat: Lymsleya

Posted

Nickname #1: RMG
Nickname #2 (opţional): 
Nickname #3 (opţional):
Interval orar preferat: -17:00