Lucjan Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Nume pe server: Silv3rB0y Level: Am nivelul 22. Ore jucate pe server: Am 625 de ore jucate. Vechime pe server: Joc din data de 26.2.2014. Cea mai mare realizare pe bugged: Pot spune ca singura si cea mai mare realizare este faptul ca am cunoscut oameni super de treaba prin intermediul acestui server, lasand la o parte FH-ul cu care nu ma prea laud. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Nu, nu am primit ban niciodata. Linkul profilului de pe panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Silv3rB0y Poza cu invitatia: Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Amphyis, Appollo., Markowitz, Black_Star, Faraian, Crikus, Morpheus, MagicShot, Deniels, Rrazor, Brewster, B.Bogdy, Phenomen, LEvelOne, Blazko, Energy, Yasahiro, ThatGuy., Kauss, BornToKill si SPARTAN. Planuri de viitor pe server: Doresc sa ajung sa am sansa de a fii Helper sau lider. Prenume: Lucian. Varsta reala: 15 ani. Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Ma numesc Moraru Lucian-Danut, am frumoasa varsta de 15 ani, sunt din Slatina Judetul Olt si sunt un baiat simplu, cu cei 7 ani de acasa, respectuos, o fire cu simtul umorului destul de dezvoltat insa nu fac glume proaste si stiu cand sa ma opresc, sunt un baita carismatic care s-ar descurca in orice situatie, ambitios, silitor iar atunci cand imi pun mintea la contributie imi ating usor obiectivul.
Recommended Posts