Mlll.Bmw Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Am o problema cu SA:MP de cateva zile, ma joc 10-15 min si dupa sunt toti playerii afk, si imi arata ca si acum mi-ar fi picat internetul. Dar culmea e ca atunci cand se intamplat chestia asta sunt pe skype si n-am nicio problema, merge si google, tot. Cam asa se manifesta: http://imgur.com/a/Xxi5Q Quote
ShareLegends Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 (edited) probabil este si de la internet si de la lag mie imi facea lafel dar dupa ce am bagat anti crash cleo nu mai face nici o figura incerca sa descarci anti crash si dai reply daca a functionat mie unu mia mers tie iti arata ca te scoate la alti poate le arata ca tea scos de la crash ... asa le arata ca jucam cu un prieten si de aia m-am gandit sa bag anti crash Edited September 14, 2015 by ShareLegends Quote
TibiAdv Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Cred ca e de la Net ori de la Host. Quote
.Flaviu Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Asa am patit si eu mane,dar vad ca si-a revenit :) Quote
RYANjke Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Atunci a fost picat bugged-ul ori krond-ul deoarece nu functiona nici forum-ul. Dar acum s-a rezolvat. Quote
Recommended Posts