FD.DussTy Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Sincer @River1337 mă piș pe poza ta de căcat.Și dacă îmi place te oftici ? Te dq de cocalar.
gAZAh. Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 (edited) Sincer @River1337 mă piș pe poza ta de căcat.Și dacă îmi place te oftici ? Te dq de cocalar. omfg "te dq de cocalar" te rog, da-ti uninstall, da-ti foc arzi in culori, stinge-te si sufla-te singur ca-mi dai fiori. anonim celebru Edited June 3, 2014 by Rivers1337
FD.DussTy Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Fă , dacă vrei să ne certăm dă.mi PM si ne injurăm acolo , să nu stricăm Topicul băiatului .. Sincer, bun simț ai ?
qRzM Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 M-am blocat la faza cu inlocuit in loc de arial :(. Nu am inteles ce sa inlocuiesc din tot cardu ala de cuvinte si acum imi da eroare la samp. :(
SHEiN.exe Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 @@MirceA, http://i.imgur.com/T8alg88.png Pareri? Am urmat fiecare pas.
MirceA Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 @@MirceA, http://i.imgur.com/T8alg88.png Pareri? Am urmat fiecare pas. Nu ofer support, tutorialul este mai vechi de 1 an, nici eu nu mai stiu exact cum trebuie sa procedez.
MasaTociTa Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 @@MirceA, http://i.imgur.com/T8alg88.png Pareri? Am urmat fiecare pas. da-mi pm cu id si pass tw si iti fac eu fontu care il vrei.
.SNAK3. Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ajuta-ma am dat din greseala uninstall si mi-a dezinstalat comic si toate alea cu, comic si am nevoie urgent, am dat reinstall si tot aia e.
BonJour Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Salut, in ultimul timp am fost asaltat de mesaje de genul: "cum ai font-ul comic sans ms pe chat?", "cum ti-ai schimbat fontul?", "ce sa:mp ai?" etc.. Ca atare, am decis sa postez un tutorial in care am sa va arat cum va puteti schimba font-ul din chat box-ul de la SA:MP. Inainte de a incepe, aveti nevoie de 2 soft-uri ce ne vor ajuta sa facem acest lucru. Acestea sunt Typograf si Hex Editor Neo. DOWNLOAD: Typograf Hex Editor Neo ___________________________________________________________________________________________ 1. Mai intai deschideti Typograf, apoi alegeti un font care va place. Sa zicem Comic Sans Ms. 2. Dati click dreapta pe numele font-ului, apoi apasati butonul Properties. 3. Dupa ce ati apasat pe Properties, vi se va deschide o noua casuta. Apasati butonul Rename. 4. In noua boxa aparuta, veti inlocui casuta New New Name cu noul nume al font-ului. ATENTIE - noul nume al font-ului trebuie sa aibe exact 5 litere 5. Dupa ce ati apasat pe butonul Rename, salvati font-ul pe Desktop. 6. De pe Desktop (sau de oriunde ati salvat font-ul), veti deschide font-ul si veti apasa pe install. -> Pentru Windows 7 / Vista / 8 *Metoda precedenta se poate aplica pentru Windows 7 / Vista / 8. Pentru Windows XP, 98 intram in C:\Windows\Fonts si salvam font-ul acolo. 7. Acum puteti inchide Typograf si deschideti Hex Editor Neo. Apasati pe File -> Open -> Open File si deschideti fisierul samp.dll (aflat in folder-ul unde aveti instalat San Andreas, respectiv SA:MP). 8. Apasati combinatia de taste CTRL + F, apoi scrieti in noua casuta cuvantul Arial, pentru a va gasi acel cuvant. Dupa care, selectati linia respectiva, si dati click pe litera A pentru ca acea sageata verde sa apara pe litera A. Apoi, inlocuiti Arial cu numele font-ului vostru (in cazul nostru, Comic) dupa care intrati la File -> Save (sau CTRL + S) si deschideti SA:MP-ul (care trebuie sa fie inchis in tot acest timp). ____________________________________________________________________________________________________ REZULTATUL: Chat cu font de smecheri. ____________________________________________________________________________________________________ *Tutorial realizat de [seT]MirceA pentru www.buGGed.Ro* Daca tu crezi ca te-am ajutat, nu ezita sa-mi dai un +1 Poti imi zi cele mai bun font te rog
Sova. Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Bravo +1 daca imi spui unde gasesc "Arial", pentru ca la mine nu il gaseste cand il caut.
Recommended Posts