Jump to content

[Respins] Aplicatie [A]

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Advantage

Level: 21

Ore jucate: 315.

Poza cu invitatia:

SVnPZVn.png

Profilul de pe panel (link):

Sanctiuni: Nu am.

Cateva realizari pe server / forum: Cea mai mare realizare a mea au fost prietenille acumultate pana in prezent, apoi ca am detinut pe SebastiaN., functia de lider  Paramedic LV  / helper si nu in ultimul rand au fost cash in valoare de 5.000.000.000$.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nimic, nu imi permite timpul.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece consider ca am ceva de invatat de aici si pentru ca am si cativa prieteni.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: AiM, Si, King., BAWS, wS, Sp.

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da, in trecut imi aduc aminte ceva, pentru inactivitate.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Vladd, Ceq. Tannia.

Planuri de viitor: Sa ma distrez si sa imi fac prieteni cat mai multi, poate sa ajung peste functiile pe care le-am avut.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Sebastian

Varsta reala: 21.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salut, numele meu este Sebastian Ovidiu, locuiesc in Galati, sunt anul II la Facultatea "Dunarea de jos", la profilul Automatica / Calculatoare. Ceea ce ma caracterizeaza este perseverenta, sunt un om disciplinat, muncitor si creativ. Hobby-urile mele sunt Krav Maga, IT-ul si distractia. Am o perspectiva foarte buna, lucrez foarte mult pe partea de IT, sunt avantajat in stiinta pe calculator pentru ca studiez si la facultate, dar si acasa. for foreigners: My name is Ovidiu and I live in Galati. I'm studying Computer's Science and I consider that I am creative, disciplined, hardworking. I think i have a good perspective about life and I always try to be the best.

Ce gen de muzica asculti?: Nu ma categorisesc, ascult ce imi place.

Ce hobbyuri ai?: Am precizat in descriere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp