Jump to content

[Respins] Aplicatie [A] - Winde - Rank 1 School Instructors SF.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Winde

Level: 24

Ore jucate: 675

Poza cu invitatia: http://imgur.com/z1tghfT

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Winde

Sanctiuni: Mute.

Cateva realizari pe server/ forum: Cea mai mare realizare a mea, a fost sa ajung la Rank 3 in Taxi Lv cu 30 de zile. Aceasta fiind prima mea factiune.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Minecraft, CS:GO, Euro Truck Simulator 2, Grand Theft Auto 5, Mad Max si Fifa 2007-2015.

De ce vrei sa intri in clan: 

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? [13], _THG, Blue, Corleone si Bk..

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Din pacate, nu am putut sa trec prin aceasta experienta. Acum o sa incerc sa intru in acest clan.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Krysty._ si Ricketts. O sa imi fac prieteni noi daca o sa intru, sunt sigur de asta.

Planuri de viitor pe server? Planul meu de viitor ar fii sa ajung la Rank 5 in School Instructors San Fierro sau sa devin Helper. Desigur, o sa am foarte mult de muncit pentru a imi indeplinii aceste '' vise ''

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Bogdan.

Varsta reala: Am 14 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Buna seara! Eu sunt Bogdan, am 14 ani si locuiesc in Localitatea: Prahova, Orasul: Ploiesti. Sunt o fire calma, stabila si generoasa. Imi place sa ma joc SA:MP si sa practic sport pentru a ma mentine in forma. In timpul liber ies cu familia sau cu prietenii la un gratar sau la o plimbare nocturna. Imi place sa gandesc rational in orice situatie si nu sunt niciodata negativist. Imi place sa imi fac prieteni noi si sa fiu placut tuturor. In multe cazuri, cand vine vorba de o cearta, las de la mine si pentru a nu '' inchinge '' situatia. Sper sa va placa auto-descrierea mea si sa ma acceptati cu Calitatile si Defectele mele.

Ce gen de muzica asculti? Hip-Hop, Rap si Classica.

Ce hobbyuri ai? Hobby-urile mele sunt, Gaming-ul, Sportul, Citit-ul, Scrisul de versuri si Iesitul la plimbari nocturne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp