Rus7 Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Nickname: CosmyN Serverul pe care ai jucat?: Blue si Green. De ce ai ales sa te retragi?: Intr-un final mi-am dat seama ca este doar un joc, nu merita sa acorzi timp, timp pe care il pierzi din viata ta.Eu mi-am pierdut 2 ani degeaba, am devenit prea 'obsedat' de acest joc, n-am mai plecat din casa de 3 zile, doar somn si sa:mp, asta nu-i bine. Si inca un motiv pentru care ma las este scoala, notele mele de anul trecut au fost foarte mici, motivul? SA:MP-ul, m-am gandit. De ce sa ma joc eu un joc dupa care nu castig nimic in loc sa invat si sa ajung cineva in viata? Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, daca este sa ma reapuc iar de sa:mp tot pe BuGGed m-as intoarce, este un server bine pus la punct cu un staff capabil. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: SoryN ( micul codat ), Jo1nt, Dream, Snake, Guardian, Heisenberg, Magik, Robert_Teroristu, fratii Error, Dox, Neith, Watt, Tempo, Sh0w, Colors, Sebastiian, Brock, Ca77a, Bytza spintecatoru' de codatii, Danut.[], HAWS, Elisei, Dragos, Goodl1ke, Craftee, Andreei, Special16hz, Husk, Santiago, Blaskowski si Osuletz.Daca am uitati pe cineva va rog sa ma iertati. Ai altceva de adaugat?: Lasati cits-ul, Bytza e pe faza.Jo1nt, invata regulamentul bine, o sa-ti vina randul. Edited September 12, 2015 by Cosmyn.AIM 4 Quote
Luci Farfurie Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Nickname: CosmyN Serverul pe care ai jucat?: Blue si Green. De ce ai ales sa te retragi?: Intr-un final mi-am dat seama ca este doar un joc, nu merita sa acorzi timp, timp pe care il pierzi din viata ta. Eu mi-am pierdut 2 ani degeaba, am devenit prea 'obsedat' de acest joc, n-am mai plecat din casa de 3 zile, doar somn si sa:mp, asta nu-i bine. Si inca un motiv pentru care ma las este scoala, notele mele de anul trecut au fost foarte mici, motivul? SA:MP-ul, m-am gandit. De ce sa ma joc eu un joc dupa care nu castig nimic in loc sa invat si sa ajung cineva in viata? Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, daca este sa ma reapuc iar de sa:mp tot pe BuGGed m-as intoarce, este un server bine pus la punct cu un staff capabil. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: SoryN ( micul codat ), Jo1nt, Dream, Snake, Guardian, Heisenberg, Magik, Robert_Teroristu, fratii Error, Dox, Neith, Watt, Tempo, Sh0w, Colors, Sebastiian, Brock, Ca77a, Bytza spintecatoru' de codatii, Danut.[], HAWS, Elisei, Dragos, Goodl1ke, Craftee, Andreei, Special16hz si pe Husk. Daca am uitati pe cineva va rog sa ma iertati. Ai altceva de adaugat?: Lasati cits-ul, Bytza e pe faza. Jo1nt, invata regulamentul bine, o sa-ti vina randul. Bafta frate, dar poti juca sa:mp si la termeni mici, adica nu trebuie sa joci toata ziua. Succes la scoala. Quote
JeezADV Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Bafta ! vad ca ai golit depozitu :)) Quote
SNAKE AIM Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Bafta "arfe" :)). Nu, acum serios, stii doar ca glumeam cand iti spuneam "arfe", nu ? Bafta fratele meu, succes pe viitor :*. Quote
BROCK.BAWS RETIRED Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Nickname: CosmyN Serverul pe care ai jucat?: Blue si Green. De ce ai ales sa te retragi?: Intr-un final mi-am dat seama ca este doar un joc, nu merita sa acorzi timp, timp pe care il pierzi din viata ta. Eu mi-am pierdut 2 ani degeaba, am devenit prea 'obsedat' de acest joc, n-am mai plecat din casa de 3 zile, doar somn si sa:mp, asta nu-i bine. Si inca un motiv pentru care ma las este scoala, notele mele de anul trecut au fost foarte mici, motivul? SA:MP-ul, m-am gandit. De ce sa ma joc eu un joc dupa care nu castig nimic in loc sa invat si sa ajung cineva in viata? Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, daca este sa ma reapuc iar de sa:mp tot pe BuGGed m-as intoarce, este un server bine pus la punct cu un staff capabil. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: SoryN ( micul codat ), Jo1nt, Dream, Snake, Guardian, Heisenberg, Magik, Robert_Teroristu, fratii Error, Dox, Neith, Watt, Tempo, Sh0w, Colors, Sebastiian, Brock, Ca77a, Bytza spintecatoru' de codatii, Danut.[], HAWS, Elisei, Dragos, Goodl1ke, Craftee, Andreei, Special16hz si pe Husk. Daca am uitati pe cineva va rog sa ma iertati. Ai altceva de adaugat?: Lasati cits-ul, Bytza e pe faza. Jo1nt, invata regulamentul bine, o sa-ti vina randul. Acelasi lucru am zis si eu, note mici timp irosit merita sa joci asa din place 1/2 pe saptamana sa iti mai saluti prietenii. Scoala e mai importanta , vara ai timp de ce vrei . Am zis si eu lafel ca ma las de sa-mp in timpul liceului deoarece nu te ajuta cu nimic sa stai 4-5 ore in fata PC. Bafta, cand intri dai un sms sau pm forum nu o sa imi schimb numele pwp bafta :* :* . Quote
sNaCks Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ai impact pe forum, bravo baftă în continuare și chiar așteptam să intru in rifa să fie tot LV-ul albastru închis. Quote
capitanul96 Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Bafta bosule, succes cu tot ceea ce ti-ai propus. Intr-un fel ai dreptate dar nu trebuie sa joci ca "obsedatu", dar este alegerea ta. Quote
Dragos[] Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 UA COSMIN UAAAAAAAAAA NU TE LASAAAAAAAAAAAAAAAAAa, TE IUBESC PREA MULT, PPLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Quote
BMW_albert Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Pa man, sa vii sa-ti dau aia inapoi ::)) Quote
Recommended Posts