I C S Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 (edited) On 1/4/2016 at 2:06 PM, .Marusky said: - Nume: .Marusky - Problema pe care o ai: Am primit un steam cu CS;GO de la un prieten si cand vreau sa intru imi spune ca sunt banat. (VAC) - Detalii: Mai sus. - Video / Poza: Cand vreau sa intru intr-un meci imi spune ca, contul meu de steam a fost exclus nuj ce .. si nu pot juca pe servere. Inseamna ca prietenul tau inainte sa iti dea contul a jucat cu hack si a primit VAC BAN.Din pacate "valve" nu da unban la nimeni.Daca nu e asta,dai la task manager si dai la start up si dezactivezi steam-ul si dai restart la pc ,dupa deschizi steam-ul manual [click] si gata. On 6/21/2019 at 5:30 PM, mark pe forum said: Nume: mark - Problema pe care o ai: nuj sa trag - Detalii:cand intru in meci ma angiura prieteni mei ca nuj sa trag va rog ajutor - Video / Poza: nam Poti sa-ti instalezi config-uri [legit] sau poti juca cu CS:GO HACK Legit [nu recomand hack] sau te uiti la tutoriale cum sa tragi corect. Recomand : Configul si tutorialele Config-ul meu: http://evassmat.com/20937553/configcsgo On 4/7/2019 at 10:24 PM, RaulVasile said: Salut,am si eu o problema cu CS:GO,atunci cand apas pe W caracterul merge iar dupa ce iau degetul inca merge caracterul,si la arme le scoate dupa 2-3 sec chiar nush ca am 50-60 ms HELP plz! Incearca sa intri la setarile tastaturii si dai "Restore default" si dupa reintrii in cs:go,daca nu merge incearca sa-ti schimbi tastatura. Edited June 30, 2019 by I C S Quote
Recommended Posts