Alex Alexz Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ajutatima va rog am rank 6 intr-un clan si nu stiu cum sa ii schimb culoarea, ce comanda trebuie sa folosesc? Si unde trebuie sa intru ? Va Roog HELPPP !!!! :( :(
Deagle.Oficial Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ajutatima va rog am rank 6 intr-un clan si nu stiu cum sa ii schimb culoarea, ce comanda trebuie sa folosesc? Si unde trebuie sa intru ? Va Roog HELPPP !!!! :( :( Copiezi un cod de aici http://html-color-codes.info/color-names/ /clan Settings - Change clan color, parca asa scrie si apesi CTRL + V pentru a da Paste la cod. Succes!
Jaws Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Nu poti schimba culoarea clanului deoarece nu poti intra in setarile clanului de la rank 6. Doar owner-ul clanului (cel care a facut clanul) poate accesa Clan Settings. Totusi, uite site-ul pentru diferite HEX-URI: Click
JeezADV Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Nu poti schimba culoarea clanului daca ai rank 6 , doar rank 7 poate schimba , tu poti da rank de la 1-5 , cinvite , CW - clan warn 1
Hawky Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Nu poti schimba culoarea clanului deoarece nu poti intra in setarile clanului de la rank 6. Doar owner-ul clanului (cel care a facut clanul) poate accesa Clan Settings. Totusi, uite site-ul pentru diferite HEX-URI: Click
Recommended Posts