Morpheus. Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Dupa mult timp, postez si eu pe aici, no? More -> http://imgur.com/a/DKfpB Am mai multe creatii pe PM dar nu le-am postat pe toate. Quote
M o r p h i n e Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 lucrezi frumos, fă-mi şi mie un avatar cu text 'Mickey', un stock pe placul tău, mersi. ;) Quote
ZOTHA.. Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Vreau o dasta: dar sa scrie Tester of Federal Bureau Of investigations Quote
Bykent Gaming Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Sunt frumoase, lasa si tu o parere aici ! Quote
21ws31 Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 frumoase, incearca sa pui un text cat mai simplut nu prea ondulat si de culoare care sa sara in ochi. felicitari Quote
Morpheus. Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 New creations (dupa mult timp :D) Quote
Ploop_ Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Multumesc tuturor. ^_^ Text avatarul tau Quote
Morpheus. Posted March 10, 2016 Author Posted March 10, 2016 după mult timp, postez si eu, no? cam astea sunt ultimele mele lucrări pe bugged. nu se merită sa fii designer pe bugged dacă nu furi avatare de la altii si pui un scris si bam designer mai am lucrări prin pc, astea sunt unele. Quote
Razvyc Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 după mult timp, postez si eu, no? cam astea sunt ultimele mele lucrări pe bugged. nu se merită sa fii designer pe bugged dacă nu furi avatare de la altii si pui un scris si bam designer mai am lucrări prin pc, astea sunt unele. Frumoase .omg. Quote
theWeeknd Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 după mult timp, postez si eu, no? cam astea sunt ultimele mele lucrări pe bugged. nu se merită sa fii designer pe bugged dacă nu furi avatare de la altii si pui un scris si bam designer mai am lucrări prin pc, astea sunt unele. bv Quote
Morpheus. Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 am revenit cu noi lucrări, sper să vă placă :D avatare; semnături; logo-uri; 1 Quote
Recommended Posts