Jump to content

[Rezolvat] [Battle] Skellter vs Rydan

battle  

28 members have voted

1. 1. care e mai faina?

Recommended Posts

Posted

Ce praf esti doamne, copile coboară pe pământ draku. Ai făcut o lucrare aiurea cu texturile alea.... 

P.S așa bordură ca la tine să bagi la fotografiile tale, nu strica stock-ul cu kktu ală.

Ba vagin nespalat ce esti! Ce organul meu genital vrei de la pretenu meu Ryden daca vezi ca omul are pile zi te rog frumos de ce sa nu sa se foloseaca de ele?!  Dupa ce te spermeaza-n fata inca mai scoti sunet...

Retardatul plii mle

Će mai injura copilasii. Va dati seama ca pe mine ma doare in ... de će imi ziceti voi . Nu am nevoie de parerea voastra sa aflu cine e mai bun. Bye.
Posted

Će mai injura copilasii. Va dati seama ca pe mine ma doare in ... de će imi ziceti voi . Nu am nevoie de parerea voastra sa aflu cine e mai bun. Bye.

Ba taran obosit ce esti, STII DACA NU TE INTERESA NU CITEAI, DAR DC AI CITIT a??A?A??A?A?A?A?

Suck my dick

Posted (edited)

Eu nu am încercat să îți demonstrez care dintre voi e mai bun. M-a enervat faptu că tu ai o lucrare complet aiurea și tot îți iei aere, unde vezi bă înjurătură și eu când aveam 5 ani ziceam că cur e înjurătură dar mă rog.... Bă! dă-ț' o palmă  și lasă-te. ON Clar Rydan e mai bun, ce să mai vorbim. 

Edited by Chr1s666.
Posted

Votez v2 deoarece imi place acel brush acordat sub text ce da putine finete, iar font-ul este unul bun, v1 este prea aglomerata cu acele Stroke-uri, e naspa, prea mult strica.

Posted

Auzi copilas? Tine minte cand ii cereai lui RydaN ajutorul, ai noroc nu luciesc departe de tine. Vin si iti f** o bataie, copil  retardat. Lasa-mi telefonul prin PM, dumnezau ma-ti. Nu uita de unde ai plecat. Si nu mai tine besinele in tine, ca iti vin numai idei de c****.

Posted

V1 clar. Tu cu grad designer nu mai pune oameni sa-ti voteze lucrarea ca nu iti merge, te faci si mai praf de atat fara suparare ;).

nu am pus pe nimeni sa ma voteze, peace

Posted (edited)

Eu nu am încercat să îți demonstrez care dintre voi e mai bun. M-a enervat faptu că tu ai o lucrare complet aiurea și tot îți iei aere, unde vezi bă înjurătură și eu când aveam 5 ani ziceam că cur e înjurătură dar mă rog.... Bă! dă-ț' o palmă și lasă-te. ON Clar Rydan e mai bun, ce să mai vorbim.

Fute Capu

Lol Edited by Skellter
Posted (edited)

Desigur. "Clar"

T/c. GG Rydan. Dar daca ti-ai pus prietenii sa te voteze cum cred unii (inclusiv si eu) ... e clar.

Macar pentru mine au votat cei care stiu design , pentru ca si-au dat seama care  e mai buna.

De ce tot te oftici atata? Crezi ca daca ai castigat o editie de AOTW esti chiar foarte bun in design? Omul asta nu a luat degeaba designer, daca tot zici ca esti mai bun ca el, de ce nu ai luat designer? Ai niste figuri de copil ratat. Te-o nascut m*** in Dubai de ai fite de astea? Copil care nu recunoaste ca altii sunt mai bun ca el...

Edited by A N D R E W S
Posted (edited)

De ce tot te oftici atata? Crezi ca daca ai castigat o editie de AOTW esti chiar foarte bun in design? Omul asta nu a luat degeaba designer, daca tot zici ca esti mai bun ca el, de ce nu ai luat designer? Ai niste figuri...

Nu . Pentru ca vin de pe o comunitate mai puternica in design ca bugged si stiu će sa zic. Cum a luat SmiXy pe langa ceilalti asa si el. Nu vezi ca pe mine mau votat aia Care mai stiu design Edited by Skellter
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp