Mr.Kinnon Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Acum 10 minute am incercat sa intru pe samp numele Kinn0n , am pus parola si nu mergea, am trimis sa se schimbe parola mia aparut ca un email a fost trimis la un email pe care nici nu il cunosc, contul a fost trecut pe alexmatei50@yahoo.com acum pe alt email , cum se poate intampla asa ceva? nu am mai intrat de 2 zile pe samp si gata sa imi dispare contul ? Shad0w te rog sa verifici Quote
Blaskowski Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 @@Mr.Kinnon, sunt mai multe variante: 1. Acela deja iti stia parola, posibil era un prieten. 2. Ai intrat pe alte servere de samp cu aceasi parola. 3. Ai prins un keylogger care ii veneau la acea persoana date pe gmail cu ce faci tu ... iti zic asta ca stiu cum e cu keylogger, am avut si eu in pc cand mi-a furat contu pe red si stiu :)) 4. Verifica daca emailul tau mai merge...daca ti l-a aflat, inseamna ca ori era prieten stia si parola, ori keylogger. Quote
Mr.Kinnon Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Mda ce oameni stie numai sa fure ... Si Shad0w parca ziceai ca bagi o protectie cu numarul de telefon ,dar de acum nu cred ca o iau de la capat :) Quote
Blaskowski Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Mda ce oameni stie numai sa fure ... Si Shad0w parca ziceai ca bagi o protectie cu numarul de telefon ,dar de acum nu cred ca o iau de la capat :) O proetectie ar fi super, astfel am evita conturile sparte...dar mna, ce sa-i ceri :) Quote
Mr.Kinnon Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 De acu chiar daca pune protectie , eu nu imi mai pot recupera contul :-j Macar sa verifice cine l-a spart , infernusu si nrg-ul a u fost transferate , shadow verifica man :) Quote
Mr.Kinnon Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Pe Shad0w il doare undeva ca miau furat astia contu , il doare undeva ca am bagat vreo 30 euro in cont :-j ... Quote
Drunker Heavyweight Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Teapa frate , data viitoare ai grija de contul tau ca nu are cum sa ti-l sparga asa pur si simplu .. Quote
Mr.Kinnon Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Drunk tu date-n plm de codat . Si bag p*** in el Bugged si in servere voastre ...Cat de curand vor pica toate ;) Quote
Alexion99 Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Mr.kinnon ai grija la limbaj si da ca esti nu gandesti ce sa fac. Quote
SoMeThiNg Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Imi pare rau pentru tine, asa am patit si eu. Quote
FreddieDepp Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Data viitoare, încearcă să nu mai accesezi toate reclamele care ți le arată google, pentru că așa îți iei rekt. :) Quote
PrafnegaR Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Mda se mai intampla , o protectie mai buna ar fi super. Quote
Zecke Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ori s-a buguit ceva, ori ti-a fost spart contul. Quote
.Dragos Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nu cred ca trebuia sa pui la nume 'Ce omanei..' dar in fine :) Quote
Recommended Posts