jamaica9 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Rog pe toti liderii sa le interzica si sa le impuna sa fie atenti pe unde circula m-am saturat sa ma tot ciocneasca cand conduc regulamentar pe partea mea.. nu e asa aglomerat sa nu poata merge doar pe partea lor! daca ocolesc o masina poate sa revina inapoi pe banda lor nu trebuie sa continuie pe contra sens. Sunt niste nesimtit care nu se feresc deloc si doar pe contra sens merg e nesimtire nu se mai poate spune ca era in misiune.
Costian Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Topic FACUT TOTAL AIUREA> CER .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. .t/c.
AirSurfer Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Inutil. Asa, ca sa fii fericit, iti iau topicu in batjocură.
NewbHunter Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Topic facut degeaba. Dupa ce ai facut post la FBI, la discutii intre membri, dupa ce ai luat edit ai inceput sa postezi aiurea pe la discutii. Daca stau asa un pic sa ma uit cum conduci, tu rupi contrasensul in doua.
jamaica9 Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 A fost facut pentru cine se ocupa de server, departamente nu pentru tot limbricu in cautare de post-uri .
John. Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Topic FACUT TOTAL AIUREA> CER .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. Ho ma nebuneee :))
Sapilif Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Topic FACUT TOTAL AIUREA> CER .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. Nu e topic facut aiurea! Sunt super de acord cu el!
Quid Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Cum spune și Ak.Hunter. Tu mergi într-una pe contra-sens, și acum vii să ne spui nouă să mergem? Topic făcut degeaba.
Costian Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Cum spune și Ak.Hunter. Tu mergi într-una pe contra-sens, și acum vii să ne spui nouă să mergem? Topic făcut degeaba. IDEM>
Tuckle Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 @@jamaica9 Sincer, sunt de acord cu tine, doar ca practic nu ai cum sa faci, trebuie sa constientizeze membrii din departamente ca ar fi normal sa nu mai mearga pe unde au chef si sa respecte cand pot regulile de circulatie. Cat despre acest topic, mai bine faceai un sondaj de opinie pentru ca am vazut ca e ceva gen: da, nu sau 'topic facut aiurea'
jamaica9 Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 eu nu stiu dc ziceti ca merg pe contra sens ca nu e adevarat, daca depasesc banda 10 secunde nu inseamna ca gata merg pe contra, eu de zine zic merg mereu si vin spre tine fara sa se fereasca!! Multumesc celor care-mi sunt alaturi .
Recommended Posts