Jump to content

Recommended Posts

Posted

@, am eu, dar nu imi ofer script-urile mele si munca mea nimanui care ii este lene sa isi dea putin interesu. 

Te inteleg. Multi spun sa caut pe google dar spun sincer ca stau si caut de o ora si nu gasesc nimic.

Posted

@, Dude, fara suparare...dar asa sistem nu gasesti pe google, poti cauta si 5 ani, ca nu gasesti.....trebuie sa-ti dai seama cum sa faci unul, de exemplu eu cum nu imi deschid servere daca tot vrei script-uri, le vand.. 

Posted

@Blakowski stai linistit ca nu e nici munca ta, nu ai facut tu scriptul ci Tudor l-a facut si ti l-a pus tie, te lauzi aiurea.Macar fii sincer si recunoaste nu te mai da mare scripter ca nu esti, s-a vazut sipe gta-mp cand era cate posturi aveai cu intrebari legate de niste "probleme" simple "heelp me pls, ajutati-ma pls" patetic.

Posted

@Blakowski stai linistit ca nu e nici munca ta, nu ai facut tu scriptul ci Tudor l-a facut si ti l-a pus tie, te lauzi aiurea.Macar fii sincer si recunoaste nu te mai da mare scripter ca nu esti, s-a vazut sipe gta-mp cand era cate posturi aveai cu intrebari legate de niste "probleme" simple "heelp me pls, ajutati-ma pls" patetic.

Bune dume, unde le-ai gasit pe wikipedia sau pe comunitatea ta de tot rasu' care a fost si este si a ajuns un 0?

Te cred ca a facut Tudor, dupa ce ti-a dat gmul, daca iti dadeam eu sa faci server zicea-i contrariu. Lasa dumele astea si dute in alta parte sa plangi, eu pe gta-mp sunt de putin timp de cand au inceput cu platforma IPB, cont-ul l-a avut si un prieten, eu nu m-am uitat ce are la el ... doar stiu ca sunt 100+ post-uri pe el.

Saluta-l pe Tudor si zi ca e aiurea sa-si puna 'membrii de breasla' sa comenteze aiureli si ce nu stiu ei sigur. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp