Popular Post MirceA Posted June 21, 2013 Popular Post Posted June 21, 2013 (edited) Salut, in ultimul timp am fost asaltat de mesaje de genul: "cum ai font-ul comic sans ms pe chat?", "cum ti-ai schimbat fontul?", "ce sa:mp ai?" etc.. Ca atare, am decis sa postez un tutorial in care am sa va arat cum va puteti schimba font-ul din chat box-ul de la SA:MP. Inainte de a incepe, aveti nevoie de 2 soft-uri ce ne vor ajuta sa facem acest lucru. Acestea sunt Typograf si Hex Editor Neo. DOWNLOAD: Typograf Hex Editor Neo ___________________________________________________________________________________________ 1. Mai intai deschideti Typograf, apoi alegeti un font care va place. Sa zicem Comic Sans Ms. 2. Dati click dreapta pe numele font-ului, apoi apasati butonul Properties. 3. Dupa ce ati apasat pe Properties, vi se va deschide o noua casuta. Apasati butonul Rename. 4. In noua boxa aparuta, veti inlocui casuta New New Name cu noul nume al font-ului. ATENTIE - noul nume al font-ului trebuie sa aibe exact 5 litere 5. Dupa ce ati apasat pe butonul Rename, salvati font-ul pe Desktop. 6. De pe Desktop (sau de oriunde ati salvat font-ul), veti deschide font-ul si veti apasa pe install. -> Pentru Windows 7 / Vista / 8 *Metoda precedenta se poate aplica pentru Windows 7 / Vista / 8. Pentru Windows XP, 98 intram in C:\Windows\Fonts si salvam font-ul acolo. 7. Acum puteti inchide Typograf si deschideti Hex Editor Neo. Apasati pe File -> Open -> Open File si deschideti fisierul samp.dll (aflat in folder-ul unde aveti instalat San Andreas, respectiv SA:MP). 8. Apasati combinatia de taste CTRL + F, apoi scrieti in noua casuta cuvantul Arial, pentru a va gasi acel cuvant. Dupa care, selectati linia respectiva, si dati click pe litera A pentru ca acea sageata verde sa apara pe litera A. Apoi, inlocuiti Arial cu numele font-ului vostru (in cazul nostru, Comic) dupa care intrati la File -> Save (sau CTRL + S) si deschideti SA:MP-ul (care trebuie sa fie inchis in tot acest timp). ____________________________________________________________________________________________________ REZULTATUL: Chat cu font de smecheri. ____________________________________________________________________________________________________ *Tutorial realizat de [seT]MirceA pentru www.buGGed.Ro* Daca tu crezi ca te-am ajutat, nu ezita sa-mi dai un +1 Edited March 4, 2014 by EugenEBv 113
Sheridan_Hector Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Interesant :) Pana acum nu am stiut ca poti modifica scrisul :) Hai ca-ti dau +1
MirceA Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Interesant :) Pana acum nu am stiut ca poti modifica scrisul :) Hai ca-ti dau +1 Multumesc frumos!
NewbHunter Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Cam complicat acest tutorial, dar este foarte interesant.
R A M S I Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 De cand am facut asa nu se mai deschide samp-ul , aprind fereastra aia unde apar serverele , ma conectez la unu si cand e sa apara bara aia care se incarca ma de pe san andreas simplu ...
MirceA Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 @: Este explicat pas cu pas. 8 pasi usori.. @@hammy: Sigur nu ai facut ceva bine. Probabil te-ai uitat doar dupa poze, sau la schimbarea cuvantului Arial ai facut ceva gresit. Reinstaleaza sa:mp-ul, apoi filmeaza cum incerci ca sa te pot ajuta.
R A M S I Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 @: Este explicat pas cu pas. 8 pasi usori.. @@hammy: Sigur nu ai facut ceva bine. Probabil te-ai uitat doar dupa poze, sau la schimbarea cuvantului Arial ai facut ceva gresit. Reinstaleaza sa:mp-ul, apoi filmeaza cum incerci ca sa te pot ajuta. O sa iti dau filmarea prin PM , am windows xp si am schimbat eu interfata si tot la el sa arate ca 7 , dar are proprietatile la windows xp .
Sapilif Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Interesant! Salut, in ultimul timp am fost asaltat de mesaje de genul: "cum ai font-ul comic sans ms pe chat?", "cum ti-ai schimbat fontul?", "ce sa:mp ai?" etc.. Ca atare, am decis sa postez un tutorial in care am sa va arat cum va puteti schimba font-ul din chat box-ul de la SA:MP. Inainte de a incepe, aveti nevoie de 2 soft-uri ce ne vor ajuta sa facem acest lucru. Acestea sunt Typograf si Hex Editor Neo. DOWNLOAD: Typograf Hex Editor Neo ___________________________________________________________________________________________ 1. Mai intai deschideti Typograf, apoi alegeti un font care va place. Sa zicem Comic Sans Ms. 2. Dati click dreapta pe numele font-ului, apoi apasati butonul Properties. 3. Dupa ce ati apasat pe Properties, vi se va deschide o noua casuta. Apasati butonul Rename. 4. In noua boxa aparuta, veti inlocui casuta New New Name cu noul nume al font-ului. ATENTIE - noul nume al font-ului trebuie sa aibe exact 5 litere 5. Dupa ce ati apasat pe butonul Rename, salvati font-ul pe Desktop. 6. De pe Desktop (sau de oriunde ati salvat font-ul), veti deschide font-ul si veti apasa pe install. -> Pentru Windows 7 / Vista / 8 *Metoda precedenta se poate aplica pentru Windows 7 / Vista / 8. Pentru Windows XP, 98 intram in C:\Windows\Fonts si salvam font-ul acolo. 7. Acum puteti inchide Typograf si deschideti Hex Editor Neo. Apasati pe File -> Open -> Open File si deschideti fisierul samp.dll (aflat in folder-ul unde aveti instalat San Andreas, respectiv SA:MP). 8. Apasati combinatia de taste CTRL + F, apoi scrieti in noua casuta cuvantul Arial, pentru a va gasi acel cuvant. Dupa care, selectati linia respectiva, si dati click pe litera A pentru ca acea sageata verde sa apara pe litera A. Apoi, inlocuiti Arial cu numele font-ului vostru (in cazul nostru, Comic) dupa care intrati la File -> Save (sau CTRL + S) si deschideti SA:MP-ul (care trebuie sa fie inchis in tot acest timp). ____________________________________________________________________________________________________ REZULTATUL: ____________________________________________________________________________________________________ *Tutorial realizat de [seT]MirceA pentru www.buGGed.Ro* Daca tu crezi ca te-am ajutat, nu ezita sa-mi dai un +1 Interesant!
Recommended Posts